Small

Жаңалықтар

Гульназ Андабаева
9 шілде 2025
Смолды өте жақсы көремін. Барлығы бар,бағалар әрқашан қол жетімді, қызметкерлері өте сыпайы,іші әрқашан таза тұрады. Қазақша жақсы қызмет көрсетеді
Жанет Скакова
Жиі барып продукты аламыз,жақсы бар по порядку турады,бізге унайды!
Дана Иргебаевна
27 сәуір 2024
Тамактары дәмді әрі арзан. Тазалығы өте жаксы. Кленттерге жағдай жасалған. Телефондарыңыз заряттап әрі тамақтанып шығамыз. Қысқасы өзіңнің де телефоныңда қарыны тоқ.)):
Л
ляззат оралова
2 қыркүйек 2024
Өте жақсы супермаркет, бәрі бар,арзандатылған қол жетімді баға, тазалық
Данияз Алимбетов
14 шілде 2024
Өте үлкен супермаркет бағасы өте арзан және ішінде кафе сі бар сауда жасауға қолайлы
Ғ
ҒАБИТ
23 қыркүйек 2025
Small-да 2 этаж бар. 1 этажда көкөністер продуктылар бар. Кафе т.б. 2 этажда техника, киім бар. Интернет тегін.
I
Iliyas Yskak
Іші таза, үлкен, 24 сағат істейді
жумабай кожаев
12 желтоқсан 2023
Жақсы дүкен, қызметкерлері сыпайы, мәдениетті, көмектесуге бейім
Нурдаулет Елгондиев
24 тәулік бойы жасайтын ең тиімді бағада және бастысы үй жақта орналасқан керемет рақмет small
Ержан Исабеков
31 желтоқсан 2024
Керемет оте арзан тамактары оте сапалы жаксы тек алга Small
Динара Анарбекова
24 мамыр 2025
Продукта осыннан аламын.Күшті таза бәрін табуға болады.Дайын тағамдары бар.
Кымбат Тазабекова
Жақсы өзгеріп кетпесе
О
Орка Адлет
23 қараша 2023
супермаркет улкен барлыгы бар,коликкеде ынгайлы,жолга жакын
Дана Қамажай
23 қараша 2024
Үлкен әдемі арзан
Анар Торекулова
25 шілде 2025
Алматы бойынша біздің сүйікті Smoll дүкеніміз
Айгерим Рахметова
26 тамыз 2025
Бәрі жақсы, бәрі бар, үйіме жақын
Еркебулан К.
11 желтоқсан 2025
Барлыгы бар керек заттын
Жаксыбай У.
1 желтоқсан 2025
Курьерлерді адам құрлым көрмейтін жұмысшылары көп. Смолға байкот жариялау керек. Немесе дөрекі жұмысшыларын жұмыстан шығарып көше ыспыруға жұмысқа жіберу керек.
П
Перизат Жунисова
17 қараша 2024
Затары оте жаксы сапалы жарамдылыгы да жаксы
Асель Сайбулатова
24 қазан 2024
Бәрі қымбат
Куаныш Калдыбеков
2 желтоқсан 2025
Біздін мопалмоны ренжіткен бұлар мазгілер
Салтанат Жолшыбекова
11 қараша 2023
Бағасы қалта көтерілді.Магнумнан арзан бағасы.
Руслан Бакиров
28 қазан 2023
Күшті
Aldiar Amanov
30 наурыз 2023
өте керемет
Ю
Юлия Година
Малентка көшесінен кіруді алып тастады, ташкенская бьезжать бойынша шеңбер жасау ыңғайсыз болды .сондықтан сапарлар сирек болды.көбінесе көптеген кассаларда тек бірнеше сатушы бар.кезектер.және ең жағымсыз баға.өте жоғары болат тартылған ет сиыр етіне қарағанда қымбатырақ .жақсыдан нан жақсы басқа дүкендерге қарағанда.сүт бөлімі Үй.өте сапалы өнімдер.ыңғайлылық тұрақ жақсы.көкөністер жемістер жасыл әрдайым жаңа бола бермейді және құны көбінесе ақталмайды.
Жанна Коркина
15 желтоқсан 2025
Жақсы дүкен. Маған өте ұнайды және міну ыңғайлы. Пісіру әсіресе ұнайды-керемет нан, салмағы бар шағын круассандар және-Пасха қызметкерлерінің назары - Пасхаға дәмді торттар пісіреді!!! Сондай-ақ, бауырсақтар дәмді, бірақ қарапайым құймақ. Айтпақшы, мен Смоллдың алдында тоқтауды қалыпты түрде күтемін. Тастармен жүру-бұл рахат. Ал, жолдар серелинде түсініксіз құрылымды аяқтамады, біз балшықпен жүреміз. Дәлірек айтқанда, біз семо-овамоны айналып өтеміз. Міне, неге, иә?
dias askarov
24 желтоқсан 2025
Жеке аспаздық: мүмкін, желінің негізгі бөлігі. Пісіру әрқашан жаңа, ал дайын салаттар мен ыстық тағамдар пісіруге уақыт болмаған кезде жиі көмектеседі. Дайын тағамның бағасы жеткілікті.
Т.а.с.
Жақсы таңдау және лайықты ассортименті бар үлкен супермаркет. Жұмыс кассалары жеткілікті болды, ал қыздар кезек жасамай,сатып алушылар ағынын тез өткізіп, тез жұмыс істеді.
Рустем Айткулов
Ауқымы үлкен. Бағалар қолайлы, өнімдер Жаңа. Залдағы қызметкерлер жеткіліксіз кейбір өнімдерге көмектесу үшін шындық жүреді. Өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары бар.
Самат Самат
Үлкен және кең. Тауарлар мен өнімдердің үлкен ассортименті. Біз басқа қаладан келдік. Жарыста болды. Біз дүкенге түскі ас ішуге бардық. Аспаздар мен қызметкерлерге үлкен рахмет. Барлығы жаңа және дәмді
Николай Крыжановский
Бұл Small мен алғаш рет 2008 немесе 2009-ға барғаным есімде жоқ, содан кейін ол енді ғана ашылды, мен сол кезде сусын мен темекі сатып алдым, мен төрт арбамен шықтым, осының бәріне толы екі айға жуық уақыт болды, содан кейін көп ақша кетпеді, мен бұл дәстүрді ұмытпаймын, Мен бәріне кеңес беремін мұнда келу бәрінен де жақсы мен білемін👍
Диас Сұлтанбек
16 желтоқсан 2025
Өте үлкен, сіз тіпті алып нүкте шайырын айта аласыз, бәрі бар, бағасы қарапайым, мен оны ең жақсы нүкте деп санаймын! Қызметкерлер сыпайы! Әрқашан қандай да бір жеңілдіктер бар бұл керемет!
Т Т
18 тамыз 2025
Керемет таңдау және бағалар кез-келген әмиянға жағымды. Ішінде азық-түлік сатып алуға, жылытуға және жеуге болатын фудкорт бар. Барлығы таза, ұқыпты, тамақты жылытуға арналған микротолқынды пештер мен қол жууға болатын қол жуғыштар бар. Кемшіліктерден дәретхана, антисанитария нашар тазаланады.
Akonmi
Ең қорқынышты филиал. Үнемі үлкен кезектер-тек бір касса жұмыс істейді, ал кезек бүкіл зал арқылы өтеді. Сонымен қатар, мен қызметкердің қарым-қатынасын атап өткім келеді жарқын әйел ұзақ мүмкін әкімші. Сатып алушылардың тағы бір кассаны ашу туралы өтініштеріне ол дөрекі және тәкаппарлықпен жауап берді: "5 минуттан кейін үш касса болады". Бұл ретте біз жай ғана естімейтіндей клиенттерге де қарамадым. Енді бұл филиалға нагой емес Мен сізге тек сұмдық туралы кеңес беремін😩
О
Оксана Лобанова
Дүкен үлкен, бірақ тауарлардың таңдауы онша емес, мысалы, мен қалыпты кофе таппадым, бірақ олар аздап жүріп, Small-да сатып алды, тек басқа көшеде
Ирина Хасбиева
20 шілде 2024
Мен бұл дүкенді жақсы көремін, сіз одан сатып ала аласыз және сіз қалағанның бәрін қол жетімді бағамен сатып ала аласыз. Азық-түлікте керемет чабатта әрқашан балғын хош иісті жұмсақ, әрқашан жаңа круассандар және шие қосылған қандай дәмді пуфтар жай ғана таң қалдырады. Жаңа жылға Мен әрқашан торттарды тек шайырмен аламын керемет дәмді йогурт торты және шоколад Золушка. Салаттардың үлкен таңдауы ,әрқашан жаңа. Ет бөлімінде әрқашан жаңа ет. Әр түрлі талғамға арналған әр түрлі өнімдердің үлкен таңдауы, сондықтан мен шайырдан сатып алуды ұсынамын.
Сергей Климов
22 тамыз 2025
Үлкен және кең супермаркет. Таңдау үлкен, барлығы дерлік қол жетімді. Автотұрақ өте ыңғайлы жасалды, клиенттер үшін 2 сағат бойы тегін тұрақ болғаны қуантады, бұл үшін құрмет 👍
Серикбай
Бұл дүкен ұнайды. Жемістер мен көкөністер жаңа. Ауқымы кең. Таза және ыңғайлы. Мен мұнда азық-түлік алу үшін жиі барамын.
Сауле Сауле
25 мамыр 2025
Артықшылықтары: таңдау, сапа, жеңілдіктер мен акциялар, қызметкерлер, тауарлардың ыңғайлы және сауатты орналасуы, сапалы ферма өнімдері
Чингис Т.
20 шілде 2025
Үлкен, таза және әдемі бөлме! Жаңа піскен жемістер, жидектер мен көкөністер! Өнімдер мен сусындардың үлкен ассортименті. Мен мұнда тамақ дайындауға жиі келемін! Әр апта сайын қалаған тауарларға жеңілдіктер.
Z
Zan S.
4 желтоқсан 2025
Мен мұнда Магнумға қарағанда ыңғайлы сияқты смоллда сатып аламын. Кемшілігі мынада: автотұрақ қоршалғаннан кейін шығу қиынға соқты, сонымен қатар Райымбек аялдамасының жанында құрылыс жұмыстары басталып, аяқталмады, олар не салғысы келетіні белгісіз, бірақ олар көріністі бүлдірді, балшық пен Батпақты жайып тастады, аялдамаға баспалдақ қауіпті сынған болды, қарттар мен балалар көтеріліп, көтерілді олар төмен түсіп, жақын жерде тұрақтан шығу өте ыңғайсыз, шулы және хаос, сиқыршылар асығады, сонымен бірге адамдар аялдамаға барады және шығады, ескі кіреберіс пен тұрақтан шығу аялдамадан ыңғайлы болды және жаяу жүргінші үшін қауіпсіз болды, енді бәрі бір жерде
Алмаз Бавдинов
4 наурыз 2025
Ыңғайлы орналасуы, үлкен автотұрақ, 2 сағат тегін, тауарлардың жақсы ассортименті, көптеген кассалар, сіз ұзақ уақыт тұрмайсыз
Нурали Сатканбай
Өте тамаша орын, мен әрқашан осында сатып аламын және әрқашан бәрі бар.Мен тұрақты сатып алушы және көптеген адамдармен таныспын.Мен бұл жерді керемет атмосфера үшін жақсы көремін
Ансар А.
17 қыркүйек 2025
Тауарлардың үлкен таңдауы. Ыңғайлы орналасу және жақында супермаркет тәулік бойы жұмыс істей бастады. Көптеген жылдар бойы мен жалқау емеспін және үйдің астындағы дүкендерге емес, осында барамын.
Ассем
9 желтоқсан 2025
Өте дәмді пісіру, пицца, кондитерлік өнімдер! Бағалары жақсы. Тауарлардың ассортименті кең. Көкөністер жемістер әрқашан жаңа. Қызметкерлер ұқыпты және сыпайы көрінеді.
Ренат Тогусов
8 қыркүйек 2025
Ең жақсы, ассортимент тұрғысынан, дүкен. Кең, Сіз арбалармен итермейсіз. Автотұрақ мәселесін шешті-супер. Жалғыз теріс-алыс, бірақ барлық артықшылықтар оны кесіп өтеді.