ProBlesk

Тауарлар мен қызметтер

Alex von R.
18 қыркүйек 2025
Көлік түсіне түсті (телевизиялық мұнара Сатпаев-желтоқсанға боялған). Бүкіл машина АҚ және қызыл түсті микро дақтарда. Автокөлік жуу орындарында олар мүлдем жойылған жоқ. Жуғыштар тек жылтырату керек деді. Авто химия көмектеспеді. Барлық Машина полиуретанды күңгірт пленкада. Келгеннен кейін олар маған кеңес берді, бәрі түсінікті түсіндірілді. Олар шағын учаскеде қалай тазартылатынын және нәтиже қандай болатынын көрсетті. Мен көк сазды тазартуға жазылдым. 2 күн ішінде олар бүкіл денені тазартты, аз ғана нүктелер қалды - олар пленкаға зақым келтірмеу үшін оларды күшпен алып тастай алмады. Жұмыс құны-40000 теңге. Көлік жарқыраған күйге қайтарылды. Бұл қызметтің жұмысына өте риза. Бонусты салон мен магистраль сорып алды. Сыпайы және жағымды кәсіпқойлар тобы!
денис Аникеев
8 сәуір 2025
"Мен алғаш рет детейлингке жүгіндім — мен қатты қуандым! Көлік танылмайды: дене жаңа сияқты жарқырайды, салон ұсақ-түйекке дейін таза. Балалар ұқыпты жұмыс істейді және жанмен не бар екенін көруге болады. Барлығы түсіндірді, күтім туралы айтты, қаражат жинауға көмектесті.
Ираклий Курцикидзе
Қызметтің тамаша сапасы, балалар өте тырысады, клиентке өте мұқият қарайды, бағасы орташа деңгейден жоғары, бірақ бұл тұрарлық, қызметтердің үлкен спектрі, әрине, үлкен плюс безусловно
Вячеслав Филатов
6 шілде 2025
Жұмыстың тамаша сапасы, мен Павелге үнемі қызмет көрсетемін, балалар жылтырату мен Шу мен броньды жапсырды, мен бәріне кеңес беремін.
Курманов Руслан
12 желтоқсан 2024
Балаларға ойын креслоларын тарылту үшін қалдырды. Олар жай ғана ғарыш жасады. Сапасы, уақыты жоғары деңгейде.
Дмитрий С.
12 қазан 2024
5 жыл бойы Мен мұнда жылқыма қызмет етемін. Барлығы жоғары деңгейде. Керамикоц 5 жыл бұрын әр жарты жыл сайын техникалық қызмет көрсетумен қамтылған. Қызмет көрсету сапасы және туыстарымен қарым-қатынас, былайша айтқанда, биіктікте.
Вячеслав Ф
16 сәуір 2025
Балалар жарайсыңдар! Олар өз істерін біледі! Сапалы қызмет көрсеткеніңіз үшін және кепілдікпен тамаша жұмыс жасағаныңыз үшін рахмет!👍
Иван Мартынов
6 қазан 2025
Жақсы орын, сапалы және жақсы жұмыс жасаңыз мен өз жұмысымды ұсынамын, әсіресе master Maxim, жалпы отты ұсынамын 💪
Антон Усольцев
30 тамыз 2024
Орындалған жұмыстардың сапасы таң қалдырды, өте жақсы, кері байланыс бар, сіз машинадан алаңдамайсыз!
Роман Захаров
19 қазан 2022
Өте керемет деталь студиясы. Жігіттер бәрін өте сауатты түсіндірді, көрсетті. Артық ештеңе қосқан жоқ. Адамның клиенттерге деген көзқарасы керемет жасайды.
D
Dzho Happy
4 қыркүйек 2022
Қызмет көрсетуге деген ұмтылыс болмады. Алғашқы келуінде олар тез қабылданды, ұзақ күтті , понттар аз емес, достық аз Али киіммен кездесті, киім солай болды, мен жалғастырмай кеттім
Роман Шварц
23 шілде 2019
Бұл қызметте бәрі жақсы. Жұмыс үшін қолданылатын сапалы материалдар. Жоғары білікті мамандар, шын мәнінде - өз ісінің шеберлері! Қатты бестік. Сондықтан сақтаңыз, балалар!
Вадим Копылов
29 мамыр 2023
Дителинг керемет, олардан кейінгі машина жаңа сияқты. Сатылымда табиғи жүннен жасалған салонға кілемшелер, барлық түстер, кез-келген патчтар бар
П
Павел Симоненков
3 мамыр 2023
Керемет деталинг! Шеберлер өз істерін біледі, барлығы сапалы және ар-ұжданмен жасайды. Мен бәріне кеңес беремін!
Вячеслав
25 сәуір 2025
балалар жарайсыңдар! Барлығы нақты және кәсіби түрде жасалды!!! Рахмет!!!
artem lastovka
15 тамыз 2024
Тамаша орын з, жақсы жұмысшылар, сапалы жұмыс
Дмитрий Сорокин
14 қыркүйек 2022
Жанмен жұмыс істеуге жақындаңыз! Барлығы сапалы түрде жасалды, ештеңе жоқ.
Сергей И.
27 қазан 2019
Керемет орын, ең бастысы-жақсы өнім және көрсетілетін қызметтердің сапасы!!!
Арман красавчик
14 шілде 2022
Олар жақсы жасайды, кепілдік бар, бағалар арзан емес, қызмет жақсы.
Татьяна Ким
15 мамыр 2025
Мен өз көлігіме тек оларға сенемін👍
Илья Понизовский
18 мамыр 2022
Жақсы жұмыс сапасы.
Я
Ярослав Сидорчук
23 наурыз 2023
Өз жұмысын тамаша орындайды))))
Bogdan G.
23 қараша 2022