Sinooil

27 қазан 2023
Керемет жақсы
Смурфик
5 наурыз 2025
Жанармай құю жақсы, сызықтар әдетте жоқ жанармай жақсы, сонымен қатар бар электр жанармай құю электр ұялы телефондарға арналған. Жақын жерде фаст-фуд және көп нәрсе бар. Қызметкерлер барабар, дәретхана таза тіпті бар хот-дог онда тамақ дайындайтын және дәмді. Жалпы, жақсы жанармай құю.
M
Murat A.
Жақсы жанармай құю, тапанша операторлары әрдайым жанармай құя бермейді, бірақ маңызды емес, сыпайы кассирлер, бәрі таза және ұқыпты, дүкенде сусындардан бастап автомобиль аксессуарларына дейін бәрі бар.
Беков Ислам
22 желтоқсан 2025
Жақсы жанармай құю, жақсы бензин. Жанармай құюшылар қалыпты, тек кассирлер баяу - және жалпы шағымдар жоқ. Үлкен, кең жанармай құю станциясы, көп нәрсе бар
Камильжан Карденов
6 тамыз 2025
Жанармай сапалы қызмет көрсету өте сыпайы және мейірімді және дүкенде кез келген жүргізушіге қажет нәрсенің бәрі бар атмосфера жағымды
Sam5555
13 тамыз 2024
Контактісіз төлем, көптеген бағандар, әртүрлі бағыттардағы бірнеше көліктерге арналған кең көліктер тез жанармай құюға өте қолайлы. Жанармай құю бекетінің ішінде өте кең дүкен бар. Аумақта сіз көлікті жууға болады және осы уақытта KFC ге баруға болады
Y
Yershat Sapargaliyev
26 желтоқсан 2025
Өте ыңғайлы жанармай құю, Яндекс жанармай құюды қолдайды, сіз ішке кіре алмайсыз. Ал бензин, қалыпты сияқты, көлік қалыпты жүреді, мен 95-ті толтырамын
Это Я
26 тамыз 2024
Жалпы, қарапайым жанармай құю , бензин шағымсыз құйылады, шағын дүкен бар . Жалғыз ескерту , qr коды бойынша, жанармай құю станциясының жанында төлем жасау мүмкін емес . Ол қайтып келеді . Мен банкке қоңырау шалдым , олар жанармай құю станциясының өзінде бұғатталғанын айтты . Жанармай құю операторлары ештеңе жоқ деп сендіреді . Осыған байланысты мен бір жұлдызды түсіремін
Лилия Н.
Мен мұнда жиі жанармай құямын алакард. Жақсы бензин, жақсы қызмет көрсету. Үнемі көптеген адамдар бар және тек екі касса бұл кезекті тудырады. Жақсы дүкен
Марат Балтагожин
5 наурыз 2025
Тамаша жанармай құю станциясы, кең, таза, тауарлар мен сусындардың жақсы таңдауы, мейірімді қызметкерлер
У
Улпан А.
2 қазан 2024
Әрқашан осында жанармай құйылады. Қызметкерлер өте сыпайы және мейірімді! Кофе мен тағамдар өте дәмді! Тіпті балаларға Біздің детям️ұнады
Кирилл
29 тамыз 2024
5000-ға жанармай құйылды, 4500-ге құйылды. Баған күңгірт болды, қызметкер бірнеше рет қайта жүктеді. Нәтижесінде шамамен 4500 белгіге жанармай құю тоқтатылды. Кассир қазірдің өзінде жанармай құйылғанын айтты. Чек берілмеді, 500 теңгеге ант бермеді, бірақ ол жерде ешқашан болған емес. Мен сізге кеңес бермеймін.
Александр П
23 мамыр 2024
Көптеген бағандар. Енді олар әлі де электр жанармай құю станцияларын қосты. Тағы не ыңғайлы, жақын жерде раковина бар. Өкінішке орай, олар механикалық раковинаны алып тастады. Мен жиі қолдандым. 15 минут және машина таза
Айнур Ш. Ахметов
19 сәуір 2023
Ыңғайлы орналасу, керемет қызмет, мейірімді жұмысшылар және әрқашан күлімсіреп, әйнектерді жуады. Жақсы сапалы Бензин, машина жанармай құюдан кейін өзін жақсы ұстайды! Жанармай құю бекетіне кіру жақсы. Ұсынамын!
Турсынбек Седенов
7 наурыз 2025
Чек өртенді. Диагностика үшін 5000 теңге төледім. Себебі Сәтбаев - Жароковқа құйылған бензин 92 нашар !
Я
Ярослав Оленников
Тамаша орын, звправоярстанциялар көп, сервис жақсы, kfc, жуу және төлеу ыңғайлылығы олар әрқашан биіктікте .
Марат Балтагожин
19 қараша 2019
Ыңғайлы орналасу, даңғылға кіру және шығу. Жақын жерде көлік жуу. Басқа жанармай құю станцияларымен салыстырғанда тұрақты сапалы бензин. Мен мұнда үнемі жанармай құямын. Мен басқа операторлардан бірнеше рет жанармай құюға тура келді, бірден қозғалтқыштағы саусақтар түртілді. Мен ұсынамын.
Александр Кузьмин
6 сәуір 2024
Соңғы 15 жыл ішінде Мен көлігімді Синойл арқылы толтырып жатырмын. Бензинге қатысты шағымдар ешқашан болған емес. Мен жанармай құю станцияларының осы желісінде суаруды немесе басқа манипуляцияларды байқамадым.
Виктор Гуру жизни
1 қаңтар 2024
Бензиннің сапасы өте жақсы, ыңғайлы айырбас, техникалық қызмет көрсету өте жақсы, бәрі сыпайы және сыпайы.
Дмитрий Кигай
10 қыркүйек 2021
Сіздің мұнай базаңыз, сапалы бензин, кофе ішуге болады, дүкендегі кең ассортимент жеңіл тағамдар сусындар, автомобиль жолдары және әртүрлі сапалы автомобиль сұйықтықтары...
G
Gal Akh
28 тамыз 2022
Тамаша жанармай құю станциялары, көптеген тарату динамиктері, ыңғайлы орын, қалыпты отын (Ai92), дүкеннің жақсы ассортименті, тез қызмет етеді!
Konstantin Ognev
21 қазан 2024
Желілік жанармай құю станцияларының бірі. Дүкен кішкентай. Мопедтер автомобильдерден айырмашылығы жоқ. Әйтпесе, әдеттегі жанармай құю.
Даурен Кенс
23 тамыз 2024
Жанармай құюшылар немқұрайлы қарайды. Мылтықты алып тастамаңыз, ол бос. Мен әрқашан кеңес беремін. Бірақ терезелер таңдамалы және сапалы емес жуылады.
BAKHT ABDRAKHMET
2 желтоқсан 2022
Бұл жанармай құю бекеті пайда болғаннан бері есімде. Біз әрқашан жақсы деңгейде несие беруіміз керек. Жанармай құю ыңғайлы! Маневр жасау үшін көп орын бар және кіруге және шығуға ыңғайлы! Жарайсыңдар.
Кирилл Лысаков
15 қараша 2022
95 бәлкім, қаладағы ең жаман емес шығар, бұған дейін ол Q деп аталатын жанармай құю бекетінде жанармай құйып, барлық отын осындай деп ойлаған, бірақ мұнда өте жақсы. Мен мұнда жанармай құйып жатқанда
Ривет Мамбедиев
Тамаша қызмет және жылдам қызмет
Тимур
12 тамыз 2024
тамаша жанармай құю станциясы, сусындардың үлкен таңдауы, кофе, дүкендегі тағамдар, өте ыңғайлы орын, жауапты қызметкерлер, бәрі ұнады
Natalya P.
6 қараша 2023
Өте ыңғайлы жанармай құю станциясы! Ыңғайлы кіру және көптеген жанармай құю орындары, кезектер іс жүзінде жоқ! Жақсы қызмет, үлкен дүкен, сіз өзіңізбен бірге кофе сатып ала аласыз 🧋!
Дмитрий Z
22 қыркүйек 2023
92-нің орнына Бурда құйыңызмың, содан кейін машина өте нашар сезінеді және қалыпты 92/95-тен кейін ғана қалпына келедімың бензин.
Жанбулат
20 ақпан 2020
Жақсы отын, жақсы қызмет! Қосымша қосыңыз, Red Каспи төлемін қосыңыз, бұл өте ыңғайлы және клиенттер қуанады!🤗
Костик Ким
3 ақпан 2023
Клиенттерге деген өте жақсы көзқарас және сапалы бұл біздің елімізде қаншалықты мүмкін бензин!
Ернар Kaz
20 қазан 2025
Кеше Жас жігіт жанармай құю станциясына жанармай құю станциясына жанармай құю станциясына жанармай құю станциясына жанармай құю станциясына жанармай құю станциясына жанармай құю станциясына барды ?
Владимир
18 қазан 2021
Сапалы отын, персонал әлі де сауатты қарым-қатынасты үйренеді және үйренеді! Оларды ханшайым сияқты отыратын аяққа қойыңыз.
Айт-Бек
9 қыркүйек 2023
Жөндеуден кейін жанармай құю станциясы өзгерді, үлкенірек және таза болды, динамиктер көп болды.
S
Svadelfarri
24 ақпан 2019
Жексұрын жанармай құю, бензин сұйылтылған және ол тез аяқталады, сіз де алданасыз. Егер сіз чек алуды ұмытып қалсаңыз, бензин құйылмайды.
Jenn
20 қаңтар 2023
Ыңғайлы орналасу, көптеген динамиктер, кезек әдетте жоқ немесе тез қозғалады.
Олег Яровицын
24 сәуір 2024
Жанармай құю ыңғайлы және ыңғайлы. Көлікке қажет нәрсенің бәрі бар.
Анонимді пікір
24 қараша 2019
Жақсы бензин.Жылдам қызмет көрсету.Газ сорғыларының жеткілікті саны.
Владимир Д.
20 қыркүйек 2018
Тамаша қызмет, бензин өте жақсы, керемет жеңілдіктер бар.
Э
Эрик Байсеитов
18 қаңтар 2024
Менің үйімде жанармай құю... енді оның ерекшелігі-көліктен шықпай-ақ QR бойынша бензин үшін төлеуге болады
Аида
30 тамыз 2025
Керемет жанармай құю. Мен жанармай құйып, ойыншықтар сатып аламын ))
Amir Brim.
1 қаңтар 2023
Жанармай басқа желілік жанармай құю станциялары сияқты. Шығын материалдарының ассортименті мен бағасы қуантады: сұйықтықтар, шамдар және т. б.
Станислав С.
27 қаңтар 2020
Ыңғайлы жанармай құю форматы. Бензинде сарапшы жоқ,бірақ мен бұл жерде жақсы деп естідім. Кассада қыз бір бірімен клиенттер алдындағы қарым қатынасты анықтамасын)
Denis
1 қазан 2023
Жөндеуден кейін жанармай құю станциясы. Ішінде ештеңе де әдемі және ыңғайлы болды. Бірақ, менің ойымша, олар әлі де бензинге алданып жатыр.
О
Ольга Ю.
15 қаңтар 2024
Олар дөрекі түрде алдайды, сіз чек сұрап, тексеруіңіз керек.60 литрлік резервуарға 70 литр енеді
K
kirill a.
27 маусым 2024
Жанармай құю станциясына да, кассада да 95-тің орнына 92-нің толық цистернасы құйылды. Чек өртенді.
B
Bek
28 қазан 2019
Қарапайым клиенттер үшін бонустық жүйе жоқ. Халық карточкасы бойынша бонустар жүйесі бар, бірақ ашылуы бар шатасулар және т.б. бәрін жеңілдетуге болады.
DriveIT D.
5 ақпан 2019
Керемет жанармай құю. Әрқашан тек сол жерде жанармай құю. Жоғары сапалы 95 бензин.
Ю
Юрий Бельский
12 қазан 2025
Жақсы. Үлкен жанармай құю. Жақсы дүкен.
Ермек Койчебаев
3 ақпан 2019
Ыңғайлы орналасуы. Жақсы отын. Жанармай құю бекеттерінің көп саны.