Шипа СУ

Марат Оспанов
8 тамыз 2025
Шипа су демалыс орыны өте тамаша, барлық жағдай жасалған, тамақтары дамды, су жағасына жақын орналасқан, бырыншы қатарда, танертен жаттыгу, кешке дискотека , әкымшылылыгы, күтушылер сыпайы, жылдам , бызге қатты ұнады. РАХМЕТ!!! ыстерыныз жогары өрлей берсын!!!
Бауыржан Жанка
18 тамыз 2025
Қымбат бағасы,
Аскар Жакупов
10 тамыз 2025
Алғашқы әсер-олар келді, онда бүкіл базада су жоқ, олар күні бойы жөнделді, нәтижесінде бірінші күн бүлінді, Дауылдан кейін кешке жарық та жоғалып кетті. Өмір келесі күні ғана жақсарды, бірақ бөлмелер сапасыз тазартылды, тамақ та ұнамады - олар тауыққа біркелкі емес кесектермен қызмет етті, кейде олар бір сүйекті, екіншісін қойды ет тауық қолдарымен бөлінгендей. Кем дегенде маусым айында олар ешқандай ойын-сауық пен іс-шаралар өткізбейді, айтпақшы, онда тұрақ өте шектеулі. Мен кәсіподақ комитетіне құжаттар сұрадым, тіпті оларды қалай рәсімдеу керектігін білмеймін,ноутбукта доктарды өзім құрастырып, басып шығаруға және қол қоюға тапсыруға тура келді, сәйкесінше бірнеше сағат жоғалтты, тағы да қосымша нервтер мен бұзылулар. Артықшылықтардың ішінен тек бірінші жол және Арбатқа шығу, бірақ базадан шыққан жолда кәріздің тұрақты иісі бар.
Мариям Шегенова
7 шілде 2024
Маусымның басында өте жақсы демалыс базасы болды ! Әрине, мәзір туралы ойлану керек . Әйтпесе, жағалаудағы бірінші ыңғайлы орын жақын !
Рустам Шарупов
18 шілде 2025
Бізге үш рет тамақтану ұнады ас үй әр түрлі көл жақын жалпы бәрі жақсы адамдар сыпайы
M
Marat Mukashev
27 шілде 2025
Демалуға тамаша орын. Құрамында тұздар мен минералдар бар жанартау көлі сіздің денсаулығыңызға жағымды әсер етеді.
Данияр Мусрепов
12 тамыз 2023
Шындыққа сәйкес келмейді. Фотосуретте және әкімшінің сөзінде бәрі жақсы, бірақ іс жүзінде олар келді, антисанитария, бөлмелерді тазалау жоқ, ас үй мүлдем қорқынышты. Аймаққа кіру қайда және қалай екені мүлдем белгісіз. Қоңырау шалыңыз орналасқан жерді тастауды сұраймыз, әкімші мылқау орналасқан жерді қалай жіберу керектігін түсіне алмайды. Нәтижесінде олар Арбатты аралап, оларды өздері іздеді.
G
Gulzira A****
19 шілде 2024
Артықшылықтары: табиғи родон көзі. Кемшіліктері, үлкен кемшіліктері: Барлық Арасан санаторийінің қараусыз қалуы, аянышты жағдайы. Күніне кемінде 100 адам, ең азы әрқайсысы 3 мың теңге төлейді... мен ондағы емделушілер туралы айтпаймын, бұл Мен тек келушілер туралы. Және бұл санаторийдің жағдайы. Бұл санаторий иелерінің ар-ұжданы қайда?!!! Олар жауларға арналған сияқты. Оның үстіне бұлақ табиғи; менің жерім бай, бірақ өте ашкөз шенеуніктер, иелері. Неліктен басшылық, осы өлкенің әкімі табиғатқа, өз Отанына, отандастарына бей-жай қарамайды?!
Бек Нұр
4 тамыз 2024
Жағажайда тәртіп жоқ. Қоқыс жәшіктері жоқ. Толық тәртіпсіздік, өте лас. Енді мен ол жаққа бармаймын! Су скутерлері, бақылауы бұзылған қайықтар жоқ! Балалар қайда түтін, Шу, орнында төбелес. Жалпы, толық көрмеген! Шомылу мүмкін емес!
Татьяна Л.
12 тамыз 2024
Тамақ ұнамады. Сандар жақсы. Аумағы орташа. Жағажайдан алыс емес. Кіреберіс қорқынышты
Денис Ч
20 шілде 2025
Демалу жақсы, бірақ үнемі жарық пен интернетті өшіру көп нәрсені қалайды
Баке Мурзабеков
Керемет! Бағасы сапасы ❤ ❤ Мен ұсынамын❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥
T
Talgat Rahimov
29 маусым 2023
Әкімші Гүлсім және барлық қызметкерлер жас коасавчиктер так жарайсыңдар держать ️ так️ вас️ біз тек сізбен бірге боламыз.
Любовь М.
9 қыркүйек 2025
Барлығы керемет. Маған ұнады.Көлдің суы жұмсақ әрі жылы.
Александр Мерзляков
5 тамыз 2025
Әдемі көл! Таза әдемі!
Nuray O.
22 тамыз 2025
Жақсы демалыс орны, бірақ кейбір нәрселерге қол жеткізу керек
831953 ларионова
3 шілде 2023
Бірінші жағалау, бірақ қандай да бір түрде жайлы емес және арбаттан музыка естіледі
Саят Жуманбаев
Тамаша жер
Л
Лилия Старостенко
14 шілде 2024
Біз бірінші рет жүрдік маған өте ұнады
Серега Черепанов
15 тамыз 2024