Рақым

Саламат Жубандыкулы
3 қыркүйек 2023
Рахымжан бауырымызға Аллам разы болсын! Атырау облысы халқына беріп жатқан емі шифа болсын! Өзім маусымдық аллергиям мазалағасын бардым осы жылдың маусым айында, берген емі екі укол, төрт рет көзге тамшы, бетке екі ине, құлан таза жазылып кеттім. Керемет болды! Келіншегім қараптан қарап оң аяғын баса алмай қалған, үш ине қабылдағаннан кейін, жүгіріп кетті. Қазір иогаға барады. Жұмыстарың жемісті болсын Рахымжан! Медикерлерге мың алғыс!👌👌👍👍👍🙏
Ш
3 желтоқсан 2023
Ем алып қайттым. Керемет
Владимир Шамин
5 шілде 2025
Ыңғайлы, клиника мамандарына толы. Дәрігер Ракымжан өз ісінің үлкен маманы. Перональды нервтің Неропатиясы диагнозы қойылған баладан мені (жетім, балалар үйінің түлегі)мемлекет қабылдамады. бал жоқ. Сақтандырулар және тек Ракымжан бастаған Ракым клиникасы ғана компьютерлік томографияға ақы төлеп, дереу жүйке қалпына келтіруді емдеуге кірісті. Әйтпесе, мен біраз жүрдім және өзім ақша таба алмадым. Емхана қызметкерлеріне зобота мен түсіністік үшін шын жүректен алғыс айтамын, мені қабылдаған және аяқты қалпына келтіруге қолдау көрсеткен дәрігер Ракымжанға басшылардың жеке алғысын білдіремін, бұл ретте қаржыны талап етпеймін (менің жағдайымды және барлық жалпы жағдайды бағалай отырып) мемлекеттік емханалар жасамаған. Рақымжан аға, Алла сізге және сіздің отбасыңызға рақым етсін. Амин. Сіздің клиникаңыздың өркендеуін шын жүректен тілеймін. Сіз ең жақсы клиникасыз мен біздің қалада көрдім.
Гульсум Карышева
14 қазан 2025
Мен Ақтауда тұрамын, бірақ кейде осында барамын.Жақсы жауап беретін ұжым,әртүрлі емдік процедуралар,әсіресе акупунктура,классикалық массаж сияқты.Бұл үшін доктор Ракым,массаж терапевті Орыншу және тағы басқаларға алғыс айтамын.
Валерия Пяк
8 тамыз 2025
Керемет емхана! Мен маусымдық аллергиядан екі жыл бойы инелерге бардым, бәрі жақсы көмектеседі! Мен кеңес беремін. Айына бір рет міндетті түрде барамын
Жанар
19 қаңтар 2024
Жақсы клиника, рахмет Рақым аға, псориазды сәтті емдейді. Менің ойымша, акупунктура процедурасы қымбат.
943407 Тулешев
22 шілде 2024
Өз ісінің маманы, мен ұсынамын, бірақ есіңізде болсын, ол құдай емес.
Э
Эльмира Джубанова