Қазпошта

У
Улжан Тажимахан
30 маусым 2025
Обслуживание тез әрі ыңғайлы,сапалы қызмет көрсетеді
Жансері А
14 қыркүйек 2023
Ішінде қызмет көрсететін қызметкерлер аз
Гульмира Галимова
4 наурыз 2025
Бұл пошта бөлімшесінде сәлемдемелерді беру үшін жеке бөлме, кең, кезек күтуге ыңғайлы, тақырыпты қосымшадан сәлемдемелер береді және басқалардан да көрінеді. Қызмет қалыпты, тіпті тез айтуға болады, Қыздар тыныш, сабырлы, кем дегенде маған сыпайы болды. Орналасқан жері көлікте жүргендер үшін ыңғайлы, сіз екі жағынан да жүре аласыз. Сағат 13.00 - ден бастап олар дәл қабылдамайды, түскі ас.
Henk Mudi
4 қаңтар 2025
Пошта бөлімшесі өте жақсы, бірақ айтыңызшы, неге бір апта ішінде бұл бөлімшеде пакеттерді жіберуге арналған қораптар жоқ, менің деректерім бойынша қораптардың өлшемдері өте көп және олар поштада жеткілікті болуы керек, бізде не бар ? Бүкіл бөлімге бір қорап..... Қызметкерлер маған қорапсыз жібере алмаймын дейді, бірақ бұл да дұрыс емес. Қорытындысы бойынша не ? Бұл пошта бөлімшесі поштада негізгі заттардың жоқтығынан клиенттерін жоғалтады иә Мен білемін сіз барлық қораптарды саттыңыз және қоймадан алуға немесе жаңа қораптарды әкелуге уақытыңыз болмады бірақ camoooon бір аптадан астам уақыт бойы қораптар жоқ па ? Сіз ойлайтын шығарсыз жарайды қоқыс жәшіктері бірақ мүмкін сіз үшін бұл қоқыс мен үшін жоқ, қорап деп айтуға болады өнімнің аздап қорғалған және герметикалық болатынына кепілдік. Күн сайын поштамен жұмыс істейтін және өз тауарларын бүкіл KZ ге жіберетін шағын бизнес туралы ұмытпаңыз енді оған бұл қораптарды қала бойынша іздеу керек пе ?
Aigerim zahanova
16 қыркүйек 2025
Мен поштаға көмек сұрадым.менің картамнан ақша жоғалып кетті, дәлірек айтсақ, Мен бұрын-соңды болмаған дәмді сатып алуға кеттім.Мен Қазпоштаға жүгіндім себебі менде төлқұжат үшін карта болды. Және менің шотымнан үзінді көшірме жасауды өтінді.Қыз Павлодарға сұрау жіберу керек деді.Мен шығарылымға осы жауап келгенше жарты сағат күттім.Мен Қазпошта қосымшасы арқылы екі минут ішінде өзімнің жүзден бір бөлігімнен осы есепшотты алдым.яменеджер бұл туралы білмеді ме, әлде мені әдейі күтті ме, мен түсінбедім.Мобильді қосымша арқылы бірден айта аламыз.
Светлана Карпова
6 желтоқсан 2025
Қызмет жақсы сәлемдеме интернет дүкеннен алынды олар сол жерде ашылды олар жазып бергені жеткіліксіз жеткізуші жіберуге болмайтын жаман нәрсе қоймады олар пошта арқылы қабылданбайды бірақ олар поштадан алу үшін күніне бірнеше рет аталды
Abba
11 желтоқсан 2023
Сәлемдемелер супермаркетінің жүйесін алып тастады. Егер бұрын сәлемдеменің қай ұяшығында ақпараты бар талон алуға болатын болса, еш қиындықсыз және кезексіз кіру аз болды. Енді кезекке тұру үшін жеткілікті уақыт жұмсау керек (бұл орталық бөлім болғандықтан, бандерольдерді бірнеше адам алады). Қызметкерлермен ешқандай проблема болған жоқ. Жұмыс уақыты кешкі сағат 18:00-ге дейін өте аз. Бірақ бұл бас филиалға қатысты сұрақтар.
Aidana K
19 сәуір 2025
Бастық әдемі, мәселелерді тез шешеді, ақылды қыздар, бір тиынға бағаланған жұмысыңыз үшін рахмет, шағымдар жоқ
Марина Б
7 қараша 2025
Қызметкерлер пайдалы, шыдамды . Зейнеткерлерге жақсы қызмет көрсетеді. Жалғыз қолайсыздық-ақшаны,иопоатаны, аударымдарды картамен немесе қолма-қол ақшамен қабылдау, QR жоқ, бұл ыңғайлы және практикалық
B
Blktop Pan ,
11 наурыз 2025
Менеджерлерге бұл жалғыз бөлім қалыпты екенін еске салғым келеді.Әзірге шағымдар жоқ,олар жақсы жұмыс істейді.Қалғандары жөндеуді қажет етеді.Әсіресе алтыншы бөлім.Жасауға тырысыңыз, ширек ғасырдан астам уақыт бойы жөндеу болған жоқ.
Ас Ас
7 тамыз 2025
Жөндеу жоқ, Халыққа қызмет көрсету өте әлсіз. Басшы немесе директор түсінбейді сапаны қалай жақсартуға болады.
Вячеслав Б.
26 тамыз 2024
Қызмет жақсы, тек жұмыс күндері сағат 18.00-ге дейін сәлемдеме беру бөлімінің жұмыс кестесі. Мен жұмыстан үлгермеймін, сенбіні күтуге тура келеді
Sabinkaa31
15 наурыз 2024
Мен әрқашан Aliexpress және интернет-дүкендерден пакеттерді аламын. Бұрын сіз өзіңіз кіріп, сәлемдемені ала аласыз, бірақ жорыққа олар ұрланған, сондықтан қазір тек қызметкерлер сәлемдемелер береді, сондықтан кезектер үлкен, әр түрлі, содан кейін аз, содан кейін көптеген адамдар болады.
Надежда Вирясова
18 мамыр 2022
Қаламыздың ең жақсы пошта бөлімшесін айта аламын. Жақсы жұмыс және тұтынушыларға қызмет көрсету, уақытында және кідіріссіз жеткізу.Бұл өте ыңғайлы хабарламалар арқылы SMS және жеделхат бот.
оксана кокарева
23 қараша 2024
Мәңгі жұмысшылар жоқ.Қызмет көрсететін ешкім жоқ.Егер Сіз кірсеңіз, кем дегенде 40 минут күтесіз.Егер зейнетақы келесі күні берілсе, мүмкін 2-ден кейін
Амир Валеев
Мен тек пакеттердің супермаркетін қолданамын. Ыңғайлы, жылдам
Татьяна Недилько
12 желтоқсан 2024
Күту уақыты-0. Нормалардың сәлемдемелері. Ескертусіз қызмет көрсету. Жалпы мен ризамын
Алексей Скучаев
14 қаңтар 2025
Пошта жақсы. Қызметкерлер өте сыпайы және жақсы. Жөндеу жұмыстары зиян тигізбейді.
Анна Алтынбаева
22 наурыз 2023
Хат жіберу үшін ұзақ уақыт күту керек. Сәлемдемелермен де ыңғайлы болмады. Егер сіз бұрын кіріп, пакетіңізді таба алсаңыз, сізге тез қызмет көрсетіледі. Енді сіз тұрып, қызметкерлердің сіздің пакетіңізді табуын күтесіз. Барлығы күтеді, өйткені олар пакеттерді кезекпен іздейді. Әдетте бір-екі қыз. Сіз тұрасыз және күтесіз.
Валя А
25 маусым 2025
Лас, ыңғайсыз. Телефон жоқ. Бір нәрсені анықтау үшін поштаға бару керек. Бұл 20 ғасырдың деңгейі емес, бұл 19 ғасыр
татьяна м.
14 ақпан 2024
Неліктен олар түскі ас уақытын жазбайды, кестеде түскі ассыз жұмыс уақыты,ал іс жүзінде 13.00-ден 14.00-ге дейін түскі ас. Адамдар түскі ас уақыты бар екенін білмейді және пакеттерін алуға барады. Мұндай көзқараспен қаз поштасы қажет болмауы мүмкін. Қандай басшы осындай және бағынышты. Біз орындықтарды біздің есебінен жалға аламыз, содан кейін миллиондаған автокөліктерді сатып аламыз
Абдумалик Мерзакельдиев
Сыпайы және жедел қызметкерлер, оларға рахмет!
O
Oleg A.
21 желтоқсан 2021
Кеше мен пакетті алу үшін жұмыстан келдім уақыт 17:37 болды,күзетші жібермеді,күзетші емес,күзетші.Ол адамдарға көп айтты,жаңа жылға дейін адамдар көп болатыны түсінікті,үшінші кассирді уақытша, ставканың еденіне қойыңыз.Барлығы төленді,бірақ мен оны ала алмадым,Мен бүгін барамын, бұл таңқаларлық қызықты.
Александр Набиуллин
26 наурыз 2024
Өткен ғасырда соққан сияқты))) тірі кезек және тек 2 терезе жұмыс істейді. Нәтижесінде 1 хат жіберу үшін мен 2 сағат жұмсадым
Алексей
29 қыркүйек 2023
Бұрын сәлемдемені өзіңіз ала алатын болсаңыз жақсы болды, енді олар шығарылғанша күту керек (адамдар шаршайтыны анық, бірақ сіз басқа қызметкерді қоя аласыз)
Индира Мухаметжанова
9 қараша 2025
Постоматтар жасайтын уақыт келді, көптеген адамдар бар және ол жалғыз өзі береді, ұзақ күтеді
Анонимді пікір
18 сәуір 2020
Олар көбінесе телефонға жауап бермейді, кейде олар дұрыс емес ақпаратты телефон арқылы айтады . Қысқартылған режим туралы хабарландыруларды ескертпестен немесе ілместен жабылатын жағдайлар болды!
Айгерим
4 қараша 2024
Бұл ғимаратты жөндеу жұмыстары өтті. Мен Кеңес заманына келгендей болдым 😁 Ал қызметкерлер жақсы
Алексей С.
7 қыркүйек 2021
Бұдан былай Қазпошта қызметтерін пайдаланбаймын. Жеткізу ұзақ, әр сұрыптау орталығында бірнеше күн жөнелтуге кетеді.
Анонимді пікір
15 қаңтар 2019
Сәлеметсіз бе! Компанияның өте жауапты қызметкерлері, жылдам қызмет көрсету.! 6-бөлімнің барлық ұжымына ерекше рахмет!!!
ANDR 7.
20 қаңтар 2021
Қоңырау шалу мүмкін емес .Телефондар жауап бермейді.Сәлемдеме Шешембековке келді15 бір апта бұрын және үнсіздік.Ақпаратты алу мүмкін емес өйткені телефондар алмайды.
Геннадий Цуриков
Сәлемдемені күту уақыты, жұмыс кестесі.
Евгений ***
27 ақпан 2024
Бейшара қыздар сәлемдеме беру ресепшнінде, тіпті шығуға уақыт жоқ, үлкен адамдардың ағыны. Олар аз. Жарайсыңдар.
Альбина Ибраева
3 сәуір 2023
Қызмет өте қорқынышты, кассада екі адам бар, адамдар көп уақыт алмайды, көп терезе қою керек пе
Ольга Ст
24 шілде 2021
Қызметкерлер мейірімді, бірақ қызмет ұзақ. Электрондық кезек жоқ. Сондай-ақ, осы пошта бөлімшесінде ыңғайлы және жылдам пакеттер супермаркеті бар
Елена Феникс
21 сәуір 2025
Көп рахмет, тез және сыпайы!👍
Анастасия
26 желтоқсан 2025
Қыздар жақсы, шапшаң
Артём
12 қаңтар 2022
Жақсы пошта , супер орын Интернетте көптен күткен өнім келгенде !!! Сіз ол жаққа тікелей жүгіресіз))))
Дмитрий Ярышев
17 наурыз 2022
Қытайдан сәлемдемелер алған кезде өзіне-өзі қызмет көрсету жабылды, енді кезек
Куралсын Джалгасбаев
23 ақпан 2022
мейірімді қызметкерлер жылдам техникалық қызмет көрсету тазалық және тәртіп
Анита Лесневская
30 шілде 2022
Мүлдем ыңғайсыз жұмыс кестесі. 18-ге дейін жұмыс істейді. Сенбі күні демалыс. Жұмыс күндері жұмыс істеймін, поштаға кіру мүмкін емес. Біз сұрауымыз керек. Әдеттегідей, халық үшін барлық "ыңғайлылық".
самат атыгаев
22 шілде 2023
Пошта жедел жұмыс істейді. Пакеттер жақсы жұмыс істейді
Карина Г.
2 сәуір 2019
Эргономикалық түрде орналастырылған жұмыс орындары, барлық бөлімдер үнемі жұмыс істейді. Жақсы қызмет.
Куаныш Токтарбаев
23 қыркүйек 2024
Жақсы қызмет. Мейірімді қызметкерлер.
Людмила Алмазова
20 ақпан 2024
Сыпайы қызметкерлер. Тез қызмет етеді.
Di Va
24 тамыз 2025
Қызметкерлер мәңгілікке жетіспейді...және бұл қайғылы
Азат Жуманов
24 шілде 2019
Олар бәрін қауіпсіз жеткізеді, сонымен қатар мен соңғы рет болған кезде Тапсырыс беруші мен қызметкердің жанжалын көрдім
Евгений
18 қазан 2024
Мәңгілік кезек және қанағаттанбаған қызметкерлер
natalya galutva
9 ақпан 2020
Бұл біздің филиал, мейірімді қызметкерлер, жақсы қызмет көрсету
П
Поляков Денис
5 қараша 2022
Пакеттердің тәуелсіз таңдауын алып тастау жаман. Бұл әлдеқайда жылдам болды. Қазір ыңғайлы емес. Және терминал вечо жұмыс істемейді))))