Small

Жаңалықтар

Ангелина
16 наурыз 2025
Үлкен ассортименті бар жақсы дүкен. Тұрақты жеңілдік жүйесі, сондай-ақ үйден қадамдық қолжетімділік ұнайды. Мұның жалғыз проблемасы шайыр-бұл көкөністерге қатысты мәселе: пияз, картоп және сәбіз үнемі көгеріп тұрады. Әйтпесе, жақсы дүкен және витриналарда кешіктіру іс жүзінде жоқ, бірақ біз өнімдердің жарамдылық мерзімін үнемі тексеріп отырамыз. Мен жапсырмалардың бір-біріне жабысып қалуын немесе сақтау ережелерін сақтамауын жоққа шығармаймын, өйткені жарамдылық мерзімі жақсы, бірақ өнім бүлінген жағдайлар болған.
Гульмира Галимова
1 қараша 2025
Азық-түлік сауда орталығы өте ыңғайлы, қоғамдық көлікпен де, көлікпен де жүру өте ыңғайлы, автотұрақ бар. Азық-түлік өнімдерінің кең ассортименті бар, жеңілдіктер бар, өте дәмді ыстық бауырсақтар, құймақ, пицца дайындайды, жеңіл тамақ ішетін орын бар. Жалпы, үлкен, жақсы, азық-түлік дүкені.
Кымбат Калиева
Екібастұздағы ең жақсы кішкентай. Әрқашан бәрі бар, жеңілдіктер. Пісіру әрқашан жаңа және дәмді. Қызмет жақсы. Тауарлардың ассортименті жақсы
Белов Данил
26 шілде 2025
Small дүкені таң қалдырды! Тапсырыс тез келді, бәрі жақсы оралған. Өнімнің сапасы өте жақсы, сипаттамаға толық сәйкес келеді. Қолдау жауап береді — менің сұрақтарыма тез жауап берді. Сатып алу ыңғайлы болды, сайт түсінікті. Мен қызметке өте ризамын, көбірек тапсырыс беремін. Адалдық пен керемет қызмет үшін рахмет!
Айдос Тулеубаев
24 қыркүйек 2025
Әрқашан жақсы акциялар, жоғары деңгейдегі сапа, касса тез қызмет етеді, таңдауға болатын көптеген тауарлар, қызметкерлер жақсы қызмет етеді,
Асель Тимуркызы
2 тамыз 2025
Мен мұнда күн сайын, әрқашан жаңа піскен көкөністер мен жемістерді сатып аламын. Дайын тағам әрқашан ыстық және дәмді болады.Ыңғайлы орын.Менің үйімнің жанында.
Тарал Рахишев
6 қазан 2024
Жақсы дүкен. Сіз әрқашан жаңа піскен көкөністер мен сүт өнімдерін тауып, сатып ала аласыз. Пісіру өте жақсы! Салаттар, дайын тағамдар, бәрі әрқашан жаңа және дәмді! Қызметкерлерге адал жұмысы үшін алғыс айтамын!
Дмитрий Паламарчук
5 маусым
Содан кейін қалың және бос, ірімшік пен ірімшік өнімдерінің бағасы, соның ішінде аспандағы шұжықтар. Қалыпты дүкендерден айырмашылық 1000 теңгеге дейін жетеді.
Майрам Амиртаева
24 қазан 2025
Барлық жағдайларға арналған тауарлардың үлкен таңдауы. Мен жиі әртүрлі акциялар мен жеңілдіктер ұйымдастырамын. Егер көбірек кассалар жұмыс істесе әрине жақсы болар еді
Лера Левченко
Ең жақсы дүкен, сатушылар сыпайы және шыдамды!🫶 Өнімнің ең жақсы ассортименті
Andrei Kozhevnikov
8 мамыр 2025
Керемет супермаркет мен бәрін тез ұсынамын, бәрі бар, таңдау өте үлкен , өз наубайханасы, әркім өзіне қажет нәрсені табады, өкінбеңіз
Алексей
17 қыркүйек 2023
Автотұрақ үлкен. Өнім ассортименті де. "+- "Бағасы бірдей. Нан қаладағы ең жақсы. Тек күзетшілер рюкзактың мүмкін .стігін (рюкзакты заң бойынша алуға болады) мазалайды. Өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары қажет пе
Бибарыс Жубаниязов
13 қараша 2025
Гипермаркет өте үлкен, сондықтан сізге қажет нәрсені табуға болады.Жалпы, қызметкерлер сыпайы, кассирлер күлімсірейді.Маған бәрі ұнайды! Гипермаркет риза!
Галина Кушнерчук
28 маусым 2021
Жақсы дүкен, сіз азық-түлік себетін бюджетке жинай аласыз, көбінесе жеңілдіктер мен акциялар бар. Сары бағамен сіз жақсы өнімді сатып ала аласыз. Дәмді кондитерлік өнімдер дайындайтын жеке наубайхана бар. Сондай-ақ, сауда залында бауырсақтар мен құймақ қуырылады. Керемет қызметкерлер, жанашыр, әрқашан көрсетеді және айтады ( клиенттерге тағы бір рет жүктелмейді ), кассада әрқашан мейірімді Қыздар болады. Жалпы, қайта.
Асет Куликов
Жарайды
Sergey Zakharchenko
7 тамыз 2022
Бірнеше рет болды. Сауда залы жеткілікті үлкен. Өнімдер стандартты. Әкімшілік сатып алушылар ағыны кезінде қосымша кассаларды ашудың тиімділігіне назар аударуы керек. Аз өнімдері бар сатып алушылар үшін өзіне - өзі қызмет көрсету кассаларын ұйымдастыруға тырысыңыз.
Елена Когутенко
Жақсы қызмет көрсету, соңғы жылы жаңа өнімдер тек осы жерден сатып алынады.
Марина Cухова
24 маусым 2025
Кең, үлкен таңдау. Жақсы ассортимент және техникалық қызмет көрсету
Амир Валеев
Ең дәмді бауырсақ, тауарлардың үлкен ассортименті
Андрей Журавлёв
27 тамыз 2023
Кассалардағы кезек. Бағалар шағын, жеке дүкендерге қарағанда жоғары. Тауардың болуы туралы ешкімге жүгінуге болмайды. Кассирлер өте мейірімді емес.
missis-sveta-88
8 маусым 2023
Жақсы супермаркет. Бағалар қолайлы, өнімді таңдау үлкен. Сатушылар жауап береді, сыпайы. Ең бастысы, үйде дайындалған өте дәмді салаттар, кондитерлік өнімдер және т. б.! 👍🏻👍🏻👍🏻
Хаким Жакитай
Үлкен, ыңғайлы, жақсы орналасу, үлкен автотұрақ және бәрі жақын. Кемшіліктері: менің ойымша, бұл пісіру мен салаттардағы ең нашар шайыр,
Светлана Тарасова
23 қаңтар 2024
Жақсы дүкен.. сізге қажет нәрсенің бәрін бірден сатып алуға болады.. пісіру дәмді.. қамыр керемет . Мен бәріне кеңес беремін
Виталий Мелордуев
17 қаңтар 2024
Мен ол жаққа барамын, өйткені көп нәрсе бар, бірақ ол жерден кассалармен мәңгілік проблема бар мұндай дүкен және бәрі кассаларға кезекті 10-15 минутқа бұзады, сіз оны төлеуге жұмсайсыз... Ал әдеттегідей уақыт жоқ, оған
Талгат Д.
Менің сүйікті дүкенім. Сіз барып, бәрін бір жерде ала аласыз. Ал бауырсақтар қандай дәмді
Миронович Алена
17 маусым 2022
Керемет супермаркет, қол жетімді бағалар. Өнімнің үлкен ассортименті, содан кейін жеңілдіктер мен акциялар бар. Маған бұл дүкен өте ұнайды. Мен ұсынамын.
Несибелды
13 мамыр 2025
Кең зал, әртүрлі тауарлар. Кассада жиі кезек болады.
Равиль Бумажный
7 желтоқсан 2024
Курьерлерге тапсырыстар өте ұзақ уақыт жиналады, жеткізуді 3 сағат күтуге тура келеді. Мұны негізгі шайырлардың қайсысы оқиды, ойланыңыз, адамдар ашуланады, ал сіз пайданы жіберіп аласыз
Ш
Шыңғыс Қабдолла
9 қыркүйек 2023
Изол орталықта емес болғандықтан,оған жету өте оңай, үнемі таза және өте дәмді кондитерлік өнімдер
Данияр Касенов
6 наурыз 2024
Барлық шайырлардың ішіндегі ең үлкен мекеме және ең кең ассортимент Көбінесе акциялар бағаны төмендету үшін ұсынылады әсіресе алкоголь өнімдеріне
Albyak
23 желтоқсан 2021
"Алтын" бөлімінде Мен сырғаларды сатып алдым, олар әдемі көрінеді және бағасы лайықты, екі айдан кейін ол алтын жалатылды(шашыратылды), тауарлар қабылданды, бірақ құны қайтарылмады, мен бұл бөлімді ұсынбаймын
Роман Полоротов
29 желтоқсан 2022
Сақтау мерзіміне және өнімнің салмағына назар аударыңыз. Жарамдылық мерзімі бойынша да, салмағы бойынша да алдау (шайырлар тауар өндірушісінің салмағынан ерекшеленетін артық салмақпен жапсырмаларын іліп қояды).
Вячеслав
18 шілде 2023
Үлкен тұрақ. Шайырда жеңілдікпен баға белгілері аз болады. Жинақ карталары жоқ.
Асылов Даурен
11 тамыз 2022
Азық-түліктің жақсы таңдауы. Барлығы жаңа, күн сайын жеткізу, өз кондитерлік өнімдеріңіз.
Рик Морган
6 шілде 2025
Сізге қажет нәрсенің бәрі бар, олар 23:00-ге дейін жұмыс істейді, сіз іште тамақ іше аласыз
Денис Соколов
31 қаңтар 2023
Өте жақсы дүкен. Ассортимент өте алуан түрлі. Сіз өнімді қымбат та, онша емес те таба аласыз. Бағалар әр түрлі тұтынушыға әр түрлі.
Дина Ссс
10 қараша 2025
Біз әрқашан мұнда бір айға сатып аламыз. Өте ыңғайлы, барлығы бір жерде 👍 👍 👍
Вадим Б.
3 қаңтар 2023
Керемет дүкен. Small төменгі қабатында азық-түлік, аспаздық және сусындар бар, біз аптасына кемінде 1 рет барамыз. Жоғарғы жағында электроника дүкені. 5 күн бұрын олар әйелі үшін электр желдеткішін сатып алды (үлкен таңдау және баға диапазоны) . Әйелі риза!
Меруерт К.
24 қыркүйек 2025
Тамаша дүкен, азық-түлік сатып алуға барғанды ұнатады, сыпайы және жанашыр қызметкерлер.
Сабина Хисамеденова
1 тамыз 2025
Әдеттегідей, сіз көп нәрсені жей аласыз және кофе іше аласыз
Asem
11 қазан 2021
Бұл шайырдағы ең үлкен таңдау, бірақ сіз оларды пісіруге малынғаныңызды ұнатпайсыз.
Куантай Асылов
4 тамыз 2023
Тамаша ассортимент. Әрқашан жеңілдіктер. Бір жерде қымбат, бір жерде жеңілдіктер бар. Екібастұздағы ең үздік супермаркет
Анонимді пікір
20 мамыр 2020
1-ый эт. супермаркет"СМОЛЛ" продуктово-хозяйственный.На 2-ом эт. т/д "МЕЧТА" бытовой электроники.На территории есть парковочные места для авто,есть лавочки для отдыха.Очень удобный супермаркет.
Аскар Бекишев
10 желтоқсан 2021
Жақсы супермаркет, ол тек ашылады. Фойеде Музыка қажет. Қала тұрғындары мен қонақтарына бұл туралы көбірек ақпарат пен жарнама беру керек.
Геля Д.
31 қазан 2025
барлық тауарларды және басқаларын табуға болатын тамаша дүкен
Аскен Смагулов
12 мамыр 2024
Супер әрқашан акциялар өткізеді және бір рет жүлделерді жеңіп алған жоқ өркендеудің барлық игіліктеріне рахмет көбірек акциялар сіздің қызметкерлеріңізге жақсы денсаулық
Рамидь Бобемак
21 қазан 2025
3 сағаттық тапсырыстар
Аскен Смагулов
25 тамыз 2024
Супер бар барлық плюс өткізеді акциялар сыйлықтар өте көп рахмет
Алмаз Оспанов
Өте үлкен таңдау