Rahat

Жасулан Нуриманов
6 тамыз 2024
Қызмет етулері жоғары, сапалы. Есіктен кіргеннен күлімдеп қарсы алды. Бөлмелері таза, кең. Бұйырытса тағыда келеміз. Гүлдене беріңіздер. Бір ұсынысым кондиционер орнатса.
Ернур Боранбаев
28 қыркүйек 2025
Жақсы қонақ үй, жайлы, таза.
Gulsim R.
Жастық қөне, мулдем жастануға болмайды, көрпе қаптары таза мақта емес әры таза емес, қыздар ға айтып журып алмастырып алдым. стакан таза емес, ыстетлғен. 20000тг лык қонақ үй осындай болмауы керек деп ойлаймын.
Ерик К
23 наурыз 2025
Өте жақсы жер
О
Олжас Сейтбаталов
21 қыркүйек 2023
Ең жайлы қонак үй Зайсан бойынша
Ольга Хаит
19 шілде 2025
Жаңа жөндеу. Кең жайлы бөлмелер, бөлмелерде қажет нәрсенің бәрі бар. Сыпайы қызметкерлер. Меншікте автотұрақ бар. Сонымен қатар, таңғы ас ұсынылды.
Загрипа Абдиева
Сыртқы жағынан өте әдемі ғимарат, жиһаз . Бірақ, өкінішке орай, бөлмелер тазаланбайды, төсек-орын тіпті жазу үшін өте жағымсыз, жуу мүмкін емес, раковинада су бар . Ресепшинге ешкім жауап бермейді. Таңғы ас, өкінішке орай, қуаныш емес ,жеуге болмайтын жұмыртқа . Интернет сымсыз дәлдік тартпайды . Теледидар жұмыс істемейді. Бөлмедегі иіс сантехникалық мәселелерге байланысты мүмкін емес. Мен ешкімге кеңес бермеймін .
Евгений А.
14 тамыз 2025
Мен бір орындық Нөмірді түсірдім. Таза, кей жерлерде-талғампаз, қабылдауда - мейірімді қыз. Бірақ олардың бәрін қадағалап отыруға уақыты жоқ: менің ванна бөлмесінде шам жанбады, және менің ойымша, душта күрделі, сәнді кран да жұмыс істемеді). Сондай-ақ, көліктен қоқысты тастайтын адам болуы керек). Бөлмеге кірген кезде ілгіш зиян тигізбейді, қонақтардың тәпішкелері де). Сонымен, түнеу үшін өте жақсы нұсқа болды
Галина Васильева
7 мамыр 2025
Олар мұнда 2022 жылы таза, жайлы болды. Жақсы жерде орналасқан. 2024 жылы олар мұнда келмеді, өйткені жөндеу жұмыстары жүргізілді. Биыл Жеңіс күніне келдік. Жақсы жөндеу жұмыстары жасалды, таза, бірақ қонақ үйдің мәртебесі сәйкес келмейді! бөлмеде кем дегенде кішкентай тоңазытқыш жоқ, асхана жоқ. Бұрын бұл жерде таңғы ас құны болатын. Енді сіз қай жерде тамақтануға болатындығын іздеуіңіз керек. 2 жергілікті нөмірдің құны бір адамға 10 мың теңге.
Аслан Кажрахимов
30 мамыр 2025
Жақсы қонақ үй, жөндеуден кейін бөлмелер арзан, таза және ұқыпты, таңғы ас жоқ, Мен сізге бос орындарды алдын-ала брондауға кеңес беремін
Антон Шевцов
22 қаңтар 2024
4 адамнан жеті Ария келді. Люкс пен 3 орындық арасында таңдалды. Бағасы бірдей 15т.тг. 3 орынды таңдады. Екі үлкен төсек және диван. Ыңғайлы матрацтар, жастықтар. Таза іш киім. Шкаф. Теледидар. Үстел. Екі тумбочка. Бөлме таза, жылы. Бағаға таңғы ас кіреді. Ғимараттың артында тұрақ бар. Қонақ үйдегі кафеде мәзір Үлкен емес, бірақ бәрі дәмді! Оң қанатта жөндеу жұмыстары жүріп жатыр, жақында ол одан да әдемі және ыңғайлы болады! Кемшіліктерден-дәретханада дәретхана қақпағының бекітпесі сынған және сабын диспенсері жұмыс істемеген. "Шаршаған" душ. Төменгі жол: мен ұсынамын!
Александр Гончаров
19 маусым
Душтағы судың қысымы төмен жууға ыңғайлы емес, кондиционер жоқ үлкен минус, 5-тен 4-і таза, ас үй тек таңғы ас.
V
Viki Ggg
20 тамыз 2025
Керемет қызмет, пәтер классикасы, артық ештеңе жоқ.Бөлмелер таза, әкімшілік сыпайы.Мен мұнда бірінші рет келдім және риза болдым
inst: @madkiba
26 қыркүйек 2023
Қала орталығындағы жақсы және арзан қонақ үй. Әуежайға жаяу шамамен жарты сағатта жетуге болады. Жақын жерде өрмелеуге болатын әдемі таулар бар. Таңғы ас кіреді, біреуіне арналған бөлмелер бар, бұл сирек кездеседі.
Денис Назарков
22 маусым 2023
Қонақ үй таза, ұқыпты, күн сайын төсек және полатенца ауыстырылады.бөлмеде теледидар бар.әрине, кондиционер жоқ.бірінші қабатта асхана бар.таңғы ас тегін
Ахметов Замир
19 желтоқсан 2023
Өте жақсы қонақ үй! Интерьер заманауи стильде керемет көрінеді, таза және ұқыпты, жалпы бұл қонақ үйде болу жағымды. Ұжым өте мейірімді!
клара т.
27 тамыз 2023
Біз зайсан қаласында қонақ болып, рахат қонақ үйіне қоныстандық .және иесіне рахмет(кешіріңіз, біз сіздің атыңызды білмейміз).және барлық қызметкерлер .біз терең құрметпен үлкен рахмет айтамыз.барлығы өте таза.қызметкерлер мейірімді.кафедегі қыздарға ерекше назар аударыңыз.олар өте дәмді дайындалады .БАРЛЫҒЫНА ЖЫЛЫ ҚАБЫЛДАҒАНЫҢЫЗ ҮШІН РАХМЕТ.
Karina Khegay
9 тамыз 2022
Біз көлден шықтық. Алакөл таңертең нөмірлерді брондау үшін қоңырау шалды. Жолда күні бойы болды және бізді кең бөлмелер күтіп тұрды. Қонақ үй жақсы. Әр бөлмеде кең бөлмелер, дәретхана мен душ бар, теледидар, зығыр маталар мен сүлгілер ұсынылады Бір адамға шаққандағы құны-4000 құнына таңғы ас кіреді. Бірақ таңғы ас ұнамады
Ерлан Аубакиров
20 наурыз 2023
Зайсан үшін жақсы қонақ үй! Жылы, таза, таңғы ас кіреді. Мен кірген кезде олар тек 2 жергілікті Нөмірді босатты деп айтты, таңертең ол бөлмені босатқан кезде тазалаушыдан сұрады және барлық бір бөлмелі бөлмелер бос емес пе? Мен тегін деп жауап бердім )))
Анонимді пікір
15 тамыз 2023
Бүгін таңертең Мен қоңырау шалып, бір адамға тапсырыс бердім барлығы сізге брондау деді, Мен әлі де жолда кешке баратынымды ескерттім, бәрі жақсы күтеді, мен кешке қонақүйге келемін, олар маған орын жоқ дейді бәрі бос емес ад ️ әкімші мен сізге қоңырау шалдым дейді бірақ менде SMS жіберілмеді олар қоңырау шалды дороги️ жолдағы адамдарға қалай қарайды, қонақ үй басшылығынан шара қолдануды сұраймын
Айдана Аймухаметова
15 қазан 2021
"Рахат" қонақ үйі ұнады, таза, жайлы және ең бастысы суық мезгілде өте жылы бөлмелерде. Төменгі қабатта 1-қабатта кафе бар, бірақ шындық ыстық тағамдар біздің сапарымызда Жаңа болған жоқ.
Асхат Саметеев
2 мамыр 2022
Іссапарда өте жиі. Мен көптеген қонақүйлерді көрдім. Бірақ мұнда деңгей ең жақсы. Бөлмелер кең, таза және темекі шекпейді. Оның бағасы үшін ТОП. Айтпақшы, таңғы ас кіреді.
Дмитрий Г.
12 қазан 2023
Жақсы қонақ үй. Тыныш орта, таза бөлмелер, іш киім, ыстық су, теледидар, сізге қажет нәрсенің бәрі бар. Кешке мен олардың кафесінде кешкі ас іштім (куырдак дәмді, маған ұнады). Жалпы, әсер оң болып қалды.
Владимир Петров
21 қазан 2023
Қалыпты қонақ үй, өлтірілген жолдан жүздеген шақырым өткеннен кейін, дұрыс демалу, душ, шайнек және жиі төсек жеу қалыпты жағдай.
Мурат Жайлаубай
4 желтоқсан 2022
Қонақ үй Зайсан қаласы үшін жақсы. Бөлмеде тоңазытқыш пен сейф жоқ. Душ бөлмесі ескі. Таңғы ас құнына кіреді. Ботқа дәмді емес
Акмарал Манарбеккызы
21 шілде 2024
Қымбат, бөлме таза емес, су жоқ, жуынатын бөлме жоқ, бұл ақшаға тұрарлық емес
Василий Гаврилов
15 ақпан 2023
Жақсы қонақ үй, кафе, сауна. Кең бөлмелер, мейірімді қызметкерлер
Константин Герасимов
1 наурыз 2025
Жақсы қонақ үй! Таза, жайлы, қонақжай
Ануар К.
25 қыркүйек 2023
Дәмді тағамдар мен үлкен бөліктер. Шағын қалаға арналған нормалар қонақ үйі.
Сергей Б
12 ақпан 2025
Маған өте ұнады, бәрі таза және жақсы кеңес береді
Ербол Каируллаев
12 шілде 2023
Бөлме таза және жақсы, бірақ жуынатын бөлмеде жоқ сабын және сусабын жалпы жаман емес қонақ үй
Арайлым И
31 шілде 2025
Жылтыр шырша жақсы қонақ үй бізге бәрі ұнады 😘
Владимир Карманов
30 маусым 2022
Жауапты қызметкерлер, жақсы бөлмелер, қолайлы баға.
Наташа Смит
9 шілде 2021
Жақын жерде әлдеқайда арзан қонақ үй бар екенін ескерсек, бағалар тым жоғары
Айдос А.
12 маусым 2022
Лайықты қонақ үй, асхана бар ішінде, әр бөлмеде душ
Askar Sagyndykov
6 тамыз 2024
Бәрі жақсы. Тек жөндеу жұмыстары жүргізілді. Бірақ кондер жоқ.
Асет К.
2 шілде 2025
Норма, қымбат ! , кондер сатып алыңыз бөлмелер
argintinsok
31 тамыз 2023
Ешқашан ұйықтайтын орын жоқ.жоқ көлік қоятын орын және таңертең ерте жету мүмкін емес.
G
Gulzat S.
8 ақпан 2020
кафеде қызмет нөл, ыдыс-аяқ лас және сынған
Василий Феничев
30 мамыр 2021
2 ай өмір сүрді, барлығы таза бөлмелер, таңертең таңғы ас
Асылхан Ж.
30 қыркүйек 2025
керемет мекеме!!!
Имя Ф.
20 қаңтар 2024
Сервисті қатайту керек еді, сондықтан негізінен жаман емес
JenyB
3 тамыз 2018
Жақсы қонақ үй, жақсы қызмет
Azamat Saugabay
4 мамыр 2023
Сонымен, провинциялық қонақ үй. Лас емес.
О
Олег И.
19 қазан 2018
Жайлы бөлмелер, таңғы ас, клиенттер үшін тегін тұрақ.
Оралбай Катиетов
30 маусым 2021
Зайсан сияқты шағын қала үшін өте керемет қонақ үй, мен кеңес берер едім!
Мария Медведь
27 тамыз 2020
Қорқынышты қызмет және клиенттерге деген көзқарас
Алексей Тикунов
31 тамыз 2023
Барлығы супер, мен баруға кеңес беремін!
Рустем Ходжаев
15 қазан 2019