Small

26 мамыр 2021
Шап қамшыны тоқтамай
Жансая Ералиева
5 қазан 2025
Өте тамаша дүкен қызметкерлер жауапты тату әрқашан көмектесуге қуанышты әкімшілер де жақсы мейірімді адамдар сб әрқашан көмектеседі жақсы өнім таңдауы ассортименттерді өте қуантады сіз іздегеннің бәрін таба аласыз ең бастысы қол жетімді бағамен пісіру бөлімі де өте дәмді және барлық жаңа піскен барлық жерде дайындалады тазалық пен тәртіп
Светлана
Жақсы супермаркет, біз тұрған жатақхананың жанында сізге қажет нәрсенің бәрі бар, әсіресе кондитерлік өнімдер ұнады, сол жерде отырып, шай-кофе ішуге болады
Александр Кузьмин
13 сәуір 2025
Мен алманы бірнеше рет алдым, ішіндегі қалыпты көріністер нашарлайды, бұл нашар сақтау туралы айтады. Сондай-ақ, жемістер сөрелерде соңғысына дейін сақталады және олардың мыжылған көрінісі оларды сатып алуға жетелемейді. Сондай-ақ, кейбір тауарларға үстеме баға өте үлкен болды деп айтамын. Мысалы, шұжық докторы Бижан бір жерде 5500 килограмның бағасы, ал басқа дүкендерде 4500... Сондай-ақ, Мен мұны айтамын ірімшіктер жақында Small маркасымен оралған, орау күні жоқ және бұл өте маңызды. Себебі ол екі рет ашуланған ірімшікке түсіп кетті, оны жай лақтырып тастауға тура келді.
О
ОЛЕГ Ю
16 тамыз 2025
Өте жақсы орын. Автотұрақ бар. Үлкен дүкен. Өнім ассортименті жақсы. Бағалар орташа. Қызметкерлер сыпайы. Егер сіз жақын болсаңыз, бұл ыңғайлы. Бір сөзбен айтқанда, Мен бәріне кеңес беремін!!!
Анастасия Марсова
11 қыркүйек 2025
Ақыры тамақ дайындауды жақсартты! Дәмді круассандар мен кондитерлік өнімдер! Бірақ қарбалас уақытта кассирлердің болмауы немесе кешіктіру, қышқыл сүт, сүзбе 3-5 күн ішінде біткен, зеңі бар зауыттық нан, ащы ірімшік, ол жоғалып кеткендей, кесіліп, қайта оралған... жиі кездеседі және бұл ұзақ уақыт бойы бақыланбайтын үлкен минус…
Евгений Горошкин
8 желтоқсан 2024
Үйдегі дүкен үшін-жақсы. Үлкен аспаздық бөліммен қысқартылған негізгі дүкеннің ассортименті даму векторы емес. Өзіне-өзі қызмет көрсету кассаларында әлі еш жерде жақсы жұмыс істемеген салмақты тексеруді алып тастаңыз
С И
13 шілде 2025
Жақсы супермаркет. Сізге қажет нәрсенің бәрі бар. Маған әсіресе ұнады сэндвичтер және дайын түскі ас оны жылытуға болады. Жалғыз жаман нәрсе банкоматтардың жанында болмауы
Асхат Телик
Тағам дәмді мен мұнда жиі барамын Түскі ас сатып алыңыз Кейде үйде азық түлік бар жеңілдіктер де бар Бірақ бір минус кезектер бар сондықтан бәрі жақсы
МВ 2024
9 қаңтар 2024
"Small" желісінен стандартты дүкен. Ауқымы кең. Дүкен кішкентай. Бірақ әдетте әмбебаптарда бар нәрсенің бәрі әрқашан қол жетімді. Өз тағамдары бар. Жаман емес. Шаруашылық тауарлары бар бөлім оңға. Азық-түлік-тікелей. Ыңғайсыз кіру және шығу. Ол негізінен жоқ. Шығу кезінде сатып алуды ыңғайлы ету үшін сөмкені қоятын жер жоқ. Ішінде арбалармен жүруге болмайды. Өте тар жолдар. Кассаларда әрқашан шағын кезектер болады. Бұл студенттік жатақханалардың ауданы. Сондықтан әрдайым студенттер көп.
Нуржан Аймаганбетов
5 маусым 2025
5 кассада тек 2 кассир жұмыс істейді. Кассалық машиналар жиі жұмыс істемейді. Осыған байланысты үлкен кезек пайда болады. Неліктен басқа қызметкерлер кассада жұмыс істей алатындай етіп қызметкерлерді оқытпасқа?
Олег Долгополов
21 маусым 2023
Өнімдерді таңдау супермаркеттер үшін стандартты болып табылады. Мұндағы жалғыз нәрсе-жемістер мен көкөністер көбінесе кез келген жерге қарағанда арзанырақ. Сондай-ақ, егер Асти Мартиниді кім жақсы көрсе, мен алған ақпарат қаншалықты шынайы болса, тек шайырлар желісі осы шампанмен сауда жасайды. Кассалар әдетте 2 дана жұмыс істейді, бұл кезек жасайды. Дүкендегі дәліздердің өзі өте тар, бұл сізге кішкене аумақта көп мөлшерде тауар жинау керек. Жалпы бүкіл аудан үйдегі дүкеннің ең жақсы нұсқаларының бірі емес
Poet Out Of Life
19 қазан 2025
Өте кішкентай бөлме, өту жолдарында үнемі қысу керек, ассортименті азды-көпті. Өзіне-өзі қызмет көрсету кассаларында мезгіл-мезгіл қиындық туындайды, онда пакеттер болмаған оқиға болды, кассаларда кассир бұл сіздің проблемаңыз екенін, пакетті төлегеніңіз мүмкін екенін айтты. Ал, біз кетіп қалдық.
Айдына Б.
7 шілде 2023
Тауарлардың жақсы ассортименті, бала кезінен таныс дүкен. Жақында Мен осы дүкенге кіріп, таң қалдым. Біз тамақ ішуге болатын бұрыш жасадық, мүмкін тіпті толық түскі ас ішуге болады. Біз құрылғыны кофемен бірге қойдық. Бірақ кассаға қатысты кішкене кемшіліктер бар. Қазір барлық супермаркеттерде өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары бар, ал бұл филиалда қандай да бір себептермен олар қарастырылмаған. Кассада қызметкерлер үнемі отырмайды, адамдар кезекте тұрады, ал егер қызметкерлер болса, олар кассадан кассаға жүгіреді. Мен мұның немен байланысты екенін толық түсінбедім, мүмкін бұл түскі ас, запара және кассада қызметкерлер жетіспейтін шығар. Менің ойымша, өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары болар еді, бұл әлдеқайда жылдам және ыңғайлы болар еді
Михаил
Әрдайым көптеген адамдар мен өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары әрең жұмыс істейді. Қызметкерлердің өздері жақсы, бірақ көбінесе барлық кассалар жұмыс істемейді
Yerlan Umutbekov
16 қазан 2023
Жақсы супермаркет. Мен мүлдем бәрі бар деп айтпаймын. Бірақ үйге арналған негізгі өнімдер бар. Сатушылар мейірімді, егер сұрақтар туындаса, әрқашан көмектесуге дайын. Өте ыңғайлы орналасу - университеттің дәл жанында. Екі минут және сіз тіскебасар сатып алу үшін жүгіресіз. Демек, жалғыз минус - ерлі-зайыптылардан кейінгі кештерде бұл жерде тек вавилондық пандемия бар. Сонымен жалпы барлық сынып класс
Б.А.
23 қараша 2024
Менің ойымша, барлық шағын дүкендер жақсы! Әрқашан тауарлардың жарамдылық мерзімін қадағалаңыз, өнімдер әрқашан жаңа, керемет пісіру! Тіпті іште тамақ ішіп, кофе ішуге болады!
Марат Балтагожин
24 қараша 2023
Өте жақсы дүкен, тағамның барлық түрлері бар. Пісіру тауық еті қосылған дәмді донерлерді дайындайды, бұл желінің басқа дүкендерінде жоқ. Шагабутдиновтың да, Шевченконың да көлігін қоятын орынды әрдайым дерлік табуға болады
I R A N
26 қазан 2023
Үлкен емес, бірақ өте ыңғайлы жерде классикалық Small азық-түлік дүкені бар, онда сіз тоңазытқышқа және одан тыс жерлерге қажетті барлық өнімдерді сатып ала аласыз. Жалғыз минус, барлық кассалар қарбалас уақытта жұмыс істемейді, сондықтан кезек болады
ильнур садвахасов
12 желтоқсан 2025
жиі жеңілдіктер, өнімдер Жаңа,жақсы базар мен ұсынамын, десерттер де жақсы
E
Eugen
21 қыркүйек 2023
Үйдің жанындағы дүкен, біз негізінен сол жерге барамыз. Ассортимент пен бағалар жақсы, бірақ кассалар-бұл ауырсыну. Жартысы үнемі жұмыс істейді, сондықтан күннің кез келген уақытында үлкен сызықтар болады. Сізге тез арада бірдеңе сатып алу қажет болғанда, мен басқа дүкенде жасауға тырысамын
Жадыра Макулова
3 қыркүйек 2024
Шайыр әрқашан жақсы бағамен, әсіресе 20: 00-ден кейін 20% жеңілдік аспаздық, барлық студенттер, және, әрине, шетелдіктер де вайбтың бір түрін ұйымдастырады
Бахтияр Б.
22 қыркүйек 2025
Жақсы супермаркет, ассортимент-бұл бірінші кезекте қажет нәрсенің бәрі, орналасуы ыңғайлы
Улжан Джаныбекова
8 шілде 2025
Барлығы ұнайды, бәрі бар, өзін-өзі төлейтін кассалар бар. Тамақтану орындары жабдықталған. Көптеген иняз студенттері және медициналық жатақханалар
Akhtam Ibdiminov
2 сәуір 2025
Одақ кезінен бастап дүкен, гастроном болды, жақсы тексерілген супермаркет, сізге қажет нәрсенің бәрін сол жерден таба аласыз
L
Largo701
12 наурыз 2024
Пісіру өте жақсы, супер құймақ, қызметкерлер жақсы және мейірімді, ассортимент бақыланады, жақсы. Әкімші мен қызметкерлерге 5 ұпайдан 10 ұпай
Раиля Дебердеева
Аудандағы ең керемет дүкен, бәрі бар. Қол жетімді бағалар. Сатып алу бұл үлкен рахат
Арыстан
24 шілде 2023
Қорқынышты, кассалар кішкентай, әлі де кассир тауарды үрлеп, балмұздақ ұсақтап, тауарларды пакеттерге тезірек жинаңыз дейді. Сондай-ақ, ол тауықтың оралған қанаттары мен жамбастарын пакеттерге салу арқылы әкелетінін айтады. Ол қолдарын ластаудан қорқады, егер олар жақсы мұздатылған болса және олардың қаптамасында жыртылмаған болса. Деді оған кассада үлкен әріптермен жазыңыз. Ол сатып алған өнімдеріне қызғанышпен қарайтынын түсінді. Мен келуге кеңес бермеймін!
Наталья Ким
13 қыркүйек 2023
Көптеген бағалар Магнумға қарағанда төмен. Көбінесе жеңілдіктер мен акциялар. Үйдің жанында болу өте ыңғайлы. Жақсы супермаркет. Ассортимент үшін рахмет
Жанат Д
12 сәуір 2025
Кешке қарбалас уақытта өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары мәңгі жұмыс істемейді, егер олар жұмыс істемесе, неге қойыңыз?! Әкімшіні шақыру туралы өтінішке күзетшілер жауап бермейді, кассирлер күрсінеді.
Василий Ромашкин
22 қаңтар 2025
Дүкен туннелі. Тар кеңістік, тар, ассортимент әртүрлілікпен жарқырамайды, бірақ қажетті өнімдерді сатып алуға болады
Сергей Бойко
15 сәуір 2023
Тауарлардың жақсы таңдауы, үнемі қандай да бір акциялар, аспаздық сәттілік, бірақ аспаз орташа екені анық. Алты касса, бірақ әрқашан аз жұмыс істейді, кезектер бар, бірақ төзімді. Жалпы, Мен ұсынамын.
наталия сидорова
18 желтоқсан 2021
Кемшіліктерінен: дүкеннің бөлмесі Үлкен емес, оны айналып өту ыңғайсыз. Және кешіктіру бар. Сіз сатушыларды таба алмайсыз және олардан сыпайы қызмет күте алмайсыз. Кассада жеңілдікпен тауарлар жеңілдіксіз көрсетіледі. Бірақ барлық шағын дүкендерде солай. Артықшылықтары: бағалар жағымды, пісіру арзан және өте дәмді
Сергей Соболевский
15 қаңтар 2025
Ыңғайсыз кассалар мен аймақ, өзіне-өзі қызмет көрсету. Әйтпесе желінің басқа дүкендері сияқты
Adelina Alamanova
20 қыркүйек 2025
Ең дәмді және тиімді пицца тек сол жерде, біз әрқашан сол жерде азық-түлік алып, бәріне ризамыз, жақын жерде сізге қажет нәрсенің бәрі бар , 👍🏻👍🏻
Селена
8 сәуір 2025
Дүкен ыстық жерде орналасқан. Келушілер көп. Бірақ жұмысты ұйымдастыру жиіркенішті
Ирина Джупанас
15 тамыз 2021
Мен бұл дүкенді өте жақсы көремін. Олардың желісіндегі барлық адамдар ұнай бермейді, бірақ шевченко тауармен және ассортиментпен өте ыңғайлы. Бағалар мен жеңілдіктер әрқашан көптеген ірі дүкендерге қарағанда тиімдірек. Және бұл жақсы акциялар желі арқылы олардың барлық дүкендеріне таралады.
Евгений Бушманов
4 желтоқсан 2025
Жақсы таңдау, ыңғайлы орналасқан, жиі жеңілдіктер.
O
Oleg Sredinin
19 сәуір 2025
Жақсы дүкен.бағалау 4. Допты тастады үшін кассалар ең көбі төртеуінің екеуі жұмыс істейді. Көбінесе кассалар жұмыс істемейді техникалық қызмет көрсетудің өзі басқаша жақсы.
Асемгуль Бактыбаева
10 маусым 2025
Жақсы дүкен. Пісіру керемет. Қызметкерлер сыпайы және мұқият. Рахмет!
Родион Решетняк
22 желтоқсан 2025
Едендер лас тауарлар шатастырылған бірақ жақсы дүкен кассалар тығыз кассада аз орын тәулік бойы жұмыс істейді бұл дүкенге көп барды
Анонимді пікір
2 сәуір 2019
Кассалық терминалдар өте ыңғайлы емес.Барлық уақытта сатушылар тұрған сөрелер арасындағы тар жолдар тауарды сатуға орналастыру арқылы, бұл сатып алушылардың залға одан әрі өтуіне жол бермейді.Сатып алушылардың алдында тауарлардың жарамдылық мерзімі үзіледі.Сусындарды салқындату үшін тоңазытқыштар үнемі жұмыс істемейді.Кассирлер, ұйқыдағы шыбындар сияқты, тауарды есептеу кезінде үлкен кезектер жасайды.Қолма-қол ақшасыз есеп айырысу терминалдары үнемі жұмыс істемейді.
Shakhmurat Mirzaev
1 маусым 2025
Қуатты дүкен, бәрін жейді және бұл ең бастысы, қызбен бірге болу өте жағымды болды
Сергей Шевченко
11 сәуір 2020
Негізінде дүкен барлық басқа супермаркеттер сияқты. Бұрын ол 3-ке бағалайтын еді. Бүгін Ол жақсарды. Бірнеше кассалар қосылды, ассортимент үнемі толықтырыла бастады, қызметкерлер мәдениетті болды. Жалпы, сіз оған бара аласыз, үнемі түрлі жеңілдіктер бар және бұл қуантады.
Анонимді пікір
24 қыркүйек 2019
Бұл супермаркет менің үйімнің жанында орналасқан. Бәрі жаман емес сияқты, бірақ кемшіліктері бар, атап айтқанда, аспаздық жақсы бөлім жоқ, кассада ешқашан ұсақ-түйек нәрсе болмайды және олар іс жүзінде сатып алушыларға 1, 2 теңге бермейді, дүкенде сіз осы немесе басқа өнімді қайдан табуға болатынын айта алатын менеджерлерді қабылдамайсыз. Ал қалғандары әзірге біз үшін бәрі жақсы.
Даниил Кустов
10 қараша 2019
Барлығын таба алатын үйдегі дүкен. Тыныш, тыныш аймақта орналасқан. Ассортимент жеткілікті, тауарларға акциялар бар, дүкеннің өзі ескі, жабдық ескі, кассалар көп емес. Түскі және кешкі уақытта көптеген адамдар. Жақын жерде университет, көптеген студенттер бар
Наталья Ким
17 сәуір 2023
Өте жақсы супермаркет. Бағалар мен жеңілдіктер әрқашан қуантады. Өнімнің үлкен таңдауы. Ыңғайлы орналасқан. Қызметкерлер сыпайы. Кассаларда жылдам қызмет көрсету.
9 қазан 2025
Жақсы ассортимент (Магнумға қарағанда жақсы), КӘЖ қорқынышты (кім енгізген - клиенттің жолы үшін мүлдем араласпайды )
Валихан Мусин
Мен жақын жерде тұрамын. Тұрақты сатып алушы) жеткізуді де пайдаланады. Ыңғайлы және пайдалы!