Shipudim

Мәзір

Zhorakhanov
15 қыркүйек 2025
Қаладағы ең жақсы шашлыктын бірі, именно осы Желтоқсан адресі бойынша
N
Naz Dal
20 мамыр 2023
Азық-түлік супер, орналасқан жері сынып, бағасы қолайлы. Қызмет көрсету сыныбы, magan Bari unide osa жердее
Мади Кизбаев
18 маусым 2024
тамаша асхана, өте дәмді, ішкі және сыртқы отыратын орындары бар және бала-шаға ойнайтын кішкентай жер бар, кішкене шумно болмаса қалғаны тамаша
Айгерим Амангельдиевна
13 шілде 2024
Өте дәмді Дастанға үлкен рахмет
Ф
Фариза К.
16 ақпан 2024
Асханасы дәмді. Жиі барып тұрамыз.
Нурислам на Калдаров
19 шілде 2024
Керемет тамаша
Lexx Root
23 маусым 2025
Жақсы орналасу, шамасы, осыған байланысты толық сәйкестік. Біз бақыттымыз және біз отырған Жазғы верандада бір үстел болды. Отырғызу Толық болғанымен, Палау бізге тез әкелді. Палау-мен сынап көрген ең дәмді тағамдардың бірі, Әдемі қызмет ету, үлкен бөліктер! Жас жігітім екеуміз бір порцияны жеп қойдық, бірақ тағы 2 тауық барбекюін алдық. Бізге жеткілікті болды. Жағымды және қарапайым қызмет. Жайлы және жайлы уақыт өткізді, ұзақ және қарбалас күннен кейін демалды!
Максим Сергеевич
Кебаб өте дәмді Хинкали орташа-қамыр қалың және өте шырынды емес Кешке-толық қону, үстел табу қиын
Александр Соловьёв
Ең жақсылардың бірі, бағалар қолайлы, бала кезінен бастап барбекю, әсіресе кеңестік тілде өте дәмді барбекю, әкімшілер мен қызмет көрсету персоналы өте жауапты, олар қалай жұмыс істейтінін, үй жағдайын білуге әрқашан қолайлы, Мен мұнда жиі барамын, кеңес беремін.
Данияр Байпеисов
19 сәуір 2025
Shipudim барбекюі-мен етті сынап көрген ең жақсы орындардың бірі! Барлығы жоғары деңгейде болды: жанмен дайындалған хош иісті, шырынды барбекю. Әсіресе ұнады люля-кебаб-жұмсақ, дәмдеуіштердің жарқын дәмі бар. Қызмет тез және сыпайы, қызметкерлер мейірімді және мейірімді. Жайлы атмосфера мен жағымды орта бұл орынды түскі және кешкі ас үшін тамаша таңдау жасайды. Егер сіз шығыс кебабының шынайы дәмін бағалайтын болсаңыз-Shipudim-ді тексеріңіз. Ұсынамын!
TEZ TOUR NN
27 тамыз 2025
Демалыс кезінде бұл кафеге үш рет бардық! Өте дәмді! Жылдам қызмет көрсету, жақсы бағалар! Тоқты, грильдегі лосось әсіресе ұнады! Жақсы қолтаңба сырасы! Өркендеу мекемесі!
Егор Горин
27 ақпан 2025
Дәмді кебаб пен кебаб. Жақсы салат. Жылдам қызмет көрсету. Салат, екі шашлык және сыра шамамен 1000 рубльге. Бұл мейрамхана емес, бірақ таза және дәмді.
Аза Zul
9 желтоқсан 2025
Мұнда кебабтар өте жақсы-түрлері өте көп және әрқайсысы дәмді. Ет жұмсақ, аузында ериді. Хичиндер, салаттар - бұл жеке Дәмді тағам. Даяшылар сыпайы, attentive: ыдыс-аяқ пен қоқысты үстелден дереу алып тастаңыз, қызмет деңгейінде. Отыруға келіп, жақсы барбекю жеу-бұл. Айтпақшы, бағалар өте қол жетімді.
Валерий Д.
24 қаңтар 2025
Барбекюді жеуге болатын жағымды және қымбат емес орын (және тек қана емес). Бөліктер үлкен емес, бірақ бұл плюс, сондықтан сіз кебабтың әртүрлі түрлерін сынап көре аласыз, және олар өте көп. Жақсы бағалар, таза залдар, көп орын. Сапаны бағалау қиын, олар әртүрлі түрлерді алды, жүз супер болар еді, бір нәрсе құрғақ, бірақ дәмі мен түсі бар.
Эля Ко
Керемет кафе! Қойдың антрекотын қолданып көріңіз (2900 теңге) саусақтарыңызды жалап көріңіз біз досымызбен ұзақ уақыт жүреміз, қызметкерлер мейірімді және менеджер әрқашан жақсы ма деп сұрайды, мен есімді ұмытып кеттім, бірақ жасыл көзді жас жігіт есімде
Л
Лима К
14 наурыз 2025
Біздің сүйікті филиалымыз. Дәмді. Жылдам қызмет көрсету және қамқор қызметкерлер. Біз туыс ретінде келеміз. Біз Админ Тимурды жақсы көреміз, ол барлық атмосфераны сол жерде жасайтын сияқты, әрқашан біздің жағдайымызды және бәрі ұнай ма деп сұрайды. Біздің Отбасылық кафе. Қымбат емес және дәмді кебаб ол аузыңызда ериді. Әр түрлі мәзір.
Артемий
Барбекю әлі де керемет. Бірақ оливьедегі майонез қышқыл. Нан қазірдің өзінде құрғақ және ескі түрде беріледі. Жалпы, әдеттегі қоғамдық тамақтандыру басталды.
Дмитрий Мишко
Өте дәмді, арзан, ет керемет. Көптеген бумен пісірілген мейрамханаларға қарағанда жақсы
Анастасия М.
9 қараша 2025
Мен бұл кафені өте жақсы көремін! Барбекюдің өте үлкен таңдауы, сондай-ақ әртүрлі тағамдардан басқа тағамдар. Әрқашан бәрі жаңа және дәмді ! Желтоқсандағы Филиал өте үлкен, екі қабатты. Іші жайлы және жайлы
Гульбаршин Нуртазина
11 шілде 2025
Біз жыл сайын Алматыға келеміз, бізге бұл тағам өте ұнайды, даяшылар өте сыпайы және мейірімді, тағам өте жаңа және дәмді, интерьер де керемет, Мен сізге бүкіл отбасыңызбен келуге кеңес беремін!
D-overman
17 маусым 2025
Дәмді ас үй, залдың жақсы безендірілуі. Жағымды және қарапайым қызмет. Компанияда, тіпті отбасында отыру жақсы. Жайлы және жайлы уақыт өткізу
Айжан Даулбаева
3 ақпан 2025
Супер барбекю, аузында ериді, үнемі акциялар бар, қызметкерлер Мұқият. Барлығы жедел. Бізге өте ұнайды! Антрекот пен люль ерекше назар аударуға тұрарлық!
24 шілде 2025
жақсы қызмет, тез дайындалады, кебаб дәмді, шай да жақсы әкімші сыпайы, әрқашан бәріне ұнайды ма даяшысыз Каспий арқылы төлем бар
Сергей К.
Керемет мекеме! Әрқашан өте дәмді. Тағамдардың алуан түрлілігі. Өте мейірімді және сыпайы қызметкерлер! Алматыға келгенде, мен оларға әрқашан қарауға тырысамын. Мен бәріне кеңес беремін!!!
Sivilla
10 қараша 2025
Әрқашан өте дәмді. 10-нан 10-ға қызмет көрсету. Біз бұл жерді бүкіл отбасымызбен жақсы көреміз. Мен багетті көмірмен, сарымсақпен жақсы көремін. Ұлы карскидегі барбекюді жақсы көреді. Жалпы, бәрі дәмді болды. Және бағалар қалыпты
Оксана Катунцеаа
15 маусым 2025
Өте дәмді кебабтар мен люлякебабтар. Ажар стиліндегі дәмді хачапури... Біз көкөністерге тәбет ретінде тапсырыс бердік... Сіз жеуге болмайды... Жеткізу үшін салаттар бойынша порциялар өте аз грамм 100 2 ас қасық..
Бахытгуль Тасбаева
Дәмді, бағасы қолайлы. Зал өте шулы. Көптеген адамдар мен қарбалас. Жуынатын бөлме таза. Даяшылар өте мейірімді емес. Тапсырыс әкелінді, бәрі жақсы, содан кейін олар қонақты ұмытып кетті.
Анна Спектор
13 қыркүйек 2025
Қаладағы ең жақсы барбекю! Барлығы әрқашан дәмді және тез дайындалады. Әр түрлі кебабтар мұнда орташа биіктігін тапқанша тырысты, барлығы биіктікте. Мейірімді қызметкерлер мен бағалар жақсы. Рахмет! 😃👍
Евгений П.
17 ақпан 2025
Қайырлы күн. Біз рейтингке сүйене отырып баруды шештік. Ет өте нәзік және дәмді, бағасы қол жетімді, қызмет жоғары деңгейде. Тапсырыс тез жеткізілді. Біз міндетті түрде ұсынамыз!
Игорь М
4 шілде 2025
Көптеген жылдар бойы біз барбекюге, осы желіге барамыз және әрдайым осында сатып аламыз, бірақ соңғы екі рет тауық етінен жасалған барбекю тұздалған!!! Ташкент стиліндегі кебабтар көптеген тамырлар мен жылулықтармен қиын, кейде алаңдау мүмкін емес, оларды тастау керек!!! Олардың бизнесінің кеңеюіне ұқсас, сапасы жоғалады!
Надежда Чеботарева
17 қыркүйек 2024
Мен Шығыста қалдым деп айту ештеңе айтпайды. Үлкен бөліктер, 10-12 минут жеткілікті тығыз пасадталған кезде Күту уақыты (бірақ олар 15-20 уәде берді). Барлығы ыстық, балғын және өте дәмді. 5 + қызмет, даяшылар өте мейірімді. Сыйлық ретінде 2 қой еті өте күтпеген және жағымды болды. Жеткілікті кең, жайлы. Мен шын жүректен ұсынамын.
Дмитрий
17 шілде 2025
Өте керемет Кафе. Жағымды қызмет, бағасы барабар. Ас үй дәмді. Сыра)) Shapudini қолтаңбасы, әрқашан тапсырыс беріңіз. Біз өзіміз Шымкенттен келдік. Алматыға келген сайын осы кафеге міндетті түрде барамыз!
Евгений Кусов
26 қазан 2024
Алматыда жақсы орын: ыңғайлы орналасуы, өте қолжетімді бағамен дәмді барбекю және көптеген пісіру нұсқалары, мәзірде көптеген позициялар бар, барлығы жақсы фотосуреттері бар А4 форматындағы беттерде көрсетілген, бұл қала қонақтарына өте пайдалы. Айта кету керек, интерьер ең қолайлы және жайлы емес, бірақ бұл жақсы ас үймен теңестіріледі!
Ольга Гизбрехт
22 қазан 2025
Өте дәмді кебабтар, әсіресе кавказдықтар ұнады. Олар 2025 жылдың 15 қазаны болды, олар туған күніне орай кәуап түрінде торт сыйлағаны жақсы болды)))
Natalia K.
7 шілде 2024
Бұл қуаныш! Мәзірдегі үлкен таңдау, Ғарыштық пісіру жылдамдығы, жоғары деңгейдегі қызмет. Алматының талғампаз туристері үшін бұл ең жақсы орын . Бөліктер үлкен, бағасы демократиялық. Барлық гриль/барбекю тағамдары керемет. Еуропалық тағамдар да жоғары брендке ие. Даяшылар өте мейірімді. Димашқа зейіні үшін ерекше алғыс!
Анастасия Калмыкова
21 маусым 2025
Тек кеңес беремін !! Барлығы дәмді қызмет ету жылдам Сыра керемет Әкімшілік жай ғана супер Барлығы мейірімді ! Кім білді Кім барады өкінбейді ️ ️
IVAN KOROLKEVICH
31 мамыр 2025
Екіжақсы орын, барлығы жоғары деңгейде. Тағам керемет, қызмет керемет. Бағалар минималды. Бөліктері үлкен. Сыйлық ретінде люля әкелінді. Өкінішке орай, олар жете алмады) олар көп тапсырыс берді. Мен 5+ұсынамын
Олег Б.
13 тамыз 2025
Жақсы орын. Негізінен барбекю әуесқойлары үшін, бірақ мәзірде басқа да тағамдар бар. Барбекю әрқашан дәмді, мен оны мекемеден де, алып кетуден де алдым. Түскі асқа келушілер көп, орындарда қиындықтар туындауы мүмкін және ұзақ күтуге тура келеді.
Николай Смирнов
24 сәуір 2025
Дәмді тағамдар. Қымбат емес. Тағамдарға жылдам қызмет ету. Зал мен көше террасасы бар. Барбекю - бұл жай ғана біріктіру. Қалған тағамдар да дәмді.
Асель Кунбосынова
20 тамыз 2025
Әрқашан өте дәмді және жылдам қызмет . Өте мұқият әкімші әрқашан найдаға келеді, Мен бәріне өте дәмді кебабтарды сынап көруге кеңес беремін
Ирина Ден
6 сәуір 2025
Мұндай дәмді кебабтар ұзақ уақыт бойы жеген жоқ! Сочиде де, Петрде де, Мәскеуде де емес!!! Егер сіз жоғарыда аталған Ресей қалаларымен бағаның айырмашылығы неде екенін ескерсеңіз, онда 10 балл!!! Суретте өте дәмді десерт бар!
Natalie K.
13 маусым
Дәмді тағамдар, мейірімді қызметкерлер, өте адамгершілік бағалар. Барбекюдің өте үлкен ассортименті. Жақсы грузин шарабы
Бутузова Наталья
Өте керемет песто, Алматыдағы ең дәмді кебаб, күйеуімен кешкі ас ішкені соншалық, пойызға кешігіп қалмады. Міндетті түрде бару керек
Юрий Виноградов
18 тамыз 2024
Баға мен сапаға сәйкес келетін тамаша орын! Дәмді ет тағамдары! Қанағаттанарлық, қол жетімді. Бөлмедегі ас үйдің иісінен құтылған жөн! Өте жылдам қызмет көрсету және тамақ дайындау! Жарайсыңдар!
Елена Чинянина
3 қараша 2025
Дәмді барбекю, салат. Мейірімді даяшылар. Менеджер бәрі ұнады ма, жоқ па, соны түсіндірді. Саяхат кезінде түскі ас үшін рахмет
Адильжан Алтынбек
26 тамыз 2025
Олар өте дәмді дайындайды, адамдар өте көп, биіктікте қызмет көрсету, жай ғана жоғарғы орналасу, алдын ала қоңырау шалу немесе тапсырыс беру ұсынылады, адамдар көп
Роман С.
28 тамыз 2025
Мен бесеуін қоямын, бірақ ескертулермен. Қызмет-жан-жақты, ачичук - жай ғана жоғарғы. Кебаб жақсы, бірақ құрғақ, шамадан тыс, менің талғамыма сай. Сыраны таңдау шектеулі. Бірақ, жалпы алғанда, артықшылықтар кемшіліктерден асып түседі. Рахмет!
B
borovoe777res07
11 мамыр 2025
Мекеме супер, таза, ұқыпты, жайлы, қызметкерлер сыпайы, балалар бәрі тез, шапшаң, жақсы. Тәбетті кебабтар