Сервис com

Жаңалықтар

П
Павел Иванов
18 қараша 2025
Жаман қызмет. Орындау мерзімі бойынша үнемі жаңылыстырады. Құдайдың функцияларын қабылдаңыз: кімге қызмет еткісі келеді, кімге қызмет еткісі келмейді-қызмет көрсетілмейді. Олар өз кінәсін мойындамайды-оның орнына иттердің үйіндісі ретінде киіледі. Мүмкін болса, бұл кеңсені айналып өтіңіз. Олар "клиент әрқашан дұрыс" ұғымымен таныс емес.
Татьяна Жан
4 сәуір 2025
Шынымды айтсам? Мен олардан және олар ұсынатын қызметтен өте жоғары! Әрқашан клиенттің қалауына барынша мұқият, сыпайы және жағымды!Мен олардан өзімді патшайым сияқты сезінемін, кем емес! 😄❤️❤️😊❤️😊👍👍👍 Егер мен жақын жерде болсам, Мен әрқашан осында келемін, олар тұрақты тапсырыстарға лайық!🥰🥰🥰❤️❤️❤️🥰🥰😘😘😘👍👍👍👍👍👍 2025 жылдың сәуір айында осында болды, өтті мен өтіп бара жатып, артық болмайтынын есіме түсірдім гидрогель жапсырмасын экранға ауыстырыңыз смартфон. Жақсы таң қалды тауарларды кеңейту. Қарым-қатынас мәселе бойынша кеңесші Егор тік шаңсорғыш, түсіндім мен тағы да кіремін! Ах өте мұнда мамандар мұқият және жағымды! Мұнда өткізген уақыт ішінде Мен отырдым ыңғайлы диванға, таза ішіп, Никита маған әкелген дәмді су, мен көптеген пайдалы ақпаратты естідім (жылы ұзақ уақыт қажет болды) және теңіз алды жағымды әсер. Жігіттер мүмкіндігінше адал, сауатты, мұқият және еңбекқор, қол жетімді жерде түсіндіреді адам тілінде, ұйықтап емес түсініксіз терминдермен. Мұнда қызмет жоғары деңгейде! Басқа қызметтерде мұндай жабдықтарды жөндеу және дүкендерде мен әлі күнге дейін адамға достық қарым-қатынас жасаймын мен көрмедім.
Алена
27 наурыз 2025
Смартфон екі жағынан сынғанына қарамастан, 1 күнде iPhone жасады 🤗 сіз болғаныңыз үшін рахмет!
EKZIS EKZIS
22 тамыз 2024
Жылдам, кәсіби, сапалы. Шынында да, жарайсыңдар, шағымдар жоқ, Мен жиі жүгінемін, мен бәріне кеңес беремін!
Евгения Пешкова
28 сәуір 2023
Сыпайы және өз ісін білетін қызметкерлер, барлығы тез және сапалы, керемет бағалар жасайды . Оларға жүгіну әрқашан жақсы. Мен баруды ұсынамын.
Ирина
Принтер дұрыс орнатылмаған. Фотосуреттер толығымен басып шығарылмайды
Иван а
15 желтоқсан 2022
Олар ноутбукты тез тазалап, Шу шығаруды тоқтатты. Егер сіз WiFi антеннасын орнына жабыстыруды ұмытпасаңыз, онда бұл өте жақсы болар еді)))) бірақ бұл қазірдің өзінде ұсақ-түйек
Владимир
1 наурыз 2025
Бәрі жақсы, тек біреуінен басқа тұрақ жоқ, бұл маңызды емес. Ең бастысы-жақсы қызмет.
Л
Лилия Старостенко
23 сәуір 2025
Тез және сапалы жасалады
Ержан Амерханов
28 мамыр 2024
Мен сізге кеңес беремін, бәрі тез және сапалы
Семён суриков
4 сәуір 2023
Мен ноутбукке арналған аккумулятор іздедім, осы компанияны екі гизден таптым, бірақ оны тірі табу оңай емес, ол көлікпен кіреберістің артқы жағында орналасқан және автотұрақ жоқ, кіреберіске әлі қар жауған жол жоқ, ормандағыдай жолмен жүрді ағаштар арасында Ілмек, оларда менің өнімім болған жоқ, әсер біреуден жасырылған сияқты.
T
The Tanosh
20 қараша 2022
Жылдам және сапалы
Михаил Александрович
19 қазан 2022
Қаладағы ең жақсы қызмет олардың барлығында