Rational

Мәзір

Bahhteria
20 маусым
Мен бұл жерді өте жақсы көремін. Дәмді, арзан және қызмет әрқашан жоғары деңгейде болды. Біз мұнда 8-9 адамға арналған үлкен компанияға бардық, тіпті одан да көп және үстелдерді ауыстырдық. Олар әр демалыс сайын үлкен компаниямен тамақтанды, жұмыс күндері жүрді. Біз әрқашан есімізде болатын сияқты. Бұл жолы компания сәл аз келді, достарын бірге тапсырыс беруді күтті және біздің мекен-жайымызда біржақты көзқарасты естіді. Содан кейін олар әдеттегідей үстелдерді жылжытқысы келді, содан кейін олар бізге отыруды бұзды. Оның үстіне, бізден бұрын да солай болды. Жалпы, бұл әсер қалдырды. Бұл оқиғаны есептемегенде, бәрі ұнайды. Маған шай қайнатудан бас тартқаным өкінішті, бірақ сонымен бірге қызметкерлер басқа клиентке бас тартпады және оларға шай жасады.
Денис Калинин
22 шілде 2025
Біздің қаладағы ең жақсы асханалардың бірі. Ас үй керемет! Үйде дайындалған, бөліктері үлкен, ассортименті лайықты, қызметкерлер шапшаң және мейірімді. Бағалар жоғары, бірақ сонымен бірге олар өздерін ақтайды және сіз не үшін төлейтіндігіңізді түсінесіз. Мен бұл асханаға бірнеше рет бардым және тағы бірнеше рет ораламын. Ұсынамын!
Илья Горбунов
24 желтоқсан 2025
Қаладағы баға-сапа қатынасы бойынша ең жақсы іскери асханалардың бірі. Тағамдардың үлкен таңдауы, дәмді тағамдар, бөліктердің қанағаттанарлық мөлшері және жалпы жайлы орта. Бұрын Ақиқат фонында әрдайым жексұрын клуб музыкасы ойнайтын, бірақ жақында олар оны қоюды тоқтатқан сияқты 😅
Наталья Рейшель
Бірнеше жылдан бері керемет бизнес-класс асханасы. Ас үй өте дәмді-үйде. Қызметкерлер өте мейірімді, мұқият. Тез қызмет етіңіз. Тыныштық атмосферасы әрқашан осы мекемеде. Аспаздар жақсы - бәрі өте дәмді. Барлық қызметкерлерге үлкен алғысымды білдіремін.
евгений с.
27 наурыз 2025
Жақсы бизнес-класс асханасы, дәмді дайындалған, ассортименті үлкен интерьер асханаға сәйкес келеді. Барлығы таза. Әкімшілер мен қызметкерлер жақсы. Мен жақын жерде жұмыс істейтіндердің барлығына шағымдар жоқ деп кеңес беремін
Dmitriy Z.
5 қаңтар 2025
Жақсы баға-сапа қатынасы . Ғасырдың басындағы Интерьер, бірақ қазір тіпті сүйкімді. Қызмет мейрамхана емес, жақсы.. дәмді және ас қорыту проблемалары жоқ.
дарья гетц
тағам әрқашан жаңа, дәмді. қызметкерлер өте сыпайы, атмосфера жағымды, қызмет жоғары деңгейде, мен қайта - қайта оралғым келеді!тек супер суп
Надежда Абрамова
23 маусым 2025
Үйде дәмді, арзан, ыңғайлы, әрқашан бос үстелдер бар. Сыпайы қызметкерлер, тәулік бойы жұмыс істейді
Бд Днныднднвов
1 қыркүйек 2024
Артықшылықтары-тәулік бойы. Таңертеңгі сағат 7-де ірімшік немесе құймақ болсын, бірдеңе бар. Қалай болғанда да, таңертең француз тілінде картоп болды. Айтпақшы, дәмді. Кемшіліктерден-шыбындар ұшады, олардан таспалар немесе құрылғылар орнатылмаған. Кеңес дәуіріндегі барлық нәрсе. Айтпақшы, термопоттағы су іште айналды, бірақ бұл суға реакция болуы мүмкін...
Айым Амантаева
29 шілде 2025
Әрқашан жаңа және дәмді тағам 👍 Салқын атмосфера Сыпайы қызметкерлер👍 Біз үнемі досымызбен бірге түскі ас ішеміз Мен осы асханаға баруды ұсынамын 👍 👍 👍
валерия горбачева
27 наурыз 2025
мен мұндай жоспардың басқа металары сияқты мүлдем дәмді емес тағам бар деп ойладым, бірақ бәрі жаңа дәмді болып шықты, краб салаты өте жақсы болды
Вячеслав Чернецкий
25 мамыр 2025
Бағасы бірдей орташа асхана. Сіз жақсы түскі ас іше аласыз. Ыңғайлы, ол әрқашан жұмыс істейді. Тағамдардың жақсы ассортименті. Жалпы, қатты үштікке.
868163 Керимова
20 тамыз 2024
Жақсы асхана. Таңертең болды. Мәзірден таңдауға болатын көп нәрсе бар. Ботқа, құймақ, кез-келген талғамға арналған шай. Мен 5-тен 5-ті қоямын! Тәулік бойы жұмыс істейді
Григорий краузен
24 тамыз 2023
Жағымды мекеме тазалық сыпайы ұқыпты қызметкерлер ыдыс-аяқтың сапасы өте жақсы мантия пісіру шайға арналған тұшпара өте көп бірақ бағасы өте қымбат Мен бәрі әлдеқайда арзан және дәмді болатын жерлерді білемін Мен оған тек шұғыл қажеттілік үшін барамын
алексей пермяков
24 шілде 2025
Олар өте дәмді дайындалады!!!! Бөліктер өте үлкен!!! Барлығы таза!!! Мен оны біржақты ұсынамын!!!! Балалар батыл кіріңіздер!!!!
Айганым Болатбекова
9 маусым 2025
Ходжеподж әрқашан дәмді) сіз әрқашан тез жей аласыз, сорпалар, екінші және десерттер)
Олег Тепикин
22 маусым 2025
Жақсы пісіріңіз. Мекеме мен жиһаздың өзі жөндеуді қажет етеді. Зауыт асханасына ұқсай бастады.
Булат
30 қараша 2024
Тамақтану арзан ба? - Ұтымды! Мейрамханалардың әрқайсысында жағымды атмосфера. Қызметкерлермен жағымды қарым-қатынас. Бәрі жақсы!
Ирина Барабанцева
18 ақпан 2024
Дәмді, таза, қол жетімді. Жұмыс режимі-тәулік бойы-кез келген адамға ыңғайлы. Қызметкерлер өте мейірімді және мейірімді.
Irina Korznikova
8 шілде 2025
Бұл Рационалда мен қанша уландым . Ұзақ уақыт бойы бұзылған өнімдер қаншалықты оңай сатылатыны таңқаларлық. Әр жолы, бір жыл ішінде бір нәрсе өзгерді деген үмітпен, олар нашар қызмет пен сападан гөрі тұрақты ештеңе жоқ екенін дәлелдейді.
M
Max Mar
31 қаңтар 2020
Мен мұнда жиі түскі асқа барамын. Орташа бағалар мен дәмді тағамдар. Жалғыз минус-түскі ас кезінде адамдар көп болады және шамамен 20 минут кезекте тұруы керек, бірақ бұл тамақтанғысы келетіндер көп болғандықтан және баяу қызмет көрсететіндіктен емес, бәрі жақсы.
Эрик Макенов
2 қазан 2024
Жақсы ассортимент, дәмді тағам, жедел қызмет.
Евгений Понкратов
15 қазан 2024
Айтпақшы, бұл өте дәмді! Және қымбат емес! Түскі ас кезінде көптеген адамдар, тамақ пен бөліктер, кеңес заманындағыдай, таразыда өлшенеді.
Валерия Алиева
30 шілде 2025
Тағам керемет, орау және жеткізу өте жақсы! Бағалары жақсы
Олег Олег
30 тамыз 2024
Жақсы асхана. Жылдам қызмет көрсету. Дәмді дайындалады
Талгат
27 тамыз 2022
Ыңғайлы орналасуы. Асхана үшін бұл қымбат, үш есе тамақ. Екінші тағамдар солай. Дәмді емес мүлдем дәмсіз жүріңіз. Мұндай ақшаның не үшін екені белгісіз. Мысалы, француз тілінде ет соңғы рет сол жерде жеді. "Жалпы" сөзінен дәмді емес
Константин
22 қаңтар 2022
Сіз жеуге болады. Жақсы және дәмді дайындаңыз. Қызмет кафе мен асхананың ортасында орналасқан. Интерьер жаңартуды қажет етеді, өте ескі.
Назира Рахышева
13 мамыр 2024
Өте лас емес, дәретханаға жарық жоқ, тіпті іште пивнушка, ештеңе жоқ, бұл асхана, асхана емес. Тамақ та солай. Жалпы бұрын жақсы болды
Майя Паранойя
6 қаңтар 2020
Өте жақсы және қымбат емес асхана! Картамен төлем бар. Шағын бар бар, сондықтан сіз тек тамақ ішіп қана қоймай, достарыңызбен бірге отыра аласыз! Ыдыс-аяқтың жақсы таңдауы.
доктор хаус
21 наурыз 2024
Ас үй жоғарғы сынып. Қызметкерлер өте сыпайы. Өте таза және кең!
Ольга Квитовская
23 шілде 2022
Жақсы дәмді тағамдар.Мен жиі уәде беремін.Тамаша пісіру.Бағалар сәл жоғары ,бірақ жеуге тұрарлық тағамдар бар.
Максим Д.
19 тамыз 2024
Дәмді, қанағаттанарлық тағам, алуан түрлі, бағалар жақсы жеді
Тимур
17 шілде 2025
Арзан асхана, бәрі дәмді бірақ балық сирек кездеседі
Елена Шевченко
7 желтоқсан 2019
Дәмді тағам, үлкен ассортимент, сіз өзіңізбен бірге ала аласыз, біріншіден компотқа дейін бір реттік қаптама бар.
дмитрий михайлин
30 қыркүйек 2023
Барлығы дәмді және бағалар қолайлы бөліктер жақсы және әрқашан бәрі жаңа
Дмитрий М.
22 қазан 2019
Өте лайықты таңдау және тамақтанудың негізгі сапасы! Мен көптен бері болған жоқпын, мекеменің бүлінбегеніне таң қалдым ба?
Oralbek
16 наурыз 2021
Тәулік бойы асхана, дәмді дайындалады. Интерьерді өзгерту уақыты келді
Сергей Коцаба
1 қыркүйек 2024
Мұнда 3 түні жол жүру дәмді, үйде тамақтандырылды!
R
Raushan A.
13 желтоқсан 2019
Ыстық тағамдардың ассортименті әрдайым жаңа бола бермейді. Гарнирге арналған пюренің иісі өте жаман болды.
Игорь Дзюбин
13 қаңтар 2020
Мен бұл бизнес-асханаға жиі барамын, олар ұзақ уақыт бойы жақсы дайындалды.
Александр Литвинец
9 желтоқсан 2025
Өте жақсы дайындалған, үйде дәмді!!!
Марина Галимова
10 қыркүйек 2019
Тағам дәмді және арзан. Бұл плюс. Кемшіліктері: үстелдерде тіс шұқығыштары жоқ, шыбындар ұшады.
Вадим Вадимов
29 маусым 2024
Олар дәмді дайындайды, тек соңғы уақытта бәрі қымбат болды
Heyyy)
31 наурыз 2025
Мен бұл асхана туралы жақсы пікірлер естідім. Мен өз пікірімді қалыптастыру үшін апта бойы сол жерде тамақтануды шештім. Шынымды айтсам, мен одан да көп нәрсені күттім. Тамақ жаман болған жоқ, бірақ әңгімелер одан да көп нәрсені күтті
Азамат Альжанов
11 наурыз 2025
Қараңғы және сапасы сәл төмендеді
Михаил Коровин ЭМКу-1-22
27 қазан 2023
Тамыз айында керемет болды, қазір тамақ онша емес, қызметкерлер баяу
Надежда Гюльбякова
Дәмді және қымбат емес
Vid Find
11 желтоқсан 2018
Үстел тағамдары бағасы мен сапасы бойынша қалыпты, олар айтқандай, салдарсыз және рецидивсіз:) бұл әлі де тамақтану
Jambazzy Performance
3 мамыр 2025
Бір-екі жыл бұрынғыдан да нашарлай түсті, басталуы жақсы болды, менің ойымша, ол жерде адамдар көп болған сәтті қайтаруға болмайды, тіпті бәсекелестік жеткілікті
Александр Морозов
20 қаңтар 2020
Ас үй дәмді сияқты!бірақ жақын жерде отырған алкашня ішімдік ішуге және жиындарға бөлек зал жасайды