Sofıa

Inzhuka AIA
24 желтоқсан 2025
Іші зор, сыртын әдемілеу керек👌🏻 тамақтары дәмді, диджей 👍🏻 но 1ге дейін отырамыз деп едік 23:00 де ертең құдайы өткіземіз деп қайтарып жіберді🥲
Багдат Махатаеве
20 қаңтар 2025
София кафеси шашлык музыка қызмет көрсету тағамдардың дами өте керемет
Лаура Ибрагимова
Керемет тәттілер. Түрлерін тағы көбейту керек деп ойлаймын
Куаныш Назаров
15 желтоқсан 2025
Шашлыктары жаксы жалпы кызмет сапасы норма
Жанайдар Керишбаев
Жаксы жер екен атмосферасы шашлык огонь
Женис Утеулиев
26 шілде 2024
Түк қызық емес. Бағасы қызметіне сай емес. Елде жоқ бағаны айтады
Марина Потий
Бұл кафеге екі рет хабарласқан.Сылтау қайғылы болды-әкесіне арналған еске алу кеші.Барлығы нақты ұйымдастырылды, маған үлкен көңіл бөлінді.Ыдыс-аяқтар6 дәмді дайындалды, барлығы қуана жеді. Мен ұсынамын.Қызметкерлер Мұқият, сыпайы.Әкімші тапсырыс беру кезінде жақсы нұсқалар туралы кеңес бере алады .барлығы өте ұнады
Ф
фатима хаджиметова
Ең дәмді кебабтар, мейірімді қызметкерлер, дәмді салаттар, үлкен жаз, сыраның көптеген түрлері, үлкен және кіші залдар бұл кафені танымал етті, қонақтар кебабтарды басқа қалаларға да апарады
Гулнар Ахметова
7 шілде 2025
Сәлем 🫂 Мен оны жақсы көремін, керемет кафе !!! Қаладағы ең жақсы кебаб, таза торт, ең дұрыс салат рецепті "қытырлақ баклажан" тазалық, қызмет көрсету өте жақсы !!! Ал егер сіз үй иесімен таныссаңыз, сізді қуантады Таза жан адам, меценат, қала патриоты және ең жақсылардың ең жақсысы 💖 Ұсынамын!!!
Айша Кеутаева
Әрқашан керемет ас үй, жаз жақсы көреді, даяшылар жақсы қызмет етеді. Сәл ескірген интерьер, бірақ егер сіз оған көп мән бермесеңіз, онда бәрі керемет!!
chemcent
4 қазан 2025
Шымкентте демалыста көптеген мекемелерге барды...Бірақ Софияға әр кеш сайын баратын....жақсылық алыс емес еді...Барбекю керемет, ал сіз мысықтан ақылыңызды жей аласыз.қалада болғандардың барлығына келуге кеңес беремін
Нонна Софьянова
30 мамыр 2025
Бұл кафеде бірнеше рет болды,бәрі дәмді, керемет қызмет, әрқашан клиентке сыпайы түрде келеді.Олар онда қуанышты сәттерді атап өтті және онша емес, жалпы, біз бұл кафеге әлі де біржақты қараймыз.Әкімшілікке және Софияның барлық қызметкерлеріне рахмет
Нурлан Ноянович Ноянович
18 қыркүйек 2025
Сыра мен барбекю керемет. Сорпа жақсы. Бағалар нормалар сияқты - мен төлеген жоқпын )). Адамдар көп даяшылар тез және сыпайы.
Дмитрий Бахарев
Барлығы өте ұнады 👍 сыпайы қызметкерлер 👍 дәмді барбекю 👍 салқын музыка, би болды) керемет демалыңыз 👌
Маулен Байымбетов
Кеше ғана әйелімен бірге отырды.салаттар дәмді, кебаб шырынды, жұмсақ, сыра балғын, қызмет жақсы және жылдам
Гульнур
22 наурыз 2024
Өте дәмді кебаб, мен оны немен маринадтағанын білмеймін,бірақ бұл жай ғана шынайы емес, өте шырынды! Қызмет жақсы, жас және жігерлі даяшылар. Үлкен залда билеу ыңғайлы, бірақ қозғалыс басталған кезде ауа жетіспейді. Дәретхана әйелдік минус әрине, ол барлық кафелерде жалғыз, толық отырғанда кезектен аулақ бола алмайды, ал іші өте тар. Интерьер қарапайым, бірақ лифт стилін жасау өте жақсы болар еді)
Олеся Петлинская
15 қаңтар 2025
Бір нәрсе өте көңілі қалды, олар кебаб пен пиццаны алып кетуге тапсырыс берді,кебаб ет аз негізінен сүйектер тауық еті,пияз ескі,пиццада қышқыл қызанақ бар, бұрын бәрі керемет болатын
Эльмира Ералиева
Олар жаңа жыл қарсаңында корпоративті кеште болды, әдеттегідей адамдарға толы, көңілді, дәмді тағамдар.
Саима Камбарова
6 желтоқсан 2024
София, супер, біз оны жақсы көреміз, жиі барамыз! Барбекю-бұл супер, шай, басқа да көптеген тағамдар бар. Тек сынып!
Ирина Беркутова
30 сәуір 2025
Өте жақсы, ас үй керемет, қыздың қызметкерлері ақылды. Мен бірінші рет болдым және тағы да барып, бәріне кеңес беремін.
Константин
2 шілде 2025
Олар компаниямен бірге отырды. Сіз көңілді іше аласыз, ас үй ұнамады, кебабтар құрғақ. Салаттар әдетте қолайлы. Орташа чек бір адамға 5000-ға жетті.
Бахар Акбарова
6 шілде 2025
Мен оны жақсы көремін. Үйдің жанында. Мен күн сайын барбекю үшін келе аламын. Қызмет өте жақсы. Сыра супер
Евгений Аверченков
31 наурыз 2024
Негізінен біз әрқашан мұнда еске алу кештерін өткіземіз! Әрқашан өте дәмді! Жылдам қызмет мейірімді даяшылар! Таза, жайлы, кең. Кәдімгі кафеге бару керек мәзірді қараңыз!
Dana Dikhanova
4 желтоқсан 2025
Дәмді барбекю, бірақ біраз уақыт күте тұрыңыз, сыра ұнады
Любовь Хильчевская
11 наурыз 2025
Ас үй дәмді, қызмет өте жақсы. Әр клиентке көзқарас.
Адылжан Исаков
29 желтоқсан 2023
Өте ыңғайлы орын. Автотұрақ бар. Қазақ, өзбек және еуропалық тағамдар. Барлығы өте дәмді. Қызметкерлер әрқашан мейірімді және сақтық танытады.
K
Kanat Baiseitov
8 қараша 2024
Жайлы кафе, өте дәмді шорпа мен барбекю, қызмет көрсету каф кафе иелері өте мейірімді, тіпті әзіл айта алады 👍 🏼 👍 🏼 👍 🏼 Севинч ерекше рахмет спасибо
Анна Мозжегорова
15 маусым 2025
Супер мекеме.... Төсектер келді даяшылар қыздар жақсы қызмет көрсетеді қонақтармен бірге әр үстелге жақсы қарайды Мен кеңес беремін
Валерий Киталенко
6 мамыр 2024
Өте дәмді пісірілген өнімдер. Әрқашан бәрі жаңа. мен мұнда бірінші жыл торттарды сатып алмаймын. Қыздар жақсы сыпайы қызмет етеді тез әрқашан мейірімді. Мен кеңес беремін
Марат Сержанов
5 тамыз 2025
Қолайлы бағалар. Ас үй-биіктікте, қызметкерлер-стюардессалар сияқты!! Тек құрмет!!!
Наталья Зубкова
26 желтоқсан 2023
Отбасылық іс-шараларға арналған жайлы орын. Таза, ұқыпты. Тамаша ас үй. Барлығы өте дәмді. Мен ұсынамын.
N
Nursultan Esentaev
21 қазан 2021
Жақсы атмосфералық мейрамхана бар музыка тамақ дәмді әсіресе жергілікті тағамдар мен пицца, әр түрлі сусындардың бейнесі, қызмет көрсету ең жақсы емес сонымен қатар ең жаман емес, салқын интерьер
Жанат Сакибекова
20 мамыр 2025
Ас үй, қондырғы және қызмет көрсету өте жақсы.
Гиля
11 қыркүйек 2024
Барлығы ұнады, біз мұнда алғаш рет болдық, Шымкентке тәтемізге қонаққа келдік, бізді осында шақырдық, өте риза болдық. Барлығы жоғары деңгейде 👍
З
Зайнап Гончаренко
12 сәуір 2024
Өте жақсы кафе. Өте дәмді тағамдар. Бағалар артық емес, бірақ басқалардан кем емес. Біз барбекюге тек сол жерде тапсырыс береміз👍
Alex Era
13 желтоқсан 2023
Банкеттер үшін, ояну-бұл. Дәмді дайындаңыз. Үстелдер жақсы қызмет етеді, Қызмет жақсы.
Гульмира
10 қазан 2021
Демалу үшін тамаша орын, Керемет егіздердің меңгерушілері әрқашан мейірімді, қызметкерлер сәл епті емес, дәмді және барбекю дайындайды тамаша, атмосфера жағымды 😊🥳🎂💐🛎🍹🍻🍷🍽🍸🥗🍝🍡🤗😋
Алексей Евдокимов
23 қазан 2022
Өте дәмді тартылған кебаб. Тапсырыс тез әкелінеді. Даяшылар клиентке мұқият қарайды. Мен баратын орынға кеңес беремін.
Акмарал Сейдуалиева
19 сәуір 2024
Менің сүйікті жерім, ол өте дәмді және қанағаттанарлық! Барбекю жай ұшып кетеді.ал подшуба салаты МММ, саусақтарыңызды жалайсыз ба
Галия Тургонова
5 желтоқсан 2022
Кафеде олар өте дәмді дайындалады, бірақ интерьер өте ескі асхана қыртысы, нотаға қызмет көрсетілсе, мұнда бөлек 8 адам болды, бізге бір жігіт қызмет етті, бірақ оның аты кім екенін ұмытып кетті 😅құрмет сізге бір сөзбен жақсы 2 желтоқсанда отырды
Дмитрий Елизарьев
1 маусым 2025
Өте дәмді кебаб және қызмет жақсы
J
Jrcom JJJ
29 қыркүйек 2023
Жақсы кафе. Үлкен банкет залы. Жақсы ас үй. Жазғы алаң
П
Паризад Рахматуллаева
30 қараша 2023
Дәмді салаттар әлі де көптеген порциялар әлі де қолайлы бағаларды алды бәрі дәмді көп рахмет
G.O.
16 қазан 2022
Жігіттер керемет! Олар түскі асты өткізді: бәрі дәмді дайындалды, қызмет өте жақсы болды, бағасы жеткілікті.
Олеся Олеся
20 маусым 2023
Ас үй дәмді, бірақ музыкамен проблемалар бар, адамдар демалуға,музыка тыңдауға,билеуге келеді,ал сіз отыруға және көрші үстелдерде сөйлесулерді тыңдауға тура келеді, өйткені музыка жоқ, Апшеронға барған дұрыс
Раиса Новикова
13 қазан 2025
Тамаша орын, дәмді тағамдар, сыпайы қызметкерлер👍
Жанар Тастановна
Жақсы ас үй. Тамаша қызмет!
Ксения Тарасова
9 қараша 2025
Өте дәмді тағамдар. Сыпайы қызметкерлер. Мен ұсынамын.
Оразкуль Бекболатова
5 қыркүйек 2025
Жақсы кафе. Келушілер әрқашан көп.ас үй үй сияқты жақсы.
Алексей Юрьев
3 сәуір 2024
Керемет кафе жақсы ас үй жағымды атмосфера және сыпайы қызметкерлер))