Sulpak

Андрей Межитханов
2 маусым 2025
Менің үйімдегі барлық техникалар ,мен Сулпакта бәрін алдым! Неке барлық желілер сияқты болады! Маған қолма-қол ақша үшін Балалар әрдайым жеңілдік жасауға тырысатыны ұнайды, сонымен қатар жөндеуден кейін немесе жаңа, бірақ шамалы ақаулары бар немесе жай ғана зақымдалған қаптамасы бар , бірақ бағасы екі есе төмен, және ең бастысы, жаңа өнім сияқты кепілдік. Сондықтан техниканың артында тек оларға!
Сергей Трояновский
5 қыркүйек 2025
Биіктіктегі тауарларды таңдау жақсы кеңесшілер жағымды қызмет ыңғайлы тұрақ қол жетімді бағалар бөліп төлеу уақытында жеткізу барлығы бес балл
H
Hehe Shehe
3 наурыз 2025
Жақсы электроника дүкені және одан тыс, көп нәрсе бар құлаққаптар шаңсорғыштар телефондар PS4 және PS5 ойындары кір жуғыш машиналар, және кеңесшілер өте мейірімді! Мен бәріне кеңес беремін
Евгения Дементьева
23 қаңтар 2025
Маған өте ұнайды, бәрі қол жетімді,қызметкерлер сыпайы,олар сізге қайда және не табуға болатынын айтады,өнімдерді таңдау өте үлкен,сізге қажет нәрсенің бәрін табуға және сатып алуға болады, бәріне көп рахмет.
Larissa Oleinik
5 қазан 2025
Sulpak дүкенінде мен жылына 1-2 рет сатып аламын. Қызмет көрсету сапасының төмендегенін атап өтемін. Бүгін 5.10.25 страта супервайзері Даниил 30 минут ішінде !! мен теледидардың ықтимал сатып алушысымен сөйлестім және басқа сатып алушыларға мүлдем жауап бермедім, оларды көрмеймін деп ойладым, бұрылдым. Сатушы ретінде емес, супервайзер ретінде мәселені қашан шеше алатынын екі рет сұрағанда, ол маңызды нәрсе болса, сейсенбіде директорға айтамын деп білмейтінін айтты!!! Қандай супервайзер, егер сіз сатып алушыға бірдеңе сатып алу үшін қанша уақыт жұмсау керектігін білмесеңіз, сонымен қатар жанжал тудырса. Мұндай мамандар қайдан келеді.
Селиверстова Светлана
9 тамыз 2025
Олар өнімді 31 Шілдеде сатып алды, чек бар, өткен сейсенбіде үйге жеткізуге уәде берді. 10 күн өтті, олардан қоңырау жоқ, тауар жоқ. Мен сайтқа кері байланыс формасына жазамын. Белгілі болғандай, үйге жеткізу емес, дүкеннен алып кету рәсімделген. Сатып алуды 78 жастағы әкем жасады,ол үйге жеткізуді сұрады. Кассир қарт адамның оған алып кетудің не екенін және үйге жеткізудің не екенін түсіндіруі керек екенін көреді. Мен дүкен өкілдері Сіздің әкеңіздің өзі кінәлі, естімеген, өзі қателескен, дүкенге келіп, алып кететін жауап жазатынын түсінемін. Бірақ мұндай аз мөлшерге байланысты біз екінші рет баруымыз керек. ҚАРТ АДАМДАРҒА МҰНДАЙ КӨЗҚАРАС ҰНАМАЙДЫ
Дмитрий
23 қаңтар 2025
Кәдімгі тұрмыстық техника дүкені, әрине, консультанттар не ұсынатынын біле бермейді, бірақ олардың жұмысына құмар және тауарлардың сипаттамаларына қызығушылық танытатын және сәйкесінше ақпаратқа ие кеңесшілер де бар
Александр
11 желтоқсан 2024
Тұрмыстық техниканың, үй техникасының, кеңсе және компьютерлік техниканың кең таңдауы. Кеңес пен балама ұсынысты тыңдауға және көмектесуге дайын Мұқият қызметкерлер.
M
MarMirRom Борисова
9 қыркүйек 2025
Тұрмыстық техниканың қарапайым таңдауы бар дүкен. мен баға саясатында және өнім ассортиментінде көбірек таңдауды қалаймын. Сондай-ақ, фото қағазда таңдау жоқ.
Nurlan Kunarbaev
16 наурыз 2025
Керемет дүкен.үлкен, өте ыңғайлы тұрақ.қызметкерлер интрузивті емес.ассортимент те қуантады.
life 5005
21 наурыз 2024
Керемет жабдықтар дүкені, Жаңа жабдықты жиі жеткізу. Жаңа және сапалы электроника бар. Кеңесшілер сізге көмектеседі. Бағасы жақсы және Халық Банкімен акция бар .
Виктор Степанов
19 қаңтар 2024
Жақсы дүкен. Ыңғайлы орналасқан. Тұрмыстық техника мен электрониканың үлкен таңдауы. Бөліп төлеу бар және акциялар үнемі өткізіліп тұрады. Бонустық жүйе жұмыс істейді.
Савелий
28 шілде 2024
Өнімнің шектеулі ассортименті. Екінші қабатқа бару ыңғайсыз. Ондағы кеңесшілер сығандар сияқты әрекет етеді. Бұрын консольдік ойындардың сынақ жүргізу аймағына бару өте қызықты болатын.
Елена Яковенко
3 қараша 2023
Олар телефонды судактан сатып алды олар бонустар қажет емес деп айтты байланыс орталығына қоңырау шалып бонустарды есептеді бонустарды жұмсауға келді біз бонустар неге бірден берілмегенін сұраймыз олар иықтарын көтереді және бұл бірінші жағдай емес еді көптеген достар тауарды алып, бонустарды да есептемеді . Бүгін біз бонустарды жұмсауға келдік катушкаларды алып тастайтын машина сатып алдық бағасы 3990 сатушы қанша бонус есептен шығарылғанын есептей бастады және 4990 бағасы қымбаттап, баға белгісі қандай да бір жолмен алынып тасталғанын хабарлады . Қорқыныш дүкен емес .
Нина
7 сәуір 2024
Қызмет көрсету, кеңес беру сәйкес келеді, бірақ акция бойынша телефон сатып алғанда,қолда жоқ құлаққаптар сыйлық ретінде келді және осы уақытқа дейін ешкім қоңырау шалып, оларды алуға шақырған жоқ.Телефонның құнын ескере отырып, сатып алушыларды әдейі алдау өте жағымсыз.
ShelLara
8 тамыз 2021
Техниканың үлкен таңдауы. Бірақ қызметкерлер тауардың болуы, оның сапасы туралы сұраққа жауап бере алмайды. Олар сол жерден кондиционер сатып алды: олар интернет-дүкеннен қажетті модельді тапты, осы дүкенде бар екеніне көз жеткізді, дүкенге сатып алуға келді - олар жоқ дейді. Тағы да интернет-дүкен арқылы табылды, жеткізіліммен тапсырыс берілді, төленді... дүкенге қайтадан қарау үшін келіңіз .... Ол витринада ілулі тұрғаны белгілі болды, оның зақымдануы бар, ол қазірдің өзінде жөнделді... бірақ бұл туралы ешкім ескерткен жоқ... Нәтижесінде бас тарту, қаражатты картаға қайтару бір аптаға созылды!
I
Irish Whiskey
17 қараша 2025
ИЯ, Қала үшін өте қажет дүкен, кез-келген талғамға және әмиянға арналған тұрмыстық техниканың жақсы таңдауы бар! Мен баруға кеңес беремін!
Джамиля Ербулатова
5 қараша 2024
Қызметкерлердің қолайлы екендігі қуантады, не ұсынуға мүдделі . Таңдау үлкен .сапасы жағынан оң пікір көп .
Ольга Дынникова
11 мамыр 2023
Қызмет көрсету-тамаша. Кеңесшілер әрқашан кеңес береді, кеңес береді. Барлығы өте ақылды және интрузивті емес. Барлығы сатылатын техниканы біледі. Техника сапалы. Бонустарды есептеу қуантады.
Назар Маджиди
19 тамыз 2024
Әдеттегідей, супервайзерлер сәл ЧСВшники, ал жігіттер жақсы, көмектеседі, жақсы кеңес береді, Кейде тіпті жұмыс істеуге міндетті емес, сатушылар сияқты
Ю
Юлиана Б.
14 наурыз 2024
Жақсы кеңесшілер. Олар өз істерін біледі. Олар ноутбук пен телефонды алды. Кейін ноутбук кепілдік бойынша жөндеуге жіберілді. Барлығы тез жасалды.
Л
Любовь Косых
22 маусым 2025
Жақсы дүкен, бірақ маған қажет нәрсе табылмады.Теледидардың пультін өзгерту керек болды, ол болмады.
Екатерина к.
15 қаңтар 2020
Қорқынышты қызмет. Өнім сипаттамалары бойынша білмейді. Олар қоймада қандай өнім бар екенін білмейді. Олар тауар түріне жатпайтын, сызаттармен, чиптермен сатады және өндірушіден қымбат тауарға бір жыл кепілдік бермейді. Чекке клиенттің келісімінсіз сатушы ойлағанның бәрін қосуға болады. Чекке кепілдік немесе теңшеу тек сатып алушының қалауы бойынша қосылса да, ол автоматты түрде бекітіледі деп айту. Жалпы, мен сұлпаққа дүкенге баруға кеңес бермеймін.
Дмитрий Донской
8 қараша 2024
Мен бұл жерге түсініктеме бердім!!!.... жақсы, егер орын жақсы болса, неге оны қайтадан мақтамасқа. Үлкен таңдау иә сіздің жақындарыңыз бен жақындарыңызға сыйлық жасау үшін тамаша орын. Тек өзіңіз үшін емес .сондықтан сіз бәрін жариялайсыз, ал келесі жолы сіз өзіңізге жағымды нәрсе жасайсыз. Бұл жерге бару.
Андрей Межитханов
12 қараша 2023
Мен жалпы қарапайым дүкен сатып аламын, балалар әдемі сатушылар әрдайым кәсіби кеңес береді, мүмкіндігінше жеңілдік жасайды! 5+
Роман
10 қаңтар 2024
Қаладағы ең үлкен электроника дүкені. Қол жетімді бағалар. Ыңғайлы орналасуын және әрқашан қол жетімді тұрақтың болуын атап өткім келеді.
Анастасия
26 тамыз 2024
Кеңесшілер Құзыретті емес. Олар өз тауарларын білмейді. Барлығы интернетте қарайды. Бір нәрсені өздері ұсыну қиын
Жанарочка Серикжанова
3 қаңтар 2020
Қорқынышты!!! Менеджерлер әрқашан өз дүкенінің акциялары туралы біле бермейді,ал егер олар білсе,бәрі бірдей емес!Сонымен қатар, смартфон сатып алғанда, құлаққаптар жиынтықта болуы керек!!!!Өкінішке орай, олар жоқ деп бізге берілмеді!(айтпақшы, олар Хуавей Ю5 сатып алды, ал кәдімгі Микромакс түймешігін сатып алғанда, құлаққаптар жинаққа кірді) Сулпак сияқты алпауыттың ұсақ-түйектері үшін ұятқа қалу ұят!!!
Л
лиза лиза
17 желтоқсан 2023
Біз әрқашан Сулпактан тұрмыс сатып аламыз. біз техниканы сатып аламыз обслуживание қызмет көрсету консульт кеңесшілер өз жұмыстарын біледі, жарайсыңдар!
Мирас Испамбетов
26 желтоқсан 2023
Егер сіз арман мен sulpak арасында таңдау жасасаңыз . Мен арманға техника сатып алуға барамын: қызметкерлер мейірімді, бағасы төмен, Мүмкін мен қателесемін , бірақ бір қарағанда, мен тоңазытқыштар арасында шешім қабылдағанда солай көрінді. 18 Желтоқсанда мен ноутбук сатып алуды шештім, дүкендерді қарадым, мен sulpak-тен қолайлы нұсқаны таптым. Осы дүкенде өткен көңілсіздіктерге тап болып, Каспий арқылы ноутбук рәсімдедім. Менеджер маған хабарласты, таңқаларлықтай бәрі ойдағыдай өтті, тіпті сол бағаға жақсы графикалық картасы бар басқа ноутбукке кеңес берді, менеджер Алишерге рахмет. Бұл ноутбук маған бағамен сатылмады және жөндеуден шықпады деп үміттенемін) 12 айға кепілдік береміз, айтпақшы, Acer nitro 515-46 ноутбугы
Тимур Абушакимов
21 мамыр 2021
Өте жақсы электроника дүкені жақында телефон сатып алды жақсы жұмыс істейді дүкен таза және әдемі 2 қабатты дүкен көптеген акциялар өткізеді және әрқашан клиенттерді күлімсіреп қарсы алады.
сергей Кривошеев
22 желтоқсан 2023
мен тоңазытқышқа 18 ші күні Тапсырыс беруім керек еді алдымен менеджер менің тоңазытқышым туралы ұмытып кетті келесі күні қоңырау шалды деді Көлік толып кетті тоңазытқышқа сыймады содан кейін тағы екі күн өтті менеджер былай деді олар ертең ертең олар дүкенге білуге барғанда олар токтың тоңазытқышын жақында әкелді олардың қайсысы өтірік айтқаны белгісіз соңында 5 өтті олар күндерді жеткізді бірақ сіз өзіңізге осындай рахат төлейтін нәрсеге жүйкеңізді жұмсайсыз мүмкін клиенттер теңіз рас мұндай емдеу
ИРИСКА
23 наурыз 2025
Тұрмыстық техника мен ас үйге арналған тамаша дүкен 👍
Илья Кудрицкий
17 желтоқсан 2024
Ең жақсы техника дүкені. арзан бағалар! Мен бұл дүкенді жақсы көремін! Мен оған баруды ұсынамын! Қаладағы ең жақсы дүкен есіңізде болсын бұл ең жақсы дүкен!
Денис Корякин
26 желтоқсан 2021
Жақсы дүкен. Кемшіліктердің ішінде тауарлардың өте ыңғайлы орналасуы ғана емес. Бірінші қабатта бәрі мыжылған. Ал екіншісінде не жататыны мүлдем анық емес. Кеңесшілер сыпайы.
Оксана
19 наурыз 2020
Тауарлардың әртүрлілігі. Бірақ сатып алу кезінде мұқият болыңыз, сізге ұсынатын қызметтер қажет пе, жоқ па, соны ойластырған жөн. Онда өте жақсы кеңесшілер бар.
Джон
6 наурыз 2024
Ең нашар электроника дүкені. Мен онымен барлық уақытта үш рет кездестім, олардың екеуі теріс. Бірінші жағдай Интернетке тапсырыс беру үстелінде мен жарты сағат тұрдым, ал үстелдің артындағы жігіт телефонда отырды және маған назар аудармады. Екінші жағдай-жеткізу тапсырыстарын дайындау бойынша өте қабілетсіз қызметкерлер. Олар кабельсіз зарядтағышты әкелді (мүлдем басқа мақала), бірақ тапсырыс дәл жинаққа арналған зарядтау + кабель. Мен бұл дүкенде, әсіресе жеткізу үшін сатып алуды ұсынбаймын.
Кристина Хасанова
2 желтоқсан 2024
Дүкен қалыпты, бірақ басқа тұрмыстық техника дүкендерімен салыстырғанда таңдау аз.
Александр Образцов
ұзақ уақыт болды, бірақ бәрібір бәріне көмектесті, Мен жиі келемін, кеңесшілер мейірімді! келіңіз, өкінбейсіз !
Александр Губарев
6 сәуір 2024
Тамаша дүкен,жабдықтардың, телефондардың және аксессуарлардың үлкен таңдауы, тамаша тұрақ.
Сергей Агальцов
Сұр, ғимарат үлкен және таңдау солай.
Светлана П
Мұқият, сыпайы продовци. Рахмет. Жылдам безендіру.
Нина Рыбакова
17 шілде 2024
Барлық отл қызметкерлер сыпайы әрқашан клиенттерге құрметпен қарайды . Рахмет .Мен телефонды несиеге алдым .
Ирина Анатольевна
1 мамыр 2024
Өте қажет және пайдалы дүкен. Мен өте сыпайы және құзыретті тауарлар бойынша кеңес беру менеджерлерін ұсынамын
СЕРГЕЙ  В.
20 қаңтар 2023
Дүкен Қазақстандағы ең нашар, сіздің төленген тапсырысыңыз бір ай бойы жеткізілмеуі мүмкін және бұл ретте Сізге хабарланбайды - мүмкін сіз ұмытып кетесіз-олармен күресуге кеңес бермеймін !
Наталья Бочкова
20 маусым 2022
Өте таза, кеңесшілер сыпайы, өте мұқият, жеткізілім бар, әрқашан уақытында, өнімнің сапасы 10-нан 10-ға дейін
VVV M.
11 мамыр 2025
Үлкен тұрақ жақсы таңдау ыңғайлы орналасу
Виталик
26 желтоқсан 2024
Вобоа жеткіліксіз, бағасы әрине ғарыш
Виктор .
21 желтоқсан 2025
Жақсы қызмет көрсету, қызметкерлер мұқият қарайды мен ризамын.
Вера Vera
23 наурыз 2021
15 минут ас үй плиталарының айналасында дүкен аралап жүрдім, консультанттардың ешқайсысы сәйкес келмеді, олар тақтайшалар қатарының бүйіріндегі үстелдің жанында тұрды, мен оларды шақырмайынша бәрі мені көріп, елемеді, содан кейін жас жігіт келді, менің сұрағыма хансу немесе гефест қандай пешті алғаны жақсы, ол білмейді деп жауап берді сатып алушының өз қалауы, өйткені тауардың бағасы айтарлықтай өзгереді және ол менің әмиянымның мүмкіндіктерін білмейді. Мен технодомға бардым, олар маған кеңес берді және айтты және көрсетті, Мен олардан сатып алдым, енді тек технодом, ал сулпакқа ешқашан бармайтын ештеңе жоқ.