Samgepo

Мәзір

Гулмира Джуматова
Здесь все вкусно!!!Я постоянно заказываю! Үнемі жақсы жинайды заказды, аккуратно! Көп рахмет! Порцияларыда жеткілікті😍😍😍
сопаев асадуллабек
10 желтоқсан 2025
Тамақтары өте дәмді 👍👍👍👍👍 тамаша
Malika Nurmanova
Азиялық тағамдар арасында қалада бар ең жақсы мекеме. Баға және сапа деңгейінде. Қызмет көрсету мөлшері өте үлкен! Қызмет өте жақсы, олар сізге айтады, көмектеседі. Сақ болыңыз, көбінесе демалыс күндері бос емес
Александр П.
18 шілде 2025
Дәмді, қол жетімді, ыңғайлы. Қызметкерлер тағамдарды таңдауға көмектеседі. Ыдыс-аяқтар үлкен, өте дәмді дайындалады, маған лагман өте ұнады, ас күту ұзаққа созылмайды, жұбайым екеуміз өте риза болдық,тіпті біздің қонақ үйіміз де көше бойында болды (Браун қонақ үйі). Кіріп көріңіз, сенімді бағалаңыз. Мен баруға кеңес беремін 👍 🔥 🔥 🔥
Дина Игали
Әріптестерімен бірге болды. Корей тағамдары. Мен куксидің қаншалықты дәстүрлі екенін білмеймін, әріптестерім де жеген нәрсе болды, олар пампушкамен бір табақты сүртті. Атмосфера-жертөле ,рат, жалғыз, меламинді алып тастап, сау ыдыстардан жеу керек
Кристина Нам
Барлығы өте дәмді, үлкен бөліктер, барлық тағамдар өте тәбетті көрінеді. Үйде жайлы және дәмді. Даяшылар тез, анық және жедел жұмыс істейді.
Andrey P.
Өте дәмді тағамдар. Ішінде бәрі қарапайым, бірақ ұқыпты, жылдам қызмет көрсету, ас үй ұнады. Менің ойымша, бүгінгі таңда корей тағамдары бар ең жақсы мекемелердің бірі.
S
Sholpan B.
27 маусым 2025
Мен бүгін осы мекемеде әріптесіммен бірге түскі ас іштім. Рамен кеспесі өздігінен дайындалмағаны түсінікті, бірақ сіз оны кем дегенде Жаңа етіп жасай аласыз. Сорпада тауық еті болды, дәмі мүлдем ескірген. Лимонадқа арналған шыны шыны лас шүберектің иісі болды. Түскі астан бері 4 сағаттан астам уақыт өтті, бірақ менде әлі де дәмсіз тағам бар. Мекемедегі тағамның иісі күшті. Сорғыштар жеңе алмайды. Сыртта шатырдың астындағы үстелдер бар, бірақ иісі бірдей, сонымен қатар адамдар Жақын жерде темекі шегеді. Мен бүгін бірінші рет болдым және өзім үшін бұл мекемеге бармауды ғана емес, сонымен бірге жақындарымды осы мекемені айналып өтуге ескертуді шештім.
Нина Беус
1 қазан 2025
Керемет кафе, жайлы, мәзір керемет және тағам өте дәмді. Астанаға келгенде оған барғанымыз ұнады. Олар лагман, шурпа, сорпа Том ям Али алды. Бөліктер үлкен, тағам дәмді, бағасы жағымды.
Ольга Качесова
22 желтоқсан 2025
Үлкен мәзір совок сияқты және кимпабпен бірге қайын ененің тілі мен даяшысы ұсынады чебуреки. Кимчи орыс әжесінің тұзына ұқсайды. Егер сіз шынайы корей тағамдарын алғыңыз келсе, онда бұл мүлдем өткір емес))) Бір жылдан кейін. Жақсы өткір токпоки пайда болды. Кимчи әлі де әжесінен. Жеке треш залда жүрді жасөспірім және қайыр-бұл жай ғана түбі. Даяшылар жауап бермеді...
Кайрат Сулейменов
Жақсы мейрамхана әрқашан таза және жайлы, жақсы ас үй.Ал иелері әрқашан орнында.Брендті ұстайтын жақсы адамдар әрқашан дәмді, таза және ұқыпты.Мен бұл мекемеге бәріне кеңес беремін
Максим Шварц
Керемет орын! Мейірімді қызметкерлер. Өте дәмді тағам. Қол жетімді бағалар. Біз үнемі жүреміз.
Абылай Нурахметов
11 сәуір 2025
Жақсы орын. Ас үй керемет. Қызмет уақтылы. Бағалар Астана үшін өте қолайлы. Сіз әрқашан дәмді тағамдар жасай аласыз. Мен ұсынамын.
Didar Kunapiyanov
12 желтоқсан 2024
Дәмді, бірақ қымбат. 4 ересек адамға біз 25 мыңға жуық ақша жұмсадық. барлығына ыстық тағамдар, бір-екі салат, 2 литрлік сусын, осы сомаға 3 порция фри
Liya Bogatskaya
30 желтоқсан 2024
Жақсы орын, өте дәмді өте жағымды интерьер. Үлкен бөліктер бұл өте ұнады. Аян бізге қызмет етті бәрі өте ұнады
Марал Кыдырбаева
Дәмді болды, қызметкерлер мүмкіндігінше мұқият және ақкөңіл және бағасы өте демократиялық
Сайера
11 тамыз 2024
Барлығына сәлем! Токтпоки кілегейлі ірімшік соусында сіз жай ғана саусақтарыңызды жалайсыз, мұндай рахат ! Раменнің бір бөлігі өте үлкен, досым оны жеңе алмады ).Мен ұсынамын. + салқын сусындар - өте дәмді ! Қызметкерлер сыпайы, ұзақ күтудің қажеті жоқ .
Ирина Дробот
3 желтоқсан 2024
Мұнда ең дәмді орамдар бар....ас үй әртүрлі...бағалар қол жетімді..біз қалаға келгенде жиі барамыз...мен бәріне баруға кеңес беремін
Яна Елькина
8 қазан 2025
Керемет қызмет, сыпайы кейіпкер, ас үй жақсы Жалпы, жақсы мекеме, мен сізге өте кеңес беремін🙂 Үлкен плюс сонымен қатар уақыт күту соншалықты үлкен емес
I
Iskander Abdykaparov
22 шілде 2024
5-ке арналған ас үй, 2-ге қызмет көрсету, ас үйде жалғыз минус, күріш корей тілінде емес, тым ұсақталған, баға жақсы, даяшылардың санын көбейтуге тілек, 1-ге уақыт жоқ
Letti Letti
9 қазан 2023
Өте дәмді дайындалады, күтудің қажеті жоқ. Сіз жиі жақсы орын ала аласыз, жазда жаз ашық. Ет керемет дайындалады, қалғанының бәрі әрқашан жаңа және тәбетті
Arsen Islamov
14 қаңтар 2025
Астанадағы ең дәмді Фо-Бо. Ал порция үлкен және бәрі орнында . Ия, бұл арзан емес, бірақ оған тұрарлық
Olesheeer
14 желтоқсан 2024
Дәмді, қанағаттанарлық, тіпті өте. Даяшы Аян сыпайы, жылдам, найс қызметі
Лана
24 қыркүйек 2025
Өте дәмді тағамдар, олардың қосымшасы бар, бірінші тапсырысқа жеңілдік және жолдама бағдарламасы бар, сіз бонустармен төлей аласыз
Карлыгаш Уалиева
24 маусым 2025
Ас үй мен қызмет әрқашан жоғары деңгейде дәмді, даяшылар сыпайы және әрқашан клиенттің тілектерін нақтылайды
Асель Успанова
30 шілде 2023
Маған ас үй өте ұнады. Біз оларға әлі бардық олар алғаш бастаған кезде. Кішкентай кафе болды, мәзір Брусиловскийде де үлкен емес еді. Олар кездейсоқ кіріп, өте ұнады. Осыдан кейін біз олардың тұрақты клиенттеріміз. Атмосфера керемет, жайлы, дәмді, бөлігі үлкен. Ең бастысы, бағалар қымбат емес. Корей тағамдарын кім жақсы көреді, мен оларға кеңес беремін.
Елена Шарафутдинова
22 қараша 2024
Дәмді дайындалады, көлемді мәзір (тағамдардың үлкен таңдауы). Мен теңіз өнімдері бар раменді ұсына аламын. Даяшы Аян мейірімді және өте мұқият
Дана Дана
5 қараша 2024
Керемет ас үй!!! Мұнда отбасыңызбен жиі қонақтар бар!!! Үлкен бөліктер, бәрі дәмді және жаңа!!!
Алексей Григорьев
29 маусым 2024
Өте дәмді және салыстырмалы түрде арзан. 👍 Балалар тез және сапалы жұмыс істейді. Қызмет жоғары деңгейде.
K
KAZKARYNKACHY KAZKARYNKACHY
23 желтоқсан 2023
Тыныш тыныш жайлы мекеме, сыпайы қызметкерлер, жақсы атмосфера, қонақтарға да, курьерлерге де жылдам қызмет көрсету, Қызмет көрсету, барлығы жоғары деңгейде, өйткені 10/10 корей тағамдары ұнайды
Елена С
9 мамыр 2024
Жақсы орын, олардың корей тағамдарының бөлімдері және дәстүрлі еуропалық тағамдар бар. Тез дайындалыңыз, бәрі дәмді. Мейірімді қызметкерлер.
Kuanysh K.
21 маусым 2025
Олар ұзақ уақыт пісіреді, кимчи поккым пабты 40 минут күтті... жалпы, мекеме сорады
Наталья Левченко
3 мамыр 2025
Дәмді, баға нормалары, тағамдардың үлкен таңдауы, өте клиентке бағытталған
S
Shynarka
16 қараша 2023
Маған өте ұнады, керемет мейрамхана. Өте дәмді даяшылар мейірімді мен ең жақсы мейрамхананы таба алмаймын. Олар қазірдің өзінде 15 рет жүрді.
Кристина Герасимова
керемет мекеме ,бәрі әрқашан дәмді. Қызметкерлер сыпайы және мейірімді
Л
Леонид Ким
8 ақпан 2023
Өте мейірімді қызметкерлер, жағымды атмосфера, тез тапсырыс берілген тағамдарға қызмет етеді, тағам дәмді, дәмі Оңтүстік Кореядан (Хангук) гөрі жергілікті корей тағамдарын еске түсіреді, бөліктері үлкен. Кафе өте ұнады, біз әлі де барамыз.
Толкын К
22 ақпан 2024
Керемет кафе мен тағам өте дәмді және көп мөлшерде. Бағалар басқа кафелерге қарағанда арзанырақ, ал куксидің бір бөлігін екеуі жеуі керек, әйтпесе біреуі игерілмейді.👍👍👍
Дарига Алакаева
18 маусым 2023
Тамаша қызмет, өте дәмді тағам, күту уақыты өте үлкен емес, жақсы атмосфера. Барлығы керемет, бәрі ұнады, Мен сізге баруға кеңес беремін.
Дина Елубаева
10 қыркүйек 2025
Өте дәмді, сорпалар, әдетте, ең жақсы, дәмді тағамдар үшін сол жағалаудан тамақ
Сама по себе
9 қаңтар 2023
Өте сыпайы қызметкерлер , сіз таңдай аласыз, тез қызмет ете аласыз. Тағам керемет, жақсы интерьер. Ыдыс-аяқтар дереу дайындалады. Атмосфера мейірімді, мен бәріне кеңес беремін.
Q
Qanter
14 желтоқсан 2023
Өте дәмді корей тағамдары! Астанадағы ең жақсы корей тағамдары мейрамханасы шығар! Тәтті және қышқыл тұздықтағы Кукси мен тауық еті менің сүйіктілерім
Lady Q
18 ақпан 2022
Корей тағамдарының шағын кафесі. Өте жағымды және мейірімді қызметкерлер. Бағалар орташа. Бөліктері үлкен. Жөндеу жұмыстарын жүргізу зиян тигізбейді, өте тайғақ еден, ал интерьер тұтастай алғанда қараңғы. Мен көбірек жарық пен бояуды қалаймын.
Татьяна Атегаева
19 қазан 2023
Дәмді, бағасы барабар, бөліктері үлкен. Қызмет толық залға қарамастан жылдам. Біз 3 рет болдық, тағы бірнеше рет келеміз.
Александр Петров
2 қараша 2024
Кешке жағымды, жайлы жағдай болды. Залдарда таза, даяшылар ұқыпты, мейірімді. Олар риза болды.
Варвара Варвара
14 тамыз 2025
Мен бір жыл бұрын сыныптастарыммен және мұғаліммен бірге 4 сыныптың соңы өте дәмді екенін атап өттім
Ермек Койчебаев
7 қаңтар 2023
Керемет корей тағамдары. Тағамдардың жақсы таңдауы. Орташа күту уақыты. Жақын жерде ыңғайлы тұрақ бар. Екі зал. Танымал орын. Қол жетімді бағалар.
Рина Рина
Олар бірнеше рет жүрді, бүгін мен досыммен куксиге келдім, соңында олар оны аяқтамады, үйде дайындалған тағамды жеген дұрыс
Мурадин Мухидин
7 қыркүйек 2023
Тапсырысты әдеттегіден ұзағырақ күтесіз... Даяшы деңгейіндегі әкімшілік (тіпті даяшы да сауатты және мұқият болуы мүмкін)... Дәмді дәмді, бірақ кеспе пісірілмейді және күріш қорытылады
Женя
24 қараша 2024
Жақсы, оқшауланған атмосфера. Сіз корей тағамдары мен таңқаларлықтай жергілікті тағамдарға әр түрлі бола аласыз. Бағалар қолайсыз. Ас үй дәмді. Өзіңізді жалғыз немесе таныстарыңыздың ортасында нығайтуға жақсы орын. Мен ұсынамын 👍
Alparslan Shayakhmetov
7 желтоқсан 2023
Бағалар өте қолайлы, өте ыңғайлы, даяшылар, Әрине, баяу, бірақ тамақ оған тұрарлық