Pro-Data

Максим К.
11 қазан 2025
Pro-data компаниясына сапалы көрсеткен қызметтері үшін алғысымды білдіргім келеді. Біздің алдымызда деректерді сақтау және өңдеу үшін жергілікті бұлтты орналастыру міндеті тұрды. Команда тапсырманы орындады: олар біздің қажеттіліктеріміз үшін тамаша шешімді ұсынып қана қоймай, сонымен қатар ілеспе және сертификаттау құжаттарының толық пакетін ұсынды. Жұмыстың барлық кезеңдерінде олардың сараптамасы мен клиентке бағдарлануы сезілді. Қолдау қызметі мінсіз жұмыс істейді-барлық сұрақтарға қысқа мерзімде жауап берілді. Олардың біздің деректеріміздің көші-қонын ұйымдастыруға көмектесуі үлкен плюс болды. Бұл процесс тез, сауатты және тоқтаусыз орындалды.
U
Umida Ismailova
13 қазан 2025
Біз бұл компаниямен бірнеше айдан бері жұмыс істеп келеміз және әсерлер өте жағымды! Бұлтты платформа тұрақты және жылдам, жоғары қауіпсіздік пен ыңғайлы интерфейспен жұмыс істейді. Қолдау әрдайым жоғары деңгейде — мамандар жедел жауап береді, кез-келген сұрақтарды түсінуге көмектеседі. Жалпы, біз барлық мәселелерді минималды уақытпен шешеміз, ал өнімділік айтарлықтай өсті. Мен бұлтты технологиялар саласында сенімді және кәсіби серіктес іздейтіндерге кеңес беремін!
Корнелий Архипов
Қауіпсіздік және локализация талаптарына байланысты осы компанияға көшті. Қазір біз бірнеше виртуалды серверлерді жалға алып, қолданамыз. Барлығы біркелкі жұмыс істейді, қолдау бірден жауап береді. Бизнес үшін жақсы техникалық шешім.
Анастасия Терещенко
31 қазан 2025
Біз бірнеше ай бойы Pro-Data бұлтында клиенттердің жобаларын орналастырдық-жылдамдық, тұрақтылық және биіктікте қолдау. Виртуалды машиналар мен жүктеме теңгергішін қажетсіз күш-жігерсіз теңшеу мүмкін болды, барлығы интуитивті. Сенімділік пен жайлылықты бағалайтын агенттіктер үшін Pro — Data-бұл жай ғана Құдай. Нағыз серіктес, тек провайдер емес.
Евгения Мясникова
28 қазан 2025
Біз Pro data-мен ұзақ уақыт жұмыс істеп келеміз және олардың бұлттық инфрақұрылымының сенімділігінің жоғары деңгейін атап өтуге болады. Платформа үзіліссіз тұрақты жұмыс істейді, бұл біздің маңызды қызметтеріміз үшін өте маңызды. Техникалық мамандарды бөлек атап өткім келеді-команда сұраныстарға жедел жауап береді, инфрақұрылымдық шешімдерді терең түсінеді және әрқашан іске асырудың оңтайлы нұсқаларын ұсынады.
Эдди Сегал
Біз жоғары жүктелген қызмет үшін инфрақұрылымды қолданамыз. Серверлер шыңдарға сенімді түрде төтеп бере алады. Ең бастысы-адал аптайм және қажет болған кезде ресурстарды еш қиындықсыз тез тастау мүмкіндігі
Мария Линде
5 қараша 2025
Қазақстан нарығындағы Pro data компаниясы жақында болса да, Өзбекстандағы ынтымақтастық кезінде олар өздерін сенімді және жауапты серіктес ретінде көрсетті. Олар нақты жұмыс істейді, әрдайым байланыста болады, сөзді сақтайды және нәтижеге шынымен қызығушылық танытады. Біз бірлескен жұмысқа ризамыз және Қазақстанда ынтымақтастықты жалғастыруды жоспарлап отырмыз.
S
Sergey Home
30 қазан 2025
Бастапқыда олар Қазақстан Республикасының қауіпсіздік талаптары мен нормативтеріне сәйкес келетін жергілікті бұлтты провайдерді іздеді. Pro-Data барлық критерийлерді толығымен қанағаттандырды. Жергілікті деректер орталықтары, Tier III және ISO сертификаттары, ақауларға төзімді Инфрақұрылым — мұның бәрі біздің ақпараттық жүйелеріміздің тұрақты жұмысын қамтамасыз етеді. Сондай-ақ, компания мамандары шешімдерді біздің міндеттерімізге бейімдеуге және бейімдеуге көмектесуге әрқашан дайын екендігі қуантады. Кәсіби көзқарас пен сенімді серіктестіктің тамаша мысалы.
Aleksandr Ch
31 қазан 2025
Біздің платформа үшін студенттердің онлайн курстарға үздіксіз қол жеткізуін қамтамасыз ету маңызды болды. Pro-Data көмегімен біз сәтсіздіктер мен бейнені баяу жүктеу туралы ұмытып кеттік. Қолдау тобының достығы мен шыдамдылығын бөлек атап өткім келеді — олар оқытуды тоқтатпай қызметті ауыстыруға көмектесті. Бұлтты технологияның ыңғайлы және сенімді болуының тамаша мысалы.
Анонимді пікір
Жігіттер шынымен де "икемді". Басқа провайдерлер тек типтік шешімдерді ұсынған кезде, біздің жобамызға стандартты емес конфигурацияны жинауға көмектесті. Мұнда жеке көзқарас сөзбен емес
Юрий Царёв
28 қараша 2025
Клиентке шынымен қамқорлық жасайтын провайдердің сирек кездесетін мысалы. Серверлер тұрақты жұмыс істейді, кідірістер жоқ, бәрі ыңғайлы түрде масштабталады. Қолдау - жеке алғыс, мәселелерді жедел шешеді. Бұл Мен үшін ең жақсы бұлтты шешім.
Гани Байболатов
13 қазан 2025
Тамаша шешімдер, мен кімге жеке бұлт қажет екенін ұсынамын бұлтты қызметтер