Sky

Валентина В.
4 тамыз 2025
Фотосессияларға арналған әдемі үлкен студия, 4 бөлек зал, әрқайсысында 2-3 орын бар, таза, жайлы, жоғары деңгейдегі қызмет, әртүрлі жабдықтар, жарық, түтін, музыка, жеке киім бөлмесі, киімдер мен әшекейлерді жалға алу бар, бәрі өте керемет!
Максим Резепов
30 сәуір 2024
Тамаша фотостудия, көптеген түрлі заттар, декорациялар, өте мейірімді иесі, жағымды атмосфера. Жалғыз минус-орналасқан жері, бірақ мұндай қызмет үшін мұнда келу керек.
Пэприл!
20 сәуір 2023
Фотостудияның өзі қалыпты, бірақ орналасуы жиіркенішті, қаладан тыс жерде, сіз вьезде жерде ет кесектері бар ит үйін көресіз. Бәрі ескі, айналасында фургондар, жаппай машиналар бар. Сыртқы жағынан, көрнекті ғимарат емес және айналадағы барлық нәрсе. Фотостудияның өзі нормик, бірақ одан да жақсы. Маған фотографтың жұмысы ұнады, бірақ сыртқы түрі өте шаршаған болып көрінді, "менің қиялым бітті", ол өзі айтты, оған және барлық қызметкерлерге үзіліс кедергі болмайтын сияқты.
ИП Медина-ИнSSайт
3 желтоқсан 2022
Мен бәріне осы фотостудияға, жоғары деңгейдегі декорацияларға кеңес беремін. Рас, фотографтар сәл қымбат ))) көршілеріне де жеңілдіктер жасамайды))))) Егер сіз сауда жасай алсаңыз онда сіз ең жақсысыз )
Дмитрий Григорьев
24 қаңтар 2023
Тамаша фотостудия, қаладағы ең жақсы! Мен барлығына кеңес беремін 👍
валентина ш.
Жақсы орын ыңғайлы
Alina Jagaltaeva
5 қыркүйек 2022
Керемет студия, маған өте ұнайды, Мен оны міндетті түрде ұсынамын)
Armen Abramyan
24 ақпан 2023
Әдемі фотосуреттер үшін тамаша орын
Ринат Акзамов
18 ақпан 2023