Small

Жаңалықтар

Рашид Сандыкбаев
1 қаңтар 2025
Орналасқан жері жақсы Жаңа базар маңында, көлік тұрағы кең сол үшін 3-ші жұлдыз, ғимарат өте үлкен, іші кең Смолдан да басқа үйге қажетті магазин бар, киім керек сататын да бөлек павилион бар. Кемшілігі өте кең болғаннан іші дұрыс жоспарланбағанба сондай, касса аз
N
Nazerke J.
30 шілде 2025
Ассортимент өте аз. Бағалары жоғары. Таңдау почти жоқ))) бұрын басқаша еді…..
Мейрамбек Мейрамбек
16 маусым 2025
Қызмет сапасы жоғары деңгейде, сатушылар және күзетшілер өте сыпайы
Букенбай Шаймаханов
20 қаңтар 2025
Ашып кеткен зат көп, қызмет атқаратын персонал нашар,уже бірінші рет емес,қайтып апаруға ерінесін
Мерей Қалмұратова
Іші кең, тауарлар аруан түрлі. Асықпай аралауға жақсв
Z
Zauresh Mamytova
26 шілде 2025
Очередь жоқ, сонысымен ұнайды
Досымжан Райкулов
17 желтоқсан 2024
Сапалы өнімдерді сатады және дүкенде тазалық сақталған!
Мерей Абубакирова
31 шілде 2025
Клиенттермен қалай болса соилесет еще охроналары мен кассирлері вобщее адам сыйламайды, ала көздерімен қарайды
Алтынай К.
18 желтоқсан 2025
Жаксы
Жандарбек Жасаганберген
7 тамыз 2025
Иши оте карангы зона сиякты иши
Аскар Абдраймов
20 желтоқсан 2024
Жалпы бағасы қымбаттау
Данияр М.
2 тамыз 2025
Бұл супермаркет өте ұнайды! Әрқашан таза, тауарлар ұқыпты орналастырылған, қызметкерлер сыпайы және жауап береді. Жақсы акциялар мен жаңа өнімдер жиі кездеседі. Кіру және сауда жасау өте жақсы-бәрі ыңғайлы және ыңғайлы. Қызмет үшін рахмет!
Нұрбек Кемалбай
"Күнделікті сатып алуға арналған жақсы супермаркет. Мен мұнда жиі барамын, өйткені ассортимент қуантады: сіз әрқашан үйдегі шағын дүкендерде жоқ нәрсені таба аласыз.
Гулнур .
5 қазан 2025
Менің туған қаламдағы Супермаркет.Смолл-Қызылорда үшін табылған зат.Химиядан бастап пісіруге дейін бәрі бар.Өте үлкен супермаркет.Мен бәрін таптым.Жақсы жеңілдіктер де бар
Олежка Цой
17 шілде 2025
Дүкен өнімнің кең ассортиментін ұсына отырып, өзін оң жағынан көрсетті. Ыңғайлы орналасуы және тұрақ орындарының болуы оны келуге тартымды етеді, ұсынамыз!👋👋👍👍👍👍🗣🗣🗣
Вероника Ергалауова
6 шілде 2025
Мен әрқашан мұнда ет сатып аламын, бірақ олар, әрине, кішкентай дүкенге жатпайды, олар өздері. Бірақ әрқашан керемет ет. Дүкендегі Смоллда бөлім аспаздық жақсы, әрқашан бәрі жаңа және дәмді. Сіз көп нәрсені қол жетімді бағамен сатып ала аласыз тауарлар
Надежда Т.
22 шілде 2025
Мен бұл супермаркетті жақсы көремін. Барлық жерде сияқты, қымбатырақ немесе арзанырақ нәрсе бар. Өнімдердің жақсы ассортименті. Түрлі акциялар өткізіледі. Сыпайы қызметкерлер. Жалғыз-иіс. Бірақ бұл қазірдің өзінде, бәлкім, бұл бөлменің иесіне
anthony wilson
18 қыркүйек 2025
магнумның арқасында танымалдылығын жоғалтқанына қарамастан, ең жақсы азық-түлік дүкені, бағалар өте жағымды және қызметкерлер өте мейірімді және жауап береді!! мен ол жерге қалай жеңілдіктер бермеймін
Айкош Дерипсалы
26 тамыз 2025
Шағын супермаркет сізге қажет нәрсенің бәрін таба аласыз. Бағалар орташа, кейбір тауарлар басқа дүкендерге қарағанда арзанырақ. Таңдау өте үлкен емес, бірақ күнделікті сатып алу ыңғайлы.
T
Tamaza
8 қаңтар 2025
Супермаркет керемет шырша бірақ ішінде жемістер мен көкөністерді сататын жеке дүкен бар, онда мен экзотикалық жемістер сатып алдым, сатушы бәрі дәмді және жаңа екенін айтты, мен қарапайым адам ретінде бұл туралы білмеймін, жемістер жаңа емес, яғни піспеген фрукты️
Толик Иван
Керемет супермаркет, үлкен тұрақ адамдар неге бағаламайтынын білмеймін. Ет супер, Шухрату рахмет
Ашим Бахаутдинов
27 қаңтар 2025
Бұл дүкеннің басты артықшылығы-үлкен автотұрақ. Әйтпесе, стандарт. Менің ойымша болашақта басқа дүкендерге қарағанда дұрыс көзқараспен артықшылығы өте ыңғайлы геолокацияны ескере отырып айқын болады
Артём Да Марья
19 қазан 2023
Бағалар + / - Ресейдегідей. Дизайн бойынша үлкен бағдаршам немесе метро сияқты. Ауқымы үлкен. Автотұрақ үлкен. Қызметкерлер жақсы. Бұл одақ үшін төленді, бірақ барлық жерде қабылданбайды.
Молдир Абдахметова
18 тамыз 2025
Соңғы уақытта тауар ассортименті айтарлықтай тарылды. Мен майшабаққа бардым, таппадым. Мен таксиге бекер жұмсадым.
евгения султанова
3 сәуір 2025
Тамаша таңдау!жақсы жеңілдіктер, сыпайы қызметкерлер, сатушы ұлдар өте жақсы!
Катерина кр
12 ақпан 2025
Мейірімді қызметкерлер, кемшілігі-кассалар жиі жұмыс істейді және бұл ыңғайлылықты тудырмайды және басқа супер маркетингтермен салыстырғанда тым жоғары құнды
E
Elena Veltman
19 маусым 2025
Қымбат, таңдау қарапайым.... Параметр қалыпты және таза. Барлық жерде жұмыс істейтін қызметкерлер және жақсы қызмет көрсету.
Анэль Д.
31 қаңтар 2024
Үлкен супермаркет. Көптеген ассортименттер бар және бағасы өте жақсы. Және жиі жақсы болады жеңілдік. Сатушылар өте сыпайы, сізге көмектесуге әрқашан қуанышты ️ ️
D Z
Азық-түлік сатып алу үшін жақсы орын, автотұрақ, орналасқан жері тек артықшылықтар
Галина Юн
29 желтоқсан 2025
Бағалар қол жетімді, өнімдердің үлкен таңдауы, қызмет көрсету жылдам
Муха Еламанов
29 қыркүйек 2025
Мен барлығына осында баруды ұсынамын, онда өте сыпайы қызметкерлер және Қызылордадағы ең жақсы баға және көптеген акциялар мен жеңілдіктер бар
Азамат Айтпаевич
4 қазан 2023
Тамаша сауда орталығы, ыңғайлы және үлкен порковка. Жеңілдіктер жиі кездеседі, қызметкерлер жақсы. Клиенттерге арналған дәретхана жоқ. Автотұраққа үш кіру.
,,,,,
6 желтоқсан 2025
Үлкен жақсы тұрақ. Таңдау көп және қолайлы баға
C
CH I
25 қыркүйек 2023
Тауарлар мен бағалардың жақсы таңдауы. Әрқашан арбалар бар. Тұрақ ыңғайлы. Қызметкерлер сыпайы
Нурлан Култаев
30 қаңтар 2025
Жақсы супермаркет, қалыпты таңдау, ыңғайлы орналасу.
Руслан Мажитов
15 тамыз 2021
Тамаша орын және тауарлардың кең ассортименті, сатып алушылардың трафигі жоғары емес. Сіз әрқашан кезексіз тез сатып ала аласыз.
Ardak K.
1 қыркүйек 2025
Жақсы супермаркет. Тауарларды таңдау өте көп. Автотұрақ үлкен
Татьяна А.
5 тамыз 2025
Бұл өте қорқынышты, тоңазытқыштар 3 аптадан бері жұмыс істемейді және ешқандай шешім қабылдамайды 👎 👎 👎
Анжелика Айгузина
23 қаңтар 2024
Өте керемет супер базар. Қызметкерлерді сыпайы касса тез босатады, әрдайым тауарлар бар сол жеңілдікпен.
Energizer
5 қазан 2023
Үлкен бөлме, бірақ ассортименті аз. Кішкентай бағдаршамда да, одан да көп таңдау бар. Олар жүрді, жүрді және іздегендерін таппады.
Айнур Тленчина
6 қыркүйек 2025
Сыпайы қызметкерлер 👍 🏼 Жылдам қызмет көрсету 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼 Үлкен таңдау, әрқашан
Джабраил Вата
10 қараша 2021
Тамаша дүкен, тауарлардың үлкен ассортименті, үлкен автотұрақ, ас үй бар, және өзіне-өзі қызмет көрсететін раковина
Светлана Васильева
20 қараша 2023
Дүкеннің жақсы орналасуы. Тауарлардың үлкен таңдауы, акциялар мен жеңілдіктер жиі өткізіледі.
Нұрмұхамед Ермұхамедұлы
18 қыркүйек 2024
Үлкен таңдау, қолайлы бағалар, жақсы супермаркет
B
Bi Naz
Керемет дүкен сіз бәрін таба аласыз