Ривьера

Марина Митченко
28 шілде 2024
Керемет орын, барбекюлер, шезлонгтар, шатырлар, жағажай жақсы күтімді, таза, тегіс құмды түбі бар, ал су жай ертегі, балаларды судан шығарып ала алмады:) және сонымен бірге олар қатып қалмады.
Николай Л.
15 қыркүйек 2023
Отбасылық демалыс үшін керемет орын! Олар отбасымен демалды, маған өте ұнады! Ыңғайлы демалыс пен пикник үшін бәрі бар! Өте таза және жылы. Су 32°C дейін қызады өйткені бұл жылы ағын!
Наталья Василенко
17 шілде 2023
Ривьера жағажайы - ең жақсы! Мен ол жерге бірнеше жыл қатарынан барамын және жыл сайын жағажай жақсы жаққа дамып келе жатқанын көремін. Шатырлар, үстелдер мен орындықтар, барбекюлер, шезлонгтар. Ауыстыратын жер бар. Сіз сусын мен тамақ сатып ала аласыз. Су жылы.
Сауле
11 шілде 2024
Жақын жағажайда .біз күнге күйген жерде. Компания волейбол ойнады..менің ойымша, бұл басқаша болуы керек еді..орын дұрыс таңдалмаған.доп біздің аумаққа үнемі ұшып келді. Ал бізбен бірге балалар болды.олар басына да, денесіне де ене алады..көңіл-күй бұзылды.
Любовь У.
13 маусым 2023
Маған өте ұнады, шезлонгтар, қолшатырлар, үстелдер мен барбекю бар. Instagram-дағы жалғыз нәрсе олар балаларға арналған бассейн бар және ойын-сауық болады деп жазды, бірақ ештеңе тіпті музыка болған жоқ. Сондықтан сіз өз бағаныңызды алуыңыз керек
Лиана Ким
28 тамыз 2024