Small

Жаңалықтар

Alisher Taizhan
13 қыркүйек 2025
"Small" супермаркеті таң қалдырды! Шырша әрдайым таза және жайлы, сөрелер мұқият толтырылған, ал тауарларды таңдау қуантады-жаңа піскен көкөністер мен жемістерден бастап тұрмыстық заттарға дейін. Бағалар барабар, акциялар үнемі кездеседі. Қызметкерлер мейірімді және әрқашан көмектесуге дайын. Күнделікті сауда жасау үшін тамаша орын!
228699 Караджанна
12 мамыр 2025
Сауда жасау үшін тамаша орын Акциялар жиі өткізіледі Барлық мерекелер мен қажеттіліктерге арналған әртүрлі ассортимент Өте заманауи супермаркет Сыпайы қарым-қатынас Жаңа өнімдер Өте ризамын
Axeelay Grande
23 маусым 2025
Жақсы супермаркет, кез-келген басқа small network Market сияқты, бірақ бұл қалыпты кондиционерлердің жоқтығы ұнамады, әсіресе кассада, жағалауда концерт болған кезде, адамдар сусын сатып алғысы келді, кезек күтті, бәрі өте ыстық болды, айтпақшы, бұл да минус келді, тиктокта көптеген адамдар жазды Сол жерде олар өнімді жеп, төлемей кетіп қалды, сонымен қатар желінің тығынына байланысты кеварға төлеу қиын, сондықтан бәрі керемет, көшедегі орындықтар өте жоғары
a
30 тамыз 2025
Мен барлық пісіру туралы айтпаймын, бірақ пицца дәмді. Әсіресе пеперони. Кемшіліктерден-кейде кәрізден қатты сасық болады. Өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары бар.
Анна
9 қараша 2025
Жақсы, ыңғайлы дүкен, жазда жағажайдың алдында, қыста слайдқа кіріп, не қажет екенін алды, тамақ ішіп, жолға шықты! Ассортимент, акциялар, келіңіз және таңдаңыз
Николай
Жақсы дүкен, тағы не айтуға болады, азық-түлік цегасы орташа, ассортименті жаман емес. Келіңіз, сатып алыңыз.
S
Syrym Djartybaev
2 қыркүйек 2025
Белгілі бір тауарларға акциялар мен жеңілдіктер бар, сағат 23.00-ге дейін жұмыс істейді, жаңа піскен кондитерлік өнімдер, жеңіл тағамдар бар!
Горбачев Виталий
1 қыркүйек 2024
Баға белгілері жаңартылмайды, кассалар өте аз, дәлірек айтсақ, оларда негізінен біреуі бар, қалғаны өзіне-өзі қызмет көрсету. Жалпы алғанда, тауарлар жеткілікті.
Тимоха жукофф
10 желтоқсан 2025
Өнімді таңдау-бәрі. Қызметкерлер мейірімді. Кассалар керемет. Көптеген тауарлар
Александр Zh
29 қараша 2025
Салқын базар бірақ сіз жеткізуді ұзақ күткен кезде болады бірақ егер күндіз адамдар сатып алу үшін кезекте тұрса өйткені бірнеше кассалар жұмыс істейді
Mahomee
14 тамыз 2025
Не жеу керек Әрқашан таза және ұқыпты Өнімдер Жаңа, ешқашан кешіктірілген жағдай болған емес
Оксана Соколова
20 маусым 2025
Маған супермаркет ұнайды. Тауарлардың үлкен ассортименті, көбінесе жеңілдіктер. Пісіру дәмді
Тамара М.
18 қыркүйек 2025
Өнімнің сапасы мен ассортименті өте жақсы. Тазалық. Қызметкерлер жауап береді.
R
Relazix52 52 52
26 қыркүйек 2025
Жақсы супермаркет, 4 жұлдызды ассортимент жақсы болады. Тауардың бір бөлігінің бағасы төмен, тауардың бір бөлігі жоғары, сақ болыңыз
Boris Razor
8 наурыз 2025
Кәдімгі Small, оның кемшіліктері, артықшылықтары және кассир тапшылығы бар. Өлшемдері орташа,сіз қажетті өнімді таба алмайсыз.
Aleksey Bolschakow
6 тамыз 2023
Дүкен Үлкен емес және қанша рет болған, тек 2 касса жұмыс істейді, бірақ адамдар көп. Бірдей Магнум және Оңтүстік желілерімен салыстырғанда дайын өнімнің шағын ассортименті. Марс пен Нестле өнімдерінен басқа, жануарларға арналған азық-түлік те қиындық туғызады, опциялар жоқ. Мен төртеуін қойдым, содан кейін кернеумен, тек жақсы орналасқандықтан.
З
Зарина Исенова
3 ақпан 2025
Барлығы дүкенде таза және тәртіпті ұйымдастырады қызметкерлер охотыласпен көмектеседі Достық жауап береді
Никалай Осипов
4 желтоқсан 2024
Керемет, барлық тауарлар қол жетімді, бір үлкен Мина 1-2 касса тек жұмыста, кезекте ұзақ тұру, бір сусын сатып алу және кассада 20 минут жоғалту
Марина Духно
5 қаңтар 2024
Жақсы дүкен. Көптеген әртүрлі тауарлар. Дәмді кондитерлік өнімдер бар. Бірақ сөрелер мен кассаларды дұрыс орналастыру емес, орын аз, тауарлар үйіліп жатыр. Касса қараңғыда бұрышта тұрады. Кассада өте кішкентай сауда үстелі бар.
Кобра Очковая
18 маусым 2022
Жақсы ассортимент, бірақ бағалар басқа супермаркеттерге қарағанда айтарлықтай жоғары,және көбінесе жеңілдік немесе жарнамалық бағаларға қарамастан,қымбат өнімге баса назар аударылады. Бірақ өзіне-өзі қызмет көрсету кассасы өте ұнады. Минус, оны қалай пайдалану керектігін ешкім түсіндірмейді. Кім жас болса, әрине, түсінеді, бірақ егде жастағы адамдар қиынырақ болады. Ия, және сіз консультанттарды күте алмайсыз
Алина Филатова
25 қараша 2021
Супермаркеттің өзі қалыпты. Бағалар жақсы, әсіресе жеңілдіктермен. Не жеу керек. Тек жарамдылық мерзімін қараңыз! Мен мерзімі өткен шұжық пен BH торттарына тап болдым (және бірінші рет олар бұл тортты ашылған және жеген), мен барлық мерзімі өткен өнімдерді қайтардым, бұл проблемалар болған жоқ. Барлығы ақшаны қабылдады және қайтарды
Екатерина Анисимова
4 қаңтар 2024
Жақсы дүкен, көптеген өнімдерді таңдау, жақсы орын, жақсы өнімдер. Бірақ минус-менің ойымша, онда пісіру аз. Атом емес, нанның мағынасында немесе басқа нәрсе тәтті.
Артем Артемов
24 қараша 2019
Қажетті экономика класының ассортименті бар. Бірақ қызметкерлер, айталық, әртүрлі. Ашық ақымақтар бар. Осындай қызметкерлердің арқасында кассалардағы кезектер әрең қозғалады. Мен бұл дүкенге күн сайын дерлік бір жарым ай жүрдім, қай касса тез қызмет ететінін білдім, онда сіз ұзақ уақыт қатып қаласыз. Сақтау ұяшығы бірнеше рет ашылмаған, бірақ мәселе тез шешілді.
Вадим Владимирович
28 қыркүйек 2024
Жалпы алғанда, дүкен тіпті жаман емес, бірақ 2 рет бүлінген йогурт қаптамасы бұзылды, жарамдылық мерзімі қалыпты болды, мерзімі өткен немесе бүлінген өнімді сатып алмау үшін абай болу керек, ал кейбір ер адамдар дүкенге үнемі барады. олардың мінез-құлқына сәйкес ұқыпты киінбеген қызметкерлер, электронды өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары тұрақты жұмыс істемейді менеджерді шақыру түймесі менеджердің өзі жақын жерде ешқашан жұмыс істемейді, орнатылған терминалдардан төлем жасау үшін бәрі бірдей жұмыс істемейді.
Айжан Абильдинова
18 тамыз 2025
Тауарлар әрқашан бағаға сәйкес келмейді біреуін жазады екіншісіне сатады және кешіктірумен бірнеше рет кездесті
Акмарал Имангазинова
26 мамыр 2025
Жақсы қызмет. Таза. Әрқашан бәрі бар. Тамақ ішуге отыруға болатын жер бар. Маған ұнайды.
Максим Китаев
4 мамыр 2022
Тауарларды таңдау жақсы, бірақ өнімнің өзі көбінесе сапасыз , печенье әрдайым ескі, мерзімі өтіп кетеді, кейде баға белгілері кассамен сәйкес келмейді, жалпы абай болу керек.
Айдана Кабдрахманова
30 қыркүйек 2025
Барлық сыпайы күлімсіреу, бағалар жақсы, сізге қажет нәрсенің бәрі бар
Анастасия Луговая
28 маусым 2022
Қаладағы заманауи супермаркеттердің бірі. Онлайн өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары. Өте керемет. Ал, бағалар қолайлы, дәмді салаттар мен жаңа піскен кондитерлік өнімдер
Сергей Агалаков
5 наурыз 2021
Жаман супермаркет емес. Жаман пісіру емес, тауарлардың лайықты ассортименті. Дайын өнімге науқан бар: минус 30 пайыз 20:00-ден кейін. Кейде ашық кассалардың саны жетіспейді
Анастасия К
17 қазан 2025
Ыңғайлы орналасуы. Өнімдердің үлкен таңдауы. Барлығы ұнайды
Даниил Смирнягин
30 қараша 2022
Мен бұл супермаркетке жиі барамын. Өз-өзіне қызмет көрсету кассалары не істегені керемет. Өкінішке орай, өзіне-өзі қызмет көрсету кассасынан алкоголь сатып алғанда, дүкен қызметкерін 21+жасын растау үшін күту керек. Егер сіз удоның жанасуын сканерлеп күтпестен батыл сатып ала алсаңыз керемет болар еді
Сансызбай
15 қаңтар 2023
Әр түрлі өнімдердің үлкен таңдауы. Өз бетінше төлеу үшін кассаларды орнатқан ыңғайлы, осы құрылғы арқылы тауарлардың құнын қарап, бағаларын тексеріңіз.
Баяз-Ханум Мамедова
9 қараша 2025
Керемет базар, таңдау өте үлкен, жиі жеңілдіктер
Alexey Mozheiko
9 қыркүйек 2021
Дүкен қала орталығында орналасқан жеткілікті ыңғайлы кіреберіс және жеткілікті көп тауарлар олар үйге де кез келген нәрсеге де қажет және барлығы азық түлік дүкені қалада өте кең таралған
Серик А
21 қараша 2024
Біреуінен басқа жақсы супермаркет. Сөрелердегі бағалар көбінесе кассадағы бағаға сәйкес келмейді. Сондықтан үш жұлдыз
13 тамыз 2025
Жақсы дүкен! Жақсы бағалар! Жылдам қызмет! Адамдарға өте ұнайды!
Диас Наукенов
5 шілде 2025
Тамаша ассортимент, жақсы орналасу және жұмыс уақыты
Anthony Vlassenko
3 тамыз 2019
Жақсы дүкен, өз кондитерлік өнімдерімен, мен олардың құймақтарын бөлек атап өткім келеді, өте дүкен.Дүкеннің өнімі шашыраңқы, не және қайда екені белгісіз. Ия, және кейбір тауарлар ең жақсы сапа емес, бірақ арзан.
T
Tamila Mel
23 қараша 2023
Өте жақсы кішкентай, негізгі өнімдер әрқашан қол жетімді! Кассирлер келушілерге өте сыпайы! Мен мерзімі өткен өнімдерді ешқашан көрген емеспін! МЕН БАРЛЫҚ БЕС ЖҰЛДЫЗДЫ ҚОЯМЫН!
Мадияд Мылтыкбаев
Акцияларға да, тауарлардың сапасына да жақсы жеңілдіктер
Алина Грубер
27 желтоқсан 2025
Ассортимент пен асхана сияқты
Viktoriya Cherkashina
8 қаңтар 2025
Тазалық, сұлулық, жаңа піскен кондитерлік өнімдер, керемет бағалар!
rishkpoly@gmail.com
28 қараша 2019
Мен көптеген сәттерде small дүкендер желісін ұнатпаймын - 8 кассаның біреуі әрқашан жұмыс істейді. Көбінесе өте баға дисплейдегі баға белгісіне сәйкес келмейді. Қайтару өте ауыр. жауапты адамды үнемі күтіңіз. күзетпен атап өту-бұл қиындықтар не үшін қажет... Өтірік тауар немесе мерзімі өткен - "Сәлеметсіз бе", жапсырылған баға белгілері үшін... Жалпы. сіз шексіз тізімдей аласыз. Өкінішке орай, сіз минус 5 жұлдыз қоя алмайсыз.
Мирас Биарстанов
Жақсы ассортимент, жаңа піскен кондитерлік өнімдер
Надежда Волкова
5 наурыз 2024
Көбінесе баға белгілері бар, бірақ тауарлар жоқ, әсіресе жеңілдіктері бар тауарларға қатысты. Неліктен витрина және ешкім бақыламайды.
Артем Демидов
9 маусым 2022
Керемет супермаркет. Кассаларда "штепсельдер" бар, бірақ маңызды емес. Кең ассортимент, сыпайы қызметкерлер, қолайлы баға саясаты.
Гульназ Бейсембаева
22 маусым 2025
Жақсы дүкен бәрі бар сыпайы азық түліктер бар
Анонимді пікір
31 қаңтар 2020
Автотұрақ ыңғайлы, бірақ кішкентай, қарбалас уақытта көптеген адамдар бар және әдеттегідей барлық кассалар жұмыс істемейді, мен бұл дүкенге барамын, өйткені мен жақын жерде жұмыс істеймін
Ирина Говорухина
23 қаңтар 2025
Дүкен жаман емес, бірақ бағалары өзгермейді, бір нәрсе баға белгісіне ілінеді, ал екіншісі бұзылады, және әрқашан о, хабардар емес...