Small

Ерасыл Ершады
3 қараша 2025
Супер магазин. Бағалары қолжетімді 👍🏻
Гульнара Гульнара
Көптеген жылдар бойы мен осы дүкеннің клиентімін. Жағымды бағалары бар жайлы жер! Егер сіз өзіңізді Еркелетіп, туыстарыңыз бен достарыңызды қуантқыңыз келсе-Сіз осындасыз! Мұнда тіпті шоколад ерекше! 😍🔥👍
Nata Tata
11 наурыз 2025
Салқын жеңілдік алкоголь мен сусындар дүкені, әрқашан жақсы таңдау. Кемшіліктердің ішінде автотұрақ жоқ және тоңазытқышта негізінен сыра мен энергия бар, бұл әрдайым маңызды емес. Сіз су мен сусындарға орын таба аласыз.
Дина Сарсекеева
29 қыркүйек 2025
Сізге өнім ассортименті, тұрақты жеңілдіктер мен ұтыс ойындары ұнайды. Өз наубайханасы, жаңа піскен нан және жеңіл тағамдарға арналған орын бар, өте ыңғайлы.
Лариса Щербакова
21 наурыз 2025
Жақсы дүкен, керемет қызмет, Балалар сусындарының, тәттілердің жақсы ассортименті. Өкінішке орай, сүт жоқ. Сонымен жақсы ұжым. Барлығы керемет.
Сергей К.
19 шілде 2025
Жақсы бағалары бар жақсы дүкен. Жақсы акциялар болған кезде келу өте ұнайды. Таза жайлы. Мұқият қызметкерлер. Мен бұл дүкенге бәріне кеңес беремін
Т.а.с.
8 желтоқсан 2025
Таза және жеңіл. Рас, бірден кіре берісте бұл алкоголь нарығы сияқты әсер қалдырады-барлық қызу кіре берісте жиналады. ))) бірақ,бірақ, ассортименті өте үлкен.
Галина
23 тамыз 2025
Жас жігіт шарапқа өте жақсы кеңес берді, таңдауға көмектесті. Бірақ мен сүйемелдеу ретінде тәттілердің көбірек ассортиментін алғым келеді. Кәмпиттерді таңдау аз
Марат Уразбаев
9 қараша 2024
Мен бұл супермаркет туралы жазған болатынмын. Маған ұнайды. Бағалар қолайлы, тауарларды таңдау кең. Жақсы жаңалық-тосын сый қосқым келеді! Мен "Small" қосымшасы туралы айтып отырмын, егер оған қандай да бір жеңілдіктер немесе бонустар болса, бұл керемет болады!
Анастасия К.
22 сәуір 2025
Тамаша дүкен, кең ассортимент және жақсы бағалар. Сатушылар әрқашан сыпайы және сіздің талғамыңыз бен бюджетіңізге сәйкес келетін таңдауды ұсынады.
Anetta Kossareva
15 қараша 2024
Сусындар мен алкоголь өнімдерініңактам, үлкен таңдауы. Тәттілер мен кішкене Шай, кофе бар. Көбінесе тауарларға жеңілдіктер жасалады. Қызметкерлер мейірімді
Владислав Урумбаев
16 қараша 2025
Үлкен таңдау, барабар бағалар, мейірімді және білікті қызметкерлер. Мен үшін жеке, жақсы орналасу.
Михаил Максимов
12 наурыз 2025
Керемет дүкен, тек кассада орын аз, өйткені барлығы дерлік арбалармен. Керемет кеңесші Еркебұлан, өз ісінің маманы, өте құрметпен.
Виктор Тян
12 наурыз 2025
Мен барамын шайырказахфильм, өте жақсы дүкен, бәрі бар, сапасы жақсы және қызметкерлер ұнайды, сондықтан ұстаңыз 👍
ОЛЕГ Ю
21 мамыр 2025
Жақсы орналасқан. Дүкен Үлкен емес. Тұрақта қиындықтар болуы мүмкін. Қызметкерлер сыпайы. Бағалар орташа. Егер сіз жақын болсаңыз, бұл ыңғайлы. Бір сөзбен айтқанда ұсынамын.
Айтжан Айткулов
30 маусым 2023
Шағын супермаркет көтерме сауда, сатады шарап-арақ, темекі, сусындар, шырындар әр түрлі сорттары және т. б. қызмет өте жақсы, қызметкерлер сыпайы . Жағымды музыка . Мұның бәрі көңіл-күйді көтереді! Үлкен Рахмет!
438642 маковская
12 ақпан 2024
Әрқашан жоғары сапалы алкогольдің керемет таңдауы. Сиқырлы жеңілдіктер ешкімді бей-жай қалдырмайды. Өте сезімтал, Мұқият қызметкерлер. Әрқашан нұсқау береді және таңдауға көмектеседі!
L
Liya Torgaeva
25 желтоқсан 2023
Тез, ыңғайлы, барабар және таза, маған бұл желі ұнайды, әсіресе дизайн мен концертті өзгерткеннен кейін, жақсы акционер-ішіндегі көп нәрсені өзгертті, бәрін автоматтандырды, hr деңгейін көтерді, қызметкерлерді оқыту, жалпы командамен сөз сөйледі және нәтижесінде жақсы сатылымдар, Имидж және бәсекелестік Магнум
Татьяна Шамшина
22 желтоқсан 2024
Дүкен көмек👍бағалар әрқашан қуантады. Әрқашан жеңілдік бар әсіресе мереке алдында
Алексей Л.
4 қаңтар 2020
Қол жетімді бағамен әртүрлі сусындардың үлкен ассортименті, көбінесе өте тиімді жеңілдіктер бар. Мереке қарсаңында мен сапарды алдын-ала жоспарлауды ұсынамын, өйткені дүкеннің өзі үлкен емес, оның жанында тұрақ жоқ.
B
Bakhrom Usmanov
1 мамыр 2022
Сусындар мен алкогольдің үлкен таңдауы. Ауданы бойынша шағын дүкен . Өкінішке орай, сатып алушылар мен қызмет көрсетушілер автокөліктердің тұрағына жауапкершілікпен қарамайды, үнемі жолға қойылады, кіреберіс пен жаяу жүргіншілер жолына тосқауыл қойылады, төтенше жағдай туғызады, дегенмен тыйым салу белгісі бар.
Л
Лана П.
15 қыркүйек 2023
Иә, сөрелерде барлығы дерлік бар. Бірақ қиындық, баға белгілері шындыққа сәйкес келмейді. Яғни, олар бағаны түбіне жазады. Ал кассада олар әлдеқайда қымбат
Доктор зло
19 қаңтар 2022
Дүкен лайықты өте үлкен таңдау барлығы шамамен %20бұл әдеттегіден арзанырақ . мұндай сатушыларды бір робот алмастыра алмайды балалар олардан үйренуге болатын жылдамдықпен қызмет етеді
Вячеслав М.
1 сәуір 2025
Жарайсыңдар, балалар жақсы дүкен... Керемет сусындар, сыпайы қызметкерлер...
Gregory Yambarshev
1 қыркүйек 2025
Кішкентай дүкендер, ең тартымды бағалар және қажетті минимум. Жарайсыңдар
Ю
Юрий Титов
17 маусым 2022
Алкогольді және алкогольді ішімдіктердің үлкен ассортименті бар тамаша дүкен. Қажет болса, Мен әрқашан осы жерден сатып аламын. Қарапайымнан элитаға дейінгі кез келген бюджет үшін! Мен ұсынамын
Анатолий Минин
27 шілде 2024
Өте төмен бағалар емес. Бірақ, біз несие беруіміз керек, жеңілдіктер мен акциялар бар. Жалпы, дүкен жақсы.
Vasiliy Melnichenko
10 қыркүйек 2023
Жақсы дүкен! Тамаша таңдау, әрқашан салқындатылған сыра және Дүниежүзілік алкоголь.
Юлия
22 қараша 2024
Өте кішкентай дүкен, дәл солай. Ассортимент жаман емес
Эльвира Байкенова
26 сәуір 2022
Сусындардың жақсы ассортименті. Менің үйімнің жанында. Мен жиі барамын. Бағалар басқа супермаркеттерге қарағанда арзан.
Асхат
11 желтоқсан 2023
Ең жақсы дүкен таңдау көп қызметкерлер жақсы көмек те жақсы
Olga Matkovskaya
2 ақпан 2020
мен барлық мерекелерге алкогольді ғана аламын! Тамаша ассортимент және өте жақсы қызметкерлер, ең жақсы Еркебұлан!
Альбина Хабибуллина
20 қазан 2024
Супер дүкен! Сусындардың бағасы қала бойынша ең арзан! Олар өз брендтерін көптеген жылдар бойы бағамен сақтап келеді 👍 🏻
Зейнеш Жексенова
Студенттер мен кедейлер бірден келеді))
Алексей
5 қараша 2022
Сусындардың тамаша таңдауы, бірақ дүкеннің сипаттамасын түзету керек. Өйткені, мұнда сусындардан басқа ештеңе сатылмайды.
Марат Марат
21 наурыз 2024
Баға белгілері сәйкес келмейді, кассада басқа сома қызықты екенін көрсетеді, қызметкерлермен түсіндірудің пайдасы жоқ, тіпті кешірім сұрамайды
Махамбет Куспангалиев
10 мамыр 2022
Қолайлы бағамен өнімдердің кең ассортименті. Құзыретті кеңесшілер жұмыс істейді
Николай Б.
16 қаңтар 2024
Магнумда тауарларды таңдау, автотұрақ және акциялар жақсы
Кристина Байменова
25 қыркүйек 2022
Жарнамалық ұсыныстар, жақсы бағалар, кең ассортимент.
Рустам Тулегенов
2 шілде 2025
Алкоголь бөліміндегі тамаша сатушы. Баға👍
Э
эмака кем
20 шілде 2022
бағалар 10 пайызға қымбаттады, терминалдар жұмыс істемеді интернет жоғалып кетті қолма-қол ақша беруге тура келді дәліздер тар, бірақ көптеген сусындар мен алкогольді таңдау
Teya
23 қыркүйек 2020
негізінен салыстырмалы түрде қалыпты бағамен алкогольдік сусындар мен сусындар көп. егер сіз көлікте болсаңыз, онда сіз жолды кесіп өтуіңіз керек, өйткені мұнда тұрақ жоқ деп айтуға болады.
Рос
7 қаңтар 2020
Жақсы ассортимент, жиі жеңілдіктер бар, сатушылар әрқашан таңдауға көмектеседі
Ш
шахсена Ниязова
26 қазан 2023
Таңдау Үлкен емес, қызметкерлер аз ғана сыпайы,
гульнара кабдуллина
2 наурыз 2025
Супер қызмет және өнім! Сондықтан ұстаңыз!
Талгат Б.
19 қазан 2025
Жақсы қызметкерлер. Қолайлы бағалар.
Айнура Красильникова
29 шілде 2025
Мен бұл супермаркеттер желісін, әсіресе акцияларды жақсы көремін..
Пётр Проценко
11 шілде 2024
Алкоголь мен чиптерден басқа ештеңе жоқ, мүмкін уылдырық шоколад шығар
Александр Мокрушин
9 қыркүйек 2025
Кез келген талғамға арналған сусындардың тамаша таңдауы
N
Nail M.
19 желтоқсан 2019
Бір нәрсе айта аламын.. Барлық тауарлар бар! Қызметкерлер өте сыпайы мейірімді!!