Shipudim

Гульфия Даирова
15 қыркүйек 2025
Тамақтары өте дәмді қызметкерлерге үлкен алғыс Баламада көніл бөліп сурет салатын құралдарын алып келді әсіресе жұмысшылары өте сабырлы сыпайы🥰
Рыскуль Умиркулова
27 қаңтар 2025
Бірнеше рет болдым. Тамақтары, кәуаптары талапқа сай дайындалған. Қызмет көрсету сапасы да жоғары.
ЖАРЫЛКАСЫН А.
Шашылықтары өте дәмді, қызмет көосетулері класс! Рахмет! Бағалары да өте тиімді өз құнына сай
Gulzat Bek
19 тамыз 2024
Кафе ұнады! Официант Ерқанатқа үлкен рахмет! Өте сыпайы әрі жылдам. Өте тез тапсырыс қабылдап, бизге жақсы қызмет көрсетті, бизге ұнады осы жігіт👍
Aizat Kaldarbekova
5 тамыз 2025
Бағалары қымбат , бірақ қызмет көрсетулері жақсы
Asem Alpisbaeva
11 сәуір 2024
Біз осында келіп тамактандық бізге катты унады кірген кездегі атмосфера кызметкерлердің клиентке деген кұрметті өте тамаша
Нурбек Ергали
9 қазан 2025
Тамақтары дәмді
Айна Н.
7 қараша 2025
Бәрі керемет!
Анна Пантелейчук
Керемет мекеме! Бірінші кезекте қызметкерлердің жұмысын атап өткім келеді. Даяшылар мен ауысым менеджері үнемі бәрін бақылауда ұстайды, клиенттерден белсенді түрде кері байланыс жинайды, бұл өте пара береді. Өкінішке орай, біздің сапар күнімізде мантия болған жоқ, бірақ хинкали оларды жақсы алмастырды кебаб дәмді, шырынды, өте дәмді! Қарапайым интерьер жеткілікті, бірақ сіз мұнда дәмді ас үйге келуіңіз керек🔥
СИГУРД-ПОБЕДИТЕЛЬ ДРАКОНА
Керемет кафе, өте дәмді, бөліктері керемет, сөздер жоқ, сіз сонда барып, барлық тағамдарды сынап көруіңіз керек, жидек шайы-бұл бір нәрсе! 46 жыл ішінде мен осындай дәмді Шайды бірінші рет сынап көрдім, шырынды "кеңестік" кебаб, ходгеподж саусақтарыңызды жалайсыз!!! Компотик Рахат!!!!ҚЫЗМЕТ келген сәттен бастап кеткенге дейін сыпайы!!! Күту уақыты? Барлық тағамдар дастарханға оралуға уақыт жоқ!!!! Атмосфера керемет, олар барлық тілектерді ескере отырып, орынды таңдайды.Үлкен рахмет, клиенттеріңізді қуантыңыз!!!! Сібір Рахмет 🤝
Х
Халиф К.
Ең алдымен, мен осы мекеменің қызметкерлеріне анам үшін 8 наурызда Жақсы өткізгенім үшін алғыс айтамын. Мен үстелге оңай тапсырыс бердім, әкімшімен оңай байланыс орнаттым және даяшылардың қолында бізге ыдыс-аяқ ұсынылды. Әрине, даяшылар жүгіріп өтіп, тапсырысымыздың кейбір бөлшектерін жіберіп алған сәттер болды - бірақ тамаша байланыс деңгейі бұл кішігірім қателіктерді түзетуге көмектесті. Дегенмен, ауз дашар болды және осы сағатта мен өзім осындай клиенттер ағынына шатасатын едім. Тағамға қызмет көрсету деңгейі өте жақсы. Әр тағам мәзірдегі суреттерге сәйкес келеді. Сіз әр бөлікті көп жейсіз. Әр тағамға көзқарас деңгейі жан-жақты және ерекше. Менің ата-анам да бақытты болды. Сондықтан мен бақыттымын. Сізге үлкен рахмет, Құрметті Shipudim қызметкерлері.
Илисав
6 қаңтар 2025
Бұл жердің жоғары рейтингі бар жоғары деңгейдегі қызмет Мұқият әкімшілер мен даяшылар. Тағамдарға келетін болсақ, бәрі керемет дайындалады. Отбасым екеумізге ұнады: қуыруға арналған табада асшаяндар (оларға күріш сияқты гарнирге тапсырыс берген дұрыс), ірімшік пен шөптер қосылған чебупельдер, сыраға арналған жиынтық.
Антон Александрович
6 наурыз 2025
Бұл барбекю желісіндегі ең жақсы орындардың бірі. Мяса басқа мәзірде балық, құс еті, бауыр, көкөністер,ірімшіктер бар. Компания үшін 3-тен астам адам барбекю жиынтықтары бар-тиімді. Мәзірде сорпалар, салаттардың бірнеше түрі, балалар парағы бар, яғни сіз кішкентай балалармен Қауіпсіз келе аласыз. Сәбилерге арналған орындықтар бар. Шайлардың үлкен таңдауы. Сондай-ақ бірнеше кінәлі позициялар бар. Әкімші сауатты, даяшылар асығыс, дәретхана таза. Екі адамға арналған орташа чек-15 теңгеге алкогольсіз, бірақ бұл тікелей жүреді, сондықтан жүру қиын 🙂 Дәл осы сәтте акция бар-15 К-ден жоғары тапсырыс бергенде, люля кебаб сыйлық ретінде беріледі.
Aokak
29 желтоқсан 2025
Мекеме жақсы, атмосфера керемет, тағам дәмді, қызметкерлер мейірімді, үстелдер орындықтар таза. Маған тамақ ұнамайтын жалғыз нәрсе: "том ям соусы бар спайси чикен" дәл емес спайси дефолд чикен кесектері, өйткені мен бүкіл тамағымда 2-3 дана ыстық бұрыш алдым. Форель балығы мүлдем форель болған жоқ анық емес. Барлығы 13,5 мың теңгені (~25 доллар)құрады
Юлия Романова
26 маусым 2025
Тамаша орын. Олар таңғы асқа барды. Барлығы өте қанағаттанарлық және дәмді болды. Барлығы тез дайындалды, қызмет тез және жақсы деңгейде. Мәзір әртүрлі, көздер шашыраңқы және сіз не жеу керектігін білмейсіз. Егер Мен әлі Алматыда болсам, міндетті түрде осы мекемеге қайта барамын
R
Roshangul Ushurbakieva
Маған өте ұнады. Дәмді, таза, сыпайы) Ұзақ жолдың алдында Мен қуана-қуана тамақтандым Лигурия салаты өте ұнады
Дарья Михайловская
20 маусым 2025
Керемет мекеме, үлкен мәзір, барлық тағамдар ыстық, дәмді, шырынды. Қызметкерлер сыпайы және мейірімді. Мезгіл-мезгіл келіп, бізде бәрі жақсы ма деп сұрады. 10-нан 10-ға дейін мекеме, міндетті түрде келуге кеңес береміз! Мекемеге одан әрі өсу мен дамуды және көптеген қонақтарды тілейміз!
Venera Dairova
18 тамыз 2025
Әр түрлі типтегі кебабтар өте көп 1 таяқ 1290тг-дан басталады және ыңғайлы, барлық жерде таза, қызметкерлер сыпайы түрде кездеседі, тәулік бойы жұмыс істейді, бұл ыңғайлы және Алматы 2 теміржол вокзалының жанында, ал аялдама бірден жақын жерде, баланың жанында және диваечики креслосы ыңғайлы, балаға қарындашпен бояу беріледі, бұл мені таң қалдырды және ұнады, дегенмен шелпек кішкентай шырша сияқты, сіз пита нанын алуыңыз керек, ал ас үй әр түрлі, олар қызмет көрсету үшін 10% алады, әйнек, көше көрінеді, теміржол вокзалынан ыңғайлы 👍 👍 👍 бірден жолдың сол жағынан бұрышқа шығыңыз 🙂 тәбетіңіз жақсы кім кері қайтарып алады!
АК
13 қыркүйек 2025
Мен кездейсоқ кірдім-бірақ таңқаларлықтай ұнады. Қозыдан жасалған тапаншалар керемет, қызметкерлер мейірімді, тез дайындалады. Мен кемшіліктерді көрмедім, бірақ 1 рет ұнады
Григорий Кузин
22 ақпан 2025
Бұл мекемеге алғаш рет бардық. Ең жағымды тәжірибе. Мен, әрине, үлкен сарапшы емеспін. Бірақ мен бірден айтайын, мен қонақтарды ойланбастан шақыратын мекемені аштым. Мәзірден бастап бәрі жақсы (жақсы, жақсы, әдемі, суреттермен) мекеме иесіне құрмет. Мейірімді қызметкерлер. Жағымды фондық музыка. Тапсырыс тез жеткізілді, бұл сенбіге қараған түні!!! Мекеменің жағымды бонустары, тапсырыс беру кезінде 15.000. Жол бойында автотұрақ бар.
Тосик сан
11 шілде 2025
Керемет кебабтар, дәмді шырынды ет. Қалай болғанда да, бауыр өте көп емес, Мен оны қанша рет қабылдадым, тым пісірілген және құрғақ. Мен алғашқы тағамдарды жақсы көремін, өте дәмді. Бірақ, екінші тағамдар өте ұнамайды, мен оны алмаймын, салаттар да. Сонымен, атмосфера жайлы, тыныш, қызметкерлер керемет. Ыңғайлы және түскі ас ішіп, кешке достарыңызбен дәмді кешкі ас ішіңіз.
Евгения
Супер орын! Барлығы өте дәмді, орын жағымды, қызмет жоғары деңгейде. Ұжым қайырымды, біз 4 күн қатарынан кешкі асқа келдік, бәлкім, бүкіл ұжыммен таныстық! Біздің даяшыға үлкен рахмет-Алуа, кәсіпқой және өте жақсы қыз! Оралдан Сәлем!
Наталья Попова
12 желтоқсан 2024
Керемет орын, маған келді. Мен екі апталық іссапарда болдым, және бұл кафе менің қонақ үйімнің жанында болды, дәл осы жерде кешкі ас ішуге бардық, және бізге бір жерге немесе басқа жерге баруға кеңес берген сайын, біз көңіліміз қалып, чипудимде кешкі ас ішкен дұрыс деп ойладық... Мен мұны бағамен айтамын, бұл өте демократиялық, ал тағамның дәмі керемет, мәзірде барлығы дерлік сынап көрді және ештеңеден көңілі қалмады. Мен оны біржақты ұсынамын
Max K.
Тек керемет аспаздар!!! Кебабтар , салаттар және жалпы алғанда, бәрі ең жақсы мейрамханаларда! Бағалар жақсы. Барлық қызметкерлер өте жақсы!
Карина Тулебаева
29 қыркүйек 2025
Менеджер Зарина топ❤️, жоғары деңгейдегі даяшылар, кебабтар дәмді, өте жайлы
Владимир Добрыднев
Салқын барбекю! Тапсырыс тез жеткізілді. барбекю қой еті өте шырынды, жұмсақ. жайлы. қызметкерлер жақсы
Виктор Ванеев
4 сәуір 2025
Өте дәмді ас үй, қызмет керемет, қызметкерлер күлімсіреді.Таңертең 18 адамнан тұратын ұжыммен бірге болды, чемодандары бар мейрамхана ашылғанға дейін барлығы тамақтандырылды. Барлық супер баға - сапа қатынасы 👍. Рахмет.
Елена
Кеңестік барбекюді өте дәмді етіп көріңіз . Кремді тұздықтағы асшаяндар от . Олар тәулік бойы жұмыс істей бастады . Бағалар қол жетімді
Илья Б.
20 маусым 2025
Тағамдардың сапасына қатты көңілім қалды, Цезарь салаты дәмді емес, Палау құрғақ және дәмдеуіштерсіз, резеңке сияқты кебаб . Бөліктер үлкен бұл плюс . Қызметкерлер тез қызмет етеді, жағдай жағымды. Бірақ тағамның сапасы асханаға қарағанда нашар
павел Егошин
Алиге үйдегі атмосфера мен қызметкерлердің назары үшін үлкен рахмет. Әсіресе Симпотяжка ол бізге бір күннен артық қызмет етеді, Алуа. Ол мұқият және өз ісінің маманы, бәрін біледі және айтады. Мен бұл демалыс орнын ұсынамын.
U
Ualikhan Yergaliyev
4 қыркүйек 2025
Өте дәмді! Олар барбекюге, мантияға тапсырыс берді. Қызмет жоғары деңгейде! Бізге Жұмабек қызмет етті! Ол бәрін ыстық және уақытында әкелді! Біз мұнда жиі келеміз.
Мария Решетникова
Мен жазда Алматыда болдым, маған орын өте ұнады, барбекю супер, форель, хинкали, қаңтар айында ұшып келді және бірден Shipudim-ге, мен бесеуін ұсынамын
Евгений Ш.
Қаладағы ең дәмді кебаб, кебаб. Теміржол вокзалының жанында пойыздар кетер алдында керемет отырды. Олар қайтып келе жатқанда, олар таңғы 11-ден бастап жұмыс істейтіні өкінішті
Л
Леонид Lex
Лайықты орын шырша, өте дәмді тағамдар, бауырдан жасалған кәуап, және жас қозының етінен жасалған кәуап, қытырлақ баклажан салаты бұл жай ғана дәмнің жарылуы, 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
роман ш.
30 желтоқсан 2025
Дәмді кебабтар, дәмді салаттар Мен мұнда тағы келемін, бірақ бұл барбекю емес, ол жерде қандай жіп бар, бәрі өте мәдениетті
Алма
11 наурыз 2025
біз тек кебабтарды жеуге бардық, маған өте ұнады, дәмді, шырынды және жаңа ет, әсіресе Алтай шайы ұнады, таза және ұқыпты.
Дмитрий Потапенко
12 қараша 2024
Мен сізге баруға кеңес беремін. Кебаб дәмді шырынды. Мен көптеген жылдар бойы бардым және әрқашан өте дәмді қымбат емес және достарыңызбен, отбасыңызбен бірге уақыт өткізе аласыз. Өте ыңғайлы орындықтар. Қызмет жоғары деңгейде. Акциялар бар. Мен сізге жүруге кеңес беремін. Егер сіз барбекю алғыңыз келсе, онда сіз барасыз!!!! Барбекюден өтіп, оларда әртүрлі тағамдарды таңдау өте көп және мен тағы да айтамын, бағалар өте жақсы!!!
Your Excellency
Осылайша, біз мекеменің кіреберісіне жақын жерде - есіктің сол жағында орын алдық. Есіктің алдында, Арка астында, әдетте, әрқашан қызметкерлердің кіреберісінен біреу тұрады. Өкінішке орай, олар қосымша тапсырыс беру қажет болған кезде қол қимылдарына мүлдем назар аудармады. Белгісіз: не білмегендіктен, не жұмыс ауысымының соңында шаршағандықтан ба, әлде дауыс беру керек пе: "қыз!"немесе" жігіт!",- бұл, айтпақшы, қорқынышты емес, - бірақ дәл осы сәтте осы мекемеде жұмыс істеу өте жақсы болар еді. Қандай да бір себептермен, бұл желінің басқа жерлерінде мұндай нәрсе жоқ.
Л
Лаура Табажанова
28 шілде 2025
Алматыға келгенде олардың желісіне барамын. Өте дәмді, жоғары деңгейдегі қызмет, даяшылардың сыпайылығы және әкімшінің қонақжайлылығы. Жуынатын бөлмелер, техникалық қызметкерлерге ерекше рахмет.
Айжан Алимжанова
12 мамыр 2025
Салқын жер, ас үй жақсы,барбекю өте дәмді, тек ХХЛ ұнамады, үлкен шелпек пен кішкене барбекю. Кремді тұздықтағы асшаяндар тек бомба, тұздық өкінбеді 👍 🏻
Айгерим Маймакова
26 шілде 2025
Көбінесе біз барамыз, әрқашан бәрі дәмді, балалар мәзірі жақсы, жаңа
Фархад Кулиев
29 наурыз 2024
Біз жұбайымызбен бірге ифтарға бардық, ифтарға су мен құрма бергені өте жақсы, айталық, мекеменің есебінен, жақсы және қажетті комплимент. Сонымен, порцияның кебабтары орташа мысалы, кеңестік таяқшада кесуге байланысты 4-6 дана, люля питаға оралған, люля маған кеңестік қарағанда көбірек ұнады. Пита бомбасы даяшы кеңес берді деді ол өте дәмді және дұрыс айтты. Салаттар бір көзге екі адамға жеткілікті үлкен бөліктер. Мини чебуректер дәмді, әрине, көруге тұрарлық, жалпы, тартылған етпен бәрі жақсы және менің ойымша, Долма дәмді болады.
Гаухар Алиева
16 мамыр 2025
Бұл өте дәмді болды, қызметкерлер сыпайы, тез қызмет етеді. Барбекю, түйіршіктер, пицца бәрі өте дәмді
Кымбат А.
22 шілде 2025
Өте дәмді және даяшылар өте сыпайы ал кебаб шырынды және ходжеподж тікелей бай Иірілген жіп ммм және пештен үй наны әкеледі
Александр Александровский
10 қыркүйек 2025
Керемет орын. Дәмді, жылдам қызмет көрсету және баға белгісі барабар! Сезімтал қызметкерлер! Тіпті таңертең таңғы ас ішуге болады (Алматы-2).
D-overman
27 наурыз 2025
Жақсы филиал, тамаша қызметкерлер тобы әрқашан жақсы қызмет көрсетеді. Мен менеджерді біз үшін күтпеген жерден атап өткім келеді, мен іс-шараны ұйымдастыруға көмектестім. Пісіру сапасы деңгейде.
Oki Kabkensson
1 желтоқсан 2024
Мен қой етінен кебаб жедім, таңқаларлық, бірақ дәмді болды. Бірде-бір тамыр жоқ, ет нәзік. Алдағы уақытта да солай болады деп үміттенемін. Минус емес, бірақ керемет: дәретханаға кіру үшін күрделі лабиринтпен бір шақырым жүру керек:)
Динара Касымова
Барлығы атмосфералық және жайлы. Даяшы тез және анық жұмыс істейді. Әкімші өте мейірімді қыз, аты Алина сияқты
Алексей Полухин
8 шілде 2024
Пойыз күтіп тұрған кезде керемет кафе сыраның 4 түрін сынап көрді, мен қолтаңбалы жарықты ұсынамын, қой етінен барбекю жедім, сыраға куртка ұсынамын
Анна
Мұнда келуді ұнатамыз. Демалыс күндері әрдайым m5sta бола бермейді, телефон арқылы тапсырыс берген дұрыс. Дәмді, тез, тұрақ бар. Мен баруды ұсынамын