Қазпошта

Mukhtar Yespembet
31 мамыр 2024
Жалпы Қазпошта мекемесі өте жай жұмыс істейді екен. Электронды төлем қабылдамайды, тек қолма-қол есептесесің... Кеңес үкіметі кезінде қалып қойған мекеме сияқты...
Гулназира Балтабаева
22 сәуір 2025
Осы почтаны бір сағат іздеп зорға тапқам ше бірақ тез бітіріп берді шаруамды қызметкерлер күшті
Қанат Болатұлы
20 шілде 2023
Өте керемет
Акерке Кайым
24 шілде 2025
Бір рет Мен өз затымды алдым. Ұзақ уақыт бойы олар өзі кіріп, табуға көмектескенін іздеді. Менің ойымша, облыста Қазпошта үшін одан да көп нәрсе болуы керек. Кішкентай осындай біртүрлі.
севара гафурова
14 қыркүйек 2024
Кесте бойынша олар сенбіде сағат 9.00-ден 14.00-ге дейін жұмыс істеуі керек, мен 10.30 уақыт күтемін, ал жұмысшылар әлі жоқ. Сондықтан олар сенбіде жұмыс істемейді онда неге кесте және адамдарды алдау керек, мен уақытты босқа өткіздім
Мухит Сулеймен
Кәдімгі пошта, бастысы дөрекі емес
Sherali Kuzimetov
26 шілде 2023
Қызмет 0. Онда қыз жұмыс істегісі келмейді, отырады және ант береді. Жақсы түсіндірілгені жақсы болар еді. Ұнамады. Мен ол жерге енді келмеймін.
Самал Картамбаева
26 шілде 2022
Қорқынышты. Кішкентай ғимарат бәрі ескі және иісі қорқынышты. Қызмет көрсету жай ғана сұмдық
Нур А.
11 қаңтар 2022
Қарғыс сізге қалай жетуге болады? Деректер жоқ, қорқынышты ұйым ешқандай тәртіп жоқ толық колхоз, жұмысшылар отырады ант береді ️ ️ адамдардың шағын бөлмесі 1000
Ш
26 шілде 2023
Қызмет онша емес
Феруза
14 ақпан 2023
Кішкентай ғимараттар сәлемдемені алды алик