SF

Мәзір
Жаңалықтар

Эрлан Эсходжаев
3 тамыз 2025
Нағыз демалатын жер мойка десеңіз мойка, балаларға арналған алаң барлығы бар, тамақтары да өте дәмді. Бір сөзбен айтқанда керемет сервис
Жайдар Ххх
25 қазан 2024
Шаурма жақсы жер балаларға арналған ойын алаңы енді жақсы! Тамағына келер болсақ тоже жақсы әрі дәмді, тамақтарын ыстық күйінде әкелсе жақсы, жәй жылы болып калыпты...
Динара Абай
Әрдайым осы жерден тамақтанамын барлығы керемет 👍 бағасыда қол жетімді тез әрі дәмді обслуживание енді тіптен керемет басқа филялдарлан қарағанды қайда жақсы ❤️
M
Manzura Sagdieva
2 сәуір 2025
Постоянно отбасымызбен,ата-аналарымызбен,достарымызбен баратын жеріміз.Өте жақсы тамақтары дәмді,бізге ұнайды.Бағаларыда қол жетімді.Кез келген тағам түрлері бар.
Таңшолпан Бердібекова
9 шілде 2025
Жақсы ойын алаңы, бірақ көп баламен келсең қалтаң тесіліп қалады. Бағасы қымбаттап жатқан сияқты. Балалар алаңы жақсы бірақ кең.
Акбота Кемелбекова
28 қыркүйек 2024
Баламма детский бокс алдым,кассадағы қызға ішіндегі ойыншықты таңдап осыны салса бола ма деп еді иа деп заказ қабылдады,бірақ бокс дайын болғанда кассадағы қызға ойыншықты ауыстырып бересіз бе десе ана қыздан сұра деп бір қызға сілтеп тұр,ол болмайды дейді не деген жауапсыз қызмет етеді клиентке ужас,басқа шаурма фудта таңдап алатын балам,колл центр не үшін клиенттің жалобын қабылдамаса,тыңдап тыңдап алып администрация шеше алмаса мен шеше алмайм деп олар қойды,баламды алдап отырсыңдар сендер,ауыстырылмайтын болса ауыстырылмайды деп айтылу керек еді бірден
Рашид Баубеков
25 қазан 2023
Өте дәмді. Все очень вкусно. Приветливый персонал. Есть игровой городок для детей. Қызметшілер жақсы күрметтиді. Балаларға арналған ойың қалашығы бар👍
Асия Құлажанқызы
24 маусым 2024
Шашлыктары керемет ,сочный Официантарыда жақсы қызмет көрсетеді😊😊басқа жердегі SFқа қарағанда ,осы филиалы ұнайды 😘😘
Ержан Тлеулесов
19 мамыр 2025
Бәрі жақсы, ашылған бері келіп тұрамыз. Ойын алаңы жаңартылды. Ойын алаңында аниматорлар қазақша тілде де сөйлесе жақсы болар еді
Айка Алимжанова
22 мамыр 2025
Тамақтары дәмді, бағалары орташа, балалар ойнайтын жер бар, бізге ұнады
Айдос Исабеков
7 қаңтар 2023
Тағамдары дәмді 👍, балалар ойнайтын жер өте керемет, тағамдардың бағасы қымбат емес, өте тамаша жер отбасы үшінде балаларға да.
Айнура Байларова
28 қаңтар 2025
SF керемет 👍 ұнады әсіресе лағманы сосын донер барсаңыз өкінбейсіз рахмет. Тағамдарына,🔥
Гульназ Шапенова
16 ақпан 2023
Тамақтануға ыңғайлы жер, иағамдары тәтті және күту уақыты көп емес . Ұлбала, Ақбота рахмет за обслуживание❤️
Роза Бехман
16 қараша 2025
Жаксы заведения, балаларымзбен жиы барып турамыз. Бызге унайды
Куаныш Куаныш
24 маусым 2025
Маған ұнады. Сырты онша емес болса да
Дәурен Тлеукев
28 қазан 2023
Айжан біздерді күшті қарсы алып әрқашан күліп жүреді жақсы қыз.ешқашан моиымаиды.
E
Enlik S.
4 сәуір 2024
оте керемет жер барлыгы ұнады раннер Құндыз рақмет
Дулат Тусупов
Сәлеметсіз бе, тамаша қызмет, тамаша жылдам жеткізу, сыпайы курьерлер, Жаслан есімді курьерге ерекше рахмет, тапсырысты 10 минутта жеткізді, бәрі өте дәмді және ыстық болды, сонымен қатар әкімшіге операторға жақсы қызмет көрсеткені үшін, мұндай жеткізілім үшін ақы төлеу өкінішті емес және мың жарым. Жалпы, сіздің мейрамханаңызға бейбітшілік пен өркендеу ШАУРМА тағамы!
K
Kazybek Khozhanbekuly
Жақсы рахмет орналасқан жері ең ыңғайлы және бағасы жақсы. Қызмет тез және дәмді ең бастысы, балаларға арналған ойын бөлмесі бар. Даяшылар тез қызмет етеді
Ляйсан Фазылзяноваа
23 желтоқсан 2025
Дәмді тағамдар, көңілді аниматорлар, сыпайы қызметкерлер. Дәмді суши, Доннер және макарон. Бірнеше рет болды, сүйікті филиалдардың бірі
Святослав Гусев
3 тамыз 2025
Мен бұл мекемені балалармен бірге баратындар үшін санаймын. Тамақ өте орташа, музыка өте қатты. Ол қызбен және оның баласымен бірге болды; сондықтан мен осында келдім. Бургер өте орташа, картоп әлі де қалыпты. Максимум-бұл орамдар немесе суши. Сондай-ақ сусындардың шағын таңдауы (құрамында қант жоқ ештеңе жоқ). Бұл мекемеге менің 3/5 бағам.
Раисова Гульмира
Бүгін сағат 03:10-да мен үйде картоп алуға тапсырыс бердім Бұл супер жұмсақ ет жеді, өйткені картоп қажет болған жағдайда қуырылады, бірақ аздап тұздалған, жақсы, бұл қорқынышты, асығыс пісіруге болады Маған тағам өте ұнады порт жаман болмаңыз, өтінемін! Тем бөлек үйінің жақында орналасқансыздар сы ️ ️
J
Jamilya Zhumadilova
10 қыркүйек 2025
супер орын, әрқашан бәрі өте дәмді, бағалар жағымды, қызметкерлер өте сыпайы, алып кету тапсырыстары өте жақсы оралған, ақшаның құндылығы өте ұнайды. мекеменің атмосферасы өте жақсы, тағамды ұзақ күтпеңіз
Вероника У.
Sh тарханға нашарлады, ойын көп болды, ақылы болды, бірақ ата-аналар балаларға қарауы керек, бұрын қызметкерлер қарап, ересектер мен балалар демалды, енді сіз тамақтануға немесе балаларға қарауды таңдаңыз. Мен өзіммен бірге махитоға тапсырыс бердім, олар тек стаканға құйылады, бұрын олар бөтелкеге берді, ыңғайлы болды және сіз өзіңізбен бірге ойын сусындарын ала алмайсыз, ал сіз үстелді алып тастамау үшін күзету керек деп ойлайсыз, балаңызбен бірге серуендеңіз
неизвестный а.
тағам өте дәмді жақсы, ас үй де өте жақсы. Даяшылар мен қызмет көрсететін адамдар өте сыпайы. Жақсы ойын бар. Біз мұнда жиі тапсырыс береміз
Ice Cube
29 шілде 2025
Біз мұнда сиыр етімен шаурма алғанды жақсы көреміз, өте дәмді, тез, әрдайым жаңа, қызметкерлер бос емес болса да, әр түрлі филиалдарға келе береді
Aza Aza
16 қыркүйек 2025
Балалармен бірге баруға жақсы орын, іші әрқашан таза, тағам дәмді, адамдар көп емес. Тапсырыстар тез келеді . Бізге ұнады.
Анастасия Румянцева
Дәмді және тез, және жағымды баға санатындағы тағам, мен бәріне осы жерге баруға кеңес беремін, жақын жерде жұмыс істедім және әр түскі асқа бардым
Дина Кусаинова
22 желтоқсан 2024
Ойын аймағының бағасы жоғары. Менің 4 немерем бар және олардың ойын аймағына не туралы айтуы өте қымбатқа түседі, сонымен қатар олар мейрамханадағыдай бағаны ішіп-жейді, халыққа жақын болыңыз. Сонымен қатар, ойын интерактивті емес. Үлкен емес. Бағаны кем дегенде 1000 теңгеге дейін қайта қарау туралы үлкен өтініш
мольдир серик
Жақсы орын, балалар үлкен қуанышпен ойнайды және олардың асханасы керемет. Жұмыс күндері акциялар жұмыс істейді. Пицца+1 сыйлық пицца және т б
Eva M.
19 қыркүйек 2025
Мен бұл филиалда жиі түскі ас ішемін. Үлкен мәзір - " + "және" -", кейде балалар балалар бөлмесінде қатты айқайлайды, егер сіз біреумен сөйлескіңіз келсе, мейрамхана аймағына барыңыз.
Айгерим Тилеген
5 тамыз 2025
Қызметкерлер жақсы және атмосфера жақсы жылдам қызмет көрсету тамақ дәмді интерьер жайлы және таза бәрі ұнайды 👍 🏻
Кирилл Спрутов
10 қыркүйек 2025
Ыңғайлы орналасуы Тамаша қызмет Әрқашан сұрақтарға көмектеседі Жылдам қызмет көрсету Өте дәмді тағамдар Өте қымбат емес және көбінесе акциялар бар
Дарига Утешева
14 маусым 2025
Өте керемет, балаларым екеуміз шаурма тағамдарын жақсы көреміз, бұл кафе мен бір қабаттағы ойын бөлмесі өте ыңғайлы. Менің балаларым қашып кете алады содан кейін оларды іздеңіз, ал мұнда олар алақандағыдай)))рахмет)))
Жанар Елемесова
10 наурыз 2025
Ойын алаңы өте жақсы, тамақ орташа, бағасы барлық жерде, пицца қамыры өте жұқа. Компоттар дәмді. Таза, қызметкерлер тез қызмет етеді.
ФурриЕБ Бебрович
18 қаңтар 2025
Кешке отбасыммен бірге тамақтануға жақсы орын тауықпен бірге алды жақсы ет пен көкөністерге өкінбедім ішіндегі тұздық ұнады көптеген үстелдер мен әдемі кеңес беремін
руслана абузарова
6 тамыз 2025
мен мұнда жиі жеймін,жай ғана керемет кафе. ойын алаңы балалар үшін үлкен, балалар өте қуанышты және осында барғанды ұнатады. тағам керемет, бәрі әрқашан дәмді
Гульзада Абилова
30 наурыз 2025
Тамақ-бұл жай ғана сұмдық. Сорпалар ештеңе туралы емес. Олар өз ақшаларын 36000 теңгеге қалдырмады. ыдыс-аяқтан ештеңе ұнамады. Қымбат. Тек даяшылар сыпайы. Шамамен 2 рет келіп, пікір қалдыруды сұрады))) 6 жасқа дейінгі балаларға арналған ойын тек мүмкін.
Лена Биттель
11 наурыз 2025
Керемет көлік жуу! Мен мұнда бірінші рет келмеймін және әр жолы қызмет көрсету сапасына қанағаттанамын. Машина тез, мұқият және мұқият жуылады. Қызметкерлер сыпайы, әрқашан көмектесуге және ұсыныстар беруге дайын. Бағалар жеткілікті, ал нәтиже әрқашан жоғары. Жуғаннан кейін көлік Жаңа болып көрінеді! Мен міндетті түрде ұсынамын.
Рустем Рустем
Мен бұл мекемені атайтын едім, бәрі керемет! Дәмді таза адамдар көп бұл дәмді дайындалғанын және бағалары жағымды екенін көрсетеді
Канат К.
29 шілде 2025
Өте жақсы орын Ыңғайлы сіз жеп жатқанда олар сізге көлікті жуады Ас үй жақсы дәмді Таңғы асқа кофе тегін Қызметкерлер сыпайы және ақылды
Дмитрий
Үлкен бөлме, балалар ойын бөлмесі, және, әрине, көптеген дәмді тағамдар) сол ғимаратта бар көлік жуу бұл автомобиль әуесқойлары үшін өте ыңғайлы.
Никита
29 қаңтар 2025
Барлық дерлік отбасылық мерекелерді өткізуге және жай ғана тамақтануға тамаша орын. Бұл жағдайда гардероб өте ыңғайлы және дәретханаларда таза. Балалар үшін тамаша нұсқа!
Сабит С
30 қазан 2025
Балалармен жақсы түскі немесе кешкі ас ішуге тамаша орын, алкогольсіз Болғаны жақсы, үлкен балалар ойын бөлмесі бар
Григорий С.
4 қаңтар 2025
Керемет қызметкерлер! Миньон ешкі ойыншығын алуға көмектесті! Біз оны қатты қаладық, бірақ ол еш жерде жоқ еді, бірақ Дариға әкімшісі оны таба алды және біз өте қуаныштымыз!!! Әрине, тамақ ұнады!
V
Vasiliy
10 наурыз 2025
Кешенде SF фудкортынан басқа көлік жуу және ойын алаңы да бар. Балаларды ойын алаңына алып келді, оған кіру бөлек ақшаға тұрарлық. Ал касса мекеменің ең алыс бұрышында орналасқан. Мен төлеген кезде ол балаларды іске қосады ма? Ол оң басын изеді. Мен бардым, төледім, қайтып келдім, балалар кіре берісте айқайлады. Әкімші кіргізбеді және балалардың жылағанын көрді. Мен SF-ге балаларымның жылауы үшін келген жоқпын! Бұл мекеме туралы әсердің бірінші бөлігі. Екінші бөлім жуу есебіне. Көлік жуылды, бірақ кілемшелер қандай да бір түрде қисайып қойылды, орнына ештеңе түспеді, ол қисық болып шықты. Мен мұның бәрін түзете бастадым, кілемшелерді көтердім, сонда бәрі су мен көбікте! Тікелей шалшықтар! Ал, кілемшелердің астында не бар-ол көрінбейді, оны сүртуге болмайды!? Жалпы, мекеме бір жыл ішінде сапаны бақылауда және клиенттерге қатысты қатты зардап шекті.
Диана Мирзаханова
11 мамыр 2025
Ең жақсы отбасылық түскі асқа және балаларға арналған орын, біз жақын жерде орналасқанбыз және Біз мұнда жүруге ыңғайлы, ашық ойын және ішкі демалыс орны бар
BBN
2 маусым 2025
Барлық супер, Халал тағамдары, алкоголь сатылмайды, төменде кальян, барлық аймақтар бөлінген. Көптеген адамдар иә, өйткені бәрі супер және қол жетімді + акциялар көп болады
Динара А
9 қыркүйек 2025
Өте дәмді балаларға арналған үлкен алаң көңілді тамаша қызметкерлер жайлы орын үлкен ойын алаңы балаларға ұнады отбасыңызбен өте жақсы отырдыңыз сізге үлкен рахмет
Данияр Т.
28 қараша 2025
Жақсы және таза балалар ойын бөлмесі, шығыс тағамдары дәмді. Жылдам қызмет көрсету.