ProFace

Тауарлар мен қызметтер
Жаңалықтар

Ш
Шолпан Мулда
Мен көптеген жылдар бойы Назираның дәрігеріне барамын және әрқашан қанағаттанамын. Өте сауатты, мұқият және мейірімді маман. Осы уақыт ішінде тері айтарлықтай жақсарды және тартылды, мен әрқашан пайдалы ұсыныстар аламын. Proface клиникасы — таза, ұқыпты, жағымды атмосферасы бар. Әкімшіге сыпайылық пен әрқашан сұрақтарға жауап беруге дайын болғаныңыз үшін ерекше рахмет.
Ali Aliev
Процедурада болды ( @ ) бәрі тыныш және кәсіби түрде өтті. Шебер қыз (өкінішке орай есімде жоқ) сыпайы, ұқыпты болды, процедурадан бұрын бәрін егжей-тегжейлі түсіндірді. Атмосфера жайлы, асықпай. Мен қызметкерлерді қабылдауда бөлек атап өтемін — олар да сыпайы және мейірімді. Әсер оң, мен ұсына аламын
Диана Бимендина
Мен процедуралардан өткен жоқпын. Тек кеңес алуға келді. Барлығы сияқты жағымсыз нәрсе жоқ:О, менің жақсылығым, сіз біздің қонағымыз, нәтижеге дейін және кейін. Мен бәрін жақсы көремін: анамнез жинау, мәселені тыңдау, ақиқат туралы айту, сұрақтарға, ұсыныстарға жауап беру және не қажет. Жұмыс үшін өкінішті Сен дөңгелектегі тиін сияқты, процедуралардан өтуге уақыт жоқ. Бірақ мен міндетті түрде келемін)
Камилла Акай
18 шілде 2025
Кәсіби мамандар жақсы клиника жұмыс істейді, артық ештеңе ұсынбайды, акциялар бар қол жетімді косметология мен бәрін ұнатамыную
Евгения Платонова
17 шілде 2025
Мен әр келгенімде клиникаға барамын және әрқашан қанағаттанамын. Бетті тазартудың сүйікті процедурасы, Ресейде ешкім мұнда жасайды. Толығымен қанағаттанамын және кетемін бақытты. Шын жүректен ұсынамын
Динара Бектасова
16 шілде 2024
Бірнеше жылдан бері мен клиникадан, қол жетімді бағадан, акциялардан ләззат алдым. Барлығы ұқыпты, таза, дәрігерлер артық ештеңе ұсынбайды. Менің сүйікті дәрігерім және өз ісінің маманы-доктор Аделия. Үлкен махаббатпен жұмыс істейді💐 Басшылыққа рахмет, көбірек акциялар күтемін💐
Ази
29 шілде 2024
барлығы жоғары деңгейде! Қызметкерлер сыпайы, қамқор! Мен сізді Instagram-да кездестірдім, ватсап арқылы жазылдым. Дәрігерлер сатпайды, тек сату үшін! Мен процедураларды жіптермен өткізгім келгендіктен, олар қажет емес деді біз ылғалдандырудан бастадық, процедуралар курсын тағайындадық! Мен келесі процедураларды күтпеймін! рахмет, proface❤️
Bayan Assylbekova
14 желтоқсан 2024
Маған бұл клиника бірінші рет келгеннен бері қатты ұнады. Қызмет көрсету, уақытты басқару, клиентке жоғары деңгейдегі көзқарас. Олар шаншып, жағып жатқанын, жарамдылық мерзімін және т.б. көрсетеді және айтады.
Айгерим М
22 шілде 2024
Тамаша клиника, барлығы таза, стерильді, көрсетілетін қызметтердің сапасы жоғары деңгейде. Доктор Аделияға деген ерекше сүйіспеншілік, өз ісінің маманы және өте жақсы адам❤️
Светлана Шмидке
16 шілде 2024
Маған емхана ұнады. Қызметкерлер сыпайы бәрі стерильді. Бағалар керемет.Аделияның керемет маманы ботокс жасады. Қол жеңіл.
S
Shynara Kurakova
Менің сүйікті клиникам! Сауатты дәрігерлер, сынып процедуралары және бағалар
Гульназ Гульназ
13 қаңтар 2025
Динар Базаралиевке алғыс айтқым келеді ❤ оның қолы жеңіл ( tfu tfu tfu))) мен көз айналасындағы процедураны жасадым (биовет) мен оған 4 рет бардым...
Ники
12 шілде 2024
Мен мұнда ерін жасауға барамын, кәсіпқойлар жұмыс істейді, нәтиже өте қуанышты, маған өте ұнайды, бәрі стерильді, әдемі және сүйкімді 🥺 🥺 🥺 🥺 🥺
Aigul Uzdembayeva
13 шілде 2024
Бүгін мен алғаш рет косметолог Динараға келдім.Б. Білікті маман! Жұмыста сыпайы, ынталы. Мен бәріне динарды ұсынамын. мен бәріне кеңес беремін.
Женя в.
10 ақпан 2023
Ол косметолог Аделия Ипмагамбетовпен бірінші рет болған жоқ.Бәрі әдеттегідей керемет өтті.Мен оған ғана барамын, өйткені ол өз жұмысының маманы.Ал жалпы Астана бойынша ең барабар бағамен Косметология.Сізге жұмысыңызда барлық жақсылықты тілеймін!!!!
Асия Жанабаева
14 ақпан 2023
Мен proface косметологиясына бір жыл барамын. Дәрігер Амина өз жұмысында өте ұқыпты және нәзік. Мұнда сізді тыңдайды, кеңес береді, егер процедура сәйкес келмесе немесе зиян келтірсе, олар сыпайы түрде бас тартады. Сіз барлық препараттардың сапалы және сертификатталғанына сенімді бола аласыз.
Айгерим А.
5 маусым
Динара Бахытқызы ❤️❤️❤️ өз ісінің маманы. Ең бастысы, қажет емес, қажет емес . Іс бойынша және факт бойынша. Астанаға көшкеннен кейін ұзақ уақыт бойы өзінің косметологын іздеді. Міне, ол, керемет дәрігер! Мен ұсынамын
Елена В.
Динарға сапалы қызметі үшін, кәсібилігі мен сыпайы қарым-қатынасы үшін алғыс айтамын
Тумар Ажибек
29 шілде 2024
Маған бұл клиника ұнайды, бәрі әдемі, таза және әрқашан мейірімді қызметкерлер. Өте жағымды атмосфера:)
Галия Кенженова
22 шілде 2024
Бірнеше жыл бойы доктор Камзаева Назирада өз ісінің кәсіби маманы болды. Мен әрқашан қанағаттанамын !!! Осындай мамандармен өркендеу клиникасы !!!
Лена А.
18 шілде 2024
Бірінші жарыс келді, маған қатты ұнады, қызметкерлер ақылды, жылы шырайлы.Дәрігер Динара маған қатты ұнады . Мен тағы рас келемін .
А Ж
20 шілде 2025
Тамаша нәтижелер, сыпайы қызметкерлер, жақсы бағалар! 🌷🌷🌷
Назым Садвакасова
10 ақпан 2023
Мен аделияға барамын, бәрі ұнайды, бәрін сүйіспеншілікпен жасайды және ұқыпты❤️өте сыпайы қызметкерлер.Сізге гүлдену және алғыс білдіретін клиенттер тілеймін 🌺
Аделия Ипмагамбетова
29 шілде 2024
Тиісті бағалары бар өте жақсы косметология. Қыздар жай ғана ақылды!
Мира Сабыр
23 қыркүйек 2021
Әсем Болатқызына тазалауға бардым. Өте мұқият, сауатты және кәсіби
Ардак Казбекова
31 желтоқсан 2021
Мен бетімді тазаладым, бәрі ұнады, бағасы қолайлы, қызметкерлер сыпайы
Артём
30 қыркүйек 2025
Маған бәрі өте ұнайды, Мен үнемі барамын. Ең жағымды және әдепті адамдар.
I
Indira Ashimova
25 қыркүйек 2025
Жақсы клиника, бағалар қолайлы
Айнагуль б
30 желтоқсан 2022
Салқын салон, сапа мен бағаның арақатынасы, Аделия шеберіне рахмет
Кирилл Ж.
6 қараша 2023
Мен консультацияға бардым, барлығы айтып берді, зондтар берді, тегін кеңес берді
Галина Мирошник
20 шілде 2024
Мен бірінші жыл емес, бәрі жоғары деңгейде.
Анонимді пікір
29 желтоқсан 2022
Мен осы клиникаға үнемі барамын . Барлығы ұнайды .
Нуржан Сактаганов
8 наурыз 2024
Салқын салон.
Игорь
22 қараша 2022
Бет қажет болған жағдайда тазартылды)