Retro

Sayat Zhairbekov
Бұл жастық шақ, бұл естеліктер орны, бұл жылулық орны, бұл 2000 жылдары студенттер бізді дәмді тамақпен тамақтандырған және көптеген жылдар бойы өзгеріссіз өткеннен кейін, әлі де дәмді және жылы, мен кеңес беремін достар
S
28 мамыр 2025
Жақсы орындар жақсы тамақ орталыққа жақын бірақ бар ретро стилі атаулар ретінде және кейде Мен жек көретін жаман музыканы қамтиды
N
Nika
15 қазан 2024
Соңғы рет олар 2 барбекю таяқшасына тапсырыс берді 1 күйдірілген 2-ні әкелді, даяшы ұзақ уақыт бойы жоқ болып көрінді
Aigul
17 мамыр 2024
Бұрын барбекю керемет болатын. Ал қазір даяшыларға қызмет көрсету өте ерекше емес
Айнур Валишанова
25 маусым 2025
Ішінде сасық және көгеру бар
Максат К.
8 шілде 2020
Ішінде барбекюден түтіннің каустикалық иісі болды көздер қатты суланды, шырын құйылған стакан лас болды мен стаканды ауыстыруды өтіндім одан екінші стакан әкелдім бір жыл жағымды иіс болмады мен тамағымнан ішуге тура келді даяшы өзгеріс бере алмады біз оны осылай қалдыруды сұраған ұсақ-түйек жоқ бірақ мен өзгерісті қайтаруды айттым ал тауық етінен жасалған шашлык қалыпты болды рас сірке суы мен дәмдеуіштер бір апта бойы сол жерде тұрғандай болды және оларды өзгертпеді рахмет !
Kairat Zhanaev
7 маусым 2021
Біздің қаланың ескі мекемелерінің бірі , ескі қаланың атмосферасы дәмді және арзан .