Счастье

Гулдана Аюбек
25 қазан 2024
Счастье ресторнында анаммен бауырларыммен болдым🥰Аурасы жақсы өте жайлы жер🥰кызмет көрсеткен ресторан қызметкерлеріне Алланың нұры жаусын🤲🏼Есіктен кіргенен құшық жая қарсы алып шығарып салды❤️
Екатерина Викторовна
22 тамыз 2025
Жақында Мен сіздің мейрамханаңызға бардым, әсер өте жағымды болды. Жайлы атмосфера, тыныш музыка және жайлы орта оны отбасылар үшін тамаша орынға айналдырады. Қызметкерлер сыпайы және мұқият, өтініштерге тез жауап береді. Мен тағамдарды бөлек атап өткім келеді: бәрі жаңа, әдемі ұсынылған және дәмді дайындалған. Жылы қарсы алғаныңыз үшін рахмет!
Светлана Р.
27 ақпан 2025
"Бақыт" мейрамханасына алғаш рет барып, оған мәңгілікке ғашық болдық! Отбасылық туған күнді тойлау үшін олар жаңа орын табуға шешім қабылдады және таңдау "бақытқа"түсті. Орналасқан жері ыңғайлы болды. Автотұрақта ешқандай проблемалар болған жоқ (олар сағат 19.00-де болған). Бірінші қабат өзінің интерьерімен таң қалдырды. Барлығы өте ойластырылған, ұсақ-түйекке дейін. Бізді брондалған үстелге дейін қарсы алып, шығарып салды. Екінші қабат бірдей жайлы болды. Барлық үстелдер бос емес еді. Маған үстелдердің орналасуы ұнады, бір-бірінен жақсы қашықтықта. Даяшылар өте жақсы жұмыс істеді. Тағамдар дәмді. Даяшылар туған күн қызын шағын тортпен құттықтады, бұл әсерлі болды. Мен бұл мейрамхананы ұсынамын және жақын арада "бақытқа"барамын деп үміттенемін. 🫶
Гаухар Аманбаева
1 қаңтар 2025
Жақында Мен "бақыт" мейрамханасына бардым, мен өз тәжірибеммен бөліскім келеді! Бұл жер өз атына толық сәйкес келеді. Мәзір өзінің әртүрлілігімен таң қалдырады-әркім өзіне ұнайтын нәрсені табады. Барлық тағамдар жаңа және дәмді, әр қонаққа қамқорлық сезіледі. Тазалыққа ерекше назар аударғым келеді-залдан бастап ойын алаңына дейінгі барлық нәрсе жарқырайды. Бұл әсіресе отбасылық демалыс үшін өте маңызды. Мұнда балаларға да көп нәрсе істеу керек-ойын алаңы тамаша, қауіпсіз және жақсы күтімді. Атмосфера керемет жайлы, атмосфера босаңсытып, жылы. Қызметкерлер ең жоғары мақтауға лайық-сыпайы, мұқият және жай ғана керемет адамдар. Барлығы-бәрі жоғары деңгейде! "Бақыт" - бұл сіз қайта-қайта оралғыңыз келетін жер. Осындай жоғары стандарт пен қонақтарыңызға қамқорлық жасағаныңыз үшін рахмет!
Айжан Бахыт
Бір кездері осында болған, әрқашан толық қону болды, тағамдар дәмді, үлкен бөліктер болды. Жақында барып, қатты көңілім қалды. Қызмет әлсіз, құрамы мен дәмі өзгерген тағамдар. Маған тек десерт ұнады. 2 ересек пен 2 бала үшін 28к қалды, көңілі қалды.
Жанар Нукетаева
9 қазан 2025
Мен бұл отбасылық жайлы кафені жақсы көремін. Мен тоқу сабақтарына дейін немесе одан кейін жиі барамын. Абай көшесінде тұрғанына қарамастан: ол тыныш және тыныш. Ішіндегі жақсы балалар қаласы. Талқылау керемет. Салаттар, ыстық дәмді, балалар мәзірі. Көбінесе мұнда адамдар мереке өткізеді. Олар әрқашан жақсы тілектері бар карточка береді. Ішінде өте жайлы орта бар. Мұндай кафелер көбірек қажет. Бұл кафе бір күн емес. Әрқашан бәрі бар. Қонақтарды қарсы алыңыз. Сізге бақыт пен өркендеу көшбасшылар, менеджерлер және қызмет көрсетушілер❤ ❤ ️ ️
светлана
Дәмді тағам. Өте сыпайы қызметкерлер. Біз келгенде бізге әрқашан арбамен кіруге көмектеседі және орындықты бірден әкеледі. Балалар ойыны таза және кең
191165 Куттина
Бұл мейрамханада бір рет болды, бірақ бәрі өте ұнады, тамақ - үлкен бөліктер, дәм, қызмет. Ол кетіп бара жатқанда, үстелдегі екі Boucheron бар шоколадты ұмытып, түнде қоңырау шалып, менің шоколадтарым маған беру үшін алынып тасталғанына таң қалды. Мұндай лайықты мекемелер бар екенін түсіну өте жағымды, бұл шоколад емес, бұл мекеменің беделіне қатысты. Мен бәріне кеңес беремін! Демалуға тамаша орын! ❤ Шынымен Бірге ❤ ️ Сағ ❤ ️ А ❤ ️ Бірге ❤ ️ Т ❤ ️ B❤️Е
Анастасия Климова
8 қыркүйек 2025
Керемет отбасылық мейрамхана. Жеңіл және кең интерьер.Үлкен компанияларға арналған орындар, сондай-ақ сәл оқшауланған "кабиналар"бар. Дәмді және әртүрлі тағамдар. Сусындардың үлкен таңдауы. Балалар мәзірі. Сондай-ақ балаларға арналған ойын-сауық аймағы бар.
MRK
27 қараша 2025
Қаладағы ең жайлы, атмосфералық және дәмді орын. Барлық параметрлер бойынша 10/10 Ас үй 11/10 Атмосфера 10/10 Орналасқан жері 10/10 Қызмет 10/10 Мен бұл жерге бәріне кеңес беремін!
Артём Шаповалов
27 шілде 2025
Жақында ағамның туған күнінде болды. Тағам өте дәмді, жеңіл тағамдар мен ыстық тағамдар өте жақсы. Бірақ барлық көңіл-күй мен оң баға кондиционерлердің жоқтығын және желдеткіштердің жұмыс істемеуін бұзды. Мұндай ыстықта және толық залда бұл, ең болмағанда, ыңғайсыз болды. Біз жай ғана ыстықтан тоздық, сондықтан туған күнді мерзімінен бұрын аяқтауға тура келді
Гульмира Рафикова
6 тамыз 2025
Өте жайлы мекеме, қолайлы бағалар, балаларға арналған ойын алаңы, үлкен аквариум, мейірімді және сыпайы даяшылар, тағам дәмді, ыдыс-аяқ таза, дәретхана қалыпты, тұрақ бар.
Маргарита Х.
Керемет өте жайлы орын. Өте дәмді тағамдар. Жақсы қызмет. Отбасылық іс-шараларды тойлауға арналған Біздің сүйікті орын. Ұсынамын!
Nego :.
13 мамыр 2025
Мұнда туған күнін атап өтті. Өте ерекше интерьер, жақсы ойын алаңы. Ас үй басқа филиалдар сияқты дәмді. Туған күн қызы мекемеден шағын торт-сыйлық алды, сондықтан балалар қатты қуанды 👍 🏻
Равиль Кудряков
22 шілде 2025
Дрченка мерейтойын 5 жыл өте жақсы өткізді. Олар аниматорларымен және тортпен келді. Әшекейлер залы шарлармен Біз керемет бұрышты бөлдік. Қонақтар қуанды, біз әдеттегідей ас үйге ризамыз.
Ш
Шариф Алимов
10 қаңтар 2025
Өте жайлы орын және керемет қызмет және барлық дәмді тағамдар. Сіз балалармен жақсы жерде демалуға болады. Сіз қызбен бірге келе аласыз️ ️ Қысқасы бұл керемет жерді жасаған адамға рахмет деген сөз жоқ
Алексей Пашков
17 қыркүйек 2025
Өте жақсы орын. Дәмді тағам. Тамақтандыруға болатын үлкен тірі рвбиналар бар. Екінші қабатта жайлы тағамдар мен балкон бар. Сіз отырғыңыз келеді және денеңіз бен жаныңызбен демалғыңыз келеді - сіз осындасыз. Айтпақшы, балаларға арналған үлкен ойын алаңы бар.
Асем
Дәмді тағамдар, балаларға арналған шағын ойын, жағымды атмосфера. Бұл шұңқырда тас ұсталды, әкімші мені бұл қалыпты жағдай екеніне сендіруге тырысты. Қайғымен жартысы кешірім ретінде шаршаған десертті әкелді,
П
Петя Стекляшкин
Тамаша отбасылық мекеме. Жақсы, қауіпсіз балалар аймағы. Биіктіктегі ас үй және сезімтал қызметкерлер! 5-тен 5!!
Бакош К.
1 қыркүйек 2025
Жақсы мекеме, балалармен бірге баруға болады, кішкентай балалар аймағы емес. Гамбургерлер ол жерде жаман емес, керемет дайындалған Том-ямды қуантады! Мен сізге баруға кеңес беремін 👍
Aigerim Nurzatova
17 қазан 2025
Отбасылық кездесулердің сүйікті орны! Бұл мекемеде бірде-бір қыз мерекесі өткізілмеді, маған өте ұнады. Тағам дәмді, 3 жастан асқан балаларға арналған
T
Tatyana Biyeva
26 мамыр 2025
Ішінде атмосфералық. Балалар ойыны бар, бұл отбасылық шыршалар үшін үлкен плюс. Қызметкерлер сыпайы, дәмді дайындалады,
Ekaterina Ek
1 шілде 2025
Мен тәтті және қышқыл тұздықта тауық салатына тапсырыс бердім, ол мүлдем дәмді емес. Тауықты қалай бүлдіруге болады? Ол малынған сияқты болды, ешқандай карамелизация туралы әңгіме болған жоқ, пісіру технологиясы сақталмады. Толық тәрелкені дерлік таза тамақпен көріп, даяшы тіпті бәрі жақсы ма деп ойламады. Клиенттің қажеттіліктеріне нөлдік қатысу.
Алексей Госсен
29 тамыз 2025
Тағам дәмді, қазірдің өзінде аздап тозған, бағасы сәл көтерілген. Ас үйге қалай дайындалғанын көру қызықты, қызмет өте жылдам. Ыңғайлы орналасуы.
Александр Лим
7 қаңтар 2025
(Бәрі дәмді, қымбат, тұншықтырғыш) бұл шолу бұрын жазылған. Кеше біз бұл мекемеге бардық, пікір өте өзгерді. Ас үй нашарлады. 4 мың теңгеден басталатын бір жасыл салаттар. Туған күн туралы ескертілгенімен, мекеменің комплементі болған жоқ. Олар ет сөзден мүлдем шайнамайтын тағамды әкелді, олар басқа пісірілген тяп лаппен алмастырылды.
Куаныш Исин
4 қыркүйек 2025
Жақсы концепция, жайлы мейрамхана. Іскери түскі ас-бұл жақсы таңдау,бірақ қарапайым асханадағыдай тағамның дәмі орташа. Таңғы ас (ботқа) бүлінген майдың түсініксіз дәмі болды. Мен кеңес бермеймін.
Marina D.
Дәмді тағамдар, жағымды қызмет. Ал балалардың ойнайтын жері бар.
V
Vladimir Yun
18 тамыз 2025
Үлкен ойын алаңы бар жақсы отбасылық мейрамхана, сыра ішіп, темекі шегуге болатын веранда бар, балықтары бар үлкен аквариум бар
Ким Юлия
10 маусым
өте жайлы, қызметкерлер әрдайым сыпайы, балалар ойыны ұнады, ал демалыс күндері бала күтуші мен аниматор. бағалар өте қолайлы және сапаға сәйкес келеді
L
Lana I.
2 қараша 2025
Үлкен 2 қабатты кафе. Мәзір қалыпты, ол да жақсы дайындалады. Қызметтің сәттілігі, олар тіпті бос залда да ұзақ уақытқа жарамды болуы мүмкін және оларды тез қабылдай алады.
Нургуль Н.
26 тамыз 2025
Біз ең бақытты сәттер мен отбасылық оқиғаларды тек Бақытта атап өтеміз 🫶 🏼 🥰 ас үй мен қызмет әдеттегідей биіктікте детей балалар мен ересектердің сүйікті кафесі 🌟
асель а.
26 тамыз 2025
Өте сүйкімді жер, дәмді және әдемі болды Стейк пен том ямға тапсырыс берді. Қызметкерлер жақсы және сыпайы, бірақ асықпайды. Жалпы жақсы орын
Ануар К.
Біздің қаладағы сүйікті орындардың бірі. Интерьерден бастап қызмет көрсету персоналына дейін бәрі керемет. Супер. Және орналасқан жері ыңғайлы. Мен ұсынамын. Барлығына, бақыт 😀
Сана Отеген
20 сәуір 2025
Дәмді, шын жүректен. Жақсы қызмет. Көптеген жылдар бойы олар брендті ұстады шырша бұл өте қуанышты. Балалар екеуміз ризамыз. шырша да көзді қуантады жаңа гүлдер.
G
Gulden Shekimova
18 тамыз 2025
Дәмді тағам, жағымды атмосфера, жылдам қызмет. Әдемі интерьер және қолайлы бағалар
Ярослава Шершень
28 наурыз 2024
"Бақыт" мейрамханасында окрошка маусымы ашылды. Өте лайықты қызмет, дәмді және қанағаттанарлық. Салқындатады. Олар сондай-ақ "Бақыт"пиццасын алды. Мейрамхана оның әлемдегі ең дәмді екеніне сендіреді. Мұнда дәмі мен түсі бар. Жақсы адалдық жүйесі. Түскі ас пен кофе мен көмірді алып тастағаны өкінішті. Мұндай кофе қаланың еш жерінде болған жоқ. Даяшылар жоғары кәсіпқойлық!
Л
Лилия З.
5 қыркүйек 2025
Дәмді, балаларға арналған аймақ бар, егер Сіз Құпиялылықты қаласаңыз - 2-қабаттағы балкон өте қолайлы) Бағалар өте қолайлы)
Idris Smailov
20 маусым 2025
Бұл жердің атауы осы мекемеге барған кезде сізді толтыратын сезімдер туралы айтады! Жеңіл, жылы және ең бастысы-дәмді тағамдар! Тамаша қызмет, қызметкерлерге құрмет! Ұсынамын!
Amina Nakibayeva
18 шілде 2025
Ең керемет мекемелердің бірі. Қызмет көрсету және ас үй тек биіктікте. Интерьер керемет.
Aru Aru
1 қазан 2025
Қызметкерлер мейірімді, балалар аймағы бар, бірақ бұл жерде тым шулы, тек отбасы мен балалары бар адамдар үшін жақсы жұмыс істейді
Алексей М.
Жақсы орын, жайлы шағын кіреберіс. Дәмді дайындалады, әсіресе жылқы етінен жасалған стейк ұнады
Дарина Шпаченко
2 ақпан 2025
Жылы, жайлы және шынайы! Тағам өте дәмді, бөліктері үлкен. Бір қарағанда, бұл баға жоғары болып көрінуі мүмкін, бірақ егер сіз ашкөз болмасаңыз, екі адамға бір тағамға қауіпсіз тапсырыс бере аласыз.
M
Malikzhan Shukuraliev
31 шілде 2024
Егер сіз балалармен бірге болсаңыз, дәл солай. Балаларға арналған ойын бөлмесі бар. Автотұрақ аз, бірақ сіз орын таба аласыз. Тамаша ас үй, қолайлы бағалар. Биіктікте қызмет көрсету
Елена
8 қараша 2024
Дәмді тағамдар, үлкен бөліктер (салат үшеуін де жеңе алмады), өте ыңғайлы жеке кабинеттер және керемет, мұқият қызметкерлер. Барлығы өте ұнады!
ai Джедай
Керемет отбасылық мейрамхана. Дәмді. Екінші қабаттағы үлкен ойын үстелдері
П
Полина Бухтоярова
17 шілде 2025
Барлығы өте ұнады, тағам дәмді , тамаша қызмет , тамаша отбасылық мейрамхана, келіңіз және тағы бірнеше рет . Рахмет ❤️
HELP - TEST
22 маусым 2025
Жақсы мекеме. Әсіресе балалар бөлмесі. 6-7 жасқа дейінгі балалары бар кім тыныш отырғысы келеді, бұл өте жақсы.
Александр
16 маусым 2024
Жақсы мекеме, егер сіз түскі немесе кешкі асқа жүгірсеңіз, мәзірден кез-келген тағамды өз қалауыңыз бойынша таңдап, дәмінен ләззат ала аласыз. Олар тез және дәмді дайындалады, егер сізге тағам ұнамаса, мысалы, спагетти қорытылып, альденте емес, аспаз тағамды еш қиындықсыз қайта жасайды. Қызметкерлер өте сыпайы және сыпайы. Жалпы, Мен ұсынамын.
Анна Зайцева
7 желтоқсан 2023
Үлкен ойын бөлмесі бар тамаша мейрамхана (шұлықтарыңызды міндетті түрде алыңыз немесе мейрамханада сатып алуға болады). Әр түрлі тағамдардың тағамдары. Негізінен еуропалық және Ұлттық. Тағамға қызмет көрсету әдемі. Мейрамхананың өзінде балалары бар келушілер көп, ерлі-зайыптылар. Мейрамхананың жанында Шағын тұрақ бар. Жақын метро.
Airin N
12 қараша 2022
Мұнда балаға бір жыл тойланды. Дәмді ас үй (жеке банкет мәзірі бар), әдемі безендіру және үстелге қызмет көрсету, өте сыпайы қызметкерлер мен әкімші Алишер. Біздің барлық тілектеріміз бен ескертулерімізді ескердік. Олар бірінші қабатта тойлады, бізге үстелдер қосылды. Жақын жерде әйнекпен оқшауланған ойын алаңы бар, яғни балалар бір уақытта және бақылауда және одан естілмейді және олар ешкімге кедергі жасамайды. Интерьер әдемі. Тағамдарға сәйкес, бөліктер әсерлі. Десерттердің үлкен таңдауы. Бұл мейрамханаға жайлылық пен жылулық үшін рахмет. Комплимент ретінде бізге Наполеонның бір бөлігі берілді, рахмет!