Shipudim

Акнурка Азбаева
31 тамыз 2025
Тағамдары өте дәмді 😍 Тапсырыс беруге де қолайлы 👍 Сервистері керемет, маған ұнады. Даяшыларының қызмет көрсетуі де жақсы, көп рахмет❤️
Вайсбек Рабатович
20 мамыр 2023
Өтеқаремет кебабтар ерекше дәмді. Дамин тілмен жеткізіп білмеймін хан асарти тапсырыс берген бергенбіз өтеөте керемет ішімде люля кебаби кремет екен буль жерге отбасымен келуге кеңес беремін
B
Baltabekova Meruert
Тағамдары ұнады, қызмет көрсету де жақсы. Барлығы жылдам, ұқыпты.
Нурсулу Исаева
3 мамыр 2025
Жақсы жер.Тамақтары дәмді.Но алқаштар көп.Бақырып сөйлеп мазаңды алады.Далада отырғандай.
Сарбиназ Рамзан
Люля шашлык те ійсі бар еттің ійсі сол сиыр еті мен болса күшті болады басқа минус жоқ бәрі заттарының дәмі күшті
Молдир Карымсакова
25 маусым 2024
Тамақтары дәмді керемет обслуживание унады
Серикби Бекбаев
Акжигит Бейсебай
22 мамыр 2023
Тастақ аудандары ең Дамды кафе
Нурлан Кумеков
Мен сізде Оңтүстік-Шығыс Азияға сапардан кейін бірінші рет болдым. Біздің нағыз Орта Азия тағамдары жоқ екенін түсінесіз. Етті қатты сағындым. Мен өзім Шымкенттенмін. Біздің қала бүкіл Қазақстан бойынша ең гастрономиялық болып табылады. Бізде беш пен лагман және самса, Палау мен стейктер, барбекю, хинкали және т.б. бар, паназиялық тағамдар да бір деңгейде. Көптеген мейрамханалар тек тамақ емес, барлық халықтардың дәстүрлі тағамдарының басынан шыққан тағамдар. Саяхаттан кейін бізге нағыз қазақ тағамы керек болды. Әуежайдан бірден, багажды күту кезінде олар Google-ді бастады. Біз түн ортасына жақындадық. Тиісінше, алғашқы Google-дің бірі бізге Төле би 226-да Шипудим берді. Біз чемодандармен бірден келдік. Нәтижесінде біз Шымкентте немесе Ташкентте, Тбилисиде немесе Бакуде қызмет көрсетуге және дәмді кебабқа риза болып, таң қалдық. Сол кезден бастап біз дәл осы мекен-жайға жиі келеміз. Біздің қолтаңба таңдауымыз - бұл антрекот. Біз Алматыға Адал және өзгеріссіз барамыз, бұл Шипудим, жақсы, Тарым. Рахмет! Жұмыс, өркендеу! Ақыл-ойды білмеңіз, ең бастысы. Біз сізді жақсы көреміз!
Л
Людмила ааааааа
30 желтоқсан 2025
Біз Ташкент шайын жиі ішеміз-оны Рудольф өте дәмді қайнатады.Тіпті көптеген кафелер мен мейрамханалармен салыстыруға болмайды. Дәмді тағамдар мен кебабтар туралы Қуаныш. Тамаша қызмет. Жалғыз нәрсе нашар болды кірер алдында ақылы тұрақ.
Пашка Очаровашка
17 желтоқсан 2025
Дәмді, тез. Сыпайы қызметкерлер. Өзіңізбен бірге алуға мүмкіндік бар
Виолетта Гайгель
25 шілде 2025
Жоғары жоғары дәмді асшаяндарды бомба зеңбірегі, біз жиі барамыз,қызмет өте жақсы, қызметкерлер мейірімді, сыпайы, кебабтар дәмді, макарон дәмді, салаттар жаңа және өте дәмді
Елена Матюшко
10 қараша 2025
Бұл бірінші рет болды, бірақ жергілікті алма-атинка. Біз кірдік, отырдық, тапсырыс бердік. Дәретхана таза / тіпті кабиналардағы радиаторлар/, қызметкерлер жас, мейірімді. Тағамдар тез дайындалады. Тапсырыс бойынша барбекю мен люля дәмді болды. Есептеу жылдам және жаңа тәсілмен: тапсырыс бергендердің бәрі дереу үстелдегі QR коды арқылы өз тапсырысы бойынша Төленді. Балалар, рахмет! Трендте болыңыз!
Валерий Зонов
20 қыркүйек 2025
Мен бұл мекемеге алғаш рет бардым, бірақ ол менен қадамдық қол жетімді. Не айту керек, Тбилиси салаты өте дәмді. Шынында да, мен қайфанулмын, Ташкент кебабтары жақсы, бірақ қой етінің қабырғалары айс емес. Білмеймін, мүмкін менің жолым жоқ шығар, бірақ үштік. Жалпы, бұл жаман емес.
Раиса Корницова
6 желтоқсан 2024
Кішкентай, жайлы үйдегі кафе, қызықты дизайн, жақсы ас үй, жылы атмосфера, достарыңызбен кофе ішіп, сөйлесуге немесе отбасыңызбен кешкі ас ішіп, жақсы уақыт өткізуге болады.
Veronika Tufatulina
10 маусым 2025
Бір-екі күн бұрын мен пиццаны алып кеттім, шамасы, олар оны пеште асырып жіберді, жоғарыдан сәл күйіп кетті. Бұрын таңғы асқа барған дәмді болды. Қызметкерлер әрқашан сыпайы. Тағамдар тез беріледі.
Эрудит города
Кәдімгі мекеме, барбекюдің жақсы таңдауы сонымен қатар ішуге болатын нәрсе бар, дәмді салаттар, орташа бағадан жоғары, тұрақ мүлдем ыңғайлы емес
Камила Султанова
4 тамыз 2025
Өте қарапайым, бірақ сонымен бірге өте дәмді тағамдар. Керемет кебабтар, салаттар, сорпалар және басқа да ыстық тағамдар. Біз олардан бұрыннан тапсырыс бердік, бәрі өте ұнайды. Баға / сапа қатынасы өте жақсы! Ұсынамын!
Альтаир Съезхан
23 қыркүйек 2025
өте дәмді және тез, даяшылар сыпайы және әкімшілік тез жұмыс істейді, олардың кебабтары мен кебабтары барлығына осы жерге кеңес береді
Ольга Князева
16 желтоқсан 2025
Мен бұл жерге Ғашық болдым , олар өте дәмді , қымбат емес және тез дайындалады , егер сіз жақын болсаңыз , міндетті түрде барыңыз , мен сізге кеңес беремін, барбекю оты .
22 желтоқсан 2025
Менің сүйікті мекемем, мұнда бәрі дәмді, мен әрқашан көзге тапсырыс беремін, қызмет жоғары деңгейде, ал өнімдер Жаңа, кебабты дәмді етіп көріңіз
О
ОЛЕГ Ю
6 наурыз 2025
Жақсы орналасқан. Тұрақта қиындықтар болуы мүмкін. Өте жақсы қызмет. Дәмді дайындалады. Мен кебабты сынап көруді ұсынамын. Бағалар орташа. Бір сөзбен айтқанда, Мен бәріне кеңес беремін.
Екатерина Кудрявая
27 мамыр 2025
Shipudim тамаша орын. Бұл тәулік бойы. Тағам дәмді, бағасы қолайлы, орналасуы ыңғайлы. Іскерлік түскі ас, достармен кездесу, асқазан мерекесі үшін тамаша орын.
Серикбол Мукашев
28 наурыз 2025
Қызмет өте ұнады. Тек кебаб жеді. Көптеген сорттар мен нормалардың бағасы. Олар менің туған күніме барып, тегін десерт әкеліп, басқалармен құттықтады.
Куаныш Бессенов
31 қаңтар 2025
Қызы осы кафе желісі туралы айтты, сондықтан мен таныстарыммен бірге барып, "кеңестік" барбекюді сынап көруді шештім. Шынында да, дәмі өте ұқсас. Біздің жорық менің туған күніммен сәйкес келгендіктен, маған кәуап таяқшасы түрінде десерт (шоколад сияқты) ұсынылды, тіпті пияз да болды! Бұл өте жақсы болды. Өкінішке орай, Мен мұндай ерекше сыйлықпен суретке түсуді Білмедім
Keni
13 желтоқсан 2024
Барбекю биіктікте болды, салаттар дәмді, бағалар қуантады, қызметкерлер ақылды, барлығы уақытында, рахмет, біз қонаққа барамыз.
sasha deruga
27 қазан 2025
Біз бүкіл отбасымызбен жүреміз. Дәмді, жақсы бағалар. Деңгейде қызмет көрсету. Мен мұнда қарағанда кебабтың дәмін татқан жоқпын.
Диляра Квачева
21 шілде 2025
Біз шаляпиннен төмен шындықты айтамыз. Сіздің күзет бастығыңыз, бұл жай ғана сұмдық. Біріншіден, ол жақындады клиенттердің әңгімесіне араласып, кейбір әңгімелер айтты, бірақ олар ескертулер жасады сондықтан ол олай жасамады. Ең қызығы, ол ескертулерге жауап бермеді, темекі мен оттықты атуға жақындады, мен соңғы рет 20 жыл бұрын осындай дөрекі күзет мінез-құлқымен бетпе-бет келдім. Мен мұндай адамдар өздерін ескірді деп ойладым. Бұл 11.07 болды
Nick Tklch
27 қазан 2025
Керемет дәмді ет. Менің ойымша, бұл жер интерьерге байланысты бағаланбайды, бірақ мен бастығымнан қолымды сүйдім. Кебаб пен балықтың бәрі керемет, тіпті осы бағамен
Виктор Шуткин
8 маусым 2024
Жайлы, тыныш, таза.Ішінде де, сыртында да отыруға болады. Жақсы қызмет көрсету персоналы әкімші де, даяшылар да. Ас үйдің үлкен ассортименті, түрлі сусындар ыстық, суық, коктейльдер!
Салтанат Сагинаева
19 қазан 2024
Барлығы жоғары деңгейде. Даяшылар сыпайы, жылдам, шапшаң. Уақытында тамақ әкелінді, тез айтуға болады. Өте дәмді салаттар мен кебабтар. Даяшының есімі ұмытылды, Асылбек көрінеді. Мен бұл жігітке бәріне кеңес беремін, жақсы адам өз жұмысын біледі
Ильяс Бекболат
5 маусым 2025
Мекеме ішінде тым шулы үстелдер бір біріне тым жақын және фондық музыка тітіркендіреді әңгімелесушіні әрең естиді басқа адамдардың шуы 1 және + 2 музыка комбо музыканы тыныш жасауды сұрады бірақ егер сіз сонда барсаңыз елемеді содан кейін тапсырысыңызды күтуге дайындалыңыз 30-40 мин бұл ыстық емес қарапайым сыраны күтесіз сондықтан даяшылар аз немесе Білмеймін қысқасы толық көңілсіздік Жалғыз плюс ас үй дәмді
Ш
Шолпан Т
13 қыркүйек 2024
Мен онда бір тағамға тапсырыс беремін, бұл Люля ХХЛ, маған өте ұнайды, тек соңғы рет майлы болды. Онда әрдайым адамдар көп, және әр уақытта әкімші келіп, бәрі жақсы ма деп сұрайды, бұл тітіркендіргіш емес, бұл әр клиенттің жайлылығына қатысты. Қызмет әрқашан керемет. 4 люльдің майлылығына байланысты
Михаил Туренко
5 тамыз 2025
Барбекюдің керемет ассортименті! Біз жиі алып кетуге тапсырыс береміз, пияз қосылған маринад та шын жүректен лақтырылады) Питадағы Люля-кебаб сөз емес! Ең сүйікті!!!
Татьяна Любушкина
20 қараша 2025
Өте жақсы қызмет көрсету және тамаша пісіру, кебабтар, салаттар, хичиндер, ыстық жалпы бәрі жақсы
O
Olga Li
22 шілде 2025
Супер бәрі өте дәмді, тез дайындалады, сізге Барбекю мен грузин Саңырауқұлақ салаты ұнайды, жеткізу немесе алып кету бар
Ольга Шашкова
5 желтоқсан 2023
Ең жақсы барбекю. Кебаб теңдесі жоқ, тез дайындалады, бағасы өте барабар, қызмет өте жақсы. Балаларға әрқашан қарындаштары бар бояу беттері беріледі. Біз таңғы асқа келдік, таңғы ас-бұл мекемені өте жақсы көреміз және үнемі барамыз
Алексей А.
27 қазан 2025
Тамаша кафе, дәмді барбекюмен, олардың Әуезов филиалында болды, салыстыру үшін осында келді, қорытынды-және мұнда бәрі жоғары деңгейде, дәмді барбекю, мейірімді қызметкерлер!👍
Л
Лутц Ирэна
Өте дәмді барбекю мен салат) барабар бағалар 💥мен Алматыда тағы баратын боламын ❤️
Бахтияр Сакиев
4 қазан 2025
Ең жақсы орындардың бірі! Иесі деңгейді ұстайды, даяшылар мен әкімшілер тұрақты, сондықтан олар өздерін ұнатады! Қызмет көрсету және тамақтану өте керемет!
D
Darya Timofeeva
17 мамыр 2025
Енді келмейміз. Үстелдер сүртілмеген, даяшы 2 рет сүртілген, жұбайы сарымсақсыз тағамдар туралы алдын-ала сұраған, соңында олар фетучин қосылған макарон әкелді, ыдысқа сарымсақ қосылды, клиенттің тілектерін алдын-ала ескермеді. Үстел астындағы қоқыстар, майлықтар және қағаз аксессуарлары онда ас құралдары, даяшылар, белгілі бір жұртшылық әкелінеді, олардың 1-і дәретханаға барған кезде қызмет көрсетушілерге қарағанда ас үйде күзетші болды, still-DR музыкасы ойнады.dre, ас үйде біреу билей бастады-бұл жауап болды, неге қарапайым тағамдар 20-30 минуттан артық пісіре алады. Өте тәтті қарбыз лимонады, сумен сұйылтуды сұрады, бұл ақпараттың бәрі ертең БАҚ-та болады, жақсы күн.
Рустам Н.
Мен барлық нүктелерде болдым. Ас үй мен қызмет өздігінен таныс. Сонымен қатар, бұл нүкте, әрине, оның тәулік бойы жұмыс режимінде. Бұл супер. Техникалық қызмет көрсету бөлігінде ол сәл төмен. Мүмкін, бұл түнгі уақытта балалардың шаршауына әсер етеді. Жалпы ас үйде бәрі жақсы. Жалғыз нәрсе, соңғы рет карски майы барбекюде шамамен 35/65 ет болды. Бұл арақатынаста көп болды, әдетте аз))) мүмкін қозы өте майлы болды, немесе біз майды білетіндерге ұқсайтын шығармыз)) табаққа салып, даяшыға маймен майыспау туралы тілек білдіру үшін ақпарат берді. Бұл кішкентай нәрселер. Қалған нормалар. Қатты 4 жұлдыз
Татьяна Алмазова
7 наурыз 2025
Қызметкерлер өте сыпайы, жайлы, сүйкімді. Тағам дәмді, бүркіттердің дәмді шайы болды, қазір жоқ, бірақ басқа шайлар бар.
Гульназ Мирзалиева
3 желтоқсан 2023
Мен үшін Shipudim тікелей махаббат бірінші рет келгеннен бастап . Барлық желілерде жағымды интерьер. Дәмді тағамдар, әсіресе кебабтар . Бұл мекемеде бәрі дәмді. Даяшылар өте сыпайы. Әкімші өзі келіп, қонақтардан сұрайды-бәрі ұнады ма,Бұл өте жағымды. Әр қонақтың пікірі осы мекеме үшін құнды болып көрінеді. Бағалар жағымды таң қалдырды . Мұнда сіз таңғы ас сияқты бола аласыз, кешті жақсы өткізе аласыз. Тыныш, жағымды орын .
Марлен
Дәмді барбекю, таңдаудың әртүрлілігі. Басқа тағамдарда да шағымдар жоқ, бөліктері жақсы, бағасы орташа, қолайлы. Деңгейінде қызмет көрсету, балалар тырысады, әкімші даяшыларды күтеді)
Денис Жук
26 шілде 2025
Бастапқыда қарапайым интерьер ештеңе әкелмейтін сияқты көрінді, ол "допқа" кірді, бірақ ас үй.. Нәтижесінде олар тұрақты қонақтарға айналды. Мен брендті сақтағым келеді және келуге кеңес беремін.
ami bayer
24 мамыр 2025
Дәмді, дәмді барбекю, бағасы барабар, жақсы қызмет. Апашка мен балаларға бәрі ұнады, мен 5 жұлдыз қойдым
Ирина Э.
19 шілде 2023
Бұл жай ғана керемет кафе. Біріншіден, бәрі мүмкіндігінше дәмді. Екіншіден, бұл қызмет көрсету жылдамдығы және тамақ дайындау. Зал мен көше толық отырғызылған кезде бізге 10-15 минут ішінде тапсырыстар әкеліне бастады. Әрине, бағалар өте жақсы. Сәттілік балалар және өркендеу!!! Қарағандыдан Сәлем!