Proстопы

Гульдана Кадирбекова
10 мамыр 2025
Диля Асанбаева өз ісінің маманы 👍🏻👍🏻👍🏻
Alexandr Ryabtsovskiy
Тамаша подологиялық салон. Жақсы жабдықталған , жақсы дайындалған, жоғары білікті ұзақ шеберлер ұжымы. Шетелден кәсіби мамандарды тарта отырып, шеберлерді оқыту үнемі жүргізіледі. Қызметкерлердің клиенттерге деген көзқарасы қамқор, мейірімді. Шеберлердің ішінен ең тәжірибелі және жан-жақты дайындалған-Анна мен жас, бірақ алтын қолдарымен және мейірімді жүрегімен-Аленаны ерекше атап өтер еді. әрбір салонға бару жеңілдік пен көтеріңкі көңіл күй әкеледі
A S
3 тамыз 2024
Мен қорқынышты суреттерде интернеттегі әртүрлі суреттерді көріп, подологқа баруымды ұсындым. Гельді тырнақ жабыны мен өкшені ұзақ уақыт киюге байланысты бас бармақтың тырнағы зардап шекті. Ұзақ уақыт бойы ол шешілмеді және ақыры кетті. Мен Месерла Аннамен кездесуге келдім. Ол мұқият тексеруден өтті. Себептерін түсіндірді. Ұсыныстар берді. Агрессивті әдістерден аулақ болдық 😅 әрдайым агрессивті түрде кесуге немесе тағы бір нәрсені көруге уақыт болатынын айтты... байқау маңызды (суретке түсірді, оны қайта қолданған кезде салыстыруға болады), күтім жасау, күнделікті ыңғайлы аяқ киім кию және таңертең және/немесе кешке майды ысқылау. Мен майды бекітемін. Сол жерден сатып алдым. Мен Анна Месерлаға аяқтың, тырнақ жабындарының және басқалардың құрылымы мен қызметі туралы шағын дәріс үшін алғыс айтқым келеді. Біздің денеміз өзін-өзі қорғау және өзін-өзі сауықтыру функцияларын қаншалықты тиімді пайдаланатынын білу өте пайдалы болды. Барлығына өз денесіне ұқыпты қарау 🫶
Anna B.
8 тамыз 2023
Мен аяқтың көпжылдық проблемасымен айналыстым. Мені мастер Дильшодқа жазды. Мен мұндай кәсіпқойды және жұмыста ұқыпты шеберді көптен бері кездестірмедім. Мен процедураны өте мұқият жасадым және не істеп жатқанын түсіндірдім. Мен оны құрғақ медициналық тілмен емес, қарапайым сөздермен айтып бердім, себебі нені өзгерту керек және менің проблемам қайталанбауы үшін қалай істеу керек. Процедурадан басқа, мен аяқтарым туралы және оларды қалай жақсы жасау керектігі туралы пайдалы мини-тренингтен өткенімді сездім. Процедурадан кейін бірден қабылдауға келген ауырсыну өтті! Мен кем дегенде бір апта оңалтуды күттім. Диля-бас әріппен жазылған керемет шебер. Рахмет! Әрине, егер кенеттен біреу кімге жүгінуге кеңес сұраса, мен оны ұсынамын.
Olya
25 тамыз 2025
Тамаша қызмет, сапалы, жылдам, сыпайы. Мәселені шешуге көмектесті, құнды ұсыныстар берді. Рахмет :)
Вадим Александров
12 мамыр 2024
Өкінішке орай, енді шебер есімде жоқ, бірақ мен түсінгенімдей, ол басқаларға сабақ берген басты шеберлердің бірі. Мен олар әлі басқа мекен-жайда болған кезде болдым, содан кейін бұл клиника подология саласындағы жетекші клиникалардың бірі болатыны белгілі болды, олар Қазақстанда бұл саланы таратуды алғашқылардың бірі болып бастаған сияқты. Маған қапсырма қойылды, 4 жыл бұрын екі аяғымның тырнақтары қалпына келтірілді, мүмкін одан да ертерек, тырнақ ешқайда кетпеді, шынымен бәрі жақсы, ыңғайлы болды. Клиентке әрқашан жақсы көзқарас болды. Сол сәттен бастап ештеңе өзгерген жоқ деп үміттенемін.
Татьяна Якимович
22 тамыз 2024
Татьяна шеберіне үлкен рахмет, бес минут, және ешқандай ауырсыну жоқ! Клиниканың өзінде өте жағымды атмосфера, жарайсыңдар! Қолайлы бағалар, бұл да қуантады!
Наталья
18 наурыз 2025
Стерильді таза, жұмысқа кәсіби көзқарас, педикюр сапалы жасалды 👍 🏻
Максим Якимов
15 тамыз 2023
Шағын, бірақ кәсіби клиника. Сыпайы, сауатты мамандар емдеу, барлық процедуралар және т.б. туралы нақты айтты. Әкімші барлық тағайындалған процедураларды уақытында еске салады, өте ыңғайлы.
Елнара Жолдасбекова
12 маусым 2024
Мен Алена Викторовнаға көп рахмет айтқым келеді, өте жауапты, жағымды, керемет маман! Әли менің 3 жыл бірге өмір сүрген плантарлы сүйел мәселесін шешуге көмектесті. Басында ол мені тыныштандырды, нәтижеге бейімдеді, не істеу керектігін анық және анық түсіндірді, соның арқасында ол HPV жеңе алды. Ең жақсы және ең жақсы!! 🥰🥰🤍
Валера Б.
1 наурыз 2024
тамаша клиника, жақсы және жауапты қызметкерлер, аяғындағы жаралармен келді, маған кеңес берілді және одан әрі емдеу туралы айтты, біраз уақыттан кейін менің жараларым емделді. мен бәрін жақсы ұсынамын 🫡
Diana Шаймергенова
29 маусым 2021
Бұл медициналық орталықтың дәрігерлері тәжірибесі мол мамандар мен хирургтар. Дұрыс диагноз, Алтын қолдар, нәзіктік, науқасқа назар аудару. Менің барлық процедураларым сәтті өтті. Жалпы әсер жақсы, мен дәрігерге сенемін және Анастасияға өте ризамын. 29.06.2021 Диана
Елена Эдуардовна
16 желтоқсан 2023
Ұзақ уақыт бойы мен бұл орталыққа бардым, бірақ біраз уақыттан кейін ол қайтадан ауырды. Мен басқа орталыққа бардым, онда бәрі арзан әрі сапалы болды. Маған тым жұқа жіптер қойылды бұл менің мариголдтарымды жеңе алмады. Және бұл баға 50 акциясымен қымбат. Мен ешкімге кеңес бермеймін. Қонақжайлылық пен Орталық дизайнының сұлулығы үшін екі жұлдыз.
Игорь З.
27 қараша 2023
Керемет клиника. Білікті қызметкерлер. Барлық құралдар зарарсыздандырылған, жеке қаптамада, бұл өте маңызды. Олар менің көпжылдық проблемамды шешті. Бұл ыңғайлы, сіз олардан дереу емделуге қажетті дәрі-дәрмектерді сатып ала аласыз. Сізге өркендеу.
Евгения Романец
21 қазан 2023
Олар баланың саусағындағы сүйелмен жүгінді. Бір айдың ішінде бізді осы проблемадан құтқарды, өйткені кәсіби клиника мен тамаша мамандар . Рахмет 🙏🏻
Aidana
31 шілде 2025
Біз анаммен бірнеше рет бардық, қызмет көрсету, сыпайы қызметкерлер, сапалы жұмыс сияқты
Гульмира Тургенбаева
29 наурыз 2024
Тамаша қызмет, біздің маман Диля - өте мұқият, өз ісіне ұқыпты, білікті маман, жанашыр және позитивті қыз. Біз оған өте ризамыз.
Дина Мухамбетова
20 сәуір 2024
Маған емхана өте ұнады, мен мастер Дилаға келдім, супер мастер, ұзақ уақыт бойы мазалаған тырнақтарымды құтқарды, мен көптеген керемет кеңестер алдым, енді тек Дилаға, сондықтан мен осы клиникаға кеңес беремін және кеңес беремін, 🩷 🩷 🩷 🫶 🫶 🫶
Лаура Туебаева
22 маусым 2021
біз екі жылдан астам уақыт бойы тұрақты клиенттерміз. олар мәселені шешті, жабық аяқ киім киген кездегі ыңғайсыздық туралы ұмытып кетті. күтім және емдеу өнімдерінің үлкен ассортименті. шеберлер барлық кәсіпқойлар.
Наталья
1 мамыр 2024
Мен анамды процедураға апардым (84 жаста)! Қызметкерлер Мұқият, процедурадан бұрын анамнез жиналады-бұл бәрі ұнағанша қуанта алмайды
Ш
Шалбаева Т.
6 қаңтар 2024
Керемет орталық, мастер Аленаға көп рахмет, ол маған тырнақ мәселесін шешуге көмектесті. Құдай оған денсаулық берсін! Өте сыпайы қызметкерлер, барлығына рахмет!
Y
yelena.topolskaya
5 сәуір 2021
Тамаша, білікті мамандар. Олар сауатты және жауапкершілікпен қарайды. Көптеген жылдар бойы тырнақтардың деформациясы мен аяқтың проблемалары болды. Тек осы жерде мен өз сұрақтарыма жауап естідім, себептерін түсіндім және біртіндеп аяғымды ретке келтіреміз
Мадина Ал
18 қазан 2023
Клиникаға, менің дәрігерім Татьяна Федероваға үлкен рахмет. Менің проблемам ұқыпты және тез шешілді мен оны ұсынамын
Юлия
20 қазан 2022
Мен қарапайым өңдеуді немесе медициналық педикюрді қалаймын. Бағасы қымбат, сондықтан ай сайын емес, бірақ сапасы өте жақсы. Аяқтар мінсіз, ешқандай зиян келтірмейді . Мен Марина Александровнаға барамын, өте жағымды және әдепті. Барлық нәсілдер
Дмитрий Грохотов
8 сәуір 2024
Бұл жұмыс істейді! Мен сізге кешіктірмеуді және қажет болған жағдайда баруды ұсынамын! Қызмет көрсету, тиімділік, барлығы биіктікте.
Ирина Гирина
12 маусым 2023
Бұл жер өте ұнады. Марина Александровна бәрін керемет жасайды және айтады. Мен ұлыммен бірге болдым және анамды алып келдім. Көп рахмет
Динора
4 желтоқсан 2022
Біздің отбасымыздың бірнеше аяғы емделді!!! Осындай адамдарға көп рахмет. Нәтижеге сауатты және дұрыс барыңыз 🙏 🏻
Бахыт Кам
23 сәуір 2023
Супер қабылдау, жайлы, таза, сыпайы дәрігерлер қабылдау бөлмесіндегі қыз өте жақсы, мен тағы да келгім келеді, рахмет
Л
Любовь Савостикова
3 наурыз 2024
Жақсы емхана, сыпайы, жақсы маман Анна, оның арқасында менің тырнақтарым әлдеқайда жақсы көрінеді .
Артур
18 қазан 2023
О, мен мамандардан көп нәрсе білдім! Енді мен дұрыс аяқ киім сатып алуға тырысамын, тырнақтарым мен аяқтарымды қорғаймын) рахмет! Қымбат, бірақ сапасыенл
Гришанова Евгения
2 қаңтар 2025
Ең жақсы подологтар дәл осы жерде. Әсіресе Алена.
Евгений Б
3 қаңтар 2023
Осы дүкенде gehwol косметикасына тапсырыс беріп, егжей-тегжейлі кеңес беріп, сол күні Алматы бойынша жеткізді.
Karina M
17 мамыр 2020
Маған ұнамады, олар проблемаға көмектеспеді, бірақ олар қымбат сарысуды сатты. Көптеген болжамдар, нәтижесінде іс бойынша ештеңе айтылмады
ILYAS ABISHEV
16 маусым 2021
Мен өз тәжірибемнен керемет клиника деп айта аламын. Тырнақ мәселесін шешуге көмектесті
Юлия К.
22 ақпан 2024
Тамаша мамандар, жақсы клиника, сыпайы және ұқыпты қызметкерлер
Станислав Чистяков
10 наурыз 2023
Өте мейірімді қызметкерлер және жайлы атмосфера. Мен осында келгеніме қуаныштымын!
C
cloud
18 сәуір 2023
Баламен бірге екі дәрігер болды, мұқият болды, бәрі не істеу керек екенін жасады және әрі қарай не істеу керектігі туралы кеңес берді. Көп рахмет!
Наталья А.
10 қыркүйек 2024
Тамаша ортопедиялық табандар және қызмет көрсету
Тлекбай Идрисов
2 қараша 2024
Қызметкерлер жас, бірақ өз саласының мамандары.
Я
Ясмин Исентаева
19 наурыз 2025
сынып сүйелдерді емдеу ауырады(
Анастасия Богер
28 желтоқсан 2023
Барлығы керемет!!! Барлығы!!! Мамандар жай ғана жоғарғы сынып.
Бекзат Абдирием
22 маусым
Тақырыбы✅✅✅ ✅
Надежда Б.
3 қыркүйек 2024
Керемет шеберлер
Эмиль К.
11 шілде 2022
Мастер Анна-ең жақсысы!!!!!!! Сіздің компанияңызға сәттілік пен сәттілік.
Илья Климкин
18 тамыз 2024
Өте ұсынамын
U
Ulfat Kadyrov
14 маусым 2022
Марина өте тәжірибелі маман! Мен тырнақ мәселесін шештім мен кеңес беремін !!!