Small

Жаңалықтар

К К
15 маусым 2025
Артықшылығы кассада көп тұрмайсың, тез өтіп кетесің. Қалаған затыңды табуға болады. Көлік қоятын тұрағыда ыңғайлы. Жалпы қызметі бір сөзбен айтқанда жақсы.
Нуршат Раисова
5 шілде
Покупаем часто продукты все качественное вкусное
Гульнар Нурписова
Small магазині ұнайды, әрқашан тағамдары балғын, арзан
Сырым Ергалиев
3 маусым
Кассирлер жаксы қызмет көрсетеді.ардайым кулип карсы алады.
Айкерим
23 ақпан 2024
Ыңғайсыз. Жанына неге аялдама орнатпайды екен? Арнау, Камал тұрғындарына қатынау, автобуспен қатынайтындарға ыңғайсыз.Көлікпен парковка өте нашар. Қырда 🤦‍♀️
serikqazy
Нурсултан Мухаметжанов
4 қаңтар 2023
Бағалары өтірік тұрат
Яна К.
Бұл супермаркет өте ұнайды! Әрқашан таза және ұқыпты, өнімдер жаңа, таңдау Үлкен қажет нәрсенің бәрін табуға болады. Қызметкерлердің сыпайы және әрқашан көмектесуге дайын екендігі өте жақсы. Кезектер тез қозғалады, кассирлер жедел жұмыс істейді. Мен мұнда қуанышпен барамын және басқаларға ұсынамын
Камила Абюрова
7 мамыр 2025
Бос витриналар ренжіді, ірімшіктің дұрыс бағасы емес (акция бойынша әр түрлі, кассада әр түрлі), алып тастауға байланысты кассадағы кезек (кім келіп, алып тастайтын адамды күтеді), барлық адамдар тұрып, күтеді, нашар байланыс. Сақ болыңыз тауарды жеңілдікпен алған кезде, баға бұрыннан дұрыс емес! Мен арнайы стейк пен құймақ сатып алуға келдім, бірақ таксиге уақыт пен ақша жұмсадым !
Walking Paradox
Таңғажайып дүкен, ассортименті үлкен, түскі ас аймағын жасағанды ұнатады, жаңа жылдан басқа адамдар көп болмайды — қызмет ұнайды, оны алып тастауға немесе картаға салуға болады, бұл да үлкен плюс
S
S S
Кейде жақсы жеңілдіктер, магнуммен салыстырған дұрыс. Кассалар көп болғанымен, әрқашан кезек болады. Ассортимент жаман емес, көкөністер, жемістер әрдайым жаңа бола бермейді. Пісіру қарапайым, майлы, бауырсақ нормасы, құймақ және пицца 5/10
П
Павел Петровский
Дүкен өте жақсы! Сатылатыны сонша, көздер шашырайды! Бірақ олар тек тауық пен бұғазды сатады, сондықтан оған баға болмады.
Жанна Шуланова
25 қараша 2025
Жақсы орын ассортименті үлкен тіпті ақбөкен еті де бар тартылған ет әрқашан жаңа сатушылар Салтанат. Қарлығаш әрқашан етке мейірімді
Z
Zhanibek I.
18 тамыз 2025
Кәдімгі супермаркет. Пісіру бар. Көбінесе көкөністер мен жемістер қурап қалады. Жарнамалық тауар тез жоғалады. Кассалар жедел жұмыс істейді. Форте және Каспи терминалдары бар
Dauren Baikadamov
5 сәуір 2025
Жақсы супер базар, таңдау үлкен және сапалы тауарлар. Қызметкерлер де жақсы. Негізгі минус-жуынатын бөлме. Тілектер: бағаны тексерушілер бағаны өз бетінше қарап, бағаны білу үшін сатушыны іздемейді.
ansar a
14 қаңтар 2025
Супермаркет барлық жағынан жақсы және керемет. Бірақ олар баға белгілерін мүлдем басқа бағамен алып, алмастырудан шаршады,ал кассада баға екі есе көп. Жазылған бағалар бойынша Мәңгілік кездейсоқтық емес. Мен жазуларды Мұқият тексеремін және т.б., жақсы айырмашылық 5-20 тг Үлкен емес, бірақ қалғаны енді жеткіліксіз және реттелуі керек. Мен оны күн сайын қолданамын, бірақ мұндай кемшіліктер жағымсыз
Бота Умбеталиева
6 қазан 2025
ыңғайлы орналасуы және кең ассортименті. мен жоғары бағаларды атап өтемін және әрдайым жаңа өнімдер бола бермейді, ал басқалары оларды қол жетімділігі мен жақсы таңдауы бар "үйдегі" дүкендер ретінде бағалайды
Батырбек Дархамбаев
19 мамыр 2025
Small супермаркетінің барлық желілерінің ішінен бұл small ақымақ әдептілік жоқ мен түсіндіремін сіз кіресіз хорика ыдыс-аяқ бөлімі бір жерде ал ыдыс-аяқтың өзі басқа жерде алкоголь өнімдері тамақ контейнерлері не істей алады және т.б. Планограмма жоқ осы дүкеннің филиалының директорына минус мүлдем жұмыс істемейді баға белгілері барлық жерде тұрмайды, тәртіпсіздік және сол жағалау,егер сіз рахмет small со планограммасын алсаңыз, онда бәрі түсінікті және ұқыпты жинақталған бағалар, Бөгенбай бойынша Тұран бойынша канистр бойынша Бурабай бойынша барлық жерде бәрі түсінікті және планограмма мен баға белгілері, Small супермаркеттер желісінің әкімшілігі шаралар қабылдауды немесе егер менеджер элементтік планограмма мен персоналды айналдыра алмаса персонал мүлдем дөрекі болады
Ильяс К
Жалпы алғанда, өте жақсы маркет, сіз отбасымен сатып ала аласыз, кіреберіс оңай емес, алыстағы бұрылыс, сондықтан бұл аймақ үшін жеткілікті. Бірақ ыңғайлы болу үшін тағы біреуі керек еді
Zangar S
Қалыпты дүкен, 10-дан 6-7 таңдау. Жалпы алғанда, жемістер мен көкөністерге қатысты барлық негізгі заттар бар, өнімдердің ассортименті мен сапасын жақсартады және керемет болар еді.
Svetlana $
17 қыркүйек 2023
Бұл Саранда қаласының тұрғындары үшін ең жақын супермаркет. Мұнда және қайнатыңыз. Біздің бес минуттағыдан сәл ғана баға ыңғайлы. Арбалар өте үлкен болды үкі жақында треедте, ал тепкр тіпті ессіз жастардың да екенін байқады бкрет кішірек. Әлсіреубакт сатып алу қабілеті, азық-түлік бағасы өсуде. Жақында биліктен басқа барлық адамдар үшін ет нәзіктік сияқты болады... Қазақтар онсыз мүмкін емес. Маған әрқашан жақсы тартылған ет ұнайды. Үш түрі: аралас, диеталық және майлы. Біздің талғамымыз үшін... Жаңа құймақ, көкөністер мен фркттар ассортиментте пісіріледі. Бұл Шайырда, бұл Нова Ситиде өте жақсы көрінеді жасылға. Ол пакеттелген, өлшенген және баға белгісімен. Персонал жедел. Кассаның жанында қамыр жоқ. Рахмет!!!!
Гульбаршын Токабаева
1 маусым 2025
ИЯ, бүгін мен осы Смоллға бардым, бірақ, өкінішке орай ,немесе айналада бірдей сауда орталықтары жоқ, бірақ бағалар басқа азық-түліктерге қарағанда жоғары, тіпті үйлердің кіреберістеріндегі кішкентай. Егер сіз таксиге тапсырыс бермесеңіз, ол жерден шығу мүмкін емес, сіз аялдамаға қарама-қарсы жүре алмайсыз, өйткені өту қарастырылмаған, жақын жерде бағдаршам жоқ, жаяу жүргіншілер айрығы жоқ, бұрылып,үйге қайту үшін тағы 2-3 км жүруіңіз керек. Бұл бірінші және соңғы рет дәл осы кішкентай жорық болды.
Асель Жанабергенова
24 қаңтар 2025
Мен жиі бармаймын, бірақ соңғы рет толық сатып алдым, көптеген акциялар мен жеңілдіктер болды. Маған парфюмерия ұнады, хош иістер өте керемет және тұрақты 👍 🏻 👍 🏻 👍 🏻
Y
Yerkin Mollenhauer
18 тамыз 2025
* Керемет дүкен! Мен жиі барамын — бәрі жақсы. * Жақсы таңдау және жаңа өнімдер. * Әрқашан таза, жылдам және ыңғайлы.
Х
Хаким Шаймагамбетов
28 тамыз 2025
Жарты сағат кезекте тұрды. Менің кезегім келгенде, бір адам менің алдымнан өтіп, кассирмен оны ертерек ұрып-соғуға келісті. Кассир шағымданған кезде де мені елемей, оны алға жіберді. Кассир Джораева Алма. Бұл кассада жарты сағат тұрғаннан кейін де километрлік кезектер мен мұндай емдеу жақсы емес.
Амандық Бейсалы
11 қыркүйек 2025
Барлық келушілер үшін барлық қолайлы жағдайлар. Тауарлардың барлық түрлерінің бағасы өте төмен, бірақ кейде адамдар көп болады, бірақ тек 2 касса жұмыс істейді
Ю
Юрий Яковлев
6 сәуір 2025
Жақсы дүкен әрдайым жұмыстан кейін тамақ ішуге келеді, сусындар мен акциялардың жақсы бағасы кеңес береді, дәмді тағамдар, мейірімді қызметкерлер
Svetlana Karym
25 маусым 2025
Сіз бәрін таба аласыз Пісіру Ет Азық-түлік Қожалық.тауарлар Тіскебасарға арналған тағам
M
Murat Bek
1 қыркүйек 2025
Бәрі бар сияқты, бірақ бұрынғыдай арзан емес. Ет голмарт сияқты жақсы емес, сәйкесінше сақтау шарттары нашар.
Дмитрий Федоров
18 қыркүйек 2024
Барғанды ұнататын Супермаркет өйткені бәрі бар және өнімнің орналасуы көруге ыңғайлы . Сонымен қатар мен сатып алғанның бәрі қоймада және сол жағалау үшін бағалар қалыпты
B
BossmisterMVP
13 ақпан 2024
Супермаркеттер желісі әдетте жақсы, бұл супермаркетте таңдауға болатын көп нәрсе бар, бірақ оның сұрақтары бар: Неге Кейбір өнімдер мерзімі өтіп кетті және кейбір өнімдердің күні жойылды? Неліктен сусындар аз, тек шырындар, мұнда сатылмайтын жаңа сусындар пайда болды, жақсы, мүмкін импорт жоқ. Бірақ бұл супермаркетте Мысық неге үлкен сөмкелерді жылады? Сатып алуды 3 емес, барлық 12 пакетке салу керек болды. Егер сіз сатып алушылардың сізге келуін қаласаңыз, онда көбірек сусындар сатыңыз және пакеттер сатып алыңыз, қажет нәрсеге ақша аямаңыз.
Айгерим Жой
27 қаңтар 2023
Үлкен супермаркет, өте кең. Бағалар барлық Шайырлардағыдай, ауқымы өте кең. Мұнда Каспий Постоматы, Каспий терминалы, бірнеше басқа банкоматтар бар. Дайын тағам сатылады, мұнда дәмді құймақ пісіріледі, өте дәмді. Төлем Қолма-қол ақшамен, картамен, QR арқылы қабылданады. Автотұрақ шағын, ғимараттың өзі жеке.
Ильфат Рамазанович.
8 наурыз 2025
Жақсы дүкен, көптеген тауарлар, жақсы оралған және сөрелерге жайылған.
777 7777
29 тамыз 2025
Барлығы бар, мен ондаған азық-түлік дүкендерінде жоқ нәрсені таптым. Жалғыз нәрсе, ыстықта жеміс бөлімі иіс шығарады. Бұл бөлікті салқындатыңыз.
Илья Сарахман
7 маусым 2025
Жақсы супермаркет! Барлығы биіктікте және тауарлар мен қызметкерлердің сапасы. Осы супермаркеттің бүкіл желісі сияқты
Динара Ш.
22 қыркүйек 2025
Өте дәмді құймақ пен бауырсақ. Әрқашан таңдаудың ассортименті бар. Өте жақсы акциялар
Алмат К.
Сұмдық, азық-түлік жеткізуге тапсырыс берді, жартысынан көбі әкелмеді, ештеңе айтылмады, ақша қайтарылмады, қайтару рәсімделмеді
Амангельды
29 шілде 2025
Керемет супермаркет, бәрі бар, таңдау үлкен. Сіз әрқашан өзіңізге қажет нәрсені таба аласыз үй. Сыпайы қызметкерлер сізге не және қайда бару керектігін айтады.
Гульмира Т.
Бағалар Магнумға қарағанда төмен. Жемістер жақсы ассортимент болып табылады.
Раушан Абдыкенова
17 мамыр 2024
Өнімдердің үлкен таңдауы, химия, көкөністер, жемістер, тәттілер, жаңа піскен кондитерлік өнімдер, ет бөлімі👍, әрқашан жаңа және жақсы сақтау мерзімі бар все
Гюзаль Байжанова
9 желтоқсан 2025
Жақсы дүкен, сізге кішкентай арбаларды қосу керек, немесе одан да көп. Үстелдерді қосқаныңыз өте жақсы және сіз тамақ іше аласыз
Алмас Саниязов
19 қыркүйек 2024
СБ литтлму балаға кездейсоқ бір дана салмақ канфетін алған қыз полициямен қорқытты, дегенмен ата-аналар 50 мың теңгеден астам өнім сатып алды. Олар оны жалпы есепшотқа қосу үшін қанша грамм шығатынын өлшеп алды, ол түбегейлі жарты сағатты сатты, ешкімді тартпады, содан кейін босатты. Осындай слюруднткалардың арқасында дүкен клиенттерін жоғалтады
Арман Омаров
12 қыркүйек 2025
Әрдайым жаңа өнімдер бола бермейді ,содан кейін таразыда алдайды ,бағасы әр түрлі ,өнімде біреуі ,таразыда екіншісі ,залда қарап тұрған ұсқынсыздық өздері ештеңе білмейді. Қысқасы, жаман. Ең бастысы-алдау, айналада алдау .сұмдық, докатись.ұят.
Даниар Коскин
10 ақпан 2024
Көбінесе баға белгісіне сәйкес тауарды алып, ветртнада төлеп, чекке қарап, бағасы жоғары , Боржоми 499тг акция бойынша, үйде мен чекті екі есе дерлік қараймын, бірден чекті кассада тексеру керек пе?
Салтанат Бейсенбиева
19 маусым
Азық-түлік бағасы қымбат
Серикбол Мукашев
16 қаңтар 2024
Автотұраққа кіру және шығу жолдары мүлдем ойластырылмаған! Нрва - Ситиден қалтаға кіру 16. Қазір қыста тек бір жолақ қалады, өйткені екіншісін машиналар алып жатыр. Шығу-бұл мүлдем нәрсе! Егер Улы-дала болса, онда бір шақырымнан кейін бұрылыс үйлер арқылы көліктер мен қар үйінділері арасында ілмекпен жүруге тура келеді. Супермаркеттің өзі жақсы, оны табу керек.
Максат Максимханов
10 қаңтар 2024
Орташа өлшемді нарық, онда сіз барлық қажетті өнімдерді таба аласыз. Автотұрақ тым кішкентай және қардан тазартылмаған, бұл жүргізушілерге қиындық тудырады.
Aida U
18 қазан 2025
Мен әрқашан Small-дан сатып аламын, бәрі ұнайды. Жалғыз нәрсе-баға тексерушісін орнатыңыз, өйткені бағалар сөрелерде көрсетілген бағаларға сәйкес келмейді. Біз кассаға барып, өнімді сол жерде қалдыруымыз керек.
Алма Нурушова
25 ақпан 2024
Барлығына сәлем, супермаркет шайырлары көкөністер мен жемістердің бағасы басқа дүкендерге қарағанда әлдеқайда арзан, ассортименті жеткіліксіз, бірақ сіз бірінші кезекте тыныштықпен таба аласыз