Protest

Наталья
2 қаңтар 2024
Керемет, атмосфералық орын!. өте әдемі, әкімшілер сыпайы және мұқият, бәрі өте сауатты түсіндіріледі, көрсетеді. Студияда 20-дан астам бағыт бар, әрқайсысы өздері үшін міндетті түрде бір нәрсені таңдай алады, сіз кез-келген жаттығуға бір жазылымға қатыса аласыз-бұл өте ыңғайлы! Менің басымдығым, әрине, бұл бағыт - "салауатты арқа" би бағыттары, йога, күш бағыттары бар . Мен міндетті түрде кеңес беремін ❤ ❤ ️ ️
Лиза
11 мамыр 2025
Мен бұл студияны жақсы көремін. Жақсы жаттықтырушылар, жауапты әкімшілер, жағымды бөлме. Барлығы өте ыңғайлы)
А. М.
28 наурыз 2023
Бір айлық сапарлардан кейін уау эффектісі әлі де сақталды, мен әлі күнге дейін сөзбен айтып жеткізу мүмкін емес қуаныштымын! Мен күн сайын, тіпті сенбіде де шектеусіз болдым, мен белгіленген сағатты асыға күтемін және жаттығуға жүгіремін, менде ешқашан болған емес! Бұл оңай фитнес студиясы емес, бұл жердегі әйелдер жұмағы, бұл әдемі денелерге арналған ғибадатхана! Protest-те қыздар сексуалды, әдемі, күшті және жұмсақ болуға үйретіледі. Қызметке қатысты: керемет деп айту-ештеңе айтпау, қызмет ең жоғары деңгейде! Барлығы өте мейірімді, адал, жанашыр, мейірімді. Бірінші күннен бастап мен достарыма қонаққа келген сияқтымын) студияда әрдайым таза, жайлы, жайлы екенін атап өткім келеді: әрдайым жаңа Сүлгілер, құрғақ душтар, таза шкафтар, залдардағы таза кілемшелер, Гигиена құралдары әрқашан қол жетімді. Кондиционерлеу жүйесі дұрыс жұмыс істейді. Су Шексіз сүзгіден өткен, сонымен қатар рецепт бойынша бөтелкедегі су мен басқа да жабдықтарды сатып алуға болады. Жаттығу процесінің өзіне қатысты: әр зал мен студияның өзі жеке өнер туындысы ретінде, жай ғана шындыққа жанаспайтын атмосфера, студияда болу қазірдің өзінде қуаныш тудырады. Барлық жаттықтырушылар өте мұқият, әркімнің өзіндік ерекше тәсілі бар, әркім қайта-қайта келгісі келеді, бірақ аптаның күндері аз. 14 бағыт - сіз кем дегенде күн сайын жаңа нәрсеге бара аласыз және жалықпайсыз! Жазу онлайн режимінде жүзеге асырылады, сондықтан жаттығуда пандемия болмайды және өте ыңғайлы және ыңғайлы. Тегін сынақ сабағы бар, сондықтан мен оны кем дегенде сынап көруді ұсынамын. Айтпақшы, бөліп-бөліп төлеу өте ыңғайлы, сонымен қатар қызықты акциялар жиі өтеді және жеңілдіктер бар. Қосылыңыз, қыздар! Алдымен өзіңізді жақсы көріңіз!
Марина Смирнова
31 наурыз 2023
Мен 57 жастамын. Мен мұнда негізінен жас қыздармен айналысамын. Ақыры уақытты таңдап, ыстық желге жазылғаныма өте қуаныштымын . Мен таңертең ерте, жұмысқа дейін барамын. Маған сағат 7.30-да ыңғайлы. Жаттықтырушы Настя сынып сабақтарын өткізеді, "ыстық" залда ыңғайлы жұмсақ созылу, мұқият және кәсіби жаттықтырушы, Настя әр сабаққа шығармашылық көзқараспен қарайды. Жаттығудан кейін ыңғайсыздық жоқ, энергияның жоғарылауы. Жалпы, ҰБТ жаттықтырушысы да , жарығы өшірілген сабақтарға арналған шағын зал да, жазылымның уақыты да, бағасы да бәрін ұйымдастырады. Мен айналысамын👍
Aigerim Amirkan
27 мамыр 2023
Камера нақты уақыт режимінде жазусыз түсіреді, кіре берістегі аяқ киімді шатастыруға болады, өйткені аяқ киім жиналады. Кішкентай залдар және сабақтар кезінде тұншықтырады. Киім ауыстыратын бөлме кішкентай, сабынмен 3 душ, мейірімді қызметкерлер, Сүлгілер бар, ештеңе иісі жоқ.
Sonja Sonja
31 шілде 2023
Киім ауыстыратын бөлмелер таза және ұқыпты. Қабылдаудағы қыздар сүйкімді. Жаттықтырушы-өз ісінің шебері. Сізбен тек жоғары
Альбина
27 мамыр 2023
Менің ойымша, қаладағы ең жақсы студия. Жақсы жабдық, Мұқият қызметкерлер. Жаттықтырушылар-кәсіпқойлар. Атмосфера жағымды. Мен әрқашан келгім келеді!
Аля
27 қаңтар 2024
Әйелдерге арналған ең жақсы фитнес орталығы, иә! Үй-жайдан бастап жаттықтырушыларға дейін бәрі керемет.
Надежда Калачева
18 қаңтар 2023
Супер студия, керемет жаттықтырушылармен. Сабақтар өте қызықты. Жаттығудан кейін сіз өзіңізді керемет сезінесіз Мен міндетті түрде ұсынамын.
Екатерина Иванова
23 шілде 2023
Үй атмосферасы бар жағымды студия) дәліздегі неонды жарықтандыруды ұнатады, шағын залдар, Сүлгілер бар, іші әрқашан таза
Ангелина К
16 наурыз 2024
Жаттығу үшін керемет орын, атмосфера мен оқытушылар ұнайды
Анастасия Мигаль
20 наурыз 2023
Мен бұл студияны, әсіресе high Hils ralin жаттықтырушысын жақсы көремін. Мен барлығына біржақты кеңес беремін
Svetlana Kovaleva
26 сәуір 2025
Жақсы зал мен оны ұсынамын
M
marina m.
28 сәуір 2023
Бұл жерде керемет атмосфера, керемет жаттықтырушылар командасы просто
Екатерина Ильина
25 наурыз 2024
Сынып орны
vera roy
27 наурыз 2023
Мен бұл студияны алғашқы күндерден бері жақсы көремін! Маған бәрі "келді", Мен басқаларға хайттан қорықпай кеңес бере аламын😃
Z
Zhansaya Z.