Ramtech

Роман Ч.
12 маусым 2025
Жақсы сату бойынша кеңесшілер.Олар өз істерін біледі.Тамаша жөндеу қызметі.Олар бәрін уақытында және шағымсыз жасады.Жақсы мамандар.Мен бәріне кеңес беремін.
З
Зеленцов Б.
17 желтоқсан 2020
Ол компания туралы телефонын жөндеп жатқан және атқарылған жұмыстарына риза болған жолдасынан білді. Менің Note 8 телефонымды тексерген кезде маған кеңес берілді және бүкіл экранды емес,тек әйнекті ауыстыруға болатынына таң қалдым. экранды өзгерту өте қымбат. Мен телефонды қалдырдым, дайын болған кезде олар маған қоңырау шалып, құрылғыны ала алатынымды хабарлады.Жұмысқа өте риза телефон Жаңа болып көрінеді, егер ол не істегенін білмесе, мен оны болжай алмас едім.RamTech шеберлеріне орындалған жұмыс үшін тағы да рахмет. Ұсынамын!Сауатты кеңес беру және тіпті түсінбейтін адамдарға түсінікті, сыпайы қызмет!!!!5 плюс қызмет !!!
Алексей В.
24 қазан 2022
Балалар, үлкен құрмет! Мен 12 Pro max үшін түпнұсқа аккумуляторды сатып алдым. АҚШ-тан өте арзан шыққан жоқ. Менімен бірге Өзгертуді өтіндім. Балалар еш қиындықсыз келісті. Шебер-жан адамы және керемет маман. Мен бәрін бір сағат ішінде жасадым, бірінші рет қажетсіз бөлшектерсіз, кейбір мектептерсіз және т.б. Нағыз керемет қызмет. Сәттілік!!!
Ри
13 желтоқсан 2023
Телефонның артқы терезесін сапалы ауыстырған тамаша қызмет көрсету орталығы.Бағалар барабар, сонымен қатар оларда телефондар мен аксессуарлар бар.
Рахим Хайрмуллин
7 қаңтар 2023
Мен оларға хабарласқаныма өте қуаныштымын, iPhone 13-тегі экранды қала бойынша еш жерде өзгертпедім, тез ауыстырдым, барлығы қоймада, кепілдік жазылды, экран туыстарынан өзгеше емес, жалпы мен бәріне кеңес беремін, рахмет Вам
Вячеслав А.
14 қаңтар 2024
Телефонды тез жөндедіңіз! Камера мен батарея қорқынышты күйде ұшып кетті, 4 сағат және бәрі! Өте тез, Мен бәріне кеңес беремін!
Матвей Пустобаев
26 қараша 2025
Жақсы қызмет көрсету орталығы. Телефондағы бұзылуды анықтап, жойды.
Виктория М.
2 ақпан 2023
Ең жақсы қызмет, 5 жылдан бері Мен тек осында қызмет етемін! Нұрсұлтан Назарбаевқа жеке алғысымды білдіргім келеді. Сапалы жөндеу және кепілдігі бар түпнұсқа бөлшектер үшін көп рахмет.😍
Nano Service
5 желтоқсан 2022
Балалар өз ісінің мамандары, бәрін өте тез және салыстырмалы түрде арзан жасады.мен бәріне кеңес беремін
Алтынай И.
2 ақпан 2024
Сыпайы қызметкерлер Барлығы жоғары деңгейде түсіндіріледі, көрсетіледі, ұсынылады және жасалады Жарайсыңдар
Дмитрий Матюшин
3 мамыр 2022
Телефонға хабарласып олар тез әрі сапалы жұмыс істейтіндерін айтты
Жайык Ж.
28 шілде 2024