Sorte

Роза И
Бүгін 15.04.26 жылы жұбайын еске алуға арналған еске алу кеші өтті. Барлығы бір деңгейде болды. Жайлы атмосфера. Барлығы дәмді!!! Торттар аузында ериді. Бір қонақтың айтуынша, Мен мұндай бауырсақтарды ешқашан жеген емеспін! Мен тіпті дәмді емеспін! Команда керемет! Менеджер Гаухарға команданың нақты және үйлесімді жұмысы үшін ерекше рахмет! Сондықтан ұстаңыз!
Лариса Макарская
25 қаңтар 2025
Өте жайлы кафе, сыпайы қызметкерлер, барлығы асығыс , жылдам! Біз кешке Астанада бірнеше сағаттық әдемі серуеннен кейін тоқтадық және өте риза болдық! Өнімдер Жаңа, бәрі дәмді және тез! Рахмет!
Жанна Б
10 қазан 2024
Біз көршілес тұрғын үй кешенінде тұрамыз, біз үшінші рет келеміз және әр уақытта жаңа тағамдарды, өте дәмді және жақсы бөліктерді сынап көреміз, тіпті үйге алып кетеміз, интерьер де жайлы, олар графинге тегін су берді, бұл біздің елде мүлдем кездеспейді, қосымша + және ең бастысы олар қызмет үшін % алмайды 👍
Загрипа Абдиева
16 қараша 2025
Керемет мейрамхана . Ас үй-барлық тағамдар ыстық, салаттар мен кондитерлік өнімдер дәмді. Даяшылардың жұмысы ұнаған жоқ . Егер сіз дәмді тамақтанғыңыз келсе, Мен сізге кеңес беремін
Анатолий Г
18 қазан 2025
Менің әсерім бойынша кафе банкеттер үшін көбірек,бірақ романтикалық кешкі ас үшін емес. Дәмді дайындаңыз.
Алибек Амиров
Өте дәмді жақсы қызметкерлер ас үйге риза болады әлі де жақсы қызмет көрсету жағымды атмосфера о л р р л г
Айгуль Темиргалиева
20 қыркүйек 2025
Сорт - бұл менің сүйікті мейрамханам, тағам өте жақсы, егер сіз достарыңызбен тыныш сөйлесуіңіз керек болса, Мен сізге әртүрлілікке баруға кеңес беремін. Орналасқан жері жоғарғы!
Данабек Кертай
4 қыркүйек 2025
Мұнда тек рамен үшін және том Ян үшін, олар қалғанын дәмді жеді, қызмет жақсы.
Роза Косанова
1 қыркүйек 2025
Жақсы ас үй, қоршаған орта әдемі!! Бірақ даяшылар, жас жігіттер пассивті болды, қоңырау шалуға тура келді. Сөйлеуге кеңес беріңіз
Alexander Degtyaryov
26 қыркүйек 2023
Әдемі жер, сыпайы қызметкерлер ашық әлсіз ас үйге аздап көлеңке түсіреді. Көп жұмыс істеу керек. Нәтижесінде ештеңе жұмыс істемейді. Тамақтану орны ең алдымен өз асханасымен жаулап алуы керек, сондықтан олар мұндай жерлерге бірнеше рет барады. Міне, бізде бір реттік мейрамхана бар. Өкінішке орай. Өйткені, әлеует бар.
N
Nurzhan Ashimov
7 қараша 2022
Өте дәмді тағамдар, мекеме өте салтанатты. Тез қызмет етті. Мейірімді қызметкерлер. От мәзірі. Менің ойымша, мен міндетті түрде көбірек барамын. Шағын отбасылық іс-шараларды өткізуге өте ыңғайлы.
cat
18 мамыр 2023
Интерьер кіреберістен бастап дәретханаға дейін керемет. Дәмді струдель, тез дайындалды. Адамдар жоқ, үнсіз отырды. Ұнады.
АСЕЛЬ Б
4 қаңтар 2023
Мейірімді қызметкерлер, ас үй өте дәмді, интерьер өте әдемі және жайлы. Біздің қонақтар банкет өткізді. Мен ұсынамын.
Жека Ахметжанов
9 тамыз 2022
Біз туған күнді өткіздік, бәрі дәмді болды, интерьер әдемі, жайлы
Мария Кенеш
Ас үй дәмді шырша, мекеме ішінде өте жайлы. Барлығы супер 🔥 🔥 🔥 бәрі ұнады 😻
Мира Б.
10 маусым 2024
Дәмді тағамдар, сыпайы қызметкерлер , әдемі интерьер ❤ 8 маусым 2024 болды. Барлығы жоғары деңгейде🤗
Асем А.
9 қараша 2023
Жайлы, салат пен струдель дәмді (мен басқа ештеңені сынап көрмедім). Мен тағы келемін!
Айжана С.
Өте дәмді тағамдар! Ұсынамын!
динара бастимиева
3 қараша 2025
Сынып орны
Сергей Захожий
13 сәуір 2023
Керемет мейрамхана , бәрі жоғары деңгейде!!!!