Saýran

Балжан Буркитова
Өте қымбат порциялары...
P
Piglet Foontic
"Сауран" сауда орталығы сапалы сүт өнімдерімен қуантады-оң жаққа кірген кезде тамаша таңдау, әсіресе Орал өнімдері, бәрі балғын және өте дәмді. Кіреберістің сол жағында керемет пісіру бөлімі бар: әр түрлі тәттілер, бәрі тәбетті және хош иісті. Мен қызметкерлерді бөлек атап өткім келеді — өте мейірімді және мейірімді қызметкерлер, кіру әрқашан жағымды. Жалғыз минус - супермаркеттің өзі жақсы көргісі келеді, ассортимент әлі де әр түрлі емес.
Ф
Фарида Марс
16 шілде 2025
Өте жайлы сауда орталығы. Екінші қабатта мужчин, әйелдерге, ұлдарға, қыздарға арналған спорттық заттар. Бірінші қабатта дүкен өте әдемі, айтпақшы, жақсы дизайнмен және көптеген тағамдар мен сусындармен ерекшеленеді. Дүкеннің жанында табиғи сүт өнімдері бар дүкен бар: дәмді қаймақ, айран, ірімшіктер және көптеген тәттілер. Әр түрлі кондитерлік өнімдер, дайын тағамдар, салаттар, тіпті өз нандарын жейтін Сауран. Сондай-ақ , чебуречная, гле әр түрлі салмасы бар чебуреки дайындайды. Содан кейін үлкен Палау қазаны! Ал, орналасқан жері жақсы!
Артур Бондаренко
Дайын тағамдары бар өте ыңғайлы дүкен. Барлығы жаңа, дәмді және ұқыпты оралған. Пісіруге уақыт болмаған кезде тамаша нұсқа-тез, сапалы және жанмен. Тағы да оралуды ұмытпаңыз
Татьяна Перова
1 тамыз 2025
Тағамдардың үлкен таңдауы. Барлығы жаңа, ассортимент үнемі жаңартылып отырады. Сәл қымбат. Бірақ дәмді. Мейірімді қызметкерлер. Жылдам қызмет көрсету. Сіз кондитерлік өнімдермен дәмді кофе іше аласыз.
Лаура Шор
7 наурыз 2025
Жақсы асхана-дәмді, таза, жақсы, қарапайым музыка, сыпайы қызметкерлер, сіз тамақ пен сусындарды ала аласыз, әсіресе тұздықтағы тауық ұнады ! Барлығына жақсылық ✌ 🏻
Nastysha Anastasiia
27 қаңтар 2025
Тағам дәмді, бірақ сатушылар ескі тағамды жаңасымен араластырады. Бұл бірнеше рет болды. The тоқаштар жаңа және міндетті түрде ескіреді. Кеше қырыққабат орамдарын сатып алдық. Бір орамжапырақ болды жабысқақ және ащы, сондай-ақ ескі. нан бір рет ескірген. Олар бір кездері ескісін беруге тырысты, бірақ жаңа піскен болса да. Жалпы, менің ойымша, сатушыларды ауыстыру уақыты келді. Олар мекеменің беделін түсіреді.
Aliya Sabirova
Адамдар көп жиналатын орын. Супермаркет пен спорттық киім дүкенімен бірге асхана мен азық-түлік дүкені бар Сауран өзімен бірге сатып алуға болады. Оң жақта шығыс ас үйі. Жалпы, сіз аш қалмайсыз. Яндекс пікірі үшін кем дегенде бонустар жасар ма еді?! Жақсы танымал, бірақ көңіл көтеру жаман емес)))
Айж о
21 қараша 2025
Мен лососьді ұнатамын Олардың тәтті және қышқыл соусы бар өте дәмді тауық еті бар Сардельдер дәмді және краб салаты Пісіруге уақыт болмаған кезде мен оларға тәттілер үшін жүгіремін
Ангелина Котлякова
тамаша қызмет көрсету, сыпайы қызметкерлер, дәмді кондитерлік өнімдер және ыңғайлы орын
Anasta Rya
6 тамыз 2024
Жақсы пісіру. Мен олардан үйге тамақ тапсырыс беремін. Мысалы, демалыс күндері ет пен картоп қосылған мантия. Ал мерекелер үшін салаттар мен тағамдар. Мен тақтайшаларды алдын-ала қалдырамын, қыздар бәрін әдемі етіп қояды , тек үстелге қоюға тура келеді :))
Елена Стамова
17 маусым 2025
Өте жақсы орын, бәрі бар, ішіп-жеп, киініп, демалуға отырыңыз, бағалар қолайлы, сатушылар сыпайы,
Ольга ленидовна Пастухова
10 тамыз 2025
Барлығы ұнайды: ассортимент, қызмет көрсету сапасы, пісіру өте жақсы, бірақ... бағалар бәріне қымбат, сондықтан мен зейнеткерлерге сирек барамын.
O
Oksi Оксана
13 шілде 2023
Үйге жақын Супермаркет, сіз сауранфуд асханасында жақсы тамақ іше аласыз, сүт өнімдері бар өте жақсы бөлімдер, супермаркеттегі бағалар арзан емес, бірақ наубайханадан жаңа піскен нан өте қуанышты, тамақ дайындау өте ұнайды, кіреберістің сол жағында Мен ұсынамын
елена таджикьянц
12 тамыз 2025
Пісіру жақсы, бәрі бар.таза сатушылар ұқыпты киінген, сыпайы. Бірақ чебуречнаяның жанында аспандағы бағалар бар, оны өзіңіз дайындаған дұрыс және арзан болады
Элеонора Саблина
9 қазан 2024
Ең жақсы ❤️ әрқашан жаңа және өте дәмді. Қыздар өте ұқыпты, күлімсіреген және сыпайы. Қала бойынша ең жақсы қамыр тек Сауранда. Махаббат 🫶🏼
Aimgul Issimova
Керемет пісіру. Барлығы жаңа және дәмді . Қолайлы бағалар
. .
Сынып
Артур Сулейман
4 тамыз 2024
Тамаша қызмет көрсету ұйымы, Азық-түлік, азық-түлік және аспаздық тауашалардың кең ауқымы! Мейірімді сатушылар!
Л
Лейлк Лейла
9 желтоқсан 2025
Өте дәмді, көбінесе мектептен кейін, қызымен бірге түскі ас ішеміз. Бағалар рас әдеттегі асханалардан сәл жоғары
lina Legkodimova
25 сәуір 2024
Мен ол жерден пирогтарды жиі сатып аламын, менің сүйікті асқабақ, олар оны еш жерде соншалықты дәмді пісірмейді, мен оны ұсынамын ! Көптеген кондитерлік өнімдер, салаттар, ыстық, сорпалар бірінші екінші бәрі бар !
Александр Базунц
24 наурыз 2025
Әрқашан дәмді жаңа піскен кондитерлік өнімдер, негізгі тағамдар. Кіре берісте кофе бар. Қызметкерлер сыпайы мейірімді. Соңғы рет самса ұнамады, бірақ әдетте әрқашан дәмді болды
R
Rashid K
20 наурыз 2024
Жаңа, дәмді, жақсы ассортимент, үлкен деп айтуға болмайды, бірақ сіз дәмді тамақ ішіп, сатып ала аласыз. Тағамдар да,кондитерлік өнімдер де бар, жалпы алғанда, аш қалмас үшін және қонақтарды тамақтандыруға уақыт болмаса.
Ришат Мендыбаев
29 сәуір 2024
Мұнда олар тамақ граммына алданып қалады. Бүгін олар ұсталды. Мен көкөністермен ет сатып алдым. 4 дана 1500тг мені алаңдатты. Чекте 250 грамм ет 150 грамм пюре тағамның жалпы салмағы барлығы 400 грамм. Таразыда мен тағамның жалпы салмағын 315 грамм өлшедім. 510 теңгеге алданды. 2075 теңгеге Чек. Мен әрқашан таңқалдым, тамақ аз, бірақ ол қымбат шығады. Бүгін мен тексердім, сатушы клиенттерді өлшейді. Тағам дәмді, бірақ сатушылар машеники. Мен бетіме жеймін деді. Бүгін 2024 жылдың 29 сәуірі сағат 9.35-те. Отырғандардың бәрі клиенттер де таң қалды. Чек бар дәлелдеуге болады. Мен оларда күн сайын түскі ас пен таңғы ас ішетінмін.
Лизавета
15 мамыр 2025
Үйде тамақ дайындағыңыз келмесе, біз шыршаны дәмді және әрқашан жаңа сатып аламыз
Диас Абдрахманов
қол жетімді, тез және өте дәмді, не қажет! мен ұсынамын
Антонина Трилис
29 тамыз 2024
Пісірудің өзі керемет! Жақын жерде чебуректер мен Палау да құлаған жер... Сауран кешенінің өзі жаман емес. Супермаркет те, спорт тауарлары дүкені де, тамақтану да.
Дегенов Сергей
Спортландия сияқты қызықты жерлер бар, бірақ супермаркет сендіреді, орын жақсы, асхана жақсы!
Сауле Досмаханова
11 сәуір 2025
Өте дәмді дайындалады. Тазалық . Мұнда тамақтану жақсы. Ұсынамын!
Anastassi Pridanova
Жақсы орын. Ыңғайлы. Кондитерлік өнімдер мен салаттар әрқашан дәмді.
Жанибек Корганбаев
21 наурыз 2024
Тамақ орташа, аштықты жоюға болады. Бірақ менің ойымша, бағалар жоғары, 7'500 теңгеге 1 дана лосось. Бірақ орташа есеппен 2500-3000 теңге қажет
Анна Токарева
2 сәуір 2024
Кейде Мен жұмыстан кейін тамақ ішіп, шай ішуге келемін..барлығы дәмді және жаңа..Әсіресе жемістер мен жалбыз қосылған шай ұнайды..👍. Барлығына жағымды тәбет..
720570 Винокуров
6 наурыз 2025
Өте жақсы асхана бәрі дәмді үлкен таңдау бәрі жаңа
Анна Токарева
26 қыркүйек 2023
Онда ірімшік шарлары мен нан өнімдері дәмді пісіріледі... Бірақ Баайзарға қарағанда азық-түлік бағасы сәл қымбат. Шынымды айтсам, кері байланыс..
Айман Айман
30 наурыз 2025
Дәмді салаттар мен пирогтар. Ал кофе жаман емес
Татьяна Перова
3 ақпан 2022
Жақсы дайындалған, үлкен таңдау, әрқашан жаңа тағам, тамақ дайындауға уақыт болмаған кезде көп көмектеседі. Торттар керемет. Бәрі жақсы, рахмет
Вячеслав Рощепкин
4 қазан 2021
Дүкен ашылған күннен бастап білемін. Прогресс орасан зор. Дүкен әдемі, бұл жерді өте безендіреді. Ассортимент лайықты. Бір үлкен минус бар - бағалар. Олар мұнда тістейді. Минус аз-автотұрақта өлтірілген асфальт.
Роман Попов
22 мамыр 2025
Жайлы, дәмді тағам, керемет қызмет
Наталья Божейко
28 наурыз 2024
Сатушылар әрқашан сыпайы және мұқият. Пісіру өте дәмді, және сіз әрқашан асығыс тағамдар таба аласыз.
Олечка Диль
23 сәуір 2021
Жақсы сауда үйі, жақсы супермаркет,тамақ дайындаудағы дәмді тағам, жақсы бөлім бал ұясын жөндеу және жақсы сүт бөлімі және т.б. бар.Спортландия дүкені мен ештеңе айта алмаймын, өйткені мен ол жерден әлі ештеңе сатып алмадым.
nphne-2zvqrwml
27 қаңтар 2022
Әдемі дизайн, жағымды атмосфераның дәмді тағамдары, бір шыны кофеге отыру, мәзірдің үлкен таңдауы, тамаша жұмысшылар тобы және керемет бұрылыстар,
Ардак С
24 маусым 2025
Барлығы қол жетімді бағамен дәмді және балғын болды. Таңдау көп
Түпнұсқаны көрсету · English
Арайлым С.
24 тамыз 2025
Өте дәмді, қызмет керемет, Мен оны сынап көруді ұсынамын
Artur Zed
24 тамыз 2021
Бағалар басқа супермаркеттерге қарағанда қымбатырақ! Бірақ, қызмет көрсету және қызмет көрсету сапасы жоғары! Жақсы өнім таңдауы!
Светлана Гульфарова
12 сәуір 2025
Әрқашан бәрі дәмді!!! Өнімдер Жаңа!!! Мен Сүйемін,, Сауран"!!!
ED
20 желтоқсан 2022
мен, әрине, тоқаштардың көбірек таңдауын қалаймын, бірақ тұтастай алғанда, дәмді) жабылғанға дейін 30 минут бұрын келді, кофе сатылмады, көлік жуылды
Асель Тулепова
27 шілде 2024
Бұл жерде өте дәмді кондитерлік өнімдер бар. Жалпы, маған ұнағанның бәрі ұнады.
Валентина Шапошникова
29 наурыз 2023
Жақсы орын. Сүт пен кондитерлік өнімдер өте дәмді. Егер сіз қызықты және дәмді нәрсе алғыңыз келсе онда сіз осындасыз
Дмитрий Кляуз
6 қаңтар 2024
Қазақтың ұлттық тәттілері мен сүт өнімдерінің үлкен таңдауы.
Ruslan_KZ
25 сәуір 2023
Асханада қолайлы бағамен дәмді, қанағаттанарлық тағамдар бар. Таза және ұқыпты.