Romantic

23 қазан 2025
Гүлдері күшті!
У
Утесинов
Мангиликте жақсы гүл дүкені жеді. Ассортимент өте үлкен, сіз әр түрлі талғамға және бюджетке арналған букет таңдай аласыз. Қызметкерлер сыпайы, таңдауға көмектеседі. Гүлдер балғын көрінді, дизайны ұқыпты. Жалпы, қалыпты әсер қалды.
Askar Turebayev
21 шілде 2025
Гүлдерді ғана емес, сонымен қатар көптеген басқа сыйлықтарды сатып алуға болатын керемет орын. Кәсіби қызмет, бәрі тез және сапалы!
Гульжахар Б.
27 қаңтар 2025
Әрқашан жауапты қызметкерлер Гүлдерді жаңа және әдемі жеді
Софья Облигенгарц
10 қараша 2023
Гүлдер жеткізілгеннен кейін 12 сағаттан кейін қурап қалды. Гауһар директорының жұмысына өте риза емеспін, мәселені шешіп қана қоймай, тіпті кешірім сұрамадым, сонымен қатар мені гүлдерге дұрыс қарамадым деп айыптадым. Маған мәселені шешудің орнына Гүлдерді дұрыс пайдаланбаған клиенттер туралы әңгімелер айта бастады! Жиіркенішті қызмет көрсету және гүлдердің сапасы тек жеткізілімде ғана емес, сонымен қатар дүкен сөресінде де, барлық гүлдер шіріген шыршалар гүлдердің сапасына жауап бермейді! Мүмкіндік болар еді, Мен 0 қояр едім Мөрі бар шағымданатын кітап жоқ, олар кәдімгі дәптерді іліп қойды.
On Global
1 қараша 2025
Жақсы гүл, мен бәріне кеңес беремін. Гүлдер әрқашан жаңа, өте жақсы акциялар бар. Барлығын уақытында жеткізіңіз.
Ризабек Алимбеков
Қызметкерлерге қызмет көрсету ұнады. Маған қол жетімді сома үшін олар маған таңдауға көмектесті, менің арманымдағы қызға сыйлық.
Nurzhanat A.
Гүл дүкені-бұл өз әлемі!!! Таңдау бар, маркетинг жақсы, ал бағалар одан да жақсы.әрине, тістеңіз!!! Сізге сәттілік, еңбекқор ұжым
Татьяна Котрунова
13 маусым 2025
Бүгін мен осы дүкеннің кәсіпқойлығына тап болдым.Сағат 11.00-ге дейін 13 букетке тапсырыс берілді.Олар тек 12.20-да әкелінді.Бірде-бір телефон жауап бермейді.Байланыс тек Wathapp арқылы.
Ali Ya
7 наурыз 2025
Жан түршігерлік қызмет, кезек күтпейді және дүкеннің көлеміне қарамастан, гүл шоқтарының аз нұсқасы. Енді бұл романста аяғы жоқ
R
Ruslan
21 қыркүйек 2023
Мен Гүлдерді тек Романста алуға тырысамын, өйткені: 1. Бағалар қарапайым кішкентай гүлдермен бірдей. 2. Егер мен Гүлдерді алсам, мен оны жақсы көңіл-күймен қабылдаймын, сондықтан сізге нақты қызмет көрсетуді қалаймын, және бұл жерде жұмыс істейді. 3. Мен мұнда мерекенің әсерін күшейту үшін шарлар сатып алғанды ұнатамын. Рас, доптарда қазақ тілінде мәтіндер жоқ. 4. Гүлдердің дизайны өте стильді.
Владимир Волков
28 шілде 2024
Салқын салон, мен онлайн Гүлдерді таңдағанды ұнатпаймын, бірақ мұнда әрдайым жаңа, керемет безендірілген және қол жетімді баға белгісі бар тірі көрме бар!
Руслан Д
8 қаңтар 2024
Қорқынышты қызмет, бұрын бұл гүлді барлық мерекелерге жақсы көретін, мүмкін басшылық болған кезде ғана қонақтармен жұмыс деңгейде. Өткен аптада мен гүлдерге бірден кіріп, немқұрайлылықпен әңгіме жүргіздім, түсінемін, жаңа жылдан кейін бәрі шаршады, бірақ қонақтар әлі де қонақтар. Мен бес раушан гүлін алғым келді төңкерілген раушандар басқа флористтен сұрауға жіберілді, ол бұл тапсырысты басқа флористке жіберді, нәтижесінде біреу бірдеңе ұсынады деп күтіп, күлкі естідім, мен гүл сатып алуға келмеген сияқтымын, мен кіріп, нәжісте маринадталған сияқтымын. Көршілес Royal Flower-де шебер сол төңкерілген раушандарды жасады, мен олардан сұрадым және бұл тапсырыс бойынша екенін көрдім, бірақ барлық жұмысшылар қазір ешқандай проблема жоқ екенін айтты біз оны ең жақсы түрде жасаймыз .
Анна
2 маусым 2024
Қаладағы ең жақсы гүл дүкені! Ең үлкен таңдау, гүл шоқтары әрқашан трендті заманауи, жүрекке 😍
Елена Шарафутдинова
4 тамыз 2022
Мен сізге гүлдердің балғындығына мұқият қарауға кеңес беремін. Республика даңғылындағы дүкеннен 25 раушан сатып алынды, сатушы олардың жаңа екеніне сендірді, олар қаптаманы ашпады. Бұл жерде раушан жапырақшаларында көгеру және олар құлап кететіні белгілі болды.
АСЕЛЬ АЛЬЖАППАРОВА
5 желтоқсан 2022
Мен гүл шоғын таңдадым, көлікке дейін Гүлдер қатып қалмас үшін фольгамен қаптауды өтіндім. Қыз кәдімгі полиэтилен пакетін орауды шешті. Аяз көшесінде -26, Карл! Гүлдер үшін экстремалды температура. Ол былай дейді: бізде олар таусылды, содан кейін гүл сатудың мәні бар. Бағалар көтерілді, жақын жерде гүл дүкені бар, сол композиция арзанырақ деп аталады, олар қажет болған жағдайда оралған. Қызмет Романтикада өте қысқа емес.
Айжан Омарова
8 ақпан 2023
Сіз қандай флористке баратындығыңызға байланысты әр түрлі. Бұл жағымды және түсіндіріледі және ұсынылады. Бұл жолы онша емес,бірақ бұл менің қабылдауым. Қыздың есімі өте жоғары екені есімде жоқ, бірақ мәселе мынада: ол сіздің артыңыздан дерлік жүреді және ол сізді мазалағандай сезінеді және бұл ұят. Сонымен, көп жағдайда мен олардың көршілеріне бір есіктен Өтемін, онда атмосфераның өзі жайлы ма
Джамбулат Тангиев
18 шілде 2025
Нашар қызмет, кішкентай таңдау, дөрекі көзқарас! Мен ұсынбаймын! Чек берілмеді, бонустар есептелмеді!
Камила Асимкуловa
27 шілде 2024
Соңғы уақытта олар енді бірдей емес. Гүлдер жаңа емес бағалар жоғары техникалық қызмет көрсету төмен.
Максат Кайыржан
23 желтоқсан 2025
Өте жақсы гүлдер, жаңа әдемі, бәрі тек қуанышты
Айгерим Алшинбаева
3 қаңтар 2023
Бағалар өте жоғары . Ешқашан әдемі гүл шоқтары болмайды. Ал олардың гүл өсірушілері не ұсынатынын да білмейді . Және де Манғилик пен Сауранда . Бір нәрсені өзгерту керек балалар
Наталья Чинякина
16 қазан 2021
Өте әдемі гүл шоқтары, шынымен романтикалық орта, жағымды қызметкерлер
Самат Муратов
6 желтоқсан 2022
Жақсы дүкен. Қызмет өте жақсы. Бағалар өте жақсы. Таңдау үлкен. Маған ұнады.
Альмира Мукажанова
25 маусым 2024
Гүлдер бір апта бойы ұзақ уақыт салқын болады. Рахмет!
Ерсаин Нуркенов
10 қараша 2025
Жақсы гүлші! Сыпайы қызметкерлер!
Абулхаир Б.
21 қыркүйек 2025
Керемет балалар, өте жағымды флористер! Барлық осындай керемет, позитивті
Айлана Серкбаева
Гүлдер жаңа 👍 👍 👍
Ш
шарбану тулегенова
4 қазан 2024
Сіз әрқашан өзіңізге ұнайтын Гүлдерді таба аласыз
Иманбаева Алия
17 қыркүйек 2025
Қымбат
динара каирлапова
5 тамыз 2023
Керемет дүкен. Таңдау әрқашан бар
Майя Мусина
29 мамыр 2023
Түстердің үлкен таңдауы! Ал бағалар қаладағы ең жақсы! Мен ұсынамын.
Берик Жанбаев
5 ақпан 2024
Гүлдер әлемі. Бай таңдау. Отл.орын. Кәсіби менеджерлер. Рахмет.
нагима е.
7 қазан 2024
Сіз әрқашан көмектесесіз, әдемі адамдар 🫶 🏻
Елена М.
5 сәуір 2025
әйелдерге қатысты зорлық-зомбылықты қолдайтын маркетинг 🤢 🤮
Рашида Кадырова
10 тамыз 2023
Қымбат, техникалық қызмет көрсету орташа
Di Golovnina
29 тамыз 2022
Салқын дүкен. Барлығы бар.
Ержан Ш
21 қараша 2023
Қымбат
Гаухар Алдабергенова
11 мамыр 2024
Сатып алу үшін жақсы орын
Ален Арстанбеков
Менің ойымша Қазақстандағы нөмірі 1