Small

Шумерский
29 шілде 2020
Саяхат пен Рысқұловтағы Magnum сияқты үлкен емес екенін ескерсек, оның өте үлкен ассортименті және көптеген жағымды жеңілдіктері бар. Ол жақын жерде жұмыс істегенде, ол әрқашан жаңа құймақ пен даршын орамына келді. Сондай-ақ, олар әр түрлі дәм мен ұсақ-түйек ұтыс ойындарын өткізгенді ұнатады(іс болды, power bank жеңіп алды,кішкентай нәрсе, бірақ жағымды), сонымен қатар, егер сіз кезекте тұрғыңыз келмесе, керемет өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары бар.
Alexander Vasilyev
30 шілде 2020
Жақсы үлкен супермаркет. Барлық күнделікті позициялар, негізінен, бар. Жақында олар пайдалы тамақтану ассортиментін едәуір кеңейтті - әрине, бұл желі мерейтойлық немесе Галмарт сияқты кең емес, бірақ өте лайықты (және баға белгісі 10-20% төмен). Өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары қарбалас уақытта кезекте тұрмауға мүмкіндік береді.
Гульнур Кувина
15 желтоқсан 2021
Тамаша ассортимент. Тұрақты жеңілдіктер. Сыпайы және мейірімді қызметкерлер. Бірақ... мен бүгін тамақ дайындауда мантия сатып алдым. Өте нашар сапа-Манта құрғақ, ет қатты, 2 2/3 бөлігі-тамырлардың үлкен бөліктері, пияз қатты және үлкен-бұл әсерге қалай қол жеткізуге болады?
Данил Ситняковский
4 шілде 2020
Керемет дүкен! Өнімдер мен косметикадан бастап үй шаруашылығына дейін қажет нәрсенің бәрі бар.тауарлар. Пісіру керемет, Мен оны ұсынамын! Әсіресе басшылықтың адалдығы қуантады. Акциялар мен жеңілдіктер 20.00-ден кейін бұл тамаша идея 💡 қызмет көрсету деңгейін сақтауды тілеймін, сіз жақсысыз!
Айсулу Айсулу
26 тамыз 2021
Жақсы супермаркет, жиі керемет жеңілдіктер, өзіне-өзі қызмет көрсету кассасы бар. Тіпті жаңа піскен жабық гүлдер көбінесе түс схемасы бойынша отырғызғыштардың ассортиментін жаңартады.
N
Nadezhda V.
12 қараша 2019
Тауарлардың үлкен таңдауы, қолайлы баға, үлкен тұрақ аймағы, ыңғайлы орналасуы Үлкен кемшіліктердің бірі: демалыс күндері бос және шіріген көкөністер, жемістер, шөптер таратылады.... Сондай-ақ, кассирлер аз, кассаларда үлкен кезектер бар
Екатерина Палий
23 қазан 2021
Тауарлардың кең ассортименті, дәмді тағамдары, мейірімді қызметкерлері және өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары бар Тамаша супермаркет.
Евгения Сипакова
22 желтоқсан 2021
Өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары өте ұнайды. Көптеген акциялар. Ең жаңа дәмді бауырсақтар мен нан. Өте ыңғайлы орналасқан
Alim S
25 шілде 2022
Сапалы өнімдердің үлкен ассортименті бар жақсы және ыңғайлы дүкен. Ыңғайлы тұрақ. Қызметкерлер өте мейірімді.
Татьяна Лисина
20 шілде 2020
20 шілдеде мен "Удуку" сүтін сатып алдым - қышқыл.Мерзімі 23 шілдеге дейін. Қайтару өте ыңғайлы емес. Лимонның бағасы таң қалдырды-кг үшін 3 мыңнан астам және бәрі бос. Көкөністер мен жемістердің ассортименті әр түрлі емес. САПАНЫҢ нашарлауына байланысты олар күндіз де жеңілдіктер жасай алады.Жалпы, маған дүкен ұнайды. Ең бастысы бағаны қажетті өнімге қарама қарсы қою
Дана С
22 тамыз 2022
Ең жақсы аспаздықпен сүйікті супермаркет. Біреу Магнумда жақсы және дәмді деп жазды. Бұл күлкілі. Бүгін олар ҰБТ-ға баруға мәжбүр болды. Бұл мүлдем дәмді емес еді. Мен басқаларды кемсіту арқылы мақтауды ұнатпаймын, бірақ жала жабуды жоққа шығарған жөн. Ас үй жұмысшыларын ауыстырмаңыз, өтінемін. Құймақ пен бауырсақ ең жақсы. Бұл факт. Пицца да лайықты. Біз оралуды күтеміз!!
Серикжан Сарбеков
1 маусым 2022
Жақсы таңдау, жеткілікті кең ассортимент, үнемі мезгіл-мезгіл акциялар ұйымдастырады, жақсы аспаздық. Керісінше дәріхана. Ұсынамын!)
Nurkanat
20 шілде 2019
Сусындардың тартымды бағасы. Екі апта сайын акциялар өткізіледі. Кешке тамақ дайындауға жеңілдіктер. Кассалар мен қызметкерлердің жұмыс жылдамдығы кейде сәтсіздікке ұшырайды.
анатолий л.ютов
19 қаңтар 2022
Ыңғайлы орналасу тауарлардың жақсы таңдауы әрқашан тауарларға көптеген жеңілдіктер бар қазір тіпті көкөністер жемістер жақсы
Nonna A. G.
3 мамыр 2020
Көбінесе тауарлардағы баға белгілері кассаға төлеу кезінде сәйкес келмейді, көп жағдайда, әрине )) Ол кешіктірілді. Мен бағамен шатасып кеттім, бүгін бір тауар 125 теңге болған кезде, ертең баға 165 болды. Түсініксіз баға саясаты... Бұл Простоквашиноның тәтті газдалған ірімшіктері туралы
Марат Балтагожин
13 маусым 2021
Тұрмыстық және азық-түлік тауарларының тамаша таңдауы бар өте жақсы супермаркет, дүкеннің пайдасына ойнайтын тұрақ орындары бар, бағасы Магнумнан төмен, бұл да маңызды
Саулетов Ермек
18 қаңтар 2020
Сізге small супермаркеті, жақсы бағалар, тұрақты жеңілдіктер, тауарлардың үлкен таңдауы ұнайды!!! Смоллда өнімдер мен тұрмыстық заттардың бағасы Магнумға қарағанда арзанырақ.
Хасан Бекбулатов
15 сәуір 2019
Жақсы таңдау, қолайлы бағалар. Кассаларда жағдай онша емес. Сызықтар арнайы жасалғандай сезім. Көптеген кассалар жұмыс істемейді.
Александр Пермяков
3 сәуір 2021
Керемет Супермаркет, барлығы қол жетімді бағамен, сауатты және өте сыпайы қызмет көрсету персоналы,үлкен автотұрақ,кез келген жағынан еркін тәсіл!Біз бүкіл отбасымен барамыз, ұсынамын!!!
G
gulzhan utebayeva
1 маусым 2022
Мен ол Жерге мезгіл-мезгіл барамын, өйткені үйдің жанында. Мен әрқашан Магнум мен шайырдың бірдей өнімдерге бірдей бағалары бар деп ойладым, мен мектеп үшін көтерме сатып алуым керек еді. Магнумда сусындар Макси шай, Фьюз шай арзанырақ болды және бонустық карталар бар. Бірақ Магнумда Nestle өнімі жоқ (Жарма, несквик), сондықтан мен оны шайырға аламын. Шайырда Несквик үлпектерінің үлкен пакеттері жоқ, балалар жақсы көреді. 1 кг-нан аспайтын қант жоқ, тек 5 кг және 3 кг сөмкелер. сүт өнімдері ұнамады ләззат және салат пальто астында сүйектері бар балық өте ұсақтап туралған. Бірақ Магнумда олар бағаны қояды , мысалы, желде бір шырынға, ал егер сіз сол компанияның басқа дәмімен сатып алсаңыз, онда басқа баға болуы мүмкін, бұл олардың өмірлік бұзылуы. Сондықтан сіз бәрін жаппай қабылдаған кезде тексеруіңіз керек.
Зина
29 маусым 2020
Тұрақты жеңілдіктер, ыңғайлы орын. Әрқашан жаңа піскен көкөністер бар.
Пашка Очаровашка
3 тамыз 2022
Негізінде бәрі жақсы, әсіресе жапсырмалары бар акциялар қуантады. Көптеген тауарлар үшін өзіне-өзі қызмет көрсету кассасы ыңғайлы емес
Амир Ержанов
3 қаңтар 2022
Азық-түлік пен сусындарды арзанырақ алғыңыз келеді және әлі де итермеңіз, содан кейін осында жүріңіз. Торттар керемет! Мен ұсынамын
Юлия
11 қыркүйек 2020
Бағасы мен ассортименті жақсы дүкен. Бірақ қызмет орташа және баға белгілері әдеттегідей сәйкес келмейді.
Дмитрий Динякин
21 ақпан 2022
Барлығына әйгілі SMALL супермаркеті, бірақ маған бұл дүкенде өнімдер мен тауарлардың ассортименті үлкенірек болып көрінді, ал тұтастай алғанда бүкіл дүкен чтолиге қарағанда қатты көрінеді, сонымен қатар өте жағымды бонус, бұл сауда нүктесі 24: 00-ге дейін жұмыс істейді
Анонимді пікір
16 сәуір 2019
Тауарлардың жақсы таңдауы бар жақсы дүкен. Бірақ кассалардағы кезектер барлық тәжірибені бұзады. Кассалар ондаған, ал үшеуі жұмыс істейді.
Екатерина Некрасова
9 мамыр 2022
Өнімді таңдаудың үлкен саны, көптеген жеңілдіктер, жағымды қызметкерлер. Жарайсыңдар!
Leka
25 қыркүйек 2019
Барлық тағамдар дүкеннің өзінде дайындалады, әртүрлі тағамдар, кондитерлік өнімдер бәрі жаңа
Konstantin Grinberg
12 маусым 2022
Дүкен жақсы плюс Болат өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары бұл кезексіз бомба.
I
Iya Kononova
28 шілде 2022
Дәмді аспаздық, бағасы қалыпты, тауарлардың ассортименті үлкен
Сауле Бирдье
21 қазан 2021
Мен әрқашан Small - да өнімді таңдағанды ұнататынмын, бірақ супермаркеттің аспаздық бөлімінде дайын тағамдарды енді қабылдамаймын. Манта шырынды болған кезде құрғақ болады, өйткені мен оны асқабақпен бірге алдым. Бір грамм пияз жоқ, бірақ мантияда ол міндетті болып табылады. Фунчеза шикі, пісірілмеген көкөністермен бірге болды, сарымсақ, сірке суы, соя соусы және корей тағамына иіс пен дәм қосатын арнайы дәмдеуіштер жоқ. Жалпы, мен Алматыда көкөністерді қуырумен байланысты проблеманы байқадым ба? )) Корей стиліндегі қуырылған баклажандар қышқыл болды, кейбіреулері суланған, яғни шанышқымен басқан кезде ботқа оңай айналды. Көптеген жылдардан кейін Мен өз отанымда нағыз және дәмді тағамнан ләззат аламын деп күттім. Мен әлі де мысалдар келтіре аламын, бірақ мен скучно және талғампаз клиент болғым келмейді. Қайталап айтамын, мен бәсекелестерден емеспін, мейрамханалар мен кез-келген тамақтану орындарына немесе оның дүкендерімен сауда жасауға қатысы жоқ.
Наталья Григорьева
1 шілде 2021
Жақсы, үлкен, таңдау бар. Дәл осы жерде осы желінің барлық дүкендерінен дәмді "Кремль" Микоян шұжықтары сатылады
Ruslan Omar
13 қараша 2021
Өте жақсы дүкен! Өнімдердің, үй тауарларының және басқалардың үлкен ассортименті!
Стас Л.
28 мамыр 2022
28.05.2020 Мен қызметкерлерге сыпайылықты үйретпегендіктен бастаймын, сізге дөрекілік пен дауыс көтеру құқығын кім бергенін түсінбеймін? Мен жағдайды сипаттаймын Дүкенге келдім, өзіне-өзі қызмет көрсету кассасына бардым, құлаққапта болдым, жұмысыма хат жаздым, аздап жүктелдім және кездейсоқ картаны тіркеуді есте сақтадым (адам факторы бәрімен бірге болады) мені бақылаушы немесе менеджер қолынан тартып алды, мен нақты білмеймін. Айтбай Нұрғұлдың Айтбай Нұрғұлы мен кешірім сұраймын менің мекен-жайыма төлем жасай бастадым, дауысымды көтере бастадым, менің ойымша, сізге ешкім мұндай әрекет етуге құқық бермеді деп ойлаймын Мен түсінемін егер Мен қашып кетуге тырыссам немесе өзім қақтығыса бастасам бірақ мен кешірім сұраған кезде төлем жасай бастағанда менің атыма дауыс көтеруге жол берілмейді деп санаймын сондай ақ кеңесшілер маскаларын шешіп тығыз киіп санитарлық эпидемиялық нормаларды сақтамады мекемені тексеру үшін тиісті органдарға шағым жазамын. Жалпы, олар дөрекі болып қана қоймай, бәрін маска киюге мәжбүр етеді, ал өздері дұрыс киінбейді!
I
IgoriꙂ
15 қыркүйек 2022
Кез келген Small сияқты Small : -)) Ассортимент өте кең, бағасы белгілі брендтің басқа ұқсас дүкендеріне қарағанда жоғары, бірақ сапасы да жоғары. Ұсынамын! UPD. Енді small орнында олар жөндеу жұмыстарын жүргізуде, Егер мен қателеспесем, eurospar дүкені / супермаркеті болады деп жазады.
Сергей Грачев
30 шілде 2022
Ассортимент пен баға өте жақсы. Бірақ, міне, тамақ дайындау!Мен дайын тауықты "душкамен" сатып алдым, ренжідім...
Nata Chsherbakova
14 мамыр 2019
Мен бұл Small-ді жақсы көремін. Мен оны жақсы көремін, өйткені олар керемет тандыр торттарын пісіреді. Мен оларды жегім келеді, олар қалыпты түрде ұшады
Ольга Шаршакова
30 сәуір 2020
Керемет супермаркет, жақсы бағалар, мейірімді сатушылар мен кеңесшілер, әрқашан бәрі жаңа
15A/4S/vm/ТОО ПУЛЬСЕР 1.
14 маусым 2019
Үйге жақын, жақсы бағалар бар, ассортименті қалыпты, өкінішті, тәулік бойы емес.
Роман Снетков
6 маусым 2022
Автотұрақ бар, ыңғайлы орналасуы супермаркет жақсы бірнеше рет сонда болды және менің үстімде не бар екенін тез тапты
Гульжан Реймбай
1 желтоқсан 2019
Жұмыста мен күн сайын сол жерге барып, қызметке, өнімдердің бағасы мен балғындығына Ғашық болдым
Z
Zhiger B.
17 сәуір 2019
Автотұрақ бар, бірақ жиі бос емес. Тауарлардың жақсы ассортименті, кдобный жұмыс режимі.
Аида
30 қараша 2019
Кассирлер сыпайы. Бірақ қазір олар өзіне-өзі қызмет көрсету кассасын қойды. Өте ыңғайлы.
Даша Тимченко
12 маусым 2020
Мен күн сайын барамын, өйткені жұмыстың жанында жақсы дүкен бар, тек тамақ дайындау өте ұнамайды
Екатерина *
10 желтоқсан 2019
Мен күн сайын осы дүкенге барамын, әрқашан пайдалы акциялар бар, өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары бар
Азамат Ахметжан
2 ақпан 2022
Жақсы және үлкен дүкен, бәрі бар, орналасуы ыңғайлы!
Арман
29 қазан 2021
Мен күн сайын кіремін, жақын жерде тұрамын, дәмді тағамдар, бағалар қолайлы
Dmitry
30 наурыз 2020
Тамаша дүкен, қолайлы бағалар, үлкен ассортимент, және ыңғайлы жұмыс уақыты
Azamat Stamshalov
11 шілде 2021
Тамаша дүкен, тауарлардың үлкен таңдауы. Олар жиі жақсы жеңілдіктер жасайды.
У
Улжан Шамшидинова
1 желтоқсан 2021
Жақсы жеңілдіктер және кассада өзіне-өзі қызмет көрсету ыңғайлы