Stella

Ayala Ayala
Қонақ үй өте жайлы, жағымды атмосферамен. Бөлмелер өте таза, жөндеу жұмыстары Жаңа, бәрі ұқыпты және ыңғайлы. Онда болу-рахат. Бірақ бұл қонақүйдегі ең маңызды нәрсе — әкімшілер Малика мен Амалия Али Мен өзім басқа қаладан келдім және олар маған көп көмектесті: барлығы түсіндірді, ұсынды, әрқашан сонда болды. Өте сыпайы, мейірімді, жанашыр-бұл қонақ үйді ерекше ететін адамдар. Олардың арқасында ең жылы әсерлер ғана қалды. Мен тағы да оралатыныма сенімдімін.
Даурен И.
Қонақ үй Шымкент қаласының орталығында, Ордабасы стадионының жанында орналасқан. Жақын жерде саябақ. Қызметкерлер сезімтал және мұқият, қонақ үй таза, бөтен иістер жоқ. Бағасы үшін жоғарғы. Мен бір тәулікке шамамен 45 шаршы метр бөлмеде тұрдым, 18 мыңға бәрі ұнады. Бөлмеде халаттар, сейф, теледидар, интернет, душ, таза төсек бар. Барлығына ұсынамын!о
Елена Нестерова
15 маусым 2025
Жақсы орналасу, үлкен бөлмелер, дәмді қарапайым таңғы ас, бәрі бар, тәпішке, халат, макарон, щетка, сабын керек-жарақтары (сусабын, Душқа Арналған Гель, сабын). Таза. Түнде шындық аздап естіледі караоке бар жақын жерде. Бірақ маған кедергі болмады.
Камшат М.
22 тамыз 2025
Шағын қонақ үй. Сыпайы қызметкерлер. Бөлмелер таза, жөндеу жұмыстары жаңа болып көрінеді. Егер кішкентай нюанстар болса: жуынатын бөлмеде розетканың болмауы, сондықтан шашты кереуеттің жанында кептіру керек. Душта банкалар мен түтіктерді салатын жер жоқ. Ал қалғаны жақсы. Таңғы ас дәмді. Үтікті сұрауға болады. Ақылы кір жуу қызметі бар. Тоңазытқыштағы бөлмеде сусындар, чиптер, шоколад бар. Сіз оны алып, содан кейін кетіп бара жатқанда төлей аласыз. Күн сайын тазалау. Жалпы бәріне риза болды
Полина Г.
30 наурыз 2025
Барлығы өте таза, ұқыпты. Барлығы жеткілікті болды: сүлгілер, халаттар, тәпішке, сусабын, Душқа Арналған гель, кондиционер...Барлығы орнында! Тоңазытқыш, шәйнек, сейф бар. Дәмді таңғы ас. Ұжым өте мейірімді, мейірімді, бей-жай қарамайды. Мұның бәрі қонақүй мен сіздің қалаңыз туралы жағымды әсер қалдырды! Қонақжайлылық үшін рахмет!❤️😊
Тимур Ишмеев
2 қаңтар 2025
Өкінішке орай, қонақ үй тәжірибесі теріс болды. Ғимаратта караоке-бар бар және музыка түнгі 12-ге дейін ойналады, Бұл демалуға мүмкіндік бермейді. Таңғы ас өте монотонды: бір апта ішінде ештеңе өзгерген жоқ — жарты шұжық, жұмыртқа, нан және еритін кофе. Депозиттер жүйесі бөлек алаңдатады. Шығу кезінде олар Нөмірді тексереді және депозитті ұстап қалу мүмкіндігі бар. Бұл қонақүйде алғаш рет кездесіп отырмын. Сондай-ақ, қонақ үй неге жоқ деген сұрақтар туындайды Booking.com.бұл объективті пікірлерден аулақ болу үшін жасалуы мүмкін. Тұтастай алғанда, қонақ үй мен караоке-бар үйлестірілген түрде басқарылатын сияқты, олардың иелері бір-бірімен байланысып, қонақтардың қолайсыздығына көз жұмады. Мұндай көршілік жайлы демалуға ықпал етпейтіні анық
Алекс Горбунов
23 тамыз 2025
Өте керемет қонақ үй. Мейірімді қызметкерлер. Бөлмеде барлық керек-жарақтар бар. Түнгі шапанмен және тіс щеткасымен аяқталады. Ауыз су бөтелке әр уақытта жаңартылады. Өте қанағаттанарлық таңғы ас. Барлығы өте керемет! Мен сізге осында тоқтауға кеңес беремін.
Татьяна К.
4 тамыз 2025
Тамаша қонақ үй, таза іш киім, халат, тәпішке бар. Гигиена үшін бәрі бар: гель, сусабын, тіс щеткасы және паста. Бөлмеде тоңазытқыш, бар, шайнек, су бар. Сыпайы қызметкерлер.
Vladislav German
29 тамыз 2025
Қонақ үй ең жақсы емес. Негізгі проблема-иістер. Кіреберістің дәл жанында қоқыс үйіндісі бар, негізінен терезені ашқанда, мен сол жақтан аздап жел соғып, трештің иісін сезетін едім. Сондай-ақ сіздің бөлмеңізде канализациясы бар бірдеңе болды, анда-санда душ түтіктерінен иіс шығады. Ақырында, біздің бөлмеде кондиционер өте таз болып жұмыс істеді. Біраз суық болды, бірақ кейде бұл жеткіліксіз болды.
Түпнұсқаны көрсету · English
S
Sisengali Berdalin
29 маусым 2025
Тамаша қонақ үй.Жақсы қарсы алыңыз.Барлық ыңғайлылықтар.Қабылдау қонақжай жауап береді . Жақын жерде саябақ жақсы ауданда орналасқан.Жақсы қабылдағаныңыз үшін рахмет.
Asiya Sherimova
12 ақпан 2025
Салқын қонақ үй, бәрі таза, төсек жұмсақ, қызметкерлер жауап береді 🫶 🏻 👍
Анна Дервоед
12 тамыз 2024
Туыстарымен немесе достарымен/ әріптестерімен жағымды кештер өткізуге арналған жақсы орын, әдемі интерьер, жағымды атмосфера, деңгейдегі караоке, әндердің өте үлкен таңдауы және керемет дыбыс, жылдам және сыпайы қызмет, Мен ұсынамын;*
Куат Аманжолович
9 маусым 2024
Толық түтін, кальяннан өту жоқ. Залда сорғыш қосылмайды. Олар электр қуатын аяйды, мен бұл түтінмен отырудың және дем алудың нонсенс екенін түсінбеймін. Демалудың барлық әсері буланып кетті. Дәретхана бірінші қабатта жақсы, екінші қабатта лас. Караоке футбол көруге кедергі келтіреді. Тапсырыстар өте ұзақ уақытқа созылады. Екінші қабаттағы Бар бар, бірақ ештеңе жоқ. Ол бос. Сыраны кем дегенде сол жерге қоюға болар еді. Кружкалар, табақтар, шай. Олай емес. Тіпті оны бірінші қабаттан алып жүреді. Мен ол жерге баруды ұсынбаймын.
watafactor
әдетте біз теріс пікір қалдырмаймыз, қонақүйлердегі кез-келген кемшіліктерді өткізіп жібереміз Немесе олар қызметкерлердің достығымен жарқырайды. бірақ бұл жолы емес. біз итпен әлемді аралаймыз, әрқашан "үй жануарларымен бірге болады" сүзгісін қоямыз. бұл қонақ үй барлық жерде үй жануарларымен бірге жүруге болатындығын көрсетеді. букингте "қонақ үйге үй жануарлары туралы хабарлау" батырмасы бар, оны біз әрқашан жасаймыз. нәтижесінде біз қазірдің өзінде қоныстандық, итпен серуендеуге бардық, әкімші оны көрді, ол ешқандай қосымша ақы туралы айтқан жоқ. Кешке қарай олар бізге телефон тұтқасын қағып жібереді, онда қонақүй менеджері өз дауысымен айқайламайды " бізге үй жануарларымен мүлдем мүмкін емес!!АЙТЫҢЫЗШЫ, ОЛАР ТАҒЫ 10000 ТӨЛЕСІН!». ол ұзақ уақыт бойы айқайлайды және олардың еш жерде Үй жануарларына не болатынын айтпайтынын дәлелдейді. қайталап айтамын, әр түрлі ресурстарда осы қонақ үйдің барлық жерінде "сіз бізге үй жануарларымен бірге бола аласыз"деген белгі бар. бұл ақша туралы емес, бұл жай кәсіпқойлық пен дөрекілік. қонаққа дәл осылай айтуға болады. сондай - ақ, сізге дәлелдер көрсетілген кезде-қатені мойындау және қонақпен келісу. және қалған сәттерді өтейік: - бөлмедегі матрац жай ғана қорқынышты, тіпті фотосуретте барлық серіппелер көрінеді - жуынатын бөлмеде құмырсқалар - жақын жерде шулы клуб, түнде музыка ойнайды - қандай да бір себептермен төсек жасалмады, олар өздерін толтырды артықшылықтары: - тұрақты интернет - бөлмедегі халаттар - қонақ үй кафесінен дәмді пирогтар сатып алдық - сүйкімді интерьер
Антоненко Ксения
9 қараша 2025
Қонақ үйдің жанында бар, музыка 3 түнге дейін ойнайды! Барлығы естіледі! Кондалар дәлізде де жүреді! Қонақ үй демалу және жеткілікті ұйықтау үшін емес!
Кобланды Умирбаев
3 қазан 2024
Өте нашар қонақ үй бет сүлгілерімен қамтамасыз етілмейді, төсек-орын бірінші балғындық емес.Талап қою кезінде олар жас жігіттің атынан жеткіліксіз басшылықтың жауабын естіді.Түні бойы күшті мотоцикл гүрілі.Мен сізге тоқтауға кеңес бермеймін.
Александр Алехно
22 қараша 2024
Керемет қонақ үй. Таза жайлы бөлмелер, дәмді таңғы ас. Қабылдаудағы қыздар өте сыпайы және сүйкімді. Маған бәрі ұнады, Ұсынамын!
Евгения Шайдуллина
21 қазан 2025
Бөлмелер жаман емес, бірақ бөлмеде жылу болмады, таңғы ас-бұл қорқынышты түс! Instagram-да таңғы астың маңызды емес суреттері бар.
Камилла Ходжаева
23 сәуір 2024
Қонақ үй өз ақшасы үшін ең жақсы емес. Бөлмеде ескірген иіс болды, төсек не сасық екені белгісіз. Жақын жерде мейрамхана, 23:45-те музыка айқайлайды, сондықтан қабырғалар дірілдейді. Қонақ үй кімге және кімге арналғаны белгісіз. Бізде рейс бар және 2 сағаттан кейін көтерілу, ұйықтау мүлдем мүмкін емес. Терезелердің астындар, Шу және жалпы Мумбай 😒 Нөмірде бір сүлгі, бір тәпішке және барлығы бір адамға арналған. Мен жүруге және қосымша керек-жарақтарды сұрауға тура келді. Жалпы, қонақ үй тәжірибесі қорқынышты!
Zeynep Akgül Karataş
25 мамыр 2024
Бөлмелер кең және бөлмеде жайлы ванна бөлмесі бар. Жаңа ғимарат біз тұрған бөлмеде де тыныш болды. Біз отбасымызбен қалдық, қызымыз есінен танып қалды.Нысандардан орталыққа дейін жаяу жүру мүмкіндігі бар. Қызметкерлердің бет-әлпеті ашық, мейірімді. Олар кіре берісте депозит немесе төлқұжат алады біз екі күн тұрдық, таңғы ас жақсы болды, рахмет, тағы да келеміз.
Түпнұсқаны көрсету · Türkçe
Рахимов С.
22 сәуір 2024
Ыңғайлы емес, алдыңғы есіктің астындағы үлкен жарықтар-керемет есту. Құжаттарды дайындауды бірнеше рет сұрау, сайып келгенде, бүкіл ізденіске әкелді. Таңғы ас теңдесі жоқ нәрсе...
Жанна F.
21 тамыз 2025
Керемет қонақ үй, бәрі жаңа, таңғы ас жақсы. Мен ұсынамын.
Анатолий Аниховский
Жайлы қонақ үй, жағымды қызметкерлер, егер мен Шымкентте болсам, онда міндетті түрде тоқтаймын!!!
Елизавета Оспельникова
15 мамыр 2024
Өте шулы . Түні бойы адамдар терезенің астында айқайлап, таңғы сағат 4-ке дейін мотоциклмен жүрді . Шығу кезінде олар тіпті өткізбеді , ешкім Нөмірді қабылдауға шықпады .
Инкогнито 3502
20 қазан 2024
Терезелері жоқ нөмірлер бар! Тазалық тұрғысынан шынымен таза. Сыпайы қызметкерлер.
Нургуль Х
29 қыркүйек 2025
Жақсы таза қонақ үй, бағасы-сапасы сәйкес келеді
Наталья К.
25 сәуір 2024
Тамаша орын. Мен ұсынамын. Жайлы. Сыпайы қызметкерлер. Жақын жерде саябақ. Ыңғайлы орналасуы
Даурен Серикпаквич
3 маусым 2025
Лас бөлмелер, жаңа төсек емес. Мен кеңес бермеймін
Бэлла Бэлла
16 шілде 2024
Керемет қонақ үй. Таза жайлы. Сыпайы қызметкерлер
Алексей Кулинич
5 қыркүйек 2025
Таза, ұқыпты. Қызметкерлер сыпайы.
Анна Седых
12 қыркүйек 2024
Жайлы атмосфера. Мұқият даяшылар. Бағалар қолайлы.
А К
12 маусым 2024
Сұмдық. Лас парақтар. Төсек жабдықтарын ауыстыруды талап етуге тура келді
Галым Сулейменов
7 қазан 2024
Тамаша қонақ үй, барлығы бір деңгейде. Қызметкерлер сыпайы және жауапты.
Кирилл
29 мамыр 2025
Бәрі жақсы, түнде жалғыз нәрсе шулы болды...
Бакыт К.
Таза және дәмді
habibilla
11 қараша 2025
Бәрі жақсы бірақ жақын маңдағы мейрамхананың шуы
Айдос Толеу
25 қыркүйек 2024
Жақсы таңғы аспен жақсы қонақ үй
Рустам Амалбеков
24 мамыр 2025
Өте жайлы рахмет
I
Ivan D.
5 сәуір 2025
Ол бөлмеге тапсырыс берді, келген кезде ол бос емес еді.
Aigul A.
13 наурыз 2025
Тамаша орын!
Абитжанов Х.
13 қыркүйек 2025
Ғимараттың көршілерінен бір минус Шу
Жанна Тен
31 тамыз 2024
Қабылдауда өте сыпайы қыз .
Ахан Тулеуов
4 шілде 2024