Shańyraq

Power Steel
Өте жақсы қонақ үй-қонақтар үшін, бөлмелердің өздері үшін өте талғампаз емес. Іссапарлар үшін өте қолайлы. Өте сыпайы мұқият қызмет көрсету. Бөлмелер, әрине, қарапайым. Дәмді ойластырылған ас үй
О
Олег Сорокин
29 маусым 2025
"Шаңырақ" кафесіне барып, өте риза болдық! 👍 Дәмді тағамдар, қызықты ҚЫЗМЕТ – бәрі тәбетті және әдемі көрінеді. Маған әсіресе шырынды, жақсы дайындалған және өте хош иісті стейк ұнады. Биіктікте қызмет көрсету-даяшылар мұқият және сыпайы. Атмосфера жайлы, ал жазғы террассада сіз қоян мен попугаяны көре аласыз, бұл орынға ерекше түс қосады. 🐇🦜 Міндетті түрде қайта оралыңыз! Келуге кеңес береміз! 😊
Диана Муртузалиева
16 наурыз 2025
Өте жайлы орын. Дәмді таңғы ас, оларға сыйлық ретінде тегін кофе келеді.Дәмді құймақ (міндетті түрде тапсырыс беріңіз). Бармен Максим Али оның американо ең мықты!
Талгат Елтай
6 наурыз 2025
Ғимараттағы қонақ үй мен мейрамхана. Жақсы орналасу, қонақ үй үшін тыныш аймақ, қолайлы бағалар. Кемшіліктердің ішінде кешенді түскі ас жоқ. Тапсырыс беру үшін ұзақ уақыт күтіңіз. Артықшылықтардың ішінен кез-келген талғамға арналған жақсы ас үй, ыңғайлы кіру және тұрақ.
Макe Janzakov
27 желтоқсан 2024
Жақсы қонақ үй, бөлмеде таза, жаңа зығыр мата, демалуға барлық жағдай жасалған. Мейрамхана қымбат, әсіресе ыстық сусындар. Таңғы ас кіреді, бірақ күткен жоқ.
Оксана Ягельская
14 сәуір 2025
Тыныш жер, дәмді тағам, әсіресе борщ, окрошка, джулиен, салаттар мен десерттер. Жағымды атмосфера, сыпайы даяшылар. Жиналыстарға, іскерлік таңғы асқа және іс-шараларға арналған салқын кеңістік.
Виктор Волынский
30 қазан 2024
Керемет қонақ үй және керемет мейрамхана. Қызметкерлер-жеке май плюс, сіз өз үйіңізге келесіз. Кемшіліктердің ішінде мен сантехниканың, атап айтқанда душтың нашар жағдайын атап өтемін.
Алексей Сучилин
27 шілде 2024
Жақсы қонақ үй. Қызметкерлер жауап береді, жақсы тамақтанады. Темекінің иісі бар, бірақ ол қазірдің өзінде субъективті. Демалыс үшін шаңыраққа рахмет. Матрацтарды ауыстыру жақсы болар еді)) сіз аяқтарыңызды сындыратын бұрыштық төсектермен бірге 😂
Лариса Симбирятина
20 қараша 2023
Теміртаудағы ең үздік қонақ үй!!! Жағымды және қамқор қызметкерлер, өте дәмді тағамдар мен таңғы ас, бөліктер үлкен және дәмді дайындалады. Бөлмелер қазірдің өзінде ескірген, бірақ олар баяу жөндеу жұмыстарын жүргізуде. Шұғыл түрде ескі кілемді бөлмелерден алып тастап, ламинатпен ауыстыру керек. Әрине, теледидар мен интернетті нақтылау керек. WiFi тек бірінші қабаттағы залда ұсталады. Теледидарда тек 4 арна бар-қазіргі уақытта бұл өте түсінікті емес...
Илья Кабаков
23 наурыз 2024
2024 ақпанында бір аптаға жуық өмір сүрді. Маған ас үй ұнады (таңғы ас бағаға кірді), бөлмелер де ұнады. Жалғыз теріс болды-бұл салқын болды. Бірақ bfly көшесінде 32 градусқа дейін аяз бар. Сондықтан қала барлық жерде жаңа болды. Балаларға арналған чиптерден-біздікі Каспер қоянына және попугаяларға жақындай алмады )
Maxim Mukhin
16 наурыз 2023
Жақсы қонақ үй, мейірімді қызметкерлер, өте таза, жақсы ас үй, тіпті кейде мейрамханада сыра бар. Интернет тікелей жылдам, бірақ тұрақты деп айтуға болмайды, оны қолдануға әбден болады. Бөлмелерді жөндеу, олар алаңдамады 🙂 Жалпы, өмір сүру сезімі оң, 4 +
Илона Неволина
30 желтоқсан 2024
Жақсы қонақ үй, олар жақсы дайындалады, бірақ барлық ауысымдар емес. Жалпы, жаман емес. Жануарлар бар (қоян мен попугая) , сіз қол тигізе аласыз.
Kolyanich
10 ақпан 2023
Бұл қонақ үйде бірінші рет емес. Жалпы, қонақ үй өте жақсы. Тағамдардың үлкен таңдауы бар тамаша мейрамхана. Ресепшндегі әкімші-бұл өте сыпайы және сыпайы жеке тақырып. Кіру кезінде сіз өзіңізді үйде сезінесіз. Бөлмелер таза, Күнделікті тазалау. Ұсынамын!
Region Region
17 сәуір 2025
Тағам өте дәмді, қызметкерлер мейірімді. Өте жақсы мекеме, мен бәріне кеңес беремін
EAV017
15 қыркүйек 2023
Жақсы орын. Жақсы ассортименті бар дәмді тағам. Жақсы қонақ үй, таза бөлмелері бар, автотұрақ бар. Басты плюс-мекеменің тамаша ұжымы!!!
Татьяна Криворучко
27 қыркүйек 2025
Тамаша орын, жайлы қонақ үй онда сіз әрқашан мейірімділікпен қарсы аласыз . Өте жағымды қызметкерлер 👌
Андриян А.
6 маусым 2024
Бір апта осында іссапарда тұрды. Барлығы ұнады, әсіресе кез келген уақытта дәмді тағам! Бөлме, рас, деңгейлер болды кеңестік люкс, бірақ таза және уақтылы тазартылды. Ұсынамын!
Александр
19 қаңтар 2022
Қонақ үй жақсы. Мен ұсынамын. Қызметкерлер өте мейірімді. Ас үй: бөліктер үлкен және жақсы дайындалған, дәмді. Бөлме таза, тыныш. Егер сіз әлі де осы қалада болуыңыз керек болса, мен осы қонақүйде боламын.
Данил Тарасов
9 қаңтар 2024
Мейірімді қызметкерлер! Wi-Fi әлсіз, біз бірінші рет ескерту қалдырмаймыз, ескеріңіз. Және бәрі керемет, ас үй мен таңғы ас жақсы
Владимир Киншт
25 сәуір 2023
Бізді жылы қарсы алды! Біз тек 2 тәрбиелі итпен түнеуіміз керек еді, бізді бір апта бойы туыстарымыз сияқты қарсы алды))) Олар дәмді кешкі ас берді. Бөлмеде-тазалық, тәртіп. Жуынатын бөлме жарқырайды, зығыр ақ түсті. Ұсынамын!
Evgeni Danilov
29 наурыз 2023
Мүмкін бұл Тимертау қаласы үшін өте жақсы қонақ үй. Мен жақсы нөмір алдым. Бірақ картоннан жасалған есіктер бәрі естіледі, шу оқшаулау нашар, маған дейінгі бөлмеде темекі шегетін, матрац жұмсақ. Артықшылықтары-таза, ұқыпты және ең бастысы зауытқа жақын!
Лариса Ряботунова
29 тамыз 2022
Керемет қарым-қатынас пен қонақжайлылық үшін рахмет! Қонақ үй және қызмет өте жоғары деңгейде . Таза, стильді, дәмді тағам. Біз тек бір түн болдық, көлікпен жүрдік, керемет әсер қалдырды. Рахмет. Лариса Р.
Роман Яшенев
4 маусым 2021
Персонал мен сервис 5*, бірақ тұру жағдайларын жақсарту қажет. 1. Жуу үшін 15 минут суық суды ағызу керек. 2. Бөлмелерде темекі шегеді. Мен өзім темекі шегемін, бірақ піскен иіс өте жағымсыз. 3. Бөлмелерді тазарту тіпті тастауға болмайтын нәрсені де тастайды (дьюти фри чек пакеті). Бұл ұсақ-түйек болып көрінеді,бірақ бұл чек есепке кірмеген). Түсініктеме назарға алынады деп үміттенемін.
D
Dinar
28 қаңтар 2023
Қалыпты қонақ үй, жақсы қызметкерлер және қалыпты бөлмелер. Таңғы ас жаман емес, бірақ ұмтылатын көп нәрсе бар (жаңа піскен майға қуырылған ірімшіктер - мұз емес). Жұмысқа түнеу үшін келу қалыпты жағдай
А М
5 наурыз 2021
Норма қонақ үйі. Жақсы кереуеттер. Жақсы қызметкерлер. Жылу. Таза. Ыстық су. Кейбір жерде кейбір нәрселер барлық жерде сияқты сынған. Мейрамханада дәмді тағам. Бағасы бойынша кімнің қалтасы бар. Мен үшін орташа баға санаты.
Думан Джакупбеков
11 қараша 2025
Теміртаудың басындағы ең жақсы қонақ үй, тамаша сервис, жайлы бөлмелер.
Лариса
28 қазан 2023
Шаңырақ қонақ үйі қаланың шығыс бөлігінде орналасқан. Біз тұрған бөлме екі бөлек кереуетпен болды; диванмен және креслолармен өте кең, тоңазытқышы бар , егер сіз ұзақ уақыт тұрсаңыз өте ыңғайлы . Таңғы ас арнайы мәзірмен әр түрлі. Мейрамхана кешені екі залы бар қонақ үйлер онда сіз қонақүйден шықпай-ақ толық түскі және кешкі ас іше аласыз. Қонақ үйдің қызметшілері сыпайы, бөлме үнемі тазаланып тұратын.
Oleg Lipin
1 маусым 2022
Өз санаты үшін жаман қонақ үй емес. Мейірімді қызметкерлер. Бар мен мейрамхана бар. Олар жаман дайындалмайды, бірақ бағасы қаланың мейрамханаларымен салыстырғанда орташа деңгейден жоғары.
Алексей Викторович
1 қазан 2021
Онда бірнеше рет тұрды. Үлкен бөлмелер, дәмді тағамдар, үлкен бөліктермен, жанашыр және мейірімді қызметкерлер, әрқашан көмекке келуге дайын.
Нестеров Дмитрий
29 наурыз 2025
Теміртауға арналған тамаша қонақ үй. Таңғы ас әр түрлі, бірақ Аспаздарға байланысты бұл қалың, содан кейін бос!
Түпнұсқаны көрсету
Арай Байдильдина
6 сәуір 2025
24 жылдың желтоқсанында мен бұл кафеге бірінші рет бардым. Жайлы, таза, сыпайы қызметкерлер, ас үй керемет!
Николай
5 тамыз 2023
Теміртауда-сүйікті қонақ үй. Тамаша қызметкерлер, тамаша пісіру, жалпы алғанда, үлкен, бірақ жайлы үйге ұқсайды
Евгений Ф.
24 қаңтар 2024
Мейірімді қызметкерлер, дәмді тағам. Бөлмелер кең, таза, Күнделікті тазалау.
Тимур Мустафин
20 қаңтар 2024
Дәліздердегі жарықтандыру бөлмеге қарағанда жарқын. Таңғы ас дәмді. Сіз міндетті түрде тоқтай аласыз!
Инкогнито 0979
15 мамыр 2023
Олар туыстары сияқты кездесті. Біз кеш тоқтадық, қатты шаршадық. Олар дәмді кешкі ас берді. Бөлмеде таза, қытырлақ іш киім бар.
сергей морозов
13 ақпан 2020
Жақсы қонақ үй. Сыпайы қызметкерлер, бөлме таза. Мейрамхана өте дәмді дайындалады, барда кактельдердің үлкен таңдауы бар
Максим А.
31 шілде 2025
Мен бұл қонақүйді ұсынамын! Қызмет көрсету, Қызметкерлердің көзқарасы тек жоғары деңгейде!
Александр Губин
25 желтоқсан 2024
Керемет қонақ үй мен мейрамхана, мен тағы да осында болғым келеді
Юлия
5 желтоқсан 2021
Күйеуінің туған күнін керемет атап өтті!!!! Жақсы қызмет, дәмді тағамдар. Өкінішке орай, балық болған жоқ (бұл минус). Қалғаны бәріне ұнады. Рахмет))))
Елбек Жумажан Жумажан
31 желтоқсан 2023
Қонақ үй жақсы, таза, жылы, Дәмді тамақтанады, әкімші керемет адам
Жанна Насонова
8 қараша 2024
Керемет қонақ үй! Үйдегі жайлылық, мейірімді қызметкерлер. Мен қайтып оралғым келеді
Михаил Михайлов
4 мамыр 2022
Керемет бөлмелер. Дәмді және қанағаттанарлық таңғы ас. Жақсы әкімшілер және өте әдемі директор!
Максат Мурзакаримов
19 шілде 2021
Сөзбен айтқанда, бөлмелердің сән-салтанатын, өте сыпайы және сыпайы қызметкерлерді жеткізбеңіз. 100 демалу%
Валерий Горбунов
12 қаңтар 2022
Өте жайлы қонақ үй, үй жиһаздары, тамаша қызметкерлер, тамаша ас үй! Әрқашан үй сияқты!!!
Елена Хан
21 қаңтар 2021
Қонақтарды көруге әрқашан қуанышты , жылы , жайлы және дәмді болатын өте жақсы мекеме, бөлмелер, әрине, жөндеуді қажет етеді, бірақ мейрамхана жоғары деңгейде !
Анара Кк
5 шілде 2021
Таза, жайлы, өте мейірімді және сыпайы қызметкерлер. Және өте дәмді тағамдар
ТриАлёшка
29 маусым 2023
Өтіп бара жатты. Мен кофе ішуге бел будым. Кофе керемет. Барлығы өте жақсы көрінеді. Олар келуші шетелдіктер, егер орын болса, бірінші кезекте осында қоныстануға барады дейді.
anatoliy kiselev
4 ақпан 2020
Жақсы қонақ үй, өте мейірімді және қонақжай қызметкерлер, дәмді тағамдар, таза бөлмелер
Воробьев Алексей
16 қазан 2019
Жақсы ас үй Бірақ жағдай онша емес. Душтағы кәріз бітеліп, душ әрең суарылады Жөндеу қажет!
П
Полина Химина