Small

Жаңалықтар

T
Tulesh A
11 тамыз 2025
Өнімдері көкөністері,нан өнімдері , салаттары өте сапалы және балғын. Іздеген затыңның бәрін табасың. Таба алмаған затыңды сол жердегі қыздардан сұрай қалсаң, жасап тұрған тірлігін тастай салып жол сілтеп тауып береді. Салаттары өте дәмді . Наполеон тортының дәмі тіпті керемет . Сапасы өте жоғары. Жарайсыздар ! Сапалы қызмет көрсетулеріңізге үлкен рақмет.
Erbol Abdukarim
11 қыркүйек 2025
Барлық тауарлар мерзімі жақсы екен
Анара Базаркуловна
11 қазан 2025
Бізге ұнайды үйгеде жақын сотрудниктері сыпайы👍
Nurlibek Orazov
12 тамыз 2023
Өте жақсы дүкен. Барлық іздегеніңді таба аласың. Сатушылары жақсы қызмет көрсетеді. 👍👍👍👍👍
Абылайхан Дуйсен
Баға жазылған табличка дұрыс емес
Мысыр Баяхметов
12 қазан 2024
Дұрыс емес бағасы жалған
Эрлан Эсходжаев
3 тамыз 2025
Керемет күшті өте жақсы жарайсың молодец үздік топ 1 алға сәттілік жасайбер жайна жарқыра Астанам асыл қалам меің мақтанышым го
Айнура Байларова
10 қараша 2024
Керемет өзіме ұнайды тамаша десем артық болмас
Айымгуль Сагимбекова
21 қыркүйек 2023
Керемет арзан жер Смолл деген жер жақсы
Saks..
10 тамыз 2023
Керемет. Жақсы. Ыңғайлы.
B
Bolat Slambekov
Мен бұл Small-ге жиі барамын, ыңғайлы дүкендердің бірі. Ассортимент Үлкен емес, бірақ бәрі әрқашан бар, өнімдер Жаңа. Жеңілдіктер жиі кездесетіні ұнайды. Супермаркеттің өзі орташадан үлкен, бірақ шатастырмайды — жүруге ыңғайлы және сізге қажет нәрсені тез табыңыз. Күнделікті сатып алу үшін жақсы дүкен.
Асхат
16 желтоқсан 2025
Артықшылықтары: арманы бар бір ғимаратта, дәріханада және жертөледе бутиктер бар. Кемшіліктері: тұрақ кішкентай. Ғимаратқа кіру үшін баспалдақпен көтерілу керек. Ал смоллдың өзі үлкен емес.
галия успанова
5 желтоқсан 2025
Мен сиыр етінен жасалған сорпаны өте жоғары бағамен сатып алдым, бірақ сапасы өте қорқынышты болды. Пісіру кезінде ет қараңғыланып, түсініксіз көрініске ие болды, сорпаны үш рет ағызуға тура келді. Шындығында, өнім пісіруге мүлдем жарамайды-оны лақтырып тастау немесе жануарларға беру ғана емес. Сатып алудан қатты көңілі қалды, мен мұнда көбірек алмаймын.
Ержан Ж
10 тамыз 2025
Мен дайын өнім бөлімінде гамбургер алдым, ең бастысы-өзіммен бірге тағамдар алу. Бірақ соңғы уақытта мен оларды таба алмадым. Пісірілген шұжықтар да болды, енді тек қуырылған және сөрелер 10-ға жақын толтырылады. Мен түсінбеймін, сіз түскі асқа бос келесіз, таңертең бос келесіз. Жалпы, дүкен қайта құрылды, ерекше жақсартулар байқалмады
Ата
18 желтоқсан 2024
Орналасқан жері жақсы, кіреберістер, автотұрақ бар, автобус аялдамалары өте алыс емес. Өнімдердің ассортименті жақсы. Мен біраз тар сезіндім.
Amir
29 шілде 2025
Жақсы супермаркет, өнімдердің үлкен таңдауы. Жаңа піскен көкөністер мен жемістер, сіздің кондитерлік дүкеніңіз. Ыңғайлы орналасуы және жұмыс кестесі.
Виталий Беженарь
6 қазан 2025
Жақсы дүкен ыңғайлы орналасуы тауарлар мен өнімдердің үлкен ассортименті,қызметкерлер әрқашан өз істерімен айналысады,акциялар мен жеңілдіктер жиі өткізіледі.
Serg Kai
17 тамыз 2025
Керемет кішкентай, маған ұнайды, бәрі бар. Алайда, консультанттар баға белгілерін өзгертпейді, жеңілдікпен тауар бар, ал кассада олар жеңілдіксіз бұзылады. Чектерді тексеріңіз
2 қараша 2025
Өте жақсы шағын азық-түлік маркасы онда де өз тағамдары мен пиццаларын сатады.Бағалар менің ойымша, барлық жерде сияқты, бір нәрсеге жеңілдіктер бар.Қызметкерлер мейірімді.
Айка Иманбердиева
15 шілде 2025
Мен кассирлердің жеткіліксіз болуына байланысты үнемі кезекке тұрамын. Кассада қолма-қол ақша қабылданбайтын және кезекке тұрып, клиент қолма-қол ақша төлеу мүмкіндігінің жоқтығы туралы ақпарат алатын жағдайды бөлек атап өткім келеді. Бұл факт белгілі бір қолайсыздықты тудырады.
Михалыч
20 тамыз 2024
Қалыпты дүкен. Кешке адамдар көп. Ресей Федерациясының көптеген өнімдері. Сыраны таңдау тек ақсап қалады, бірде-біреуі ілулі емес алу үшін. Дегенмен өнімдерді таңдау менің түсінуімше кең. Таңдауды Ресей Федерациясымен салыстыруға болмайды, бірақ жергілікті стандарттар бойынша дүкен жақсы. Қызметкерлер әсіресе мейірімді емес, әсіресе кассада, әрине, шаршауы мүмкін, өйткені ол кешке кірді.
Маншук Маншук
30 тамыз 2024
Жемістер қорқынышты, сөрелерде сіз ескірген пряниктерді таба аласыз, әрине, олардың мерзімі әлі 3 күн, бірақ қатты (((. Бірақ сүт өнімдері әрқашан жаңа піскен шырша болып табылады. Кешке, жұмыстан кейін барлығы дүкенге барғанда, оларда әдетте бір касса болады. Бірақ кез келген жағдайда біздің ауданда Small ашылғаны жақсы
Вероника
30 желтоқсан 2024
Салқын супермаркет, тек салаттарды кешегімен араластырмаңыз, сонымен қатар лагманның кеспесі қышқыл, мен оны бірнеше рет алдым, сіз оны тоңазытқышта сақтайсыз немесе ол жылы тұр
onesonka wd
7 қазан 2025
қызметкерлер жетіспейді, мерзімі өткен өнімдер бар. көбінесе үлкен кезектер және барлық кассалардан тек екі үш дана жұмыс істейді.
Богдан Жевнодей
6 шілде 2024
Керемет дүкен. жоғары деңгейдегі күзет. Мен жиі барамын, керемет ассортимент, көптеген камералар, мейірімді және әдемі қызметкерлер бар. Сіз бұл супермаркет туралы мәңгі сөйлесе аласыз!
Куаныш Койшугулов
27 ақпан 2025
Тамаша тұтынушыларға қызмет көрсету қызметкерлері және азық-түлік таңдауы! Салынып жатқан базар ! Супер
Кай
4 қазан 2023
Бағасы қарапайым дүкендерге қарағанда төмен , бағасы бойынша өз акциялары бар, барлығы дұрыс ұйымдастырылған , Таза және ұқыпты, ең бастысы сыпайы және ұқыпты қызметкерлер қызмет көрсету, барлық small маркетингтерінде персонал мен клиенттерге қызмет көрсету бойынша менеджмент жұмысы өте жақсы көрінеді !!! Тек супер!!!
Нургуль Шабленова
1 тамыз 2024
Көптеген жеңілдіктер, тауарлардың ерте әртүрлілігі қуантады, әсіресе балалар колскасымен, нормалардың қызметкерлері болса
M
Mary 🦊
30 шілде 2025
Нарық жақсы, бірақ таңдау Үлкен емес, әсіресе химия, біз әрқашан отбасымен сатып алғымыз келеді, бірақ таңдау жеткіліксіз, мүмкін оны қандай да бір жолмен шешуге болады
Найла Кожахметова
14 қаңтар 2024
Маған бұл кішкентай ұнайды. Өнімдердің кең таңдауы, тұрақты акциялар, үнемі жаңа сүт өнімдері, көкөністер қол жетімді бағамен, тіпті Артемге қарағанда төмен. Мен ұсынамын
Лаура Б.
25 қаңтар 2024
Керемет дүкен, бәрі бар, ассортименті керемет! Дәріхана, наубайхана, жақын жерде бар додо пицца. Дүкеннен таптым сізге қажет нәрсенің бәрі, әрине, бағалар стандартты. Барлығына ұсынамын!!!
Э
Эля Фазлутдинова
24 желтоқсан 2025
Мен ірімшікті мерзімдері бойынша алдым жақсы үйлерді толығымен көгеріп күндерді үзіп тастадым енді біз шайырға бармаймыз азық түлік сатып аламыз
Александр Прач
23 ақпан 2024
Кәдімгі дүкен, екі қабат. Екіншісінде алкашка, акциялар бар, чак Чак олардан алуға болады, өз тағамдары, 20.00-ден кейін 20% жеңілдік, банкоматтар мен киви бар, бірақ кешкі 21-ден кейін ауыр алкашка және 12 күнге дейін сатып алмаңыз. Чектер бойынша салқын сақтау камералары. Сіз сиқыршымен жүресіз және сіз бұл туралы емес деп ойлайсыз
Chippa Chippaiba
6 ақпан 2024
Жақсы дүкен, киім - кешек, шаштараздар және дос дүкендер . Жақсы "арман" электроника бөлімі, бірақ супермаркет қымбат .
Akbar Noor
Шағын бөлме, көптеген тауарлар, қызметкерлер дөрекі, олар көмектескісі келмейді, бірақ бәрібір бағалар жақсы және өнімнің сапасы да жақсы.
Роза Имамбаева
28 мамыр 2024
Салқын супермаркет , мен ол жаққа жиі барамын, бағалар жақсы және жеңілдіктер жақсы мысалы: шоколад 1200 тұрады, қазір жеңілдік 300 тг құрайды, Мен оны жақсы көремін, олардың бағасы жақсы, ал картоптары жақсы, тек Аот пияз жақсы болар еді немесе жұмсақ
Баглан Т.
6 қыркүйек 2025
Магнуммен салыстырғанда мұнда арзанырақ. Жақында төрт дана Автоматты касса орнатылды. Екінші қабатта Арман жабдықтар дүкені бар.
Artem K.
16 қаңтар 2023
Керемет супермаркет, тауарлардың үлкен таңдауы, сонымен қатар жаңа піскен құймақ сатып алуға болады, Супер!❤ Сағат 23:00-ге дейін жұмыс істейді, ақпаратты өте тез жаңартты, рахмет спасибо
Бекзат Сыдыков
3 тамыз 2024
Сәлеметсіз бе, бұл жерде менің ойымша, қалай болғанда да дұрыс ұйымдастырылмаған темекі сатылымы тек бір кассада темекі бар сөре. Сіз кассаға келесіз темекі сұраңыз ол сол сөреге барады алады және оралады. Бұл белгілі бір уақытты алады. Неліктен олар мұны түсінбеді
Алексей Буренков
9 маусым 2023
Кішкентай, осы дүкендердің барлық желісі сияқты. Сіз күнделікті жұмыс жасай аласыз. Пісіру орташа. Екінші қабат электроника дүкені Арман, барлық жерде сияқты. Жақын жерде тұрсаңыз ыңғайлы.
K
Kevin Rk
12 қараша 2025
Барлық жоғары Үйге жақын Көбінесе біз мұнда азық түлік аламыз Әр түрлі өнім және әрқашан жаңа салаттар командаға рахмет
ТОТОШКА
23 қараша 2025
Таңдау үлкен және супермаркеттің өзі квадратура үлкен маған ұнайды бәрін табуға болады және жеңілдіктер әрқашан акциялар
бейсенгалий мейрембаеа
31 қазан 2025
Барлық өнімдер бар, қызмет өте жақсы, сіз кіре аласыз.
Нияз Жолжаксинов
Әрқашан бәрі бар, үлкен таңдау .
Елизавета Максимчик
1 желтоқсан 2023
Үлкен таңдау, бірақ салаттар мәңгілікке сатылатын жерде ешкім жоқ немесе олар жай естімейді, бірақ салаттар мен негізінен тағам өте дәмді
G
Gulsina G
6 қараша 2023
Қорқынышты, мен мұнда бірнеше рет болдым. Ассортимент жоқ, ештеңе жоқ маған қажет болды. Тіпті Азиядағы саябақта сол кішкентай алуға болады, содан кейін таңдау көп. Енді мұнда келмеймін, көңілім қалды
Ермек К.
Жақсы ассортимент, ішінде өте таза
Алмагуль Алдажарова
11 мамыр 2025
Тауарлардың үлкен таңдауы, жаңа өнімдер, сыпайы қызметкерлер
Индира Курумбаева
Өте үлкен ассортимент бірақ тауықтан басқа, өткен күндер. Ал запашок жүргенде болды
Марина Сорокина
12 қаңтар 2023
Салқын дүкен, тауарлардың үлкен ассортименті бар!! Және үлкен плюс Каспи Ред бар!!! Шайыр сияқты сүтті таңдау енді ешбір дүкенде жоқ!