StudyRoom

Тауарлар мен қызметтер

тамила гагиева
21 желтоқсан 2024
Cәлеметсіз бе. Мен Гагиева Тамиламын, StudyRoom-да 2 жылға жуық уақыт болдым. Мен осы мұғаліммен бірге ағылшын тілін үйренемін. Мен оның керемет тәрбиеші және керемет адам екенін атап өткім келеді. Бірінші сабақтан бастап мен онымен ұзақ уақыт айналысатынымды түсіндім. Данна өз пәнін біліп қана қоймай, оны шынымен жақсы көреді және ағылшын тілін үйренуге деген құлшыныспен жұқтыруды біледі. Ол материалды соншалықты қол жетімді және түсінікті етіп түсіндіреді, тіпті ең қиын тақырыптар, мысалы, уақыт, қорқынышты нәрсе болуды тоқтатады. Оның техникасы құрылымдық пен креативтілікті тамаша үйлестіреді: грамматика, ауызекі сөйлеу, тыңдау-бәрі қажетсіз шиеленіссіз пысықталады. Әдетте сабақтар мен мектептен келгеннен кейін бір сағаттан кейін өтеді және менде ешқашан "ой, қазір Англияда отыру керек"деген ой болған емес. Керісінше, ол екеуміздің сабағымыз болатынын есіме түсіргенде қуанамын, өйткені Данна ерекше тәрбиеші, өйткені ол сіздің қызығушылықтарыңызға, мінезіңізге бейімделеді, ол адамдарды оқи алады, ол сізді психологпен сабырлы түрде алмастыра алады, онымен сөйлескеннен кейін ол шынымен жеңілдейді. Сонымен қатар, мұның бәрі-әрине, біз ағылшын тілінде сөйлесеміз, Данна сөйлеу тіліндегі кейбір қателіктерді түзетеді, бұл оны жақсартуға көмектеседі. Сондай-ақ, сіз шаршаған немесе жүктелген кезде, Данна сізді тым қиын тапсырмалармен және т.б. азаптамайтынын атап өткім келеді, ол сабақты бірдей пайдамен өткізеді, бірақ ойын форматында немесе сол сияқты әлдеқайда қызықты және оңай. Данна әрқашан қолдайды, жігерлендіреді, әзілдейді және қателіктер ұятқа себеп емес, тек оқудың бір бөлігі екенін сезінеді. Осының арқасында мен өзімді әлдеқайда сенімді сезіне бастадым, әсіресе сөйлесу тәжірибесінде. Осымен мен тіл туралы білімімді жетілдіріп қана қоймай, бұл тілді одан да жақсы көретінмін. Ол алға қойған мақсаттарға жетуге шабыттандырады, ынталандырады және көмектеседі. Егер сіз ағылшын тілін үйрену процесін жеңіл, қызықты және тиімді ететін кәсіби маман іздесеңіз, сіз Даннаға міндетті түрде барасыз! Данна мен сені қатты жақсы көремін:) ❤️
ренат атабаев
14 тамыз 2024
Адал шолу! StudyRoom Чехияға сапар ұйымдастырды және Париждегі Диснейленд пен Германиядағы Дрезден қаласына бару бонус болды. Біздің ұлымыз тәжірибе теңізімен келді - оған бәрі ұнады! Енді ол Лондонға барғысы келетін сияқты) сапарды ұйымдастырғаныңыз үшін, сондай-ақ олардың жанында болғаныңыз және оларға қамқорлық жасағаныңыз үшін рахмет. Әйгерімнің бізбен үнемі байланыста болғаны және сапардың барлық кезеңдері туралы үнемі хабардар болғаны үшін ерекше алғысы. 5 - тен 10 жұлдыз! Біз атқарылған жұмыстарға өте қуаныштымыз! Сізге рахмет!🫶
Анастасия Ахметова
21 қыркүйек 2025
Тілдік жазғы лагерьге сапар ұйымдастырғаныңыз үшін алғыс айтамын. Ұлы ағылшын тілін айтарлықтай көтерді және әлі күнге дейін достарымен сапар туралы әсерлерімен бөліседі. Өте жауапты шыдамды балалар, рахмет!
Татьяна В.
15 шілде 2023
Studyroom компаниясына ұлымның Алматыдағы және Прагадағы лагеріндегі ұмытылмас әсерлері үшін зор алғысымды білдіргім келеді!!! Қызметкерлердің жұмысы жоғары деңгейде, бұл тек куратордың балалар күні туралы күнделікті жазбаша есебі мен фото есебі!!! Әр балаға жеке көзқарас, сіз үлкен кәсіпқойсыз, ол үшін сізге көп рахмет!!!
Zxh
28 мамыр 2024
Менің ойымша, Даннаның педагогикалық шеберлігі теңдесі жоқ, ол әдеттегі оқытудың күңгірттігінен алыс тартымды және серпінді білім беру тәжірибесін ұсынады. Оның кәсібилігі мұқият құрылымдалған сабақтарда көрінеді, бірақ сонымен бірге ол көптеген тақырыптар бойынша сөйлесуге мүмкіндік беретін ауызекі қарым-қатынасты дамытады, сонымен бірге жаңа білімді үздіксіз біріктіреді. Шынында да, қазіргі заманғы оқытудың үлгісі. Мен оған 10-нан 10000000000000000 ұпай беремін
Түпнұсқаны көрсету · English
Надежда Пак
Мен бәріне кеңес беремін, қызын ielts - ке 1,5 айда дайындады, мұнда супер оқытушылар бар
Виктория Р.
21 қыркүйек 2025
Барлық жасырын теріс пікірлер шындық. Мен осы ұйымға өзім және қызым үшін ағылшын тілінен сабақ алу үшін жүгіндім. Қызының алғашқы сынақ сабағы жақсы өтті. Менің сабағым өте жақсы өтті. Мұғалім үйде отырып, телефон арқылы менімен бірге қоңырау шалды, жарайды, егер ол бекітілген болса және адам менімен айналысуға дайын болса. Ол оны қолында ұстап, мен оған төменнен жоғарыға қарадым, ол ас үйде отырды және әлі де кофесін аяқтады. Мен өзім туралы ағылшын тілінде айту үшін сабақ басталады. Мен сөйлей бастаймын және оның кейде басқа адамға бір нәрсе айтуға тырысып, тіпті сыбырлап тұрғанын көремін. Бұл бірнеше рет қайталанды. Мұғалім құлаққап киген жоқ. Яғни, мені бөлмеде әлі де жақсы естігендердің бәрі. Онда кем дегенде бір адам бар, сондықтан ол оған бірнеше рет алаңдады.Әрі қарай, мұғалім телефон экранын менімен бөлісуге тырысты, осылайша біз қандай да бір файл бойынша тапсырмаларды орындаймыз. Ол сәтсіздікке ұшырады. Мен мәтінді zoom чатына тастадым. Және камераны өшірді. Жалпы, бұл ең қорқынышты сабақ болды. Ұйымдастырылмау,кәсіпқойлық емес, оқушыға жауапсыздық. Әрі қарай, менің ойымша, менің қызым бақытты. Ол бүгін сағат 10:00-де сабақ алады деп келісті. Ал сіз не ойлайсыз?! Масштабта ешкім пайда болған жоқ. Мен оларға хат жаздым. Жауап жоқ. Қорытынды: бұл ұйым өз пікірлерін, өз клиенттеріне жауапсыз қарым-қатынасты, 2GIS-те жасырын теріс пікірлерді ұсынады. Мен саған уақытымды жұмсағаныма өкінемін. Сізге немесе директорыңызға ақыры адалдық пен жауапсыздыққа назар аударуды тілеймін.
Игорь Савиных
15 қыркүйек 2024
Керемет тіл мектебі!!! Тамаша, сауатты оқытушылар!!! Бұл білім мектебі!!! Басшылар өз істерін біледі!!! Және жанды салыңыз!!! Балаларымыз үшін рахмет!!!
Nicole Lyan
3 қараша 2023
тамаша оқу орталығы!! мен күзгі лагерьге бардым, сонымен қатар ағылшын курстарына барамын. бәрі керемет болды! Болат, Сюзан және Виолеттаға бізбен бірге болған және бізді оқытқаны үшін ерекше рахмет
Кама Назар
26 тамыз 2022
Осыған байланысты оқытудың төмен деңгейі ақталмайды жоғары бағалар, осы ұйымның Instagram аккаунты, онда олар ағылшын тілі бойынша "пайдалы" материал жариялайды, негізін қалаушы мен "кәсіби" ағылшын спикерінің қателіктері жиі байқалады, мен сізге ағылшын немесе басқа тілді үйренуге кеңес бермеймін
З
Земфира Маданова
14 тамыз 2024
"StudyRoom" - ға үлкен рахмет айтқым келеді. Менің қызым Прагадағы лагерьде таңданып, бәрі өте керемет екенін айтты. Мен оның сіздің командаңызға кіріп, Еуропа елдеріне баруға мүмкіндік алғанына өте қуаныштымын, сізге үлкен алғыс айтамын.
Виктор Власов
19 мамыр 2024
Тамаша орталық, кәсіби мұғалімдер, тамаша лагерьлер. Мен бәріне кеңес беремін
Yelena Sheptunova
31 шілде 2019
5 жыл ішінде біз StudyRoom орталығына бардық. Ағылшын тілі сабақтары, ұзарту және лагерь. Барлығы өте жақсы. Біз орталық қызметкерлеріне өте ризамыз.
T
TALSHYN Azimaqyn
28 наурыз 2023
Ағылшын тілін үйренуге арналған өте керемет орталық 💯 💯 👏 Ең керемет оқытушылар 👏 🫶 🏻
Georgi Esebua
26 желтоқсан 2021
Тамаша мектеп, тамаша оқытушылар. Мен екінші жыл болдым.
Aziz
24 мамыр 2024
Тамаша қызметкерлер жақсы қызмет көрсету
Ольга Макарова
22 ақпан 2024
Өте ұнайды Менің спикер деңгейім мені қуантады! Маржан мен Ольгаға рахмет❤️
Игорь С.
12 ақпан 2022
Керемет студия...Мұқият қызметкерлер!!!
Кусаингазин Айдар
28 тамыз 2023
Маған олардың білім беру жүйесі ұнады.
Стас Ш.
15 сәуір 2019
Мейірімді қызметкерлер, сондай-ақ сауатты мамандар!
Кашкин Юрьевич
4 наурыз 2023