Ретро

Ka$$andra
28 шілде 2025
Даяшылар өте ұнады жігіт пен қыз. Біз парақшада отырдық, бәрін тез жасадық, бірақ аздап ұмытып кеттік. Толық қонудан алыс болса да. Мен бірнеше рет біреуін сұрадым, нәтижесінде олар гол соқты, Мен де соқтым. Мен олардан қой етінің кебабына енді тапсырыс бермеймін. Немесе мен екінші мүмкіндікті беремін. Қарағай жаңғағы мен аругула қосылған Салат 3+ / 5 бірақ жалпы алғанда қалыпты. Шошқа еті де жақсы. Етке арналған тұздықтар да.
Евгения
22 тамыз 2025
Ас үй керемет, ет аузында ериді, салаттар дәмді.Сусындар уақытында ұсынылды,бізге Мұхамед жас жігіт қызмет етті,жағымды, сөйлемейтін. Міне, репертуарды таңдау үшін диджей қандай да бір түрде тәуелсіз болуы керек.Сонымен, мен мекемені ұсынамын.
Асем Асем
14 қараша 2025
Жағымды атмосфера, ең бастысы-дәмді тағамдар!!! Ет өте жақсы дайындалады!! қаладағы кез-келген мекеме бәріне бірден ұнайтындай етіп қызмет етпейді, ал бізде 6 адам болды!) барлығы бәріне ұнады! Енді сізге тек дәмді барбекю үшін!
Рашида Дюсебекова
Бұл жерде мені пиццаны үйге сатып алуға қуантты, шелпек өте құрғақ болып көрінді, ал қалғандары жылытылып, үстіне жайылды, мен пиццаны диско доп төбесіндегі залда тірілттім, атмосфера жайлы емес
Виктория М.
14 шілде 2024
Біз анаммен бір рет болдық, бізге ұнады. Ыдыс-аяқтар өте дәмді, тағамдардың көлемі жақсы, олар аз болады деп ойлады, сондықтан олар пісіруге тапсырыс берді, бірақ соңында олар тойып, өздерімен бірге алып кетті. Бағалар әдетте қол жетімді, атмосфера сүйкімді, мейрамхананың өзі кішкентай. Қызметкерлер сыпайы, жанашыр, бірақ сәл абдырап қалды (немесе шаршады, даяшылар кейде шатасып, ұмытып кетті, бірақ олар әлі де тапсырысты орындады) Олар көктемнің соңында болды, осы уақытта масалар сол жерде болды, өйткені жасыл желектер көп болды және ыстық болды, мейрамханаға өте көп ұшып кетті, бірақ олар біздің приходқа басқа келушілерді аз жеп қойған сияқты және бізді алаңдатпады және жай ғана айналар мен қабырғаларды бейбіт түрде жауып тастады XD Тек ескерту үшін, дайын болғаныңыз жөн)
Артем
Салқын ас үй, әсіресе барбекю Және жақсы қызмет Ян әкімшісі ортақ тіл таба алады Сондай-ақ дәмді кальяндар
Айгерим Хасенова
25 шілде 2025
Дәмді, бірақ сізде барбекю бағасы дірілдегендей өседі. Сонымен, тұздықтар ақылы. Қызмет мүлдем нөл. Сіз тіпті сыраны 10 минут күтесіз, тек 4 үстел жұмыс істейді.Көптеген салаттар жоқ, мейрамханалар сияқты бағалар бар, ал үш шанышқымен шығу.
Клара Именали
17 тамыз 2025
Керемет, ас үй не қажет! Біз кебабтарды алдық, шырынды дәмді! Және әсіресе керемет !хачапури. Барлық тағамдар керемет дайындалады ! өте дәмді!!! Біз бұл тағамдарды жеуге кеңес береміз ! Қызметкерлер сыпайы.
Елена Г.
Демалуға тамаша орын. Мәзір керемет және дәмді дайындалады. Келушілерге арналған Музыка өте ұнады. Мен барлығына ҰБТ ұсынамын!!
Z
Zamira Shernyazova
17 тамыз 2025
Өте жайлы орын, атмосфера жай сынып қызметкерлер сыпайы және жылы шырайлы, ал тағам өте дәмді! Мен міндетті түрде көбірек келемін 😍
Алексей Бурмака
30 маусым 2025
Дәмді: барбекю мен салаттар, содан кейін сирек. 3 жұлдыз тек даяшыларға. Әкімшілер тапсырысты қабылдаған кезде және даяшыға оның хабарламаларын оқымайтындығы туралы дөрекі (қонақтың алдында өзгермей) сөйлесе алады️ ️
Алия К.
11 маусым
Жақсы жанды және арзан орын. Сіз компаниямен жақсы демалуға болады. Енді олар жаз ашты, сіз қалалық қарбалас орталықта денеде отыра аласыз.
Ulugbek _01kz
21 қаңтар 2025
Жақсы отырыңыз! Барлығы дәмді! Бағалар қалыпты. Сыпайы және сыпайы қызметкерлер! Жалпы, Мен ұсынамын!
Баха Шайхиев
8 маусым
Өте скучно. Егер олар Ретро болса, онда 80-ші жылдардағы музыка болады деп ойлады. Бірақ жоқ. Музыка әдетте 23 сағатқа дейін, содан кейін ол жоқ. Сондықтан болар, сенбі болса да, адамдар өте аз болды. Ас үй негізінен солай, бірақ бағасы бойынша көңілді мәдени бағдарлама болуы керек еді.
Артём Смирнов
19 мамыр 2024
Мен барлығына осында келуге кеңес беремін. Жылдам, дәмді және арзан. Керемет даяшылар Адина мен Денис, керемет интерьер! Мен ҰБТ-ны өте ұсынамын.Өте жақсы залдар, беседкалар😍
Ксения
27 тамыз 2025
Кафе ұнады ас үй жақсы, қызмет көрсету де.Музыка жағымды ,ностальгиялық.
Самат Муратов
29 мамыр 2022
Супер! Кафе өте жақсы. Тағам өте дәмді. Қызмет жақсы. Даяшылар Катерина. Ильшат. Мұхамед жақсы. Интерьер де ұнады. Тіпті сыртта отыруға мүмкіндік бар арборлар өте жақсы жабдықталған. Атмосфера керемет.
Л
Ляззат М.
3 қыркүйек 2025
Мен зарядтағышты қалдырдым, қайтарылмады! Жексұрын жер, болге ол жерде аяғы жоқ! Даяшы өзіне алды, зарядтау түпнұсқа.
Минхо Минхо
16 маусым 2025
5-тен 3-ке арналған ас үй контингент бұл мекеме орта сыныптан сәл төмен барады обслуживание қызмет көп нәрсені қалайды. Догон үшін таза орын
Влад Раевский
Жақсы жер жайлы. Жазғы веранда дәмді тағамдар. Жақсы уақыт өткізіңіз
Айжан Нургалиева
ыңғайлы жаз қызмет солай тағам әрқашан жаңа емес
Юлия Сергеева
8 қыркүйек 2024
Бізге ұнайды, дәмді кебабтар, қолайлы бағалар, жалпы қайтып оралғыңыз келетін жер
Иван Холкин
2 қыркүйек 2025
Тамаша мекеме. Дәмді барбекю, қызметкерлер белсенді, сыпайы.
О
Ольга Муханбетжанова
14 қараша 2023
Барлығы ұнайды, барбекю өте дәмді! Бөліктер Жақсы. Біз өзіміз жиі барамыз және достарымызға кеңес береміз. Біз сондай-ақ алып кетеміз.
Раушан Усенова
8 шілде 2024
Жақсы орын .Әдемі жаз. Кебабтар дәмді. Қызметкерлер өте сыпайы
татьяна
24 қыркүйек 2025
Тыныш жер, сіз отбасыңызбен кешкі ас іше аласыз. Дәмді тағамдар.
Сайран Шаханова
16 тамыз 2024
Олар VIP-де отырды.Қыздар караокеде ән айтуға келді.Бұл өте ыңғайлы емес еді.Біз бір-бірімізді естіген жоқпыз.Біз алдын ала тапсырыс бергенімізбен.Ал әкімшіліктер бұл мәселені шеше алмады.
марьям утеулова
29 сәуір 2023
Дәмді кебабтар. Салқын салаттар.Жылы атмосфера.Шапшаң даяшылар. Жылдам қызмет көрсету
Иван скоробогатов
7 ақпан 2023
Бұрын керемет кафе басқаша аталды, сіз отбасыңызбен тамақ іше аласыз , маған жақсы қызметкерлер ұнады. Жалпы, олардың дамуына сәттілік
Виктор С.
23 наурыз 2023
Олар қой мен бұзаудың кебабына тапсырыс берді, қой еті жаңа емес сияқты, ол тамақ ішпеді. Күту уақыты 20-30 мин. қызметкерлер сыпайы бірақ мұқият емес.
Олеся Смирнова
17 қыркүйек 2024
Мен олардың сағат 12:00-ге дейін сәл ұзағырақ жұмыс істегенін және жабылғанын қалаймын, ал екінші қабатта біз осы мекемеге бесінші рет барғаннан кейін білген караоке бар екені белгілі болды және қандай да бір түрде кірген кезде брондау орындары бар бұл тіпті айтылмайды және өсуге орын ұсынбайды жалғастырыңыз
Елена Каргаполова
4 қараша 2022
Тағамдардың 50% - ы тұздалған. Бағалау 2 тк емес даяшылар екінші бүлінген тағамды есептен шығарды. Бірақ ол жаққа оралуға деген ұмтылыс жоқ.
Saken Аубакир
11 қыркүйек 2025
Мен дәмсіз пісіруді ұсынбаймын және құзыретті емес әкімші өз жұмысын білмейді.
Рустам Мусинов
27 маусым
Біз мұнда кебабқа жиі тапсырыс береміз.Өте дәмді.
Алмас с
29 қазан 2024
Сонымен, кабак, әуесқой үшін. Барбекюді Астанада Ретро сияқты ешкім де дайындай алмайды.
Ирина Саркулова
25 шілде 2023
Сыпайы қызметкерлер, 90-шы жылдардағы атмосфера (бұл жаман емес), дәмді барбекю. Енді кемшіліктер. Балалар бұрышы және мас келушілер, комбинация солай. Немесе балалармен кіруге тыйым салыңыз немесе алкогольді ішуді тоқтатыңыз.
Инна Инна
5 маусым 2023
Дәмді кебабтар. Мейірімді қызметкерлер. Таза жайлы.
Дарига Нурханова
3 тамыз 2023
Жаз үлкен, бағасы орташа, техникалық қызмет көрсету өте көп емес, масалар өте көп. Бізге кебаб ұнамады. Жалпы, жұмыс істеуге көп нәрсе бар!
Данияр Абдрахманов
29 тамыз 2023
Ғарыш бағалары, кафедегі интерьер әлдеқашан шаршады, әсіресе дәретхананың есіктері темір шұңқырларға таң қалды, мен екінші рет бармас едім
Мариям Жусупбекова
3 маусым 2025
Евгенийге рахмет айтқым келеді, өз жұмысын жақсы біледі, ол үшін ораламыз 👍 🏽
Айдана Есенбаева
9 қыркүйек 2025
Дәмді тағамдар, бағалар қолайлы.
Ф
Фархат Рафиков
23 қыркүйек 2025
Жақсы ас үй, жақсы қызмет.
Алия Мамраева
28 тамыз 2024
Тамаша қызмет, кебабтар дәмді
Азамат Хусаинов
30 мамыр 2021
Түсініктеме кезінде бұл жер жөндеумен жаңа және жөндеуді жалғастыруда. Қызмет өте көп емес. Олар бірдеңе әкелуді ұмытып кетеді, есепшотпен де қиындық туғызады. Олар жариялайтын акцияларды еске салуы керек.
З
Зульфия Молдагалиева
18 мамыр 2025
Ас үй керемет әсіресе барбекю
Наталья Ажахметова
28 сәуір 2024
Сынып орны, жағымды атмосфера, қызметкерлер сыпайы
Валентина Дудченко
17 мамыр 2023
Өте дәмді кебаб,дәмді салаттар, жақсы масфера!
Гуля Эм
17 маусым 2024
Кебабтар дәмді, біз әрқашан сонда барамыз және әлі өкінбедік.
Светлана Доспанова
19 тамыз 2025
Ең жақсы қымбат емес кафе, әдемі жайлы
Рахат
9 шілде 2024
Бұл дәмді болды, даяшылар жақсы болды