Small

Жаңалықтар

E
Elena Христофорова
Ыңғайлы орналасуы. Тауарлардың үлкен ассортименті. Сыпайы кеңесшілер. Өзіне-өзі қызмет көрсету кассасы бар, ол өте ыңғайлы және клиенттердің үлкен ағынына көмектеседі
Алексей Гончаров
1 маусым
Хороший магазин. Большой выбор товаров. Часто бывают скидки и акции. Вежливый персонал.
D
dilnaz ayapova
тауарларды таңдау жақсы, кассалар ыңғайлы, қызметкерлер жақсы, кезек жоқ, акцияларға жеңілдік өте қуанышты
Нуршат Т.
1 тамыз 2025
Өте жақсы супермаркет, жақсы жеңілдіктер мен акциялар, қызметкерлер мейірімді және жауап береді, ассортименттің жақсы таңдауы! Кассалар ыңғайлы,дүкенде таза және иіссіз орналасқан.
Timur
25 қазан 2025
Small супермаркеті қалаға шығуға/кіруге ыңғайлы жерде орналасқан. Тауарлардың жақсы ассортименті. Өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары жиі жұмыс істемейді, бұл ыңғайсыз, әсіресе кешкі уақытта, сатып алушылардың үлкен ағыны болған кезде.
Татьяна Калюга
18 тамыз 2025
Ассортимент үлкен, көбінесе тауарларға жеңілдіктер жасалады, қызметкерлер сыпайы. Өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары бар. Клиенттерге қызмет көрсету кәсіби және сапалы!
Риза М.
9 тамыз 2025
Тауарлардың үлкен таңдауы және ғимараттың ішінде ыңғайлы тауарлар бөлімдері,киім дүкені, косметика дүкені және дәріхана бар, сонымен қатар техника бөлімі бар
Наталья Зубкова
25 тамыз 2025
Сынып базары. Өнімдердің үлкен ассортименті . Жаңа піскен кондитерлік өнімдерді сатып алу мүмкіндігі бар . Дайын тағамдар мен салаттардың алуан түрлілігі.
ONE NIKE
10 желтоқсан 2024
Жақсы супермаркет орналасқан жері бойынша ыңғайлы! Олардың жанында тек дүкендер жоқ! Бір қызығы, ассортиментте проблемалар жоқ. Және бұл жеңілдіктер немесе өнімдер бойынша акциялар!
Ислам Насуханов
17 шілде 2025
Тауарлардың кең таңдауы бар жақсы супермаркет. Мен мұнда жиі барамын-сізге қажет нәрсенің бәрі ыңғайлы: өнімдер, тұрмыстық химия, үй бұйымдары.
Анастасия Шувалова
26 қыркүйек 2025
Бұл смоллдың нұсқаулығы жоқ сияқты. Тұрақты кезектер, кассирлер жоқ, содан кейін өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары жұмыс істемейді. Күзетшілер клиенттердің алдында кассада тұрады, тауарларды пакетке жинауға кедергі келтіреді. Көкөністер мен жемістер әрдайым шіріп кетеді, сіз кем дегенде бірдеңе табу үшін тұрып, сұрыптауыңыз керек. Мұның бәрі көптеген жылдарға созылады және ештеңе өзгермейді
Тапок скуфа
Мен жақын жерде тұрамын, таңдау көп. Қауіпсіздік жақсы жұмыс істейді (жақсы емес) Кезек көбінесе кештер мен мерекелерде болады. Акциялар жиі емес. Мен ұсына аламын.
З
Заира К
25 сәуір 2025
Ыңғайлы және жылдам , бәрі үйге, тауарларға, өнімдерге, кеңсеге қажет) біз жұмыстан кейін тоқтағанды ұнатамыз, үйге бірдеңе сатып алуды ұсынамын
Ванёк Бардин
12 желтоқсан 2024
Барлығы жоғары сапалы, қымбат емес, әсіресе рубльмен (мен Ресейденмін), кит мысық бар, бұл менің махаббатым, ал қызметкерлер өте жақсы
Надежда Хасипова
Біз жақсы, дәмді алма алдық! Күн сайын Сізге келеміз, рахмет!!!!!!! Өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары көбірек болар еді.
Aisha Amersra
14 қыркүйек 2025
Өте ыңғайлы, үйдің жанында. Ақшаны алу үшін бірден көптеген банкоматтар бар. Өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары бар. Ұнайды қысқа, жиі жеңілдіктер
Eldar Makazhanov
22 қараша 2025
Ішіндегі өте жақсы кішкентай ұқыпты барлығы жинақталған барлығы анық ыңғайлы арбалар банкоматтар кофе машина балаларға арналған ойын автоматтары бәрі анық
Мария Гончар
19 қазан 2023
Кезектер.Баяу және өрескел кассирлер. Шкафтар дүкенге кіргеннен кейін бірден тұрады. Яғни, турникеттерден кейін. Бұл сөмкені қою керек дегенді білдіреді, содан кейін толық арбамен оның артына оралу керек пе ? Немесе Мен екі рет тоқтаймын ба ? Әрине, мен мұны жасамаймын. Әдеттегі супермаркет
Сами Такие
23 қараша 2025
Ол қандай да бір ұқыпты емес , бұрыштарда мәңгі бір нәрсе үйіліп тұрады, сөрелерде және оның жанында бір нәрсе бар. Және иісі онша емес. Толи кәріз Толи просщ осындай шіріген иіс
Гульжан Биктасова
13 маусым 2024
Мен үнемі сол жерде сүт өнімдерін аламын, көкөністер арзан, үлкен таңдау сабын раковиналар, жиі акциялар бар.
Артем Быковский
Керемет дүкен көп нәрсе бар бәрі ұнайды сонымен қатар ойын сауық орталығы бар олар маған өзім айтпадым бірақ мен бағадан қатты таң қалдым сондықтан 4 жұлдыз
Саша Кентис
4 қараша 2023
Өзіне-өзі қызмет көрсету кассасы жетіспейді, ал шкафтар ыңғайсыз орналастырылған, олар бұрын ыңғайлы тұрған. Әйтпесе, әдеттегі стандартты шайыр, дегенмен балық бөлімі дүкеннің көлеміне сәйкес келмейді
Zina Q
15 мамыр 2022
Жақсы дүкен. Егер кезек пайда болса, кассаны тез ашыңыз. Таңдау қарапайым. Сатушылар сыпайы. Пісіру жаман емес. Сіз аумақты ұлғайта аласыз және тауарларды таңдау оңайырақ болады.
Sergey Veres
28 наурыз 2025
Үлкен дүкен. Әрқашан қандай да бір акция бар. Жақсы пісіру.
Оля Лисогорова
23 ақпан 2024
Кішкентай, компам, бәрін жеу керек, пісіру жаман емес, бірақ дайын гастрономия, МММ саусақтарыңызды жалайсыз
Kirill
11 мамыр 2023
Жақсы дүкен. Тауарлардың әртүрлілігі. Кассалар көп болған кезде кассирлердің аз саны үшін Минус 2 жұлдыз. Кешке тұрақты кезектер.
Владимир
27 ақпан 2024
Большой выбор продовольственных и непродовольственных товаров, много акций и скидок на все товары. Особенно акции с множеством призов от произвобителя
Михаил Власов
30 маусым 2022
Әрқашан дерлік кассада кезектер болады. 5-тен максимум 2 жұмыс істейді. Баға белгісі басқа шайырлармен салыстырғанда ең қымбат бағалардың бірі болып табылады. Қол жетімділік пен ассортиментті, сондай-ақ түн ортасына дейін жұмыс режимін сақтайды.
Кирилл Старостин
26 шілде 2025
Өте керемет кішкентай, биіктікте құймақ, бауыры бар барамыши де керемет, оларды өз ісінің мамандары пісіретін тәтелер, + 500000 к зп
Nik_first
16 ақпан 2020
Ассортимент тұрғысынан өте жақсы дүкен бар, бірақ бұл көптен бері сирек емес. Бағалар бойынша бұл әлеуметтік дүкен емес, тіпті сол инмартқа қарағанда қымбат. Қызметкерлер түсініксіз, әрдайым сыпайы емес, ал сенбі әдетте біртүрлі. Олардың арқасында 2 жұлдыз акциялар санымен қуантады.
Маргарита Шевченко
9 қараша 2021
Тар, кассаларда үлкен кезектер бар, ассортименті орташа. Көбінесе лас болады. Жарамдылық мерзімі сирек емес. Мен бұл дүкенге бармауға тырысамын...
Алла Олькова
19 сәуір 2020
Ыңғайлы дүкендер. Әрқашан кейбір тауарларға жеңілдіктер бар. Дәмді дайын өнім. Пирожныйлар шынымен кішкентай, ал бағалары олар үшін кішкентай емес және дәмі өте көп емес. Бірақ бұл жерде дәмі бар
Сергей Зеленцов
9 сәуір 2025
Өнімдердің ассортименті, сондай-ақ кассадағы өзіне-өзі қызмет көрсету ұнайды.
Л
Лилия Цой
4 желтоқсан 2023
Маған ұнайды, бірақ адамдар ағыны үлкен, әсіресе кешкі уақытта кезек, бірақ белсенді жұмыс істейді және жұмыс кассаларын қосады.Егер адамдар ағыны үлкен болса, онда сәйкесінше өнімдер Жаңа))
Ч
Чак Норрис
15 желтоқсан 2022
Тұрақты жеңілдіктер,аудандағы ең үнемді супермаркет, барлық өнімдерге жеңілдіктер мен акциялар, сыпайы қызметкерлер әрқашан кеңес береді,айтады,мен қымбат емеспін ет және шарап су өнімдері👍
Максим Игисинов
10 маусым 2025
Жарайсыңдар, тырысыңдар!!! Жақсы ассортимент!!! Әрқашан акциялар, жеңілдіктер және т. б.!!!
Лю
1 қыркүйек 2022
Барлық уақытта кассадағы проблемалар! Бір нәрсе дұрыс емес нәрсені жеңеді. Өте баяу кассирлер. Мәңгі кезек. Мен тағы бір рет кіргім келмейді. Циолковскийдегі жалғыз нәрсе аз
Сергей Б.
17 наурыз 2024
Азық-түлікке қатысты үлкен таңдауы бар жақсы, өте ыңғайлы супермаркет және жалпы күнделікті өмірге не қажет. Жалғыз минус, мезгіл-мезгіл баға белгілері дұрыс емес, оны сіз кенеттен кассада білесіз. Ал балалар-мұздатқыштарда өнімдерге баға белгілерін қалай орналастыруға болатынын ойлаңыз, сондықтан " бұл қанша тұрады? ...бұл өнімге қандай баға белгісі жатады??!"
Сергей
12 қаңтар 2020
Жиіркенішті болды супермаркет. Баға белгілері әдеттегідей жапсырылған, барлық жерде баға белгілерімен алдау бар-үнемі жарнамалық бағалар жарнамалық емес тауардың астында ілулі тұрады. Кассада дұрыс емес өнім бұзылған кезде бірнеше рет осылай болды. Сіз бағаны тексере алмайсыз-штрих-код терминалы бір жылдан бері жұмыс істемейді.
Наталья Павлова
14 мамыр 2024
Қалыпты дүкен. Біз жиі барамыз. Жеңілдіктер мен акцияларды сатып алуға болады, ал оларсыз ғарыш бағалары.
veleri-safronowa
15 желтоқсан 2023
Өте дәмді бауырсақтар және жалпы жақсы дүкен, бірақ кассада жағымды салқындатулар жоқ.
виктор мозговой
2 қыркүйек 2020
Mge ыңғайлы, үйден алыс емес, ыңғайлы тұрақ,тұрақты жеңілдіктер, әрқашан тауарларға арналған сөмкелер мен футболкалар бар. Мен сіздің дүкеніңізге қуана барамын және әрқашан сізден бас тартамын.
Тамара М.
18 қыркүйек 2025
Өнімді таңдау өте жақсы. Қызметкерлер сыпайы.
Ольга Мельхер
21 наурыз 2024
Кірпіштен жасалған дүкен, өнімдердің үлкен таңдауы. Жарамдылық мерзіміне назар аудару керек.
Асик
5 ақпан 2021
Барлығы бар, тіпті Каспий қызыл, бірақ дайын тағамда қыз тежегішті сәл ұстап алды)) мен мантаның дорбасына айтамын,ол контейнерді алды.Мен тағы да айтамын Сөмкелер мен салаттардағы барлық тамақ, контейнерлері көлемді және ыңғайлы емес, ол маған контейнерлерде жеді, ал ска контейнерлері ақылы
Мария Буката
10 тамыз 2024
Жақсы дүкен тауарлардың кең ассортименті және өте дәмді кондитерлік өнімдер
Valera Podoinitsyn
9 тамыз 2023
Тауарға баға белгілері жоқ, кассада сіз біле алмайсыз. Кезектер өте үлкен. Алкоголь жоқ, тек бос сөрелер. Кассалардағы өте үлкен кезектер.
вера шеховцова
21 қазан 2023
Қызмет нөлге тең. Сатушылар үнемі жоқ. Қауіпсіздік ештеңе білмейді.егер сіз қайда тұрғанын білмесеңіз,соқыр котенка сияқты барасыз
Светлана
Барлығы қол жетімді, мейірімді қызметкерлер)
Анастасия Кучерук
23 шілде 2020
Қымбат көкөністер мен жемістер, бірақ оларды үлкен партиялармен сатып алады. Сатушылар күні бойы аяқтарында тұрады, мен мұның мағынасын мүлдем көрмеймін,бұл бірінші кезекте жұмыс беруші өз жұмысшыларын бағаламайды дейді. Екі жыл бұрын күзетшілер үнемі жабысып, баға жазуға немесе суретке түсіруге тыйым салды. Сауда нүктесіндегі тұтынушылардың құқықтарын қорғау туралы заң бойынша мен телефонға түсіруге немесе жазбалар жасауға құқығым бар. Мен бұл фактіге қатты ренжідім. Мен бағалар туралы жазбалар жасадым, өйткені Мен өз бюджетімді жоспарлаймын. Қазір өркениетті күзетшілер сияқты. Қандай да бір себептермен шошқа еті сатылмайды. Капсулалардағы Ариэль ұнтағы Инмартқа қарағанда 1000-ға жуық қымбат. Біртүрлі.