Ásem

Ішіндегі ұйымдар

Жани Нурлановна
2 тамыз 2025
Ішінде азық түлік толықтай бар, жеміс жидектер, 2ші қабатында басқа да бутиктер бар киімдер сататын. 1 қабатында аяқ киім, киімдер сатылатын бутиктер бар.
Мерует Кошкарова
24 қаңтар 2025
Ең сүйікті магазин Асем барлык затыңды табасын магазин 24/7🫰🫰🫰🫰🫰🫰
Салтанат Кенжебай
Огонёк остановкасының артында, Жолдың бойында орналасқан сауда үйі
Марина Вострикова
"Әсем" дүкеніне тамаша қызмет көрсеткені және жағымды қызмет көрсеткені үшін алғысымды білдіргім келеді. Әрқашан сыпайы қызметкерлер, жақсы ассортимент және қол жетімді бағалар. Сатып алу тез және қуанышпен өтеді. Дүкенге одан әрі өркендеу мен бақытты клиенттер тілеймін!
Амалия Мизитова
5 желтоқсан 2025
Сатушылар сіздің әдеттеріңізді білетін үйдің жанындағы шағын дүкен. Мен нанға секірдім-мен бір пакет жеміс-жидекпен, сүтке жеңілдікпен және сол жерде есімде қалғандай сезіндім. Ассортимент қарапайым, бірақ ең бастысы әрқашан бар. Кейде сызықтар болады, бірақ кассир тез және күлімсіреп жұмыс істейді.»
Olga Golovina
27 қаңтар 2025
Әрқашан бір қатарда тауарлары бар қораптар бар, бұл тар. Ассортимент азды-көпті, бірақ бірқатар позициялар бойынша бағалар желілік супермаркеттерге қарағанда жоғары. Жақсылықтан-салмаққа арналған тәттілерді таңдау. Жалпы әсер-тар, тазартылмаған, жайлы емес.
Наталья Тархова
1 ақпан 2025
Жақсы дүкен. Барлық қажетті заттар бар, өте жоғары бағалар емес. Кассадағы қыздар тез қызмет етеді. Кешке әрдайым жаңа піскен ыстық нан сатып алуға болады.
Сергей Гусев
30 сәуір 2025
Сауда орталығының орналасуы ыңғайлы, таңдау басқалардан ерекшеленбейді, қызметкерлер Достық жағынан ерекшеленбейді. Дүкеннің кейбір қатарлары тар, тұтынушыларға қолайсыздықтар туғызады
Айжан Жаксылыковна
27 наурыз 2025
Ал, Асем-бұл супер! Бүкіл отбасы үшін киімнен бастап кеңсе тауарларына дейін барлығы дерлік бар, аяқ киім, шығармашылық жұмақ 🫶 🏻
Зоя
19 қыркүйек 2025
Өте ыңғайлы дүкен, сіз үйге көп нәрсе таба аласыз, сізге қажет нәрсенің бәрі бар, жаңа. Дәмді нан мен тоқаштар 🥐
КРИСТИНА Сабурова
20 наурыз 2025
Ең жақсы дүкен + мектептің жанында) ішінде көптеген басқа дүкендер бар және бұл өте ыңғайлы, өнімдер керемет және сапалы! Мен кеңес беремін)
Анастасия Рыкова
10 наурыз 2025
Өте ыңғайлы дүкен. Азық-түлік, киім-кешек, шығармашылық, сауықтыру, косметика,зергерлік бұйымдар, кітап дүкені бар.
Happ Yyy
1 маусым
Үлкен рахмет тәулік бойы дүкен барлық жаңа піскен сүт тәулік бойы жұмыс істейді сыпайы сатушылар сізге таңдау жасауға әрдайым көмектесе бермейді көп рахмет
Сугурбеков Кайратбек
Бұл жай ғана тамаша орын үшін жағымды уақыт бар супермаркет, екінші қол киім балаларға арналған қол жетімді бағамен
Кочкарова Диляра
16 шілде 2025
Ыңғайлы дүкен тәулік бойы! Жемістер жаңа! Нан дәмді, қытырлақ, балғын!ЫҢҒАЙЛЫ ОРНАЛАСУ!
Альбина М.
2 наурыз 2024
Азық-түлік дүкені, әрине, жақсырақ болғысы келеді. Сөрелерде көбінесе мерзімі өткен өнімдер бар. Бірақ ең жағымсыз нәрсе-сатып алушыларды кассада есептеу. Сатып алынбаған тауар немесе Касса сатып алуға сәйкес келмейтін артық төлемді алып тастайды. Әрқашан тексеріңіз чек кассадан шықпай. Жеке өзім соңғы үш күнде , алдымен 3750-де есептелдім, бүгін мен азық-түлік себетінде жоқ шоколад үшін төлемді таптым. Сондықтан бұл дүкенде есептеу жүйесі бар
Гульмира Абдикеримкызы
29 желтоқсан 2025
Сіз көп нәрсені таба аласыз, бірақ нан дәмді жеді, бірақ көбінесе тарақандар мен әйнек шығады, мен нанды алып кеттім үнсіз кешірім сұрады тіпті сұрамады... осыған байланысты 3 жұлдыз
Маргарита Авимова
19 мамыр 2025
Тәулік бойы жұмыс істейді, қажеттінің бәрі бар, ыңғайлы, бағасы барабар
Аслан Морозов
11 сәуір 2020
Ыңғайлы нәрсе-бәрі қолында, шебер үй шаруасындағы әйелдерге арналған дүкен, мұнда сіз дәретхана қағазынан бастап, базардың бағасына сәнді ет филесіне дейін сатып ала аласыз, бірақ өкінішке орай, тұрақ жоқ, тек 3,4 орын, әрдайым такси жүргізушілері алады, Мен сізге балалармен сауда жасауға кеңес бермеймін,оларды алуға ештеңе болмайды
K
Kayø
4 жұлдыз. Бағалар қолайлы, бірақ кейде антисанитария байқалады. Сонымен дүкен жақсы.
Ильдар Татарин
6 қазан 2025
Мен мұнда нан сатып алғанды ұнатамын әрқашан жаңа әсіресе пияз наны. Бірақ қызметкерлер дөрекі
Ирина Ли
6 қыркүйек 2025
Бұл дүкенде жалғыз жақсы нәрсе-бұл тәулік бойы. Кассирлер кейде берілмейді және оны қалыпты деп санайды
Серега-Серик ))
4 қаңтар 2023
Ыңғайлы дүкен... Азық-түліктен қажет нәрсенің бәрі қымбат емес.. Қолма-қол ақшамен де, Каспиймен де есеп айырысу... Сіз өнімді өзіңіз таңдайсыз сатушының бағасын көрсетуді және білуді сұраудың қажеті жоқ
Ольга
21 қаңтар 2022
Жақсы дүкен, көптеген өнімдер мен тауарлар. Әрқашан бәрі жаңа. Мен әсіресе нанды ерекше атап өткім келеді, олар әрқашан жаңа піскен сұр және АҚ, сондай-ақ тоқаштарды пісіреді.
София
22 наурыз 2024
Өте ыңғайлы дүкен, көптеген түрлі бутиктер, сіз осы дүкеннен кез-келген нәрсені таба аласыз,Мен бәріне кеңес беремін!
POST BOX
14 сәуір 2023
Өнімдер, Көкөністер-жемістер.Кеңсе, ұялы телефондарға арналған бутик. Екі банкомат Каспий банкі. Автотұрақ Айбергенов көшесі бойындағы ауладан кірген кезде мүмкін болады
Талыпжан Санжаров
1 қараша 2023
Жақсы супермаркет, бағалар қол жетімді, қызметкерлер сыпайы, барлық тауарлар ыңғайлы, үлкен ассортимент, әрдайым жаңа піскен көкөністер мен жемістер, орналасуы да ыңғайлы.
Вероника Бельшина
5 сәуір 2024
Көптеген дүкендер, киім-кешек, азық-түлік, шығармашылық және т. б. мейірімді қызметкерлер
Путешественник
Қалыпты тауар таңдауы бар жақсы дүкен
Маулен Байымбетов
10 қаңтар 2025
Автотұрақ жоқ. Бағалар басқаларға қарағанда қымбат. Таза кеңестік маркет
Кайрат Жолдасбаев
22 маусым 2021
Қорқынышты дүкен, сіз қажет нәрсенің бәрін таба аласыз. "Асемде" бірнеше рет қызмет көрсетілді, ешқандай шағымдар жоқ. Сатушылар әрқашан сыпайы, ұқыпты. Мен ұсынамын.
Гульнара Альдикова
11 тамыз 2022
Жақсы сауда орталығы,жақсы ағын және түрік заттары бар!Бағалар жағымды, ал сапасы жақсы!!!
Кука Магамадова
14 желтоқсан 2025
Тауарлардың үлкен таңдауы бәрі жақсы тауарлардың сапасы жақсы
Гульмира
20 мамыр 2022
Сатушылар дөрекі, сыпайы емес, сұраныссыз чек қоқысты бірден тастайды, егер сіз сұрасаңыз, қоқыс тасталды, сондықтан дүкен өте жақсы, таңдау көп
Айка Мустапа
18 сәуір 2023
Әсем ұжымына қыздарға сатушыларға, күзетшілерге рахмет. Өте сыпайы, жанашыр, сабырлы,жаңа өнімдер, маған бәрі ұнайды.
Тимур Давлетканов
15 қыркүйек 2024
Шұлықтан макаронға дейін адамдарға қажетті заттар бар дүкен
Ки цу
16 наурыз 2021
Супермаркет барлығы қолөнер үшін үлкен ателье және арзан балалар дүкені
Анна Николаевна
21 шілде 2023
Арбамен тар жолдар мен ыңғайсыз жүгіру. Өнімдер әрқашан ассортиментте болады
698175 Байбосынова
Өте дәмді кондитерлік өнімдер Әсіресе Джем тоқаштары
Айжан Мынжасарова
18 қаңтар 2024
Керемет дүкен! Біз бүкіл отбасын қолданамыз! Барлығы қажет, бәрі бар! Мен ұсынамын.
Галина Галина
24 желтоқсан 2025
Жақсы дүкен.. ұнайды..мен мұнда жиі жаңа ыстық нан аламын
L
Liliya
3 маусым 2020
Тамаша орын, мен оған жиі қараймын, әсіресе балалар киімі үшін мен азық-түлік сатып аламын.
Алена Алена
17 ақпан 2023
Шығармашылық жұмақ, кеңсе тауарлары, өнімдер, ателье. Таңертеңгі жетіде ашық, ол қуанта алмайды
Шолпан Хамзина
7 ақпан 2020
Маған бұл базар ұнамайды. Сатушылар сатып алу кезінде алдайды, есептейді, бірнеше рет байқады. Бұрын қалыпты базар болған, ал қазір әрқайсысы өз қалтасында. Ол жерге түбегейлі баруды тоқтатты. Минус.
Диана Кадырова
15 қаңтар 2025
Тәулік бойы, жақын жерде сізге қажет нәрсенің бәрі бар. Ғимараттың өзі жөндеуді қажет етеді.
Бек
11 мамыр 2024
Орналасқан жері, ассортименті, наубайхана-барлық мақтаулардан жоғары!!!
Анна Елфимова
21 қазан 2023
Өнімнің өте жақсы ассортименті, әрқашан жаңа өнім.
Айгуль Абдуллаева
19 қазан 2023
Дүкен өте ұнайды. Баға белгілеріндегі сомалар чектердегі уенамға сәйкес келеді. Таңертең ерте дүкен таңғы 7-де ашылады. Сіз жұмысқа ерте барған кезде бірдеңе сатып ала аласыз
Роман В.
25 маусым 2019
Жаман емес сауда орталығы супермаркет, заттар, кеңсе тауарлары, қолөнер бутигі
Александр Кочуров
26 тамыз 2025
Өте жақсы дүкен, өте көп