Сарыарка

Айдын Б.
15 қаңтар 2025
Дәмді тәтті тағамдар ылғи өте керемеееттт дүкен , сатушылары қызметін ізгі ниетпен атқарады
Ольга Саховская
6 қыркүйек 2024
Торттарға және басқаларға арналған белгілер жоқ. Сіз қойған кезде, Сіздің ойыңызша, сатып алушы білуі керек пе, жоқ па?Жасалған кезде. Шығарылған күні мен уақыты болуы керек.Мен картопты соңғы рет сатып алдым.Мен келемін, олар қатты. Содан кейін Мен келемін, қол тигізуді сұраймын, сатушы оларды алып, көріністі бұзыңыз дейді. Егер сіз таңбаламасаңыз,мен қалай білуім керек.Кез-келген тауарда таңбалау болуы керек:өндіріс мерзімі (Күні,уақыты),құрамы, сақтау температурасы. Ештеңе жоқ, не түсіну керек екені белгісіз.
Настя Шидловская
23 қазан 2022
кәдімгі нан дүкені, күн сайын таңертең өнімді жаңа әкелу. Бұл болады әкелінген нан қазірдің өзінде "шаршады". Бұл төлеммен ыңғайлы болды, қолма-қол ақшасыз есеп айырысу пайда болды. Наннан басқа, басқа да өнімдер бар, бұл өздігінен ыңғайлы. Қызметкерлерге келетін болсақ, 50/50, бірақ негізінен сатушылар мейірімді))) Мен круассанға қоюландырылған сүтті көбірек қосқым келеді (кем дегенде бұрынғыдай), содан кейін үнемдеу қазір басымдыққа ие...
Екатерина Рыскина
12 желтоқсан 2021
Жаңа піскен торттар, біздің сүйікті помада тоқаштары, жаңа дәмді багеттер, хот-дог тоқаштары, мамық сияқты, ұнайды 👍тақырыптық өнімдер жиі сатылымда, сондай-ақ ұнайды 👍
Лязат Абылгазина
3 сәуір 2023
Топардағы Сара Арка нан. Мен әрқашан сол жерден нан сатып алдым. Өзі жанжал емес. Бүгін олар ұлымен бірге дүкенге кіріп, сусын алды. Үйге бара жатқанда ұлы шөлдеді. Ұлынан сусын алып ,оның мерзімі өтіп кеткенін байқады. Дүкенге оралып, сусынның мерзімі өтіп кеткенін сыпайы түрде айтты. Оған сатушы наразылықпен жауап берді. Ақшаңызды алыңыз,бірақ мен басқасын айырбастағым келді. Әрекет етіңіз. Келесі жолы СЭС-ке жүгінемін.
Гульмира
20 тамыз 2025
Бөлмедегі қараңғы және өнімдер әрдайым жаңа бола бермейді
ask kz
2 маусым 2020
Керемет дүкен, кондитерлік өнімдер әрқашан жаңа. Өкінішке орай, соңғы уақытта бағалар нан мен кондитерлік өнімдерге көтерілді. Карантиннен кейін өмір сүру сәл қиынырақ болды.
Дарья бутенко
18 тамыз 2022
Өте сыпайы қызметкерлер, нан-тоқаш өнімдерінің үлкен таңдауы, бәрі әрқашан жаңа, жоғары деңгейде, жақсы
Ирина Иванова
7 маусым 2025
Қатысқан, бірақ кірген жоқ. Дегенмен, көптеген тәттілер бар деп айтылды. Торттардың үлкен таңдауы
5 желтоқсан 2024
Жақсы дүкен дәмді нан сатушылар жақсы Сара Арка ең жақсы дүкен
брюнетка в шоколаде
28 мамыр 2020
Қызықты факт: Сарыарқа нан өте тез сатып алынады, демек бәрі өте тез сатылады, жақсы дүкен-наубайхана, ал ол жерде қандай торттар бар бомбааааа сіз жай ғана саусақтарыңызды жалайсыз ️ ️ ️
Ирина Алферьева
15 қаңтар 2025
Жұмыс орнында сатушылар үнемі жоқ . Жабық.
Вячеслав Сараев
1 ақпан 2025
Norm дүкені. Торттар бар және т. б.
Мурат Имашев
18 маусым 2025