Romantic

Вячеслав Чернецкий
26 мамыр 2025
Кесілген гүлдер мен дайын гүл шоқтарының үлкен ассортименті бар жақсы гүл дүкені. Ілеспе тауарлар, кәмпиттер ойыншықтар және т.б. рас, бағалар өте түсінікті емес, арзан, содан кейін ол кенеттен қымбаттайды.
Виталий Дмитриев
Бұл гүлдер дүкені Үш рет кірдім. Онда гүлдер кесіліп, кәстрөлдерде әр түрлі болады. Таза, қызметкерлер Мұқият. Жарайсыңдар!
P
Piki Posha
19 қазан 2025
Желде тек ең қымбат гүл шоқтары көрсетілген. Ия, мен беделді орынды түсінемін, бірақ кем дегенде гүлдердің түрлері мен олардың құны тұратын бөлек сөре жасай аламын. Сіз әдемі бірақ бюджеттік букет жинай аласыз. Тіпті Астанада 11 раушан гүл шоғы үшін 7 мың адам ғана алынады.
Павел Куликов
8 қазан 2023
Көбінесе олар жаңа піскен гүлдер түрінде сатылады. Соңғы рет мен букет сатып алдым, түнге жақын, олар жаңа, бүгін ғана жиналды деп айтты. Нәтижесінде таңертең алғашқы гүл қурап қалды. Келесі күні тағы екі. Тағы бір күннен кейін бүкіл букет қурап қалды. Олар алдайды, мен олардан гүл сатып алуға кеңес бермеймін. Айтпақшы, мен 2GIS-те пікір қалдырдым, олар маған жауап берді, "мән-жайларды анықтау"үшін нөмір сұрады. Мен оны тастап кеттім, сондықтан ешкім қайта қоңырау шалмады. Оларға беделге, сатып алушыларға мән бермеңіз. Шаршаған Гүлдерді жоғары бағамен сату үшін
Инкогнито 9974
Өте қымбат дүкен, басқа жерлерде сіз әдемі гүлдер сатып ала аласыз және бағасы бірнеше есе аз
Roman S.
7 қараша 2025
Әртүрлі өнімдердің үлкен таңдауы бар тамаша дүкен 👍 🏻
D
d m
27 қазан 2025
Ең жақсы баға-сапа қатынасы! Беру ұят емес!