StudioPrint

Рената Б.
22 желтоқсан 2025
StudioPrint командасына үлкен рахмет айтқым келеді! Балалар, сіз жай ғана супер жеп қойдыңыз жедел жұмыс үшін рахмет, Менің сұранысымды нақты түсіну және егжей-тегжейге мұқият қарау. Барлығы сауатты талқылап, түсінікті және жан-жақты жауаптар берді! Сізбен жұмыс істеу мүмкіндігінше ыңғайлы болды. Кеңесшіге ерекше рахмет: ол менің барлық сұрақтарыма жауап берді, өлшемдерді дұрыс басқаруға көмектесті және дизайнға өте тез көмектесті. Барлығы жедел және кәсіби түрде жасалды. Сапа бағаға толығымен сәйкес келеді, цистерналар тек От болып шықты, баспа керемет, нәтиже күткеннен асып түсті. Сіз шынымен керемет команда және керемет компаниясыз! StudioPrint-ке одан әрі өркендеу мен табыс тілеймін. Енді Мен сізге ғана кеңес беремін, сіз шынымен де жаңа жылмен ең жақсы тамақтандыңыз!
Сичинава Л.
18 қараша 2025
Жедел және сапалы. Мен таңертең жаздым, сағат 15.30-да менде Майк болды. Басып шығару сапасы жақсы. Жылдам және сауатты жауап және суретті таңдау бойынша ұсыныстар. Жалпы, мен қуаныштымын. Кәдімгі басып шығару сияқты резеңке жиектер жоқ, содан кейін олар жарылып, балқып кетеді. Салқын, аригато годзаймас, даттебайо)
Лэйла Утегулова
17 қараша 2025
Мен жеке дизайны бар футболкаға тапсырыс бердім. Бірнеше студияға жүгінді. Бұл студия бірден жауап берді. Жарты сағат ішінде олар дизайнға келісіп, тәулік ішінде өндірді. Бұл керемет болды! Баға осындай тамаша сапа үшін жағымды болды! Бизнесте Сәттілік! Болашақта сізге хабарласамын. Мен бәріне кеңес беремін!
З
Зарина Нур
3 желтоқсан 2025
Жылдам сапалы жасалды, менде мектепке үлкен тапсырыс болды, әртүрлі өлшемдер, әртүрлі сыныптар, барлығы уақытында анық, дизайнға, сурет өлшеміне көмектесті. Көп рахмет, өте жақсы қызмет
Екатерина Радостева
10 қазан 2025
Жақсы орын, ер адамдар керемет жұмыс істейді, әдемі, мейірімді. Барлығы ақиқатында, бәрі пафоссыз. Мен формада кесте жасадым, кесте ұқыпты, сапалы, бағасы да көтерме және бөлшек саудада қолайлы.
Виктория Пано́ва
12 мамыр 2025
Бүгін мен мультфильммен басылған қара капюшонға тапсырыс бердім. Өндіріс мерзімі 1-2 күн, Мен бүгін кетемін. Балалар көмектесті, керемет баспа шықты. Рахмет, 5 сағат жұмыс істедіңіз
Zaru Z.
14 қараша 2025
Басып шығару өте сапалы, футболкалар ыңғайлы! Балалар тез жауап береді және тез тапсырыс береді 🫶
Rina
4 сәуір 2024
Мен жақында логотипі бар футболканы алдым. Мен жұмыс сапасына таң қалдым. Өте жағымды.) Сондай-ақ, қаптама жағымды таң қалдырды. Тек супер, көп рахмет. Мен көбірек жүгінемін.
Y
Yana Pelenichenko
23 шілде 2025
Барлығы тез және тиімді жасалады. Саудаға өте риза
Андрей Серпокрылов
30 сәуір 2022
Жылдам және сапалы. Ең жақсы орын футболкаға немесе капюшонға басып шығару үшін.
Мади Кулманбетов
27 желтоқсан 2025
Футболкаларға тікелей басып шығарылатын жалғыз орын
Оразгалиев Рамазан
26 қараша 2025
сапасы керемет және жылдам
R
Renatus 1881
13 қаңтар 2023
Біз капюшонды тез және сапалы басып шығардық! Мен ұсынамын
Руслан Моданов
3 маусым 2023
Олар өте сапалы жұмыс істейді!