PROстопы

Тауарлар мен қызметтер

Anton Solodovnikov
Мен "Простопи" компаниясы туралы өте жағымсыз пікір қалдырамын. Кәсіби көзқарас пен нақты көмекке сүйене отырып, олардан жеке табандарға тапсырыс бердім. Нәтижесінде ол кері әсерін тигізді: екі ай ішінде аяғы екі рет ісініп, жүру кезінде ауырсыну пайда болды, ал табан кию мүмкін болмады. Оларға үйрену ешқашан мүмкін болмады-олар тек мәселеніубықтырады деген сезім. Мен шағымданған кезде маған ортопедке қайта тексеруге келу ұсынылды. Бірақ мен Алматыда емес, Орал қаласында тұрамын және бұл үшін басқа қалаға бару-бұл қосымша шығындар мен уақытты ешкім өтемейді. Негізінде, көмек тек жақын адамдар үшін қол жетімді, ал қалған клиенттер үшін бұл тығырыққа тіреледі. Мен ақылға қонымды шешім ұсындым: ақшаны қайтару, табандарды өздері қайтаруға дайын болды. Бұған жауап ретінде бұйымдар жеке болып табылатындығы және ҚР Заңы бойынша қайтарылуға жатпайтындығы туралы ресми жаза алдым. Сонымен қатар, өнім ауырсынуды тудыратыны және оның функциясын орындамайтындығы толығымен ескерілмеді. Мен бұл тәсілді жосықсыз деп санаймын. Клиентке бағдарлану жоқ: компания мәселенің нақты шешімін ұсынбайды, тек жауапкершілікті клиентке аударады, әсіресе егер ол басқа қаладан болса. Мен "қарапайымдыларға" жүгінуді ұсынбаймын, әсіресе егер сіз Алматыдан болмасаңыз.
Ю
Юлия Деева
7 желтоқсан 2025
Динара - ең жақсы маман. Тек оған аяғын сеніп тапсыра аламын. Менің аяқтарым-ауыр тақырып, барлық жылдар бойы тырнақтың енуінен, хирургтардың мемлекеттік емханаларда нәтижесіз емделуінен кейін. клиникалар мен үміт жоқ сияқты, қараусыз қалған жағдай, бірақ Динара керемет жасады. Ия, ол нәтижеге кепілдік бермейтінін айтты,бірақ сіз оны сынап көре аласыз, Мен оған сендім және себепсіз. Енді мен саусағыма таңданамын, барлық ұсыныстарды орындаймын және кішкене күдікпен мен оған тікелей барамын!
Vladimir Semiletov
11 тамыз 2025
Орталыққа рахмет, мен жаз бойы ұрып-соғып жүрдім, жарықтар басталды, мәселені бір сағат ішінде шешіп, крем алып, ұсыныстар мен кеңестер бердім, Ольга шеберіне рахмет!
Анастасия К.
13 шілде 2023
Брей Татьяна Александровнаның қабылдауында болды. Мен медициналық маникюр жасағым келді, бірақ бұл қажет емес болып шықты. Бірақ мен аяғымның ерекшеліктері туралы өте егжей-тегжейлі кеңес алдым, олар маған арнайы косметиканы таңдады. Сондай - ақ, ортопед хан Дмитрий Сергеевичтің қабылдауында болды-керемет әсерлер, жеке табан жасайтын керемет құрылғылар.
Pavel Ivani
30 қараша 2023
Олар медициналық педикюрді жақсы жасады, бәрі ұқыпты және жұмсақ, дискофмфорт жоқ, сыпайы әкімші, сіз вотсаппқа жазыла аласыз, кіру өте ыңғайлы емес, сіз бірден таба алмайсыз, тіпті орталықтың өзі алыстан көрініп тұрса да, сіз оған оңай жақындайсыз дегенді білдірмейді
Гульмира Х.
11 ақпан 2025
Рахмет, тәжірибелі дәрігерлердің арқасында олар баланың ауруын емдеп, бұрын басқа балға жүгінген.орталықтар тиімсіз болды
Виктория В
6 наурыз 2024
Подологты керемет қабылдағаннан кейін (бұрын жазған және 5 жұлдызға бағалаған) , мені табан жасауға жіберді. Алғашқы өндіріс некемен шықты - қайта жасауды сұрады , 3 данасын алды - бірақ сонымен бірге барлығы бір жерде некеде-атап айтқанда, теріге жағылатын және жағымсыз болатын бас бармақ .Әкімші бәрі жақсы деп сендіруге тырысты, бірақ ол мұндай сапаны өзі үшін алғысы келеді, бірақ ақша жоқ - ол жауап бермеді. Тұтастай алғанда, барлығы осы табандарға өсіріледі , олардың сапасы үшін ешкім жауап бергісі келмейді. Сондықтан бүгін 1 балл.
tabdykaev
26 қаңтар 2025
Мен осы салонның мамандарына көптен бері жүгініп келемін. Туындаған мәселе бойынша әрдайым оңтайлы және аз ауыр шешім бар.
Айдана Болатова
13 қаңтар 2024
Мен Кочкарова Динараның қабылдауында болдым, менің кәсіпқойым😍мен подологқа баруды ұзақ уақыт бойы шештім, қорқатынмын😅бірақ бәрі соншалықты ауыртпалықсыз, мен жағымды күйзеліске ұшырадым🤭 жұмыс үшін және әдемі тырнақтарым үшін көп рахмет ❤️ ❤
Айсулу Сейтбекова
26 ақпан 2024
Мен тырнақ проблемасына байланысты жүгінуге тура келді, олар тырнақтарды ауыртпалықсыз қабылдады және емдеді. Бағалар аздап тістейді, бірақ жеделдікті ескере отырып, Бәрі жақсы
Анастасия Богер
15 мамыр 2022
Мұнда ең жақсы мамандар жұмыс істейді!!!! Барлығы сіздің аяқтарыңыз үшін!!!! Егер проблемалар болса, Мен сізге кеңес беремін, мұнда барлығы дерлік шешіледі! Ең бастысы зиян тигізбейді! Жұмыс сапасы тек от!!!
Eugene
7 қазан 2022
Тамаша орын. Медициналық педикюр ұсынамын. Сыпайы және кәсіби қызметкерлер. Сатуға арналған кәсіби күтім құралдарының үлкен таңдауы.
Евгений Б
3 қаңтар 2023
Сынып орны, мамандардың кәсібилігі және қызмет көрсетудің жоғары деңгейі. Олар аяқ мәселесін шешті. Маман Татьянаға рахмет, бәрі ұнады!
Adlet Z.
30 қараша 2025
Тамаша орталық, Анастасия шеберіне ерекше алғыс, өз ісінің маманы 👍
Анастасия
25 қаңтар 2023
Мастер Анастасияда кеңес алу үшін болды. Барлығы ұнады. Осылайша менде ешқандай проблема болған жоқ. Дегенмен, маған аяқтар мен тырнақтардың денсаулығы мен сұлулығын қалай сақтау керектігін, аяқ киім мен шұлықтарды қалай дұрыс таңдау керектігін, жеке табандар не үшін қажет екенін айтты. Менің аяғым бойымен және бойымен зерттелді! Сондай-ақ, олар менің аяқ киімімді мақтады, менде жалаңаяқ)) кәсіби және ұқыпты көзқарас бар. Тағы да рахмет)
D
Daniil Soskin
7 маусым 2025
Алматыдағы ең үздік сервис, прайс ең арзан емес, бірақ сараң үш рет төлейді
Алла Алла
2 қазан 2023
Барлық қыздар кәсіпқой!!! Өте мұқият, олар өз істерін біледі!....суретте біздің тырнақ
Наталия Дынькина
7 тамыз 2022
Керемет емхана!!! Аяқ аймағында өсінділер, сүйелдер, жақпа және т.б. сұрақтары бар кез келген адамға достар ұсынамын.
Екатерина К.
6 сәуір 2024
Мен Доктор динарға кеңес бергім келеді, ол алтын қолды шебер!
Егор Подобедов
6 қазан 2025
Жауапты қызметкерлер
March
Өте керемет
Anastasia T
13 ақпан 2023
Уақытында қабылданды, бірақ қолма-қол ақша берілмеді.
Нилуфар
19 шілде 2022
Қаланың ең жақсы подологтары . Мен кеңес беремін.
Assan
31 тамыз 2023