Steak

Арыстан Жаксыбаев
2 ақпан 2025
Бәрі дәмді болды рахмет
Ерасыл Советбек
Өте дәмді және қанағаттанарлық. Барлығы жаңа 🫰 🏻 Пицца Үлкен және ингредиенттер өкінбейді 👍 🏻 Олар шын жүректен және қабықпен жасалады🤤 Мен сізге осы мекемеге баруға кеңес беремін 👍 🏻
Надежда Ивановна
17 желтоқсан 2025
Стейктің үлкен бөлігін Керемет тағаммен тамақтандыратын тамаша орын! Халал. Қызметкерлер мейірімді. Ішінде сәл рустикалық, бірақ тұтастай алғанда мен мекемені ұсынамын. Біз ақиқат бойынша, брондаусыз келдік.
Yana litvinova
3 шілде 2025
Баршаңызға қайырлы кеш.Мен бәріне стейк кафесіне баруға кеңес беремін.Жағымды атмосфера, өте дәмді ет, салаттар,пицца, сусындар.Келіңіз, өкінбейсіз.Шын жүректен пісіріңіз.
Ирина Власова
11 маусым 2025
Тыныш орта. Өте дәмді стейк. Керемет. Мұқият қызметкерлер. Ал мен оларда қандай пицца бар?үлкен. Дәмді ірімшік көп. Міндетті түрде барыңыз. Өкінбейсіз
Бакытжан Нукаев
26 тамыз 2024
Мен өзіммен бірге стейктерге тапсырыс бердім, олар өте тез дайындалды, бірақ лимонадоми проблемасы бар, мен киви әкіне тапсырыс бердім (күту мен шындық болды) қалай дұрыс айту керектігін білмеймін, бірақ лимонадтың орнына мен киви мен әк кесектері мен жалбыз жапырағы қосылған СПРАЙТТЫ алдым. Таза 4 жұлдызды жылдам ас үйдің арқасында
Даурен Какибаев
9 наурыз 2025
Енді қызықты емес стейк салмағы 7000 теңгеден басталады соңғы рет болды, салқын шай сүтпен дәмді
Жулдыз Сейсенгалиева
Қаладағы ең жақсы стейктер
Жанат Жубатова
26 маусым 2025
қаладағы ең жақсы стейк
Али Мухтаров
23 мамыр 2025
әлемдегі ең дәмді шырынды стейктер мен сізге бәріне баруға және өте дәмді тамақтануға кеңес беремін
Ayaulim Erkinbakytkyzy
10 қазан 2025