Роза

Меруерт Касымова
7 мамыр 2025
Дәмді, бірақ ұзақ күтті, олар әдепкі бойынша отырудан бас тартты, параметр 90-шы жылдардағыдай, сондықтан тек өздерімен бірге
Денис
Өте дәмді дайындалады. Бөліктер қалыпты. Тез әкелді. Рахмет.
Виктория Лигай
22 қараша 2022
Сырттағы өте қарапайым ғимарат іші өте жағымды болды. Зал өте кішкентай, адамдар көп, кішкентай асханаға ұқсайды. Дегенмен, ас үй өте дәмді, палау мен лагманды, өте мейірімді қызметкерлерді және жылдам қызмет көрсетуді жеді. Жылдам түскі ас үшін не қажет
Владимир
21 ақпан 2023
Мен оларды жууға таңғы 9 - да келдім, көлікті айдап кеттім. Мен 20 минут күттім, кеттім. 4 бокста 1 жуғыш жұмыс істеді. Менің сұрағыма, машина жуыла бастағанда, әкімші жуғыштарға қол жеткізе алмайтынын айтты, машинаның қалай оянатынын күтіңіз 🤣 мұндай қызметке байланысты клиенттер жоқ сияқты. 2GIS шолуларына сүйенсек, бұл жағдай 2018 жылдан бері, яғни 5 жылдан бері бар. Телефон қате көрсетілген.
Zhenya Karimoff
7 қараша 2022
Дәмді, арзан. Жылдам тағамдар. Мен қазан кебабын ұсынамын
Данияр Медитбеков
19 наурыз 2025
Жақсы қызмет!!!
Jandos Iskakov
4 мамыр 2022
Сіз машинаны жуып жатқанда тіскебасар бола аласыз бірақ сіз аздап жөндеу жұмыстарын жүргізуіңіз керек ішінде иістер мен жай ғана компот ішесіз ол енді жемейді бірақ ол тамақ ішуге барғанымен жуу норма әкімші бірге тартады қыз девушка
Аскарбек Турганбеков
8 шілде 2023