Сеул

Оте керемет
M
Marat Assanov
21 сәуір 2025
Жақсы қонақ үй. Тіркелу жылдам, қабылдау әрқашан байланыста. Бөлмелер кең, жуынатын бөлмедегі барлық нәрсе таза және жақсы жұмыс істеді. Биде бар. Таңғы ас бөлмеге беріледі. Жалғыз нәрсе, ешкім бөлмені тазалау керек пе деп сұраған жоқ. Қонақтар бөлмеден шықпаса да, менің ойымша, оларға тазалау немесе кем дегенде ванна керек-жарақтары қажет пе екенін білу жақсы болар еді. Біз қоқысты өзіміз есіктен шығарғандықтан, бізде қоқыс дорбалары болған жоқ. Қызмет Жалпы және жалпы ақсап тұр.
Елизавета Будаева
7 шілде 2024
Жақсы және сыпайы әкімшілер, бөлмелер кең және таза, сұраныс бойынша тазалау мүмкін. Олар үш түн тұрып, ыстықтан қайтыс болды, өйткені кондиционерлер түнде жұмыс істемеді. Табақтардағы таңғы ас нөмірлерге сәйкес жеткізіледі. 1-қабаттағы және қонақ үйдің ауласындағы Кафе жақсы, тағам өте дәмді, Аспаздарға дәмді тағамдары үшін рахмет.
Ринат Хайрутдинов
21 маусым 2025
Жақсы, таза, жақсы қызметкерлер, таңғы 8-де таңғы ас. Мен ұсынамын Кондиционер аздап қатты жұмыс істейді, түнде ұйықтауға кедергі келтірді, түнде өшіруге тура келді
H
Hasan T.
19 қараша 2024
Жақсы қонақ үй. Қызметкерлер таксиге қоңырау шалу керек болған кезде мейірімді болды ол көмектесті. Бөлме кең, таза, тағам дәмді болды. Тыныш аймақ, ешқандай шу жоқ.
Юлия
12 қараша 2023
Жалпы алғанда, жаман емес, кішкене нюанстар бар, мысалы, есіктердегі тұтқалар нашар бекітілген, шамдар бәрі бірдей жұмыс істемейді, душ кабинасында есік судан ағып кетеді, терезе де болуы мүмкін, өкінішке орай, бөлмеде лас. Артықшылықтары жағымды менеджер, тегін таңғы ас бар, сымсыз дәлдік әрине, өте жылы бөлме, жақсы жайлы төсек, қол жетімді ең аз сусындар жиынтығы және жеке пайдалануға арналған керек-жарақтар бар. Терезеден жақсы көрініс)
Жанна Байбуланова
Тазалық, қызметкерлер, тыныш және тыныш, дәмді таңғы ас
Николай Марфин
31 желтоқсан 2023
Шағын қонақ үй, қол жетімділігі жақсы. Қонақ үй командасы үйдегі жайлылықты жасады. Қонақ үйдің тазалығы, бөлмеде қарлы-ақ іш киім таң қалдырды, бұл өте сирек кездеседі. Қонақ үй қызметкерлері өте мейірімді. Керемет демалыс үшін рахмет.
Шерзат Намазов
25 тамыз 2024
Алғаш рет Шымкент қаласында немесе бұрынғыдай Шымкент қаласында. Кездейсоқ біз бұл қонақүйді таптық. Сыпайы қызметкерлер. Өте жайлы, таза, жайлы. Тұрақ, керемет ас үй. Жарайсыңдар. Көп рахмет. Мен ұсынамын
Шпицельрман
25 шілде 2024
Қонақ үй жаман емес, 1-қабаттағы керемет кафе, бөлмелері таза. Бірақ бір нәрсе, олар 3 күн өмір сүрді және күн сайын кондиционер сөніп қалды, сәйкесінше жылу, ылғалдылық, көшеде +35
Murat Baygabilov
25 қазан 2024
Бөлмелер таза, жиһаздар мен іш киімдер жаңа, қызметкерлер жауап береді. Бөлмедегі таңғы ас, бөлме бағасына кіреді.
Владимир П.
26 тамыз 2024
Жақсы қонақ үй, автотұрақ, үлкен бөлмелер, бөлмеде, сымсыз дәлдік, тоңазытқыш, шайнек, теледидар, душ, үстел және шкаф бар. Төсек-орын таза, бөлмелері түтін емес.
НАЗИРА Исабаева
18 маусым 2023
Таза және жайлы! Әкімші өте сыпайы (Ғалия). Ол жолда тоқтады, тек түнде. Кондер, таза кір, Тоңазытқыш және шай жиынтығы бар шайнек. Қысқасы, егер Шымкентке баратын болсақ, мұнда!
Шухрат И
15 ақпан 2024
Әкімші бомба (сәнді)бөлмелерде таза, таңғы ас бөлме жақсы, Азиядағы еуропалық стильдегі атмосфера.
Nargiz Rahmetova
28 мамыр 2024
Өте жағымды атмосфера! Тыныш және тыныш, бөлмелер таза, техника жақсы, сыпайы және мұқият қызметкерлер. Жайлылық үшін көп рахмет!!!
380881 Журавлев
5 шілде 2022
Қонақ үй бір аптаға тоқтады. Үлкен бөлме бәрі бар, төменгі жағында мейрамхана бар, ол жақсы ас үймен және мейірімді қызметкерлермен өте ыңғайлы. Кірді тазалаумен және ауыстырумен кішкене салқындату. Арзан.
Дмитрий Секретарев
11 қазан 2023
Орналасқан жері жақсы. Қызметкерлер жауап береді. Қонақ үй бұзылып, жөндеуді сұрайды. Сантехника бірінші кезекте) кереуеттер жақсы)
Э
Эльвира Сеттарова
23 шілде 2023
Тамаша қонақ үй, мейірімді қызметкерлер. Төмендегі қонақ үйде жақсы жаз бар, олар дәмді дайындалады, бағасы қолайлы.
M
Mira Gibatullina
15 ақпан 2023
Маған тыныш ұнады, демалу үшін не қажет, бірақ депрессиялық қараңғы тұсқағазды жарыққа ауыстыруға болады Жуынатын бөлмедегі иіс қорқынышты (кәріз ) сорғыш әлсіз жұмыс істейді !осыған байланысты мен 3 жұлдыз қоямын
Банура Умиралиева
29 ақпан 2024
Жайлы қонақ үй, таза бөлмелер, қызмет көрсету саласындағы мейірімді қызметкерлер. Қызметкерлер, соның ішінде мен 😀 🙏
Анонимді пікір
16 маусым 2020
Негізінде бәрі жақсы.1 бірақ, дәретханада 2 Есік болды, олардың бірі душ бөлмесі, ал біреуі не екені анық емес .Олар ақ аюдан бөтелкелер мен темекі тұқылдарын ашты. Бөлме екі орындық ретінде берілді бірақ қандай да бір себептермен душқа арналған керек-жарақтар , сүлгі бір адамға арналған .Біз жарты тәулікке түсірдік және онда не болғанын бәрі бірдей түсіндірмеді, өйткені жарты тәулікке тек осылай беріледі .Біртүрлі. Біз сүлгіні сұрағаннан кейін әкімші бізге берді және бұл бонус екенін айтты.Және әлі халаттар болған жоқ. Шкафта лас перделер жатты. Енді артықшылықтар туралы. Бөлмеде электр шайнек,2 кофе 3в1,шай покетик қара және жасыл,2 Минералды су 0.5 Тұран және Альбени кішкентай. Тихи ауданы. Автотұрақ бар.Қызметкерлер мейірімді болды.
Рустам Додихудоев
17 тамыз 2025
Тамаша қонақ үй бағасы қолайлы тазалық тәртіп адамдар жауап береді
Ю
юлия Р.
9 қыркүйек 2025
Мейірімді қызметкерлер, таза бөлмелер. Жақсы қонақ үй!
212226 Bozbaeva
22 тамыз 2023
Біз сағат 8-де ерте келдік, олар еш қиындықсыз қоныстанды, дегенмен букинг бойынша 12-ге тіркелу!!! Сыпайы және мұқият қызметкерлер!!! Таңғы ас дәмді!!! Барлық сұрақтарға жауап беріледі, олар сізге не, қайда, қалай екенін айтады!!! Келесі жолы Егер Мен келсем міндетті түрде Сеулде боламын 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Dmitry G.
4 қазан 2022
Тамаша қонақ үй, ең алдымен, оның қызметімен тамаша. Қызметкерлер маған туындаған барлық мәселелерді шешуге көмектесті, соның ішінде әуе билеттерін сатып алу, азық-түлік жеткізу ақысын төлеу, кір жуатын орын 4 сағат ішінде джинсы жуып, үтіктеп үлгерді. Мені осындай қамқорлық пен назар қоршап алды, Мен өзімді демалыста сезіндім. Rixos - тен айырмашылығы, мұнда кіре берісте сіз иммиграция картасын жасағыңыз келе ме, жоқ па-бірінші жағдайда Мен бұл туралы ХҚКО-да білдім. Гүлнараға ерекше рахмет, бірақ барлық қызметкерлер мақтауға лайық. Менің біржақты ұсынысым. Ұзақ ұйықтағанды ұнататындар үшін алдын-ала мазаламаңыз деп айтыңыз, әйтпесе таңғы ас сізге таңғы сағат 8-де есікті қағып келеді, оны елемеуге болмайды)
John M.
2 қараша 2022
Таңғы ас жаман емес, бірақ керемет емес. Бөлмелер таза жаңа, қызметкерлер мейірімді. Есту қабілеті бар, бірақ жалпы нормалар. Мен ұсынамын.
Марина Саутбаева
27 тамыз 2022
Жалпы жаман емес. Сыпайы қызметкерлер. Бірақ менің ойымша, қызмет көрсету және бөлмелерді сапалы тазалау жетіспейді. Орналасқан жері өте ыңғайлы емес. Орталықтан алыс.
рафаиль гизатуллин
21 ақпан 2024
Таза, жылы. Өте дәмді. Мүмкін мен екінші рет тоқтаймын. Бұл ақша жақсы болуы мүмкін
Рашид Мевлан
31 тамыз 2025
Ішінде әртүрлі компаниялардың кеңселері бар. Сондай-ақ, жазы бар АЗИЯ кафесі бар. Кафедегі орташа чек бір 2000т. Мен ұсынамын
Акан Б.
4 қараша 2024
Тыныш орын, қызмет орташа, таңғы ас қарапайым, өткен дәуірдегі бөлмелердің интерьері)
Баглан Канлыбайев
18 қараша 2025
Жақсы қонақ үй әрқашан таза және жайлы, жалғыз қымбат
Ольга Музалевская
26 мамыр 2023
Қорқынышты бөлмелер, тарақандар, ескі сәнді интерьер. Әсер көңілсіз. Олар сол жерден қашып кетті, Мен оны ұсынбаймын. Ақшаны қайтаруға келіскеніме ризамын.
Оксана
17 қазан 2025
Қарағанды рахмет айтады! Таза, жайлы, тыныш және дәмді!
Валентина Пахо ова
3 қыркүйек 2025
Таза жайлы бөлмелер. Қызметкерлер. Мейірімді жанашыр. 👍👍👍
Нурлан Есентаев
8 қаңтар 2025
Ыңғайлы орын, таза тұрақ және әрқашан тәртіп
Александр Марасанов
19 қараша 2023
Үлкен нөмір. Үш адамға арналған төсек кем дегенде)
Марина Галеева
3 сәуір 2024
Өте жақсы қонақ үй, мен бәріне кеңес беремін, қызметкерлер сыпайы, бөлмелер өте таза ...
Макар Егоров
26 маусым 2023
ұнады... және сандар... және бөлме қызметі... мейрамхана да: Ташкент шайы да... және ет салаты " азия... және барбекю...
Иван Новиков
17 желтоқсан 2022
Жақсы қызмет. Бөлмеде бөтен иістер жоқ. 👍
Мирфозил Тохтамуратов
13 желтоқсан 2023
Атмосфера жайлы, қызмет өте жақсы, жақсы
Rustam Ismailov
6 қазан 2024
Бірнеше күн бойы Бизнес қонақ үйі. Бағасы сапаға сәйкес келеді.
AIGUL K
3 қараша 2024
Жақсы және таза қонақ үй. Қызметкерлер сыпайы.
Дмитрий
13 маусым 2023
Өте жақсы қонақ үй. Мейрамхана дәмді және қымбат емес.
Nail Shakirov
1 мамыр 2024
Темекінің иісі барлық жерде Лас сезіну Өте қараңғы Әкімшілік нормалар
Серик Айкынбеков
8 мамыр 2024
Керемет бөлмелер, баға мен сапа сәйкестігі!!!
Ренат Гибатуллин
15 ақпан 2023
Тазалық, жағымды қызметкерлер, тыныш тыныш
Анонимді пікір
9 қаңтар 2020
Сеул мейрамханасы өте дәмді дайындалады және жайлы зал!
themyakis
26 тамыз 2021
Қызмет жиіркенішті. Қонақ үй кеңсе ғимаратының 4 қабатында, қала шетінде.
Aibek Kudashev
13 қараша 2020
приветливый персонал, комфортные номера, вкусный завтрак, из минусов только расположение отеля, а так все отлично
Арайна Д.
29 желтоқсан 2023